Zwitsal Zonnebrand | Wij testten deze nieuwe zonbescherming (& WIN!)

///Zwitsal Zonnebrand | Wij testten deze nieuwe zonbescherming (& WIN!)

Zwitsal Zonnebrand | Wij testten deze nieuwe zonbescherming (& WIN!)

Heb jij de nieuwe zonbescherming van Zwitsal al gespot? Wij ontvingen een leuk pakket met deze nieuwe Zwitsal zonnebrand en testten ‘m uitgebreid! Ook mag ik een andere mommy (to be) verblijden met zo’n pakket! Doe jij mee?

De zon in met je kleintje

Als de zon zich laat zien is er niets leuker dan erop uit te gaan met je kindje. Ik weet nog dat Suus midden in de zomer werd geboren en dat ik haar tere babyhuidje zo kwetsbaar vond in die felle zon. Maar de hele zomer binnen zitten is natuurlijk ook geen optie. Smeren dus! Inmiddels heb ik al heel wat varianten van zonbescherming geprobeerd. Sinds kort heeft Zwitsal zonnebrand in haar assortiment. Na onze goede ervaringen met de Zwitsal luiers en de Zwitsal Naturals producten was ik erg nieuwsgierig naar dit nieuwste paradepaardje! Ik ontving een pakket met diverse producten en vertel je vandaag hoe dit ons is bevallen.

zonnebrand Zwitsal zonnecreme - Mama's Meisje blog

Zwitsal zonnebrand

De nieuwe Zwitsal zonnebrand is natuurlijk direct herkenbaar aan de welbekende look van de verpakkingen. De zonnecrème lijn bestaat uit verschillende zonproducten is zowel gele als witte verpakkingen. De gele verpakkingen bevatten zonbescherming met de bekende Zwitsal-geur, terwijl de witte verpakkingen zonbescherming zonder parfum bevatten. De gehele nieuwe lijn bestaat uit:

 • Zonnecrème SPF30 (150 ml): €17,99
 • Zonnecrème SPF50 (150 ml): €18,99
 • Zonnecrème SPF30+ (75 ml): €9,99
 • Zonnespray SPF50 (200 ml): €19,99
 • Zonnecrème SPF50+, 0% parfum (75 ml): €11,99
 • Zonnestick SPF50+, 0% parfum (25 gram): €11,99

De genoemde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt (onder invloed van aanbiedingen) afwijken. Mijn eerste indruk van deze producten is goed. In de gele verpakkingen vind ik de bekende Zwitsal-geur subtiel aanwezig. Ook lijken de producten zuinig in gebruik en snel in te trekken wanneer ik ze op mijn armen uittest. De witte variant is inderdaad neutraal van geur en lijkt iets vloeibaarder. Ook ben ik erg benieuwd of de stick goed werkt als ik mijn baby wil insmeren.

Zwitsal zonbescherming review beoordeling - Mama's Meisje blog

Risico’s van de zon

Mijn peuter vindt insmeren niet het leukste gedeelte van een bezoekje aan het strand. Maar het is zo belangrijk! Zelfs in het vroege voorjaar was de zon al fel en er wordt steeds meer bekend over de risico’s van de zon. Het wordt sowieso geadviseerd om je kleintje zoveel mogelijk uit de directe zon te houden en ook UV-werende kleding en een zonnepetje te gebruiken. Daarnaast is insmeren met zonbescherming natuurlijk heel belangrijk. En als mama’s zitten we niet te wachten op stugge producten die plakken of die veel tijd kosten om te smeren. Zwitsal zonnebrand beloofd makkelijk smeerbaar te zijn, geen plakkerig laagje achter te laten, snel in te trekken en waterresistent te zijn. Tijd voor de test! Tijdens ons weekendje weg bezochten we het strand en dat was natuurlijk hét moment om Zwitsal zonnebrand uit te proberen.

collage zwitsal zonnecreme gevoelige huid 0% parfum parfumvrij hypoallergeen - Mama's Meisje blog

Smeren maar!

