Cozy Coupe: een eigen Little Tikes auto voor de meisjes (+ WIN!)

///Cozy Coupe: een eigen Little Tikes auto voor de meisjes (+ WIN!)

Cozy Coupe: een eigen Little Tikes auto voor de meisjes (+ WIN!)

Niet alleen Erik en ik hebben een auto voor de deur… Sinds kort beschikken ook onze meisjes over een eigen auto! Met name Suus is helemaal door het dolle heen sinds de komst van de Cozy Coupe die we van Little Tikes hebben gekregen. Vandaag laten we haar blitse wagen zien én mogen we er ook eentje weggeven! Doe je mee?

Little Tikes Cozy Coupe

Met Suus op pad gaan betekent altijd: de grote voertuigen quiz! Ze benoemt iedere auto, vrachtwagen, ‘wielen bus‘ en tractor en wordt helemaal enthousiast als ze papa op de shovel langs ziet rijden. Tja, je bent een boerendochter of je bent het niet 😉 Toen we een tijdje geleden een playdate hadden bij een speelvriendinnetje was ze niet van de loopauto af te krijgen en ook in boekjes of tijdens het zingen van liedjes wordt ze vrolijk van voertuigen! De verrassing was dan ook extra groot toen we van Little Tikes de Cozy Coupe kregen. Sindsdien is Suus verknocht aan haar eigen ‘wielen bus‘ en mogen pop, ‘Piepemuis’ en haar boekjes ook regelmatig mee voor een ritje. Je kunt wel stellen: een doorslaand succes!

Little Tikes Cozy Coupe - Mama's Meisje blog

Vrolijke loopauto

De Cozy Coupe is een vrolijke loopauto die geschikt is voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar tot een jaar of 5. Met een speciale plank kun je de bodem van de loopauto afsluiten. Wij doen dit als Niene een rondje mag rijden, zodat ze er niet uit kan vallen. Haar voetjes kunnen immers de grond nog niet raken, in tegenstelling tot die van Suus! Als Suus door de kamer zoeft, lijken het hier wel de Flinstones: als we de plank verwijderen, kan ze zichzelf namelijk voortbewegen. En dat doet ze dan ook graag. Als ze eenmaal in de auto zit, wil ze er echt niet meer uit 😉 Het deurtje van de auto kan zij zelf open en dicht doen, er zit een klein stuurtje in met een schattige toeter en er zitten zelfs bekerhouders in de auto! Aan de voorkant zit een vrolijk gezichtje en er is ook een tankdop aanwezig. In het dak zit een speciaal handvat, zodat je als ouder gemakkelijk een rondje kunt duwen. Tevens is de Cozy Coupe uit te breiden met een aanhangwagen en is er een pompstation verkrijgbaar. Aan alle details is gedacht en dat sluit perfect aan bij de fantasiewereld van mijn peuter. “Ik moet even boodschappen doen met de auto, mama!“. En hup, daar gaat mevrouw. Deze vrolijke loopauto is geschikt voor zowel binnen als buiten en is, naast deze rood-gele variant, in allerlei verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het materiaal kan duidelijk tegen een stootje, zoals ik van Little Tikes gewend ben. Net zo degelijk als de mooie watertafel die we hebben! Omdat Little Tikes dit jaar 50 jaar bestaat, hebben zij in de maand mei een leuke actie: de Cozy Coupe kost dan €50! Ik vind deze loopauto een echte aanrader als je op zoek bent naar een cadeau waar kinderen langere tijd wat aan hebben en eventuele broertjes of zusjes (daarna) ook. Hier wordt er met veel plezier mee gespeeld!

collage loopauto speelgoedauto speelgoed auto review little tikes - Mama's Meisje blog

collage review speelgoedauto cozy loopauto coupe little tikes ervaring beoordeling cadeautip buitenspeelgoed - Mama's Meisje blog

De Cozy Coupe is o.a. verkrijgbaar bij bol.com voor €63,95.

WIN: Little Tikes Cozy Coupe

Niet alleen mijn meisjes werden verblijd met deze vrolijke loopauto… We mogen ook iemand verblijden met een Little Tikes Cozy Coupe! Wil je kans maken op deze prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op de Little Tikes Cozy Coupe
 • Extra winkans: TAG iemand in het bericht op social media die ook van deze winactie moet weten!
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 12 mei 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 18 mei bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Review Little Tikes loopauto Cozy Coupe speelgoed - Mama's Meisje blog

Door |2019-04-15T19:18:27+02:00mei 5th, 2019|Speelgoed & Boeken|173 Comments

Over de schrijfster:

173 Comments

 1. Stephanie 5 mei 2019 at 07:35 - Reply

  Super leuk! Als Loulou deze auto ergens ziet gaat ze erin zitten en wil ze er niet meer uit. Ze kan hier uren in lopen en speelt er de hele dag mee. Hoe leuk zou het zijn als we hem in de tuin hebben staan??

  • Evy 5 mei 2019 at 09:34 - Reply

   Dat zou superleuk zijn voor ons zoontje Warre! Hij is zoooo graag buiten en helemaal gek op voertuigen! Hij is heel enthousiast als er een camion, Traktor of fiets voorbij komt!

 2. Cornelie 5 mei 2019 at 07:37 - Reply

  Wauw kijk nou wat een geweldig kado! Ik doe heel graag mee voor onze kleine kanjer! Wat zal dat enorm genieten zijn om hem daarom rond te zien rijden!??

  • Myrna 12 mei 2019 at 07:02 - Reply

   Jeetje wat een gave “auto”! Hoe leuk Is het als je een eigen auto hebt! Onze dochter Is vele uren zoet met voertuigen of bedenkt wel iets waarmee ze zich kan voortbewegen! Denk dat ze dit geweldig zal vinden en als de kleine mini iets groter Is, ook. Wij doen graag mee?

 3. Cindy van Heems 5 mei 2019 at 07:37 - Reply

  Jaaa voor mn kleine Harvey die nu net 1,5 is geworden en sinds kort het woord AUTooooooooo roept. Deze jongens jongen is zo blij met alles dat rijd.

 4. Lianne Marinus-Gijsen 5 mei 2019 at 07:37 - Reply

  Oh die is echt super leuk! Mijn kleine meisje zal die echt super vinden! Maar denk ook alle kindjes bij mij in de opvang.
  Wij wagen een kansje! Kunnen ze hier lekker door de tuin heen scheuren!

 5. Rowenna 5 mei 2019 at 07:38 - Reply

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn tweeling. Weet zeker dat ze hier uren speelplezier aanbeleven. ?

