Mama & Lifestyle blog Mama’s Meisje

Op mijn Mama & Lifestyle blog vertel ik niet alleen over mijn ervaringen als moeder, ook kun je er lezen over verschillende onderwerpen die passen binnen het thema en mijn persoonlijke interesses.

Maandelijks bezoeken ruim 18.000 unieke bezoekers mijn mamablog. Mama’s Meisje staat open voor samenwerking, het bezoeken van events, het organiseren van winacties, voor advertorials en het schrijven van reviews.
Wil je een mediakit ontvangen?  Heb je vragen, opmerkingen of tips? Of wil je samenwerken, heb je ideeën? Ik kijk ernaar uit jouw ideeën en wensen te horen en jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij mijn volgers.
Vul onderstaand formulier in of mail naar info@mamasmeisje.com
– Mama’s Meisje staat ingeschreven bij de KvK –

Mama’s Meisje heeft al vele leuke samenwerkingen gehad met uiteenlopende merken en bedrijven. Dit zijn o.a: 

Baby & Kind: Stokke | Difrax | Happy Horse | bébé-jou | Baby De Luxe | Bepanthen

Zwanger: Maan Amsterdam | Babywatcher | Natural Birthing Company | GeBe Maternity

Educatief & Speelgoed: VTech | Uitgeverij Deltas | Hasbro

Beauty: Hannah Huidcoach | Kruidvat | Glowskin

Food & Lifestyle: BenFit | SPRUIT | Bio Bebo | AH | Tastea

Interior: IXXI | Animal Printshop.nl | Printcandy

Overig: Samsung | LinkPizza | MiMoneda

 

Fotocredits: Lisette Lubbers Fotografie
Don’t use without permission!