Voor Niene besloot ik de witte variant te gebruiken, omdat haar huid erg gevoelig is. Suus mocht de gele verpakkingen testen. Allereerst testte ik de parfumvrije zonnestick. Deze vind ik, in tegenstelling tot mijn verwachtingen, wél plakkerig. Dit komt omdat het een soort vette balm is die je over de huid moet wrijven. Vervolgens smeerde ik het licht uit en voelde het behoorlijk plakkerig. Na verloop van tijd verdween dit enigszins, maar niet zo snel als bij de crème. De parfumvrije crème was namelijk prima: makkelijk smeerbaar, zuinig in gebruik en deze trok inderdaad snel in. Een must als je op het strand bent! En ideaal voor huidjes die net iets meer aandacht nodig hebben omdat ze zo gevoelig zijn. Daarna is de spray aan de beurt. Het kan aan mij liggen, maar ik ben dus niet zo’n fan van zonnebrand in sprayvorm. Ik heb altijd het idee dat het overal op terecht komt, behalve op de plek waar het moet. Na aanbrengen trekt de spray snel in en het smeert ook goed uit, maar de manier van aanbrengen vind ik persoonlijk iets minder praktisch. De gele variant van de crème smeert ook makkelijk en trekt zelfs nog sneller in dan de parfumvrije variant. Daardoor kan Suus al snel gaan spelen in het zand en hoeft ze niet eerst te wachten tot het goed is ingetrokken. Kortom: ik ben enthousiast over de Zwitsal zonbescherming en dan vooral de tubes crème, die verkrijgbaar is bij drogisterijen en supermarkten. Iedere zondag deel ik folderaanbiedingen voor mommy’s (to be) in mijn stories op Instagram en ook deze zonnecrèmes van Zwitsal komen regelmatig langs!

Zwitsal zonnebrand nieuwe lijn zonbescherming zonnecrème zonneproducten review ervaring beoordeling - Mama's Meisje blog

WIN: Zwitsal zonnebrand pakket

Niet alleen wij mochten de nieuwe zonnecrèmes van Zwitsal testen: ik mag ook een Zwitsal zonnebrand pakket weggeven! Wil je kans maken op dit zomerse pakket? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit zonnebrand pakket van Zwitsal.
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 15 mei 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 19 mei bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Door |2019-04-23T22:15:30+02:00mei 8th, 2019|Verzorging|85 Comments

Over de schrijfster:

85 Comments

 1. Julie 8 mei 2019 at 07:10 - Reply

  Wauw super leuk om te lezen. Wij zijn heel erg fan van Zwitsal! Wij wonen op Bali dus zonnebrand crème is onwijs belangrijk voor ons en we gebruiken het dagelijks. Helaas is hier geen Zwitsal te krijgen dus oma komt elk jaar met een koffer vol deze kant op! We zouden dit heeeel graag winnen, mijn peuter van bijna 3 en baby die elk moment geboren kan worden kunnen we dan lekker insmeren, want het is zooo belangrijk voor die tere huidjes! Super leuk om je te volgen trouwens op Instagram!

 2. Anke 8 mei 2019 at 07:14 - Reply

  Op 29 mei gaan we voor het eerst op vakantie met de baby en smeren zullen we. Met dit pakket gaat het helemaal goed komen!

 3. Karen de Jong 8 mei 2019 at 07:15 - Reply

  Wat een fijne prijs dit seizoen om te mogen testen!! Ja het is zo belangrijk om goed te smeren! Zelf hebben we een onwijs bleke huid dus we verbranden extra snel.. Eerder de zonnebrand van een ander merk geprobeerd maar daar kreeg de kleine irritatie van! De producten van Zwitsal vallen wel altijd goed met zijn huidje dus we proberen het graag voor onze Lucas!!

 4. Melissa Hofstede 8 mei 2019 at 07:17 - Reply

  Oh wat leuk zeg voor onze peuter van 2.5 en onze tweeling van 10 maanden zou dit super zijn! Super lichte huis alledrie dus erg belangrijk om ze goed en vaak in te smeren?

 5. Jill 8 mei 2019 at 07:17 - Reply

  Ja wij doen graag mee! We vliegen 24 mei richting Kreta met ons dochtertje van 2! En juli naar Kos. Dus het zou goed uitkomen. ?

 6. Tamara 8 mei 2019 at 07:18 - Reply

  Ik ben nog op zoek naar een zonnebrandcrème waar mijn zoon geen uitslag van krijgt. En met een baby die over een paar weken verwacht wordt, mogen we nog meer gaan smeren. Daarnaast is de zwitsalgeur heerlijk, dus ik maak graag kans op dit pakket.