 6. Laura 5 mei 2019 at 07:38 - Reply

  Wow, dat is nog eens leuk om t winnen! Mijn dochter wordt over een maandje 2 jaar en we hebben nog geen idee wat te kopen, dit is echt een perfect cadeau. En helemaal als we hem winnen ?

  Nu maar duimen ?

  • Yolanda van berkom 5 mei 2019 at 08:07 - Reply

   Oh dit zou te gek zijn voor mijn kleindochter vida! Ik zie dr al helemaal zitten met dr eigenwijze toetje. Ze loopt sinds kort dus kan mooi als flintstone rondcrossen!

  • Martine 5 mei 2019 at 09:45 - Reply

   Leuk! Ik zou graag winnen voor mijn kleine meid van bijna anderhalf! Kan ze mooi racen!

  • Rigtje 5 mei 2019 at 17:00 - Reply

   Super leuke auto om te winnen voor mijn kleine meid! Word het een stoere dame met een stoere auto voor haar zelf! ?
   Rigtje onlangs geplaatst…Cozy Coupe: een eigen Little Tikes auto voor de meisjes (+ WIN!)My Profile

 7. Ingrid l 5 mei 2019 at 07:38 - Reply

  Leuk, ons kleinste mannetje is gek op alke auto’s. Met deze kan hij leuk door de straat racen! Wat zal hij trots zijn! Dat deurtje maakt het helemaal echt, we duimen!!

  • Kimberley 5 mei 2019 at 08:20 - Reply

   Wat is dit leuk!!!! Fingers crossed!!!

  • E. Wout 5 mei 2019 at 08:34 - Reply

   Ik doe graag mee voor mijn neefje; hij loopt net en zal dit geweldig vinden ?

 8. Renske 5 mei 2019 at 07:41 - Reply

  Ohh wat leuk! Mijn zoontje (1 juli 2 jaar) is gek op auto’s en wil nu al het liefst de hele dag in onze auto spelen. Binnenkort krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning mét tuin en wat zou het dan fantastisch zijn als hij zijn eigen auto heeft om in rond te scheuren met een echte deur er in! Ik ga heel hard duimen, dit zou een fantastisch cadeau zijn voor zijn tweede verjaardag!

 9. Mamaswonder 5 mei 2019 at 07:42 - Reply

  Ik doe heel graag mee!

 10. Evren selcan 5 mei 2019 at 07:46 - Reply

  Deze zou super leuk zijn voor mijn dochtertje van1,5 jaar

 11. Laurie Nijsten 5 mei 2019 at 07:49 - Reply

  Wat een leuke winactie. Noud is helemaal gek van auto’s, dit zou dan ook een grote verrassing zijn voor hem.
  In de tuin zijn we nog zoekend naar speelgoed. Hij wilt namelijk overal in zitten, op staan en vooral stunten. Ik denk dat hij met deze auto heel wat stunts kan maken. Fingers crossed!

 12. Christy 5 mei 2019 at 07:51 - Reply

  Deze zou ik heel graag winnen voor mijn jongens! Die v bijna 8 past er niet meer in? maar de 4 jarige en de 1.5jarige zie ik er al in rondcrossen in de tuin van ons nieuwe huis. Gaaf! Duim duim!

  • Evelien 5 mei 2019 at 08:14 - Reply

   Onze dochter Sophie zou het fantastisch vinden om hier in te zitten en rondjes te maken in de wijk. Net als Suus gaat ze regelmatig boodschappen doen of naar opa toe om op de trekker te zitten. Binnenkort gaan waarschijnlijk dr amandelen er weer uit, om dan dit cadeau te krijgen maakt de pijn vast een stuk lichter!

 13. Stefanie 5 mei 2019 at 07:53 - Reply

  Super! Ik doe graag mee voor mijn zoontjes. Die zouden dit geweldig vinden!

 14. Ilse Visscher 5 mei 2019 at 07:54 - Reply

  Wat gaaf!! Ik doe heeeeeel graag mee voor mijn mannetje van bijna anderhalf. Echt een super gave winactie!

 15. Ingrid 5 mei 2019 at 07:54 - Reply

  Super toffe loopauto! Ik zou hem graag winnen voor mijn 2 mannetjes die dol zijn op auto’s, net als hun vader.

  • Angelique schoffelmeer 11 mei 2019 at 23:20 - Reply

   O wat zou dit geweldig zijn om te winnen over 4 dagen wordt onze kun 1,5 en zou deze toettoet super vinden en zodra zn kleine broertje van nu 7 maanden er ook groot genoeg voor zal zijn kunnen ze er samen gebruik van maken ?

 16. Djoeke 5 mei 2019 at 07:55 - Reply

  Wat een geweldige winactie! Hier zijn de kids ook helemaal gek van auto’s, en hebben we vaak vriendjes en vriendinnetjes over de vloer, hoe leuk zou het dan zijn om heerlijk door de tuin te racen. Ook word onze kleine meid op 21 mei al weer 1 jaar? en dit zou een tegek kado zijn!

 17. Manon Kimmels 5 mei 2019 at 07:55 - Reply

  Leuk voor onze kindjes op Terschelling racen over het gras naar de boerderij en weer terug naar de camping. Maken graag een kansje

  • Maaike 5 mei 2019 at 10:26 - Reply

   Super graag voor onze ties kan hij straks mooi in rondscheuren!

 18. Gitty 5 mei 2019 at 07:56 - Reply

  Wauw super leuk deze auto zal ons kleine meisje die in augustus 2 jaar wordt zich onwijs in vermaken. Ze houdt erg van buiten spelen en buiten zijn dus blijer zou je ons niet kunnen maken

  • Femke Wiebers 5 mei 2019 at 11:50 - Reply

   Wat een toeval! Wij zijn ons net aan het oriënteren op een Cozy Coupe als verjaardagskadootje voor ons zoontje (28 Mei jarig!). Hij heeft bij familie in zo’n auto gespeeld en hij vond het FANTASTISCH! Ik snap dus ook wel dat jullie dochters helemaal door het dolle heen waren 🙂
   Wij maken dus graag een kansje. Fingers crossed!
   NB: ik volg je op je socials en heb getagged, geliket en geshared!

