Samenwerken met Mama’s Meisje

Op mijn Mama & Lifestyle blog vertel ik niet alleen over mijn ervaringen als moeder, ook kun je er lezen over verschillende onderwerpen die passen binnen het thema en mijn persoonlijke interesses. In de afgelopen 2 jaar verschenen er ruim 700 artikelen en groeiden mijn social media kanalen. Ik ontwikkelde mijn eigen stijl en besteedde veel aandacht aan de opmaak van mijn website, kwaliteit van het beeldmateriaal en het neerzetten van Mama’s Meisje als merk. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij mijn volgers én diverse bedrijven.

Contact opnemen met Mama’s Meisje

Maandelijks bezoeken meer dan 25.000 unieke bezoekers mijn mamablog. Mama’s Meisje staat open voor samenwerking, het bezoeken van events, het organiseren van winacties, voor advertorials en het schrijven van reviews.
Wil je een mediakit ontvangen?  Heb je vragen, opmerkingen of tips? Of wil je samenwerken, heb je ideeën? Ik kijk ernaar uit jouw ideeën en wensen te horen en jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij mijn volgers.
Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of mail naar info@mamasmeisje.com
– Mama’s Meisje staat ingeschreven bij de KvK –

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van een artikel op mijn blog? Schroom dan niet me te berichten.

Mama’s Meisje heeft al vele leuke samenwerkingen gehad met uiteenlopende merken en bedrijven. Dit zijn o.a: 

MyCards.nl | Stokke | SPRUIT
Maan Amsterdam | Baby De Luxe | Babywatcher

Stokke | Dermocare | bébé-jou
Hip&Hout | La Roche Posay | Little Label

Stokke | Difrax | Ultrasun
The Body Shop | IXXI | Zeeman
& meer…