  • Dorien de Bruin 8 mei 2019 at 07:40 - Reply

   Ik doe graag mee voor mijn meisje. We verwachten haar in juni. Maar omdat we niet kunnen voorkomen dat ze helemaal niet in de zon komt heb ik laatst al de witte variant gekocht – gevoelig huidje factor 50. Na het lezen van je review ook erg nieuwsgierig geworden naar het gebruik van de andere crèmes.

  • Iris 19 mei 2019 at 00:03 - Reply

   @tamara, La Roche Posay werkt erg erg erg goed voor gevoelige of snel droge of trekkerige/ en ook eczeem huidjes. Verkrijgbaar alleen bij de apotheek

 7. Katrien 8 mei 2019 at 07:20 - Reply

  We hebben veel van Zwitsal, maar de zonnebrand kennen we nog niet! Aangezien het zonnetje hopelijk echt nog wel een keer lekker gaat schijnen dit seizoen zou deze prijs geweldig zijn!! We testen ze graag uit net onze kids!!

 8. Heidi 8 mei 2019 at 07:20 - Reply

  Graag met twee meiden komt dit goed van pas deze zomer!

  • Sanne 8 mei 2019 at 07:40 - Reply

   Wat een mooi pakket. Daar worden wij wel blij van. Zoontje van 1,5 jaar heeft net zo’n gevoelige blanke huid als ik, dus smeren met goede producten is van groot belang!

 9. Mandy 8 mei 2019 at 07:25 - Reply

  Jaaaa wij doen super graag mee. Onze kleine dame van 4 maand reageert soms best heftig
  Op bepaalde huid producten maar Zwitsal gaay altijd nog goed. Ze heeft helaas mijn gevoelige huidje dus een goede zonnebrandcreme zou
  Perfect zijn voor ons. Aangezien we anders zonder op te letten, binnen no time een kreeftjes zijn.

 10. Manon Toemen 8 mei 2019 at 07:27 - Reply

  Zou fijn zijn om het op deze manier uit te testen op onze jongens. Ik hou van de zwitsal geur! Maar de oudste kan niet overal tegen. Ik ben dus benieuwd!

 11. Nancy te Winkel 8 mei 2019 at 07:30 - Reply

  Ohhh ik ben ook heel nieuwsgierig naar deze zwitsal lijn! Aangezien wij een super zomer verwachten 😉 en nog 2 keer op vakantie gaan dit jaar, zou dit super van pas komen! Mijn dochter is net 2, dus die zal dit jaar voor t eerst echt veel buiten kunnen spelen en dan is goede zonnebrandcreme onmisbaar…
  Duimen!

 12. Cindy van heems 8 mei 2019 at 07:30 - Reply

  Jaaa heel benieuwd. En nu de kleinste allergisch blijkt te zijn voor Nivea moeten we alles gaan testen. Straks op ibiza wel iets goeds nodig.

 13. patricia pijnenburg 8 mei 2019 at 07:31 - Reply

  jaaaaa super leuk
  die willen we wel testen had hem al in de winkel zien staan en was al van plan hem te kopen maar winnen is nog leuker ??

 14. Kelly Remmerswaal 8 mei 2019 at 07:33 - Reply

  Ik doe graag mee voor me meisjes. We zijn altijd veel buiten en in de vakantie op de camping helemaal. Dan moeten ze natuurlijk goed beschermd zijn. Het lijkt me heerlijk de zwitsal uit te proberen, hebben nu ook alles van zwitsal en het ruikt zo lekker

 15. Manon 8 mei 2019 at 07:41 - Reply

  Maken graag een kansje voor op ons favoriete eiland Terschelling. Hier gebruiken we altijd Zwitsal, maar de zonnebrand nog niet uitgeprobeerd

 16. Annemarieke Peijnenburh 8 mei 2019 at 07:46 - Reply

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn twee meiden. Mijn jongste dochtertje van vier maanden gaat in juli voor het eerst mee op vakantie! Dan willen we haar natuurlijk goed beschermen tegen de zon. Bij mijn oudste dochter hebben we al een aantal merken geprobeerd maar we hebben nog geen merk gevonden waar we geheel tevreden over zijn. Hopelijk bied zwitsal dit wel!