 19. Jacqueline 5 mei 2019 at 07:57 - Reply

  Super leuke actie!! Onze zoon van 2 is gek op alles wat kan rijden,auto’s, trekkers enz. Ik weet zeker dat hij deze auto helemaal geweldig vind. Dus doe heel graag mee

 20. Janneke 5 mei 2019 at 07:58 - Reply

  Super leuk! Graag wil ik voor mijn meiden meedoen. Zodat zij kans maken om deze stoere racewagen te winnen. @francien & @joyce willen vast ook wel een kansje wagen.??

  • Naomi 5 mei 2019 at 09:25 - Reply

   Dit zou super zijn voor mijn meisje Maud, nu de tuin af is kan ze daar heerlijk mee kunnen spelen!

 21. Joke harsma 5 mei 2019 at 07:59 - Reply

  Wauw echt geweldig voor ons dochtertje, op de kinderboerderij is ze er nooit uit te krijgen… wat zou het super zijn als we zelf 1 voor haar hadden! Wauw wat een super actie!

 22. Heidi 5 mei 2019 at 08:01 - Reply

  Wauw super leuk voor onze dochter van 2 jaar kan ze deze zomer heerlijk buiten mee spelen!

 23. Femke 5 mei 2019 at 08:03 - Reply

  Wat een leuke auto! Ik doe graag mee voor onze dochter. Ze heeft nu een klein loopautootje maar kan inmiddels al wel een stapje verder 🙂

 24. Esma 5 mei 2019 at 08:04 - Reply

  Ahhhh super leuk!!! Mijn zoontje is 23 mei jarig, dus dit zou echt een perfecte cadeau voor hem zijn! Zie het al helemaal voor me hoe die erin zit en steeds dan “auto toet toet” zal roepen.

 25. Meggy Jolink 5 mei 2019 at 08:05 - Reply

  Wauw wat een mooie actie! Ik zou graag mee doen voor onze dochter en al mijn oppaskindjes. Ik weet zeker dat dit een hit zou zijn voor iedereen?? (Ben gastouder van 8 kindjes??)

 26. Jacqueline 5 mei 2019 at 08:08 - Reply

  Super leuk!!! Onze zoon van 2 is helemaal weg van alles wat rijdt! Deze auto vindt hij helemaal geweldig, kan hij lekker rondscheuren.

 27. Iris valkenburg ruwen 5 mei 2019 at 08:09 - Reply

  Ooo heel graag voor mijn zoontje. Hij is 1.5 jaar en gek van auto’s!! Hij speelt er rustig een halve dag mee, rondjes rijden door het huis. Ik denk dat hij dit echt helemaal het einde zal vinden !

 28. Lieke blondeel 5 mei 2019 at 08:10 - Reply

  Wauw wat gaaf ! Ik doe heel graag mee voor onze zoon

 29. Sandra van den Berg 5 mei 2019 at 08:10 - Reply

  Zou super leuk zijn voor ons meisje! Die altijd bezig is met bussen en auto’s. En straks onze kleine man die geboren word in juni. Jaren zal die meegaan!

 30. Moniek 5 mei 2019 at 08:11 - Reply

  Super leuk voor mijn zoontje die net is gaan staan. We wonen in de polder. & iedere auto of vrachtwagen die voorbij komt kijkt die aandachtig naar! Hoe leuk is dan zijn eigen auto hebben.

 31. Tjitske 5 mei 2019 at 08:11 - Reply

  Mup muuuuuup ??
  Onze dochter heeft veel in het ziekenhuis gelegen en daar scheurde ze regelmatig in een soortgelijk racemonster over de gangen.
  Deze zou ze dus geweldig vinden!
  Kan ze samen met haar kleine zusje op boevenpad!

 32. Claire van den Belt 5 mei 2019 at 08:13 - Reply

  Jaaaaa ?! Onze dochter word 1 jaar eind mei. Dit zou een geweldig verjaardagscadeau voor haar zijn ?

 33. Angela 5 mei 2019 at 08:14 - Reply

  Wat een gave winactie! Mijn zoontje Luuk (1 jaar) is gek op buitenspelen, met zo een gaaf autootje kan hij zich uren vermaken.

 34. Nicole hendriks 5 mei 2019 at 08:17 - Reply

  Oehlala! Deze staat al een hele poos op mijn verlanglijst! Nu zou dat een mooi cadeautje zijn voor onze jongste, die word volgende maand alweer 1!

 35. Nicole Bon-Braams 5 mei 2019 at 08:19 - Reply

  Superleuke winactie ? Ik doe uiteraard mee voor onze dochter Jinthe. Ze is enorm avontuurlijk en altijd op zoek naar nieuwe dingen om te ondernemen. Deze auto zou zij echt fantastisch vinden.

 36. Esther 5 mei 2019 at 08:19 - Reply

  Aaahhhhh wat gaaf!!!! Dit zou zo leuk zijn voor mij als gastouder! De kindjes zouden het prachtig vinden!! Dat ben ik van overtuigd.

  • Inger 5 mei 2019 at 20:01 - Reply

   Wat gaaf! In het wagenpark van onze dreumes staan al wel een trekker, bakfiets, loopfiets en loopwagentje, maar een auto ontbreekt nog. Nu maar duimen dat we winnen ?

  • Bellaert Joyce 11 mei 2019 at 19:21 - Reply

   Wat een leuke winactie! Mijn dochter is maandag 2 jaar geworden en ze is 3 weken geleden grote zus geworden van haar broertje! Ze is zot van alles wat wielen heeft! Ze zou het super vinden!

 37. Melanie 5 mei 2019 at 08:20 - Reply

  Wat heb je toch leuke winactie’s!
  Alles wat wielen heeft word grondig onderzocht en op allerlei manieren uit getest. Alleen niet alles is even stabiel om op een andere manier uitgetest te worden..
  Met deze hoef ik mij daar minder zorgen over te maken.
  Eigenlijk hadden ze het spel stef stuntpiloot beter Ves stuntpiloot kunnen noemen 😉

 38. Melissa Hofstede 5 mei 2019 at 08:21 - Reply

  Wat een gave winactie!! Daar zou mijn zoontje heeeeeeel blij van worden en onze tweeling meisjes straks ook denk ik!! ??

 39. Inge 5 mei 2019 at 08:21 - Reply

  Ik doe graag mee voor onze dochter. Wat zal zij daar veel speelplezier van hebben! Super handig bedacht dat ze er al zo jong in kan zitten, ik ga duimen!

 40. Jocelin van der Harst 5 mei 2019 at 08:23 - Reply

  Oooh super leuk! Mijn dochtertje is bijna een jaar, hoe leuk zou dit zijn voor haar verjaardag?!

