Samenwerken met Mama’s Meisje

Op mijn Mama & Lifestyle blog vertel ik niet alleen over mijn ervaringen als moeder, ook kun je er lezen over verschillende onderwerpen die passen binnen het thema en mijn persoonlijke interesses. In de afgelopen 3 jaar verschenen er meer dan 1000 artikelen en groeiden mijn social media kanalen. Ik ontwikkelde mijn eigen stijl en besteedde veel aandacht aan de opmaak van mijn website, kwaliteit van het beeldmateriaal en het neerzetten van Mama’s Meisje als merk. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij mijn volgers én diverse bedrijven.

Contact opnemen met Mama’s Meisje

Maandelijks bezoeken meer dan 50.000 unieke bezoekers mijn mamablog. Mama’s Meisje staat open voor samenwerking, het bezoeken van events, het organiseren van winacties, voor advertorials en het schrijven van reviews. Ook samenwerken door het inzetten van mijn kanalen op Instagram of Facebook behoort tot de mogelijkheden.
Wil je een mediakit ontvangen?  Heb je vragen, opmerkingen of tips? Of wil je samenwerken met Mama’s Meisje, heb je ideeën? Ik kijk ernaar uit jouw ideeën en wensen te horen en jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij mijn volgers.
Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of mail naar info@mamasmeisje.com
– Mama’s Meisje staat ingeschreven bij de KvK –

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van een artikel op mijn blog? Schroom dan niet me te berichten.

Mama’s Meisje heeft al vele leuke samenwerkingen gehad met uiteenlopende merken en bedrijven. Dit zijn o.a: 

collage samenwerkingen via blog en Instagram social media tarieven bezoekersaantallen voorbeelden - Mama's Meisje blog

Herobility | gb QBIT+ | Zeeman
SanDisk | Avène | Cetaphil

voorbeelden van samenwerkingen Mama's Meisje mamablog - Mama's Meisje blog

Mippaa | Vakantiepark Dierenbos | Kaartenhuis
Little Tikes | Kruidvat | Uitgeverij Deltas

samenwerkingsvoorbeelden met een mamablogger recensies referenties samenwerken met Mama's Meisje - Mama's Meisje blog mamablogger Nederland

Van Haren | Louis Widmer | Qibbel
Desenio | Done by Deer | Gaston Luga

Collage samenwerking mamablogger samenwerken met Mama's Meisje - Mama's Meisje blog

La Roche Posay | Kaya Sieraden | Microsoft
Feetje & Jubel | The Body Shop | Stokke

& meer…

Bloggen voor jouw website

Naast bloggen op mijn eigen blog, is het ook mogelijk om een door mij geschreven blog aan te leveren voor jouw website! Voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen kun je een kijkje nemen op www.multimeisje.nl of mailen naar info@multimeisje.nl