 17. Nadia 8 mei 2019 at 07:52 - Reply

  Oh zo’n leuk pakketje!
  In juni verwachten we ons eerste mini’tje, ideale periode om zonnecrème te gebruiken!
  Als hij het gevoelige huidje van mama meegekregen heeft, gaat hij dit pakketje goed kunnen gebruiken.
  Ik duim alvast voor mezelf!

  • Marlies 8 mei 2019 at 13:49 - Reply

   Die Zwitsal-geur, I love it! En aangezien wij naar Zuid-Europa op vakantie gaan, zal zo’n pakket zeker van pas gaan komen.

 18. Ramona 8 mei 2019 at 07:54 - Reply

  Graaaag:) we love Zwitsal!! & naar het strand gaan. Meer dan welkom dus!

 19. Sophie 8 mei 2019 at 08:00 - Reply

  Jaaa lijkt me erg leuk om dit pakket te winnen. De kleine van mijn vriend heeft een vrij bleke huis dus insmeren is van groot belang, ook ik zelf kan wel wat gebruiken en 2 juni ben ik uitgerekend de baby kan elk moment geboren worden ??
  Ik volg je op Facebook en insta !
  Groetjes Sophie mama to be uit Haaksbergen 🙂

  • Mellany 8 mei 2019 at 08:36 - Reply

   Dat zou helemaal top zijn om te winnen! Met mooi weer stappen we vaak op de fiets of gaan we een lekker lange wandeling maken en in juli gaan we op vakantie naar Mallorca. Ons dochtertje heeft een heel licht huidje waardoor insmeren super belangrijk is. Sowieso zijn we helemaal verslaafd aan de zwitsal spulletjes, alles ruikt zó lekker! De zwitsal zonnebrand hebben we nog niet geprobeerd dus dit winnen zou echt geweldig zijn!!

 20. Lusan van Beers 8 mei 2019 at 08:04 - Reply

  Wij zijn groot fan van zwitsal ? voornamelijk toch wel om het lekkere luchtje.
  Wij willen heel graag de zonnebrandproducten uitproberen voor ons dametje van 2.5 naar en ons mini meisje van nu 8dagen oud.

 21. Ellen 8 mei 2019 at 08:08 - Reply

  Hier heel erg benieuwd naar! Zou goed van pas komen omdat we net de vakantie hebben geboekt naar Griekenland! Zo belangrijk om die tere huis te beschermen van de kleintjes, ze zijn zo kwetsbaar….. En de Zwitsal geur is heeerlijk ?, die geur verveelt nooit ??

 22. Ellen 8 mei 2019 at 08:09 - Reply

  Hier heel erg benieuwd naar! Zou goed van pas komen omdat we net de vakantie hebben geboekt naar Griekenland! Zo belangrijk om die tere huid te beschermen van de kleintjes, ze zijn zo kwetsbaar….. En de Zwitsal geur is heeerlijk, die geur verveelt nooit!

 23. Lieke blondeel 8 mei 2019 at 08:10 - Reply

  Wat een fijne prijs ik doe heel graag mee voor ons zoontje ! Hebben nu andere
  Zonnebrand creme en die is heel dik. Benieuwd of deze beter smeert plus we zijn hier sowieso fan van zwitsal de geur alleen al.
  Ik
  Volgde je al op facebook en insta

 24. Claudia 8 mei 2019 at 08:17 - Reply

  Deze zouden we heel graag testen :)! Ben nog steeds op zoek naar een zonnebrand die ik fijn vind voor mijn kids van 3,5 en 1,5.

 25. Shirley 8 mei 2019 at 08:20 - Reply

  Ben heel benieuwd naar de zonnebrand van zwitsal. Zo zoekende naar de juiste zonnebrand. Onze dochter krijgt van veel soorten uitslag daarom Zou echt een super ervaring zijn als wij dit mogen testen. Volg je via Instagram

 26. Patricia 8 mei 2019 at 08:25 - Reply

  Wat zou ik deze prijs graag uit willen proberen. Mijn zoontje heeft ook een hele lichte huid(met spierwit haar) dus goed smeren is belangrijk. K ben gek op de zwitsal bad producten. Gebruik niks anders. Dus deze zonnenbrand uitproberen zou top zijn. Ik volg je op allebei je kanalen.