 41. Linda De Brouwer 5 mei 2019 at 08:24 - Reply

  Wat een te gekke winactie!
  Ik doe heel graag mee voor Tije. Hij is gek op auto’s. Zodra hij wakker is gaat het over auto’s. Elke auto die voorbij rijdt wordt begroet ?
  Ik weet zeker dat hij heel blij zou worden van een eigen stoere auto!
  Ik ga duimen voor Tije ?

 42. Anneloes 5 mei 2019 at 08:25 - Reply

  Super gaaf voor mijn kleine man? Bij de gastouder staat er ook een en is echt een dikke hit bij alle kinderen. Hoe leuk zou t zijn er hier ook een achter de deur te parkeren ?.

 43. Jaimey 5 mei 2019 at 08:26 - Reply

  Ja zou een super leuk kado zijn voor onze meid die super graag buiten speelt met mooi weer maar ook met slecht weer wil ze graag buiten spelen . Ik ga duimen dat we kans maken.?

 44. Corinne 5 mei 2019 at 08:26 - Reply

  Wat onwijs leuk zeg! Onze ondernemende Lily van 1,5 zal hier echt van kunnen genieten. Zo ook haar zusje verwacht eind deze maand en wellicht dat broer Lennon van 3 ‘m dan ook eens mag lenen, wie weet…

 45. Denise Huzen 5 mei 2019 at 08:27 - Reply

  Zo leuk! We waren laatst in de Praxis en daar hebben ze winkelwagentjes met zo’n soort auto er aan vast. Vond het in het begin nogal eng omdat daar niet echt een bodem in zat (heel fijn dat deze dat wel heeft. Ze is precies even oud als Niene.)
  Tot mijn grote verbazing vond Daphne het geweldig! ? ze draaide wat mee met het stuur en zei zo af en toe “broem broem”. ?

  Ze zet nu haar eerste échte stapjes en een loopwagen/loopauto/loopfietsje etc hebben wij niet. Wat zou ik haar hier blij mee maken, nu we richting de zomer gaan. ????

  ???

 46. Dillyanne 5 mei 2019 at 08:28 - Reply

  Wauw wat een leukert!! Dit zou geweldig zijn voor by mn schoonoiders. Die hebben in 1.5jr tijd 5 kleinkinderen gehad (nr6 onderweg) dus allemaal kunnen ze er dan in.

 47. Kim 5 mei 2019 at 08:30 - Reply

  Super graag! Zo heeft onze jongste ook eens leuk nieuw speelgoed!!

 48. Eline 5 mei 2019 at 08:33 - Reply

  Wat ontzettend gaaf! Deze zou geweldig zijn voor mijn kinderen (3 en 1). Yara is heel erg van het rollenspel, en heeft het er ook steeds over dat ze even boodschappen gaat doen in de rode auto van mama.

 49. Marieke 5 mei 2019 at 08:35 - Reply

  Wat leuk. Ik zou hem graag winnen voor mijn jongste telg. Hij wil niks weten van zijn loopfiets of van zijn fiets met zijwieltjes maar ik weet dat ze op de psz ook zo’n loopauto hebben en daar is hij helemaal gek van. ? Ik ga heel hard duimen.

 50. Suzanne 5 mei 2019 at 08:37 - Reply

  Super leuk autootje! Mijn dochtertjes van 8 maanden en 2.5 zouden hier heel erg veel speelplezier van hebben!

 51. Ineke 5 mei 2019 at 08:42 - Reply

  Jaa super leuk als 1e verjaardag kado voor mijn zoontje. Ik wist al niet zo goed wat ik hem moest geven maar dit is wel een heel leuk idee. Hij heeft al een broer en een zus met veel speelgoed dus de keus is erg lastig. Maar ik duim heel hard.

 52. Ramona Bruijgom 5 mei 2019 at 08:49 - Reply

  VET leuk! Onze Flynn van 17 maanden is een échte “jongens-jongen”. Hij loopt de hele dag met autootjes in zijn handen en is erg onder de indruk als de deurtjes open en dicht kunnen en de wielen draaien. Deze Little Tikes Cozy Coupe zou hij dan ook echt helemaal geweldig vinden!! Een auto waar je zélf in kan rijden met echte wielen en deuren die je achter je dicht kan doen… Ik hoor het hem al zeggen: WAAAUW! Héél graag maak ik een kans voor onze knul!

 53. Elin Truijen 5 mei 2019 at 08:52 - Reply

  Ahhh leuk! Wij doen graag mee voor onze Elin! Ze is er nu nog te klein voor, maar dan kan ze hem tot die tijd delen met haar oudere vriendinnetje.

 54. Karen de Jong 5 mei 2019 at 08:54 - Reply

  Wat een leuke winactie heb je weer voor ons!!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Lucas van anderhalf. Hij vind autootjes helemaal geweldig en kan zich alleen al vermaken met de wielen. Dat deze auto een deur heeft die open en dicht kan en hij er ook nog eens in kan zitten zal hij helemaal geweldig vinden!! Lucas is onze eerste en zal zich hier lang mee vermaken maar zijn komende broertjes en zusjes!

 55. Phylicia 5 mei 2019 at 08:54 - Reply

  Ohhh te leuk!!! Deze auto hebben ze op het kdv van Jake en hij is hier helemaal weg van. Jake staat op en gaat slapen met het woordje auto, dus hoe tof zou het zijn als deze auto opeens voor hem voor de deur zal staan!!! Wij doen graag mee!

 56. Leonie 5 mei 2019 at 08:55 - Reply

  Voor mijn dochter van anderhalf, die aldoor auto roept/zegt en geen mama! ? Ze zit vaak op haar loopautotje dus dit zal ze dan ook helemaal geweldig vinden ?

 57. Lesley 5 mei 2019 at 08:55 - Reply

  Wat superleuk! Dat plankje erin is ook handig voor te kleine kindjes. Ben benieuwd of mijn dochter hem nog nodig heeft. Ik denk het wel met haar korte beentjes haha. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Mimi ik volg je op alle kanalen onder mijn eigen naam of onder my little Happiness. Mijn man is autogek en mijn dochtertje daardoor stiekem ook. Dit zou een mooie aanvulling zijn op zijn wagenpark ?. Ik denk dat Mimi hier veel plezier mee beleefd in de tuin
  Lesley onlangs geplaatst…De leukste pyjama’s voor damesMy Profile

 58. Andrea Brouwers 5 mei 2019 at 08:59 - Reply

  Wauw wat zou dit leuk zijn om te winnen!
  Onze dame gaat graag buiten op avontuur, hoe leuk zou het zijn als dat in vervolg in deze gave auto kan!