  • Jenny 9 mei 2019 at 07:18 - Reply

   Ik doe graag mee. Ben dol op producten van Zwitsal. Met 2 kleine kinderen en een vakantie in naar Menorca komt de zonnebrand hier wel van pas.

 27. Anna Wienen 8 mei 2019 at 08:27 - Reply

  Ik doe mee voor mijn dochter.. insmeren is zeer belangrijk

 28. Nathalie 8 mei 2019 at 08:28 - Reply

  Oh zwitsal ? I love zwitsal!
  Deze prijs zou ik heel graag winnen voor m’n mannetjes. En anders verdienen mijn vriendinnen deze prijs, de één is net bevallen en twee verwachten binnenkort hun eerste kindje.

 29. Lindy Feringa 8 mei 2019 at 08:28 - Reply

  Alweer een gave actie. Doe ik graag aan mee voor mijn kindjes. Mijn zoontje heeft een erg gevoelige huid en mijn dochtertje daarentegen juist totaal niet en zou dus super graag dit pakket willen winnen. Ook voor mijn zoontje al meerdere soorten getest maar nooit een fijne kunnen vinden. Met dit pakket kan ik mijn beide kindjes beschermen tegen de zon.

 30. Ilona 8 mei 2019 at 08:58 - Reply

  Ohh dit zou echt een LOT uit de loterij zijn voor onze Lot haar eerste vakantie naar Zakynthos volgende maand! ??

 31. Marlou 8 mei 2019 at 09:05 - Reply

  Ik wil de zonnebrandcrème heel graag winnen voor onze dochter! Ze is dol op zand. Laatst waren we op het strand en was ze ingesmeerd, wat eindigde in een zandpoppetje. Dat deze zonnebrandcrème intrekt lijkt ons dus super fijn!

 32. Inge kuiper 8 mei 2019 at 09:11 - Reply

  O wat willen wij graag deze zonnebrand pakket testen! Verhuist en nu een hele grote voor en achter tuin dus straks met het mooie weer hebben we genoeg te smeren!! Alles gebruiken wij van Zwitsal omdat het zo heerlijk ruikt!!

 33. Ingrid langstraat 8 mei 2019 at 09:21 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn 3 hoogblonde kindjes die heel snel verbranden. Mijn oudste zoon heeft snel uitslag en we hebben nog geen creme gevonden die echt goed werkt. Nu is er weer zonnebrand van Zwitsal, lijkt mij fijne creme en proberen we graag uit!

 34. Loes van Bommel 8 mei 2019 at 09:23 - Reply

  Alleen voor de geur zou ik al willen winnen, mmmm, zo lekker!!
  Ons zoontje van 2,5 jaar vindt insmeren een feestje haha! Ik heb babymassage gedaan met hem en daar doet dit hem volgens mij aan denken. Ons dochtertje van 9 maanden moet ik ook al insmeren, ondanks dat ik haar nog uit de zon houd, moet ik haar goed beschermen. Met hun Griekse bloed krijgen ze dan een prachtig kleurtje!

 35. Emmy Hekker 8 mei 2019 at 09:24 - Reply

  Wat een leuke winactie! Wij doen ook graag mee 🙂 Vanaf het moment dat we wisten dat ik zwanger was (november) hebben we onze dochter ‘baby Summer’ genoemnd omdat ze midden in de zomer geboren gaat worden! ? We zijn allemaal bleekscheten en gevoelig voor de zon dus we verwachten dat onze baby niet anders zal zijn en kunnen dit pakket dus heel goed gebruiken!

 36. Cornelie 8 mei 2019 at 09:49 - Reply

  Wat fijn dat jij ze al getest hebt, ik zag ze voorbij komen en vroeg mij af of het inderdaad net zo fijn werkt als de andere bekende merken! Wij hebben alledrie een bleke huid, verbranden snel maar houden enorm van buiten zijn. Nu het buitenseizoen er weer aankomt betekent dat dus smeren, smeren, smeren. Ik doe heel graag mee voor onze zoon, zodat we heerlijk kunnen genieten van het buitenspelen, zonder te verbranden!

  • Jenny 9 mei 2019 at 07:20 - Reply

   Graag, we zijn dol op producten van Zwitsal. Komt hier goed van pas met 2 kleine kinderen (3 en 1 jaar). We varen veel en gaan op vakantie naar Menorca dus we kunnen wel wat zonnebrand gebruiken.