 59. Sharmayne 5 mei 2019 at 08:59 - Reply

  Wauw hoe gaaf!
  Sinds kort ook een meisjes mama van 2 prachtige dames! Grote zus Skye doet het zo goed en is helemaal verliefd op haar kleine zusje. Ze verdiend het dan ook wel om even in het zonnetje gezet te worden en wat is er nou mooier dan je eigen auto krijgen ?

 60. Vera P 5 mei 2019 at 09:00 - Reply

  Super leuke actie! Bella vliegt er altijd meteen op af als we bij chimpie champ zijn en hij is vrij haha.
  Dus ze zal hier heel blij mee zijn 🙂 kan ze lekker rond crossen.
  Volgen deed ik al (mama.veer & veer.91)

  Duimen maar :)!

 61. Phylicia 5 mei 2019 at 09:03 - Reply

  Volgends mij is mijn reactie niet helemaal goed gegaan met plaatsen, dus nog maar een keer!

  Ik doe heel graag mee voor onze grote autofan! Elke dag is het eerste en laatste woord auto, hij is er helemaal weg van!
  Op het kdv van Jake hebben ze ook zo’n toffe auto, hoe leuk zou het zijn als deze voor hem voor de deur zal staan!

 62. Loes 5 mei 2019 at 09:07 - Reply

  Super leuk voor mijn zoontje Thijs! Hij is helemaal gek van auto’s en wil de hele dag buiten spelen, bij voorkeur naar de drukste straat wandelen en daar alle auto’s bekijken. Dit zou voor hem dan ook het perfecte cadeau zijn. En hij verdient zeker iets extra’s, nu ik al maanden uit de roulatie ben en hij daar zo goed mee om gaat. Fingers crossed!

 63. Heidi 5 mei 2019 at 09:11 - Reply

  Wauw dit zou onze dochter van 2 helemaal leuk vinden!

  • Jaline 5 mei 2019 at 09:23 - Reply

   Ik doe heel graag mee! Mijn zoontje vindt deze auto echt geweldig bij zijn oma, hoe leuk zou het voor hem zijn om een eigen auto te hebben!

   • Liesbeth 5 mei 2019 at 14:47 - Reply

    Ik kan mij voorstellen dat jullie meisjes hier heel graag mee spelen! Ons zoontje van 1 heeft hier in gereden toen we op vakantie waren. We kregen hem er bijna niet meer uit, zo leuk vond hij Het! Daarom doe ik graag mee!

 64. Zahra 5 mei 2019 at 09:11 - Reply

  Wauw ! Geweldige winactie en super schattig autootje. Ik doe dolgraag mee voor mijn dochtertje. Op het kinderdagverblijf hebben ze ook zo een autootje en altijd bij het ophalen is het een strijd om haar mee te nemen omdat ze het autootje van Little Tikes ook mee naar huis wilt nemen. Dat kan natuurlijk niet. ?
  Hoop dat ik voor haar win en wij de strijd niet meer hoeven te voeren. ???

 65. Bettie 5 mei 2019 at 09:12 - Reply

  Dit zou super leuk zijn voor onze kids! Onze dochter speelt graag in de little tikes auto op het kdv. En later kan haar baby broertje er ook mee spelen. Zou super leuk zijn om te winnen voor onze kleintjes

 66. Marianne 5 mei 2019 at 09:12 - Reply

  Oooh zo leuk!! Na een heftige tijd zijn wij in verwachting van ons eerste kindje. Mijn vriend is autoliefhebber, hoe leuk is het dan om alvast zo’n autootje in huis te hebben!

 67. Richella 5 mei 2019 at 09:17 - Reply

  Wat een geweldige winactie! Ik doe mee voor mijn 2 kindjes. Zijn altijd in de tuin aan het soeken en deze fantastische auto zou het nog leuker maker. Geweldig!!

 68. Richella 5 mei 2019 at 09:17 - Reply

  Wat een geweldige winactie! Ik doe mee voor mijn 2 kindjes. Zijn altijd in de tuin aan het spelen en deze fantastische auto zou het nog leuker maker. Geweldig!!

 69. Jessica 5 mei 2019 at 09:22 - Reply

  Wat een super leuke winactie weer!
  Ik doe graag mee voor onze dochter Bloeme. Ze is een echte jongensmeid en ze is dol op auto’s!

 70. Jorieke 5 mei 2019 at 09:25 - Reply

  Super leuk voor mijn zoon Noud! In juli wordt hij 3 en het is echt een buitenkind! Voertuigen is ook echt z’n passie!
  En anders wel voor mijn vriendin Myrthe en haar kids June en Boet, kunnen ze mooi crossen op de boerderij!

 71. Claudy 5 mei 2019 at 09:29 - Reply

  Wat een leuke actie zeg! Zou ook zeker leuk voor yinthe zijn! Die word ook vrolijk van iedere auto, bus, vrachtwagen ( en zingt er ook vooral liedjes bij) en als er een trekker, kraan of hakselaar voorbij komt dat is het kijk mama das opa met de John deere ( opa heeft een
  Boeren loonbedrijf dus ook genoeg materiaal in de schuur staan)
  Wij gaan duimen??
  Claudy onlangs geplaatst…Cozy Coupe: een eigen Little Tikes auto voor de meisjes (+ WIN!)My Profile

 72. Cindy Framke 5 mei 2019 at 09:37 - Reply

  Ooohhh ik vind deze zo leuk! Ik doe heel graag mee voor onze kleine meid. Kan ze straks lekker rondrijden in onze nieuwe tuin

 73. Cora van der Bijl 5 mei 2019 at 09:43 - Reply

  Wauw super graag voor mijn kleindochter
  Papa en mama hebben niet veel te besteden
  Zou geweldig zijn voor haar verjaardag in Julie

  • Renske 5 mei 2019 at 09:50 - Reply

   Super leuk!!! Dit zal mijn zoontje super vinden. Hij kijkt nu graag naar de voertuigen die langs rijde. Hij zou het super vonden om zelf een auto te hebben.

 74. Charlotte vonk Roskam 5 mei 2019 at 09:43 - Reply

  Wat een super schattige auto. De opa van Jip en Jolie had een tweedehands Ferarri op de kop getikt maar die is snel leeg en deze blijft het altijd doen?? Ik ga heel hard duimen

 75. Estrella 5 mei 2019 at 09:44 - Reply

  Wat leuk! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje.. die 8 mei jarig is.. dus zou een super leuk cadootje zijn ook.. elke x als we naar een kinderboerderij gaan pakt hij zon little tike auto om mee te rijden.. dus het zou hem heel blij maken..
  Hopelijk winnen we hem?

 76. Nicol 5 mei 2019 at 09:48 - Reply

  Deze zou super leuk zijn voor (kleine) Yuna! Ze is nog te klein voor (de meeste) loopfietsjes, dus deze zou super goed van pas komen! Kan ze leuk samen met haar buurmeisjes autorijden en straks broertje Seph ook!

 77. Alexandra 5 mei 2019 at 09:55 - Reply

  Super leuk! Ons zoontje van 2 is gek op auto’s dus hoe leuk als hij zijn eigen auto dan heeft! Wij wagen een gokje!!

 78. Leonie 5 mei 2019 at 09:59 - Reply

  Voor mijn dochter van anderhalf, die aldoor auto roept/zegt en geen mama! ? Ze zit vaak op haar loopautotje dus dit zal ze dan ook helemaal geweldig vinden ?

 79. Iris 5 mei 2019 at 10:01 - Reply

  Wow dat vind toch elk kind geweldig! Fajah is dol op auto rijden, en kruipt dan ook maar wat graag achter het stuur van papa’s en mama’s auto. Helaas is ze nog geen 18 en mag ze de weg nog niet op. Hoe gaat zou het zijn als ze met haar auto de blits kan stelen in de wijk, met haar hele eigen auto!
  Wij duimen alvast en dromen van een stoere rondrijdende fajah door de straat!

 80. Mellany Loonen 5 mei 2019 at 10:04 - Reply

  Super leuk om te winnen voor ons dochtertje Juley! Als ze ergens een auto ziet wil ze er meteen in en er vervolgens niet meer uit ? Deze zou geweldig voor haar zijn! ??

 81. Sanne Poppema 5 mei 2019 at 10:13 - Reply

  Oh wauw jaaaa! Onze kleine meid sprint altijd de babyplanet in, want daar staan ze ook! Ze vind ze ge-wel-dig! Wij doen heel graag mee!

 82. Marije 5 mei 2019 at 10:15 - Reply

  Super leuk voor onze dochter!

 83. Esmeralda Ruesink 5 mei 2019 at 10:15 - Reply

  Wauw! Wat een super leuke auto voor ons zoontje Tygo, maar ook zeker leuk voor onze neefjes Liam & Abel! Daar kunnen ze echt veel plezier aan beleven! Alle drie de boy’s zijn auto gek! Wij gaan duimen! #samruesink ook leuk voor jouw kids!

 84. Jolanda Schoenmaker 5 mei 2019 at 10:20 - Reply

  Ach wat zou dit een geweldig cadeau zijn voor mijn kleinzoon cian. Hij wordt 4 juni 1 jaar. Op die dag is zijn mama ook jarig dus een speciale verjaardag.

 85. Roos 5 mei 2019 at 10:26 - Reply

  Super leuk! Ik denk en weet wel zeker dat Lauren dit leuk zou vinden. Racen!!!!!!

 86. Stephanie Gurdji 5 mei 2019 at 10:29 - Reply

  Dit is nou pas een gave winactie! ?? Onze zoon is helemaal gek op auto’s en dit zou daarom ook het ideale cadeau zijn.
  En nog iets… Mijn kleine neefje had vroeger een oudere versie hiervan en wij waren zo jaloers op hem (mijn zus en ik waren wel 10 jaar ouder hahahaha) echt nostalgie voor ons. Het zou echt te gek zijn om dit te winnen??

 87. Lyanne 5 mei 2019 at 10:41 - Reply

  Wauw wat een super leuke auto!!! Ik weet zeker dat ik mijn beide kindjes hier heeeeeel blij mee zal maken mocht ik deze winnen. De oudste van 4 en de jongste van 1 zouden hier samen de blits mee maken in de wijk. Lekker samen scheuren door de straten?

 88. Nathalie 5 mei 2019 at 10:43 - Reply

  Wat een leuke winactie. Ik weet nog van toen ik vroeger klein was. Dat je deze als een boodschappenkar in de winkel had. Super leuk natuurlijk, maar tegenwoordig zie ik ze niet meer. Dus leuk om er 1 in huis te hebben.

 89. Dominique 5 mei 2019 at 10:57 - Reply

  Ja, onze kleine dame is ook gek op auto’s! Favoriete programma is Robocar poli en het zou super zijn als ze een eigen auto heeft. En makkelijk voor mama dat we ook kunnen duwen zonder dat het in je rug schiet 😉

 90. Floor Verseveldt 5 mei 2019 at 11:12 - Reply

  Wat leuk!! Wij zitten in een verhuizing en hebben straks een grotere tuin dus dan zouden onze jongens er heerlijk mee kunnen spelen.

 91. T De Brouwer 5 mei 2019 at 11:38 - Reply

  Ooooo, wat leuk dit lijkt ons wel wat voor onze kleinzoon Tye voor een heleboel loop plezier in zijn eigen auto geweldig ?

 92. Denise 5 mei 2019 at 11:44 - Reply

  Wauw wat een geweldige winactie! Allereerst even complimenten voor jouw blog! Super leuk stukje. Ik waag graag een kansje voor mijn zoontje Jace. Hij wordt 2 in juni en is dol op stoere auto’s. Soms mag Hij in onze auto achter het stuur zitten, hoe trots kan een kind kijken. Wel drama als hij op zijn eigen plekje in de autostoel moet zitten hoor. Het is een fase, houd ik mijzelf graag voor haha! Deze auto is ideaal omdat hij ook voor de kleintjes geschikt is, jace is de grootste niet. Hihi. Een stoerder cadeau dan een eigen auto kan hij niet wensen dus we gaan duimen. Uiteraard volgen we jullie op Instagram!

 93. NannyJenny 5 mei 2019 at 11:48 - Reply

  Super leuk? ik doe heel graag mee voor Mila! En natuurlijk volgen we je al op Instagram??

 94. Nancy 5 mei 2019 at 11:59 - Reply

  Wauw die is zo super gaaf voor me auto fanaat ?ik waag heel graag een kansje .
  Groetjes nancy

 95. Ineke 5 mei 2019 at 12:08 - Reply

  Jaaa ik ben verliefd! Roos is dol op auto’s en zit het liefst in deze toffe wagen op het CB! Ik doe meeee!