 37. Anne Schram 8 mei 2019 at 10:15 - Reply

  Wat leuk dat je er 1 mag weggeven, ik zou hem graag winnen voor mijn kindjes.
  We zijn helemaal gek op zwitsal en gebruiken er dus ook alles van. Wat super dat er nu dus ook zonnebrand van is, dat kunnen we goed gebruiken met een oma die aan t strand woont

 38. Selcan uyar 8 mei 2019 at 10:18 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 1,5jaar
  We zijn meestal buiten en insmeren is belangrijk
  ????

 39. Selcan uyar 8 mei 2019 at 10:19 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 1,5jaar
  We zijn meestal buiten en insmeren is belangrijk
  ????

 40. Riannaenco 8 mei 2019 at 10:29 - Reply

  Wat tof dat je deze info deelt wat betreft deze zonnecrème. Ik ben nog altijd zoekende naar de beste en fijnste zonnecrème voor mijn kindjes. En van de producten van Zwitsal ben ik altijd al fan geweer. Erg benieuwd naar deze lijn! Ik zou dit pakket echt dolgraag testen. Fingers crossed voor deze fijne producten!
  Riannaenco onlangs geplaatst…Want hij maakt het verschil….My Profile

 41. Liesbeth 8 mei 2019 at 11:09 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor ons zoontje! Hij heeft een lichte, zeer gevoelige huid. Dus dit zou ideaal zijn!

 42. Cindy Framke 8 mei 2019 at 11:17 - Reply

  Dat zou heel mooi zijn. Ik ben dol op zwitsal. Ik doe heel graag mee. Met 3 kindjes blijf je smeren want je wilt ze zo goed mogelijk beschermen.

 43. Denise Huzen 8 mei 2019 at 11:24 - Reply

  Gek op Zwitsal!!! Wij hebben al aardig wat producten van Zwitsal in huis, alleen de zonnebrand ontbreekt nog.

 44. Marjolein Terlouw 8 mei 2019 at 11:45 - Reply

  Ik doe graag mee! Wij vertrekken op 2 juni naar Portugal met onze dreumes die 27 april 1 jaar is geworden… ik ben als de dood dat hij verbrand dus lekker blijven smeren dan ?

 45. Anne-Marie 8 mei 2019 at 12:10 - Reply

  Ik ben hier heel benieuwd naar! Ik hou van de Zwitsal geur en met 2 kleine mannetjes met een hele lichte huid grootverbruiker van zonnebrand 😉

 46. Marja 8 mei 2019 at 15:11 - Reply

  Heel graag voor mijn zwangere dochter Ook voor haar huid is deze zeer geschikt en als de kleine er dan van de zomer is kan ze meteen lekker aan het smeren

 47. Esmée 8 mei 2019 at 17:42 - Reply

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik ben ‘gezegend’ met een bleke huid en mijn kleine meisje is zelfs roodharig incl. bleek huidje. Dus het zou super zijn om te winnen omdat er bij ons veel zonnebrand doorheen gaat! Felicia is gek op de gele Zwitsal verpakkingen; “die, die” roept ze ernaar.
  Uiteraard volg ik je op Instagram!
  Esmée onlangs geplaatst…Mama #6 – 11 maand post partum, hoe gaat het nu?My Profile

 48. Ingrid 8 mei 2019 at 20:06 - Reply

  Yeah, ruikt mijn baby ook naar Zwitsal op het strand ? Ik hou zoo van de Zwitsal-geur!!!

 49. Robin 8 mei 2019 at 20:18 - Reply

  Wat een mega toffe actie. De kleine hier wordt op 14 juni alweer één jaar. Als het net zo’n warme zomer wordt als vorig jaar, dan kunnen we dit zonnebrand pakket zeer goed gebruiken. En hoe lekker is dat, met deze heerlijke Zwitsal geur !! Kansje wagen!

 50. Jocelin van der Harst 8 mei 2019 at 20:22 - Reply

  Jaaa lijkt me super! Ik ben zo’n fan van zwitsal! Zou ideaal zijn om dit te winnen en te kunnen gebruiken voor onze eerste vakantie naar Spanje met ons dochtertje van 10 maanden! Toevallig zei ik nog dat ik dit wilde kopen voor haar voor de vakantie maar als we het winnen zou helemaal geweldig zijn

 51. Judith van Duin 8 mei 2019 at 20:59 - Reply

  Ik wil deze graag winnen om te testen. Ben al lang opzoek naar de zonnebrand die prettig is, dus niet kleverig maar wel voldoende beschermend en die niet vlekt in kleding! He benieuwd!

 52. Thea 8 mei 2019 at 21:07 - Reply

  Love Zwitsal! En ook van mijn huid en die van m’n boys ???? Smeer me daarom een ongeluk Zodat we niet verbranden ????

 53. Renske 8 mei 2019 at 21:44 - Reply

  Wat leuk dat je dit mag testen en weg mag geven! Graag doe ik mee om kans te maken op het pakket. Wij gaan binnenkort voor het eerst met Hidde op vakantie. Hopelijk schijnt de zon volop. Al betekent dat dan wel smeren smeren en nog eens smeren. Hopelijk met de producten uit je pakket

 54. Sophie 8 mei 2019 at 23:50 - Reply

  Wow, ik ben al fan van de zwitsalgeur. En nu ben ik benieuwd naar de zonnecreme van Zwitsal! En met 3 meisjes in huis gaat de zonnecreme er erg snel vandoor. ????

 55. Jenny Broeken 9 mei 2019 at 07:22 - Reply

  Graag, we zijn dol op producten van Zwitsal. Dit willen we graag uitproberen. Met2 kinderen van 3 en 1 jaar komt dit wel van pas. We aten veel en gaan op vakantie naar Menorca.

 56. Lieke 9 mei 2019 at 07:43 - Reply

  Jaaa super.. We zijn altijd druk met smeren zodra de zon er door komt. Dit Ivm dat we allemaal gevoelig zijn om te verbranden. Gelukkig bij ons zoontje nog nooit gebeurd, nu verwachten we ook een tweede kindje deze zomer. Hoe fijn is het om dan goede producten in huis te hebben.. Op naar een mooie zomer zonder angst om te verbranden

 57. Lindsy Brekelmans 9 mei 2019 at 10:12 - Reply

  Nou het lijkt mij ideaal om te proberen! Onze zoon heeft rood haar en daardoor een lichtere huid. Hierdoor verbrand hij sneller. Dus dit zou voor ons geweldig zijn om te testen, ook omdat we volgende maand op vakantie gaan.

  • Lotte 11 mei 2019 at 22:32 - Reply

   Wauw leuke actie! Hard nodig die zonnebrand als het zonnetje weer gaat schijnen! Hopelijk krijgen we van dit merk heen uitslag

 58. Nienke 9 mei 2019 at 11:09 - Reply

  Super interessant artikel!
  Komende juli wordt onze eerste zoon geboren en als de zomer maar bijna net zo zonnig wordt als die van vorig jaar… Dan kan hij het goed gebruiken!

 59. Marian B 9 mei 2019 at 13:23 - Reply

  Hopelijk wordt het weer nu snel beter en krijgen we een mooi zonnige lente en zomer. Een goede zonnebrandcrème vind ik zeker (vooral bij kinderen) belangrijk. Ze zijn niet allemaal even fijn en goed. Die van Zwitsal ken ik nog niet, maar zou ze graag eens proberen.

 60. Claudia Diependaal 10 mei 2019 at 00:04 - Reply

  Ik wist niet dat Zwitsal ook zonnebrand heeft! Ik wil het graag op de kleinkinderen en de kindjes van de gastouderopvang testen! Komt goed Van pas hier ?.

 61. Linette 10 mei 2019 at 06:53 - Reply

  Wij wonen vlakbij het strand, en het zou heel leuk zijn om zo’n pakket tewinnen! Wij gaan dit jaar niet op vakantie dus we hopen veel op het strand te zitten, ik hoop op veel smeerwerk deze zomer? ik volg je op instagram

 62. Lindsy 13 mei 2019 at 16:56 - Reply

  Hé psssst, ik moet jullie iets vertellen…
  Ik wil jullie heel graag aan iemand voorstellen!
  Zooo mooi, zo bijzonder…
  Babyprins, mn broer en schoonzus kleine wonder!
  Hij liet zijn eerste kreetjes horen ,
  6 mei werd mijn neefje geboren!
  Zo puur, zo echt…
  Voor ons is hij helemaal perfect!
  Mijn hart gestolen , vanaf het eerste moment …
  Laat de wereld nu maar zien, wat een kanjer je bent !
  Voor ons een groot avontuur,
  Mag ik jullie voorstellen: Arthur ??