 96. Miranda instagram: miranda_3172019 5 mei 2019 at 12:14 - Reply

  Superleuke auto voor mijn kleine meisje! Ik doe graag mee met deze mooie winactie!

 97. Iris Bakker 5 mei 2019 at 12:25 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is gek op auto’s en heel nijdig als haar grote broer weer eens mee mag naar de autocross, maar zij niet.

  • Claudia Diependaal 10 mei 2019 at 00:55 - Reply

   Wow ik doe heel erg graag mee voor mijn kleinkinderen en de kindjes van de gastouderopvang! Ze testen deze vast graag met zijn allen. Ik doe dan ook heel erg graag mee voor al die kindjes. Wst willen ze nog meer straks zon en een auto en je hebt er geen kind meer aan ???

 98. Anke 5 mei 2019 at 12:25 - Reply

  Ik doe graag mij voor mijn neefje Tije, die is gek op auto.s

 99. Bas 5 mei 2019 at 12:38 - Reply

  Ah geweldig. Dit zou een supercadeau zijn voor mijn neefje Tije. Gek op kleine en grote auto’s.

 100. Maino 5 mei 2019 at 12:39 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn vriendje. Hij is bijna jarig en hij houdt net als ik onwijssss veel van coole auto’s. Omdat ik al een aardige collectie heb gun ik het graag iemand anders en dan uiteraard een lief vriendje toch? Jace ik hoop dat we winnen #fingerscrossed

 101. Shuli van Tongeren - Lourens 5 mei 2019 at 12:43 - Reply

  Oooohhh Die zijn super leuk!
  Zelf heb ik vroeger ook een gehad! En daarom doe ik graag mee, al denk ik dat mijn dochter van 4,5 jaar een beetje oud is voor de auto maar haar broertje, waar ze mega trots op is kan daar later zeker van gaan genieten. En ik zie grote zus al er achter lopen om te duwen hahaha.

 102. Tessa Putz 5 mei 2019 at 12:57 - Reply

  Daar wil onze Ellie wel de blits mee maken. Dus toetoet rij hem maar voor!

 103. Vicky 5 mei 2019 at 13:02 - Reply

  Ohh wat is Puck dol op deze autootjes. Op het kdv speelt ze er het liefst de hele dag mee, dus wat zou het feest zijn als ze dit thuis kan doorzetten! Wij gaan keihard duimen! ???

 104. Marian B 5 mei 2019 at 13:24 - Reply

  Zo’n auto wil elke peuter wel! Ik weet zeker dat ik mijn avontuurlijke dochtertje hier heel blij mee zal maken. Ik denk dat haar grote broer stiekem wel jaloers zal zijn, maar die heeft genoeg andere vervoersmiddelen waar zijn zusje nog niets mee kan. Lekker rondscheuren buiten, nu alleen nog hopen op mooi weer!

 105. Cora van der Bijl 5 mei 2019 at 14:08 - Reply

  Heel graag voor mijn kleindochter ze word bijna een jaar? Papa en mama hebben niet veel te besteden …..Zou geweldig zijn??

 106. Kariene 5 mei 2019 at 14:11 - Reply

  Wauw super gave auto! ?Leuk voor onze 3e die 2,5 week is geboren. Heeft hij ook zijn eigen voertuig en hoeft hij niet op de half versleten loopauto van zijn grote broer en zus.

 107. Regina Spierenburg 5 mei 2019 at 14:13 - Reply

  Ohhh whouww ? 18 mei, de datum van de uitslag is op mijn verjaardag en deze oma geen beter verjaardagscadeau wensen als deze Little Tikes Cozy Coupe voor haar kleindochtertje hihi ?
  Ik zie haar blije gezichtje al voor me
  Echt geweldig, ik wordt altijd zo blij en vrolijk van mijn kleindochtertje.
  Ik ga dan ook heeeeeel hard duimen ?

  • Regina 5 mei 2019 at 14:14 - Reply

   Ohhh ik zie dat ik geen emoticons kan plaatsen.
   Dat worden vraagtekens.
   Dat was niet de bedoeling hihi

 108. Reni Claassens 5 mei 2019 at 14:26 - Reply

  Heel leuk voor ons meisje! Maar ook voor de vriendjes en vriendinnetjes die hier in mijn gastouderopvang komen spelen! Supergaaf!

 109. Anna wienen 5 mei 2019 at 14:50 - Reply

  Super cool ik doe heel graag mee voor mijn nichtje..

 110. Will 5 mei 2019 at 14:50 - Reply

  Wow, dat is een mooie auto voor mijn jongste kleindochtertje .Hier doe ik graag aan mee, maar ik heb geen Facebook en Instagram ( privéredenen), maar ik volg op Bloglovin en heb daar geliked en geloved.
  Hoop dat dat ook mag.
  Graag waag ik een kansje.

 111. Judith van Duin- Westhuis 5 mei 2019 at 14:52 - Reply

  Super leuk voor Nina en Bo! Ik doe graag mee 🙂

 112. Marion poeste thomas 5 mei 2019 at 14:54 - Reply

  Wat een geweldig ding. Ik maak graag kans voor ons dochtertje (en het aankomende broertje of zusje in spe). Omdat ik het al helemaal voor me kan zien hoe ze door de kamer of tuin races met deze blitze wagen. Ik reageer zowel even op de blog als op fb met tag

 113. Hemmen Fenny 5 mei 2019 at 14:59 - Reply

  Heel leuk 🙂 ik doe maar wat graag mee voor mijn dochtertje Flore! <3

 114. Marina Vink 5 mei 2019 at 16:07 - Reply

  Hij ziet er zo schattig uit! daar kan onze kleine heel leuk mee spelen denk ik.. en ik vind het dan ook nog leuk..

  • Erika Panjer 5 mei 2019 at 17:53 - Reply

   Wat geweldig een top verjaardagscadeau dus.
   Dan waag ik graag een kans want dan hebben we het perfecte cadeau voor onze dochter en kunnen we zelf eventueel de accessoires bijkopen win win situatie dus

 115. Corinne de Graaf 5 mei 2019 at 16:35 - Reply

  Leuk voor mijn kleine neefje.Zou een leuke verassing zijn

 116. Ruby Sandifort 5 mei 2019 at 16:37 - Reply

  Jaaa! Voor Benja, onze jongste, zodat hij ook een eigen kar heeft! Het is altijd strijd met zijn oudste broer die een grote tractor heeft. En wanneer er minder strijd is heeft deze mama, die een derde verwacht, ook wat meer rust! Halleluja!