  Natuurlijk willen wij Arthur beschermen ? Wij gebruiken reeds de producten van Zwitsal om hem te verzorgen. De zonneproducten zouden heel welkom zijn om hem ook tijdens de zomer te kunnen beschermen!

  Like op Facebook ??

 63. Sjonnie 14 mei 2019 at 07:06 - Reply

  Iest wat iedereen kan en moet gebruiken. Ik doe graag mee.

 64. Linda Tromp 14 mei 2019 at 08:15 - Reply

  onze 2 kindjes hebben een erg gevoelige huid ook vaak uitslag van zonnebrand al heel veel merken geprobeerd Zwitsal is de enige waar ze wel goed op reageren aangezien we vaak naar ht strand gaan en heel veel smeren is een voorraadkelder meer dan welkom?

 65. Anita te Gussinklo 14 mei 2019 at 08:30 - Reply

  Ideaal deze zonnebrandlijn van Zwitsal. Ik doe graag mee en volg je ook via Facebook & Instagram.

 66. wilmsen anita 14 mei 2019 at 08:34 - Reply

  Als het voor kindjes hun huid is gaat er niets boven Zwitsal

 67. Femke Wiebers 14 mei 2019 at 12:27 - Reply

  Wat een leuke actie weer!
  Ik volg je al op je socials 🙂

  Waarom willen wij winnen?
  Omdat onze kleine een zandbak krijgt voor zijn verjaardag (volgende week vrijdag!!) en daarom vele uren buiten gaat spelen.
  Zo’n pakket om veilig buiten te kunnen spelen is dus erg handig en welkom!

  Groetjes en fijne dag 🙂

 68. Rs van Donkersgoed 14 mei 2019 at 12:40 - Reply

  Ik zou deze zonnebrand graag willen winnen voor ons 1e kindje dat over 5 weekjes geboren mag worden! Een zomerkindje dat wel een voorraadje kan gebruiken. En een leuk kraamcadeaugje natuurlijk!

 69. Cheryl Van de Loo 14 mei 2019 at 13:03 - Reply

  Ideaal voor de zomer vakantie!

 70. erika panjer 14 mei 2019 at 14:06 - Reply

  Ik zou graag winnen omdat ik onze dochter graag wil beschermen tegen de zon en ik nog zoekende ben wat het beste voor haar is want het is onze 1e kindje en dan weet ik niet wat allemaal goed voor haar is.
  Ze reageert heel goed op de zwitsal wasgels dus zou ik deze zonnebrand graag proberen want alles voor ons meisje

 71. Lynn Brekelmans 14 mei 2019 at 15:08 - Reply

  Ik maak graag op dit Zonnebrandpakket van Zwitsal omdat ik helemaal dol ben op Zwitsal en ik niet wist dat ze zonnebrandproducten hebben, ik ben heeeel erg nieuwsgierig 🙂

 72. Loes 14 mei 2019 at 15:18 - Reply

  Wat een leuke winactie! Ik wil graag meedoen omdat ik dit pakket wil geven aan iemand die in verwachting is

 73. Petra Janssens 14 mei 2019 at 17:03 - Reply

  Dit pakket wil ik wel winnen!!!

 74. Nelly 14 mei 2019 at 17:11 - Reply

  Een vertrouwd merk voor de kleine.

 75. anja 14 mei 2019 at 20:47 - Reply

  erg fijn om on allemaal te kunnen bechremen tegen de zon

 76. Nina Mol 15 mei 2019 at 05:28 - Reply

  Ik ben dol op Zwitsal en gebruik het ook vaak voor mijzelf omdat ik een supergevoelige huid heb! Ik doe dus heel graag mee!

 77. Fenny 15 mei 2019 at 16:51 - Reply

  Ik doe ontzettend graag voor mijn dochtertje Flore, zij wordt op 17 juni 1 jaar oud 🙂

  Vooral omdat ik dól ben op Zwitsal, maar belangrijker nog, omdat het zo ont-zet-tend belangrijk is je kindje te beschermen voor de felle zon!

  Groetjes Fenny

Reageer

CommentLuv badge