 117. Suus 5 mei 2019 at 16:38 - Reply

  Ik heet Suus en ben 4.5 jaar geleden ineens weduwe geworden omdat de liefde van mijn leven een hartstilstand kreeg. We waren bij 13 jaar samen.
  Nu heb ik sinds een half jaar een pleegkindje in huis van 3,5 jaar met een zware ontwikkelings en groei achterstand. Het is een lief maar ook “bijzonder” kindje. Ik gun hem alles want hij heeft al zoveel pech gehad. Op de kinderafdeling van het ziekenhuis speelt hij altijd met zo’n loopauto. Ik zou deze graag voor hem winnen. Want hij zou daar zo blij mee zijn.

 118. Regina Spierenburg 5 mei 2019 at 17:42 - Reply

  Ik had een reactie geplaatst maar zie het niet staan.
  Wel reacties die na mij zijn geplaatst.
  Dus maar even opnieuw mijn reactie 🙂

  Ohhh whouww… 18 mei, de datum van de uitslag is op mijn verjaardag en deze oma geen beter verjaardagscadeau wensen als deze Little Tikes Cozy Coupe voor haar kleindochtertje hihi 🙂
  Ik zie haar blije gezichtje al voor me
  Echt geweldig, ik wordt altijd zo blij en vrolijk van mijn kleindochtertje.
  Ik ga dan ook heeeeeel hard duimen

 119. Marieke van Nunen 5 mei 2019 at 19:25 - Reply

  Dit zou een super verrassing zijn voor mijn dochtertje! Bijna 1jaar.
  Heb al een paar keer in de speelgoed winkel verliefd naar cozy coupe staan te kijken.

 120. Anneliese de Waal 5 mei 2019 at 20:25 - Reply

  Echt schattig voor de kleine, doe erg graag mee ?????? Groetjes Anneliese de Waal

 121. Marja 5 mei 2019 at 20:52 - Reply

  Heel graag voor mijn kleindochtertje

 122. Gleidy Thomas 5 mei 2019 at 20:57 - Reply

  Super leuke actie, ik wil graag meedoen voor mijn zoontje die eind mei 1 jr wordt, deze super toffe little tikes auto zou perfect cadeautje zijn

 123. peggy van den berg 5 mei 2019 at 21:36 - Reply

  TOF. Het vriendje van onze daley heeft er een en als hij daar is rent hij er als eerst naar toe. Voor bij de electriche die er ook staat overigens. Onze zoon vind ’t fantastisch dus ik gun hem er thuis ook een!!

 124. Samantha 5 mei 2019 at 22:48 - Reply

  Jaa super leuk Karin,

  Dit gaat onze dochter Yuna, geweldig vinden. Bij een indoorspeelplaats, pakt ze de auto direct en houdt ze met spelen van begin tot het eind in de gaten, dat niet een ander kindje gaat pakken?

  Een super verassing zou het dan zijn, als zij deze auto wint?

 125. wilmsen anita 6 mei 2019 at 08:06 - Reply

  Mijn kleindochtertje zou er super trots op zijn

 126. Tineke 6 mei 2019 at 10:52 - Reply

  Ik volg je via Insta en FB en maak graag kans. Mijn zoontje zou dit nu al helemaal geweldig vinden, maar zodra mijn dochtertje wat ouder is zou zij hier ook veel plezier aan beleven. Vorig jaar zijn we verhuisd naar een huis met tuin. De buurtkinderen spelen veel buiten met mijn kinderen, zij hebben al veel buitenspeelgoed. Hier zijn we het nog langzaam een beetje aan het verzamelen. Het zou erg leuk zijn als mijn zoontje ook eens iets tofs heeft om in rond te crossen.
  Tineke onlangs geplaatst…In shock door a Plastic oceanMy Profile

 127. sunny 6 mei 2019 at 12:05 - Reply

  Leuk speelgoed voor de meisjes tweeling ! Wat zullen ze daar een plezier aan beleven. Dan bestellen we er een aanhangwagentje bij, kunnen ze samen op pad. Een prachtig cadeau zou het zijn voor hun 2e verjaardag.

 128. Cheryl Van de Loo 6 mei 2019 at 13:25 - Reply

  Heel leuk voor mijn zoontje en dochter. Ze zijn gek op auto’s

 129. Daan 6 mei 2019 at 14:48 - Reply

  Super leuk!
  Olaf is nu ietsje ouder dan 1,5 jaar, komt graag buiten en roept en wijst naar elke auto, vrachtauto, tractor, etc. Zou super leuk zijn om hem dit karretje te geven 😀

 130. Sharon v Bregt 6 mei 2019 at 14:57 - Reply

  Ik doe graag mee hiervan wordt mijn zoontje helemaal blij.

 131. Elise 6 mei 2019 at 16:51 - Reply

  Oh wat super tof! Tess haar papa werkt met auto’s en zij speelt het liefste met auto’s.. Dit zou voor beide (en stiekem ook voor mij) een heel tof cadeau zijn

 132. Henrieke Stunnenberg 6 mei 2019 at 20:16 - Reply

  Superleuk als cadeautje voor mijn dochtertje die bijna grote zus wordt! Ze wil na een autorit altijd nog even achter het stuur zitten. Ideaal als ze dan d’r eigen autootje heeft?

 133. anja 6 mei 2019 at 21:10 - Reply

  erg leuk ik doe graag nee voor mijn nichtje die bijna een jaar word zodat ze lekker buiten kan spelen

  • Rosalinde 7 mei 2019 at 00:37 - Reply

   Wat een leuk ding!
   Onze dochter zou dit helemaal geweldig vinden, wij wonen op een Boerderij dus alles wat rijdt , (ze ziet niet anders) is erg interessant?
   Het liefst wil ze de hele dag ‘rondje raaaije’ of ‘oto raaaije’ maarja daar ben ik het niet altijd mee eens hahaha met deze auto kan ze zelf een rondje raaaije ????

 134. Nathalie 7 mei 2019 at 07:29 - Reply

  Erg leuk voor mijn dochtertje. We hebben gisteren onze achtertuin aangelegd en nu kan ze lekker buitenspelen. Alleen hebben we nog geen leuk buitenspeelgoed. Deze gave wagen zou geweldig zijn.

 135. Joke Laanbroek 7 mei 2019 at 08:47 - Reply

  Erg leuk voor mijn 2 buurvrouwtjes die beide oma zijn geworden. Dat als de kleinkinderen bij oma zijn, ze lekker met de Little Tikes auto kunnen rijden.

 136. Trotsema fati 7 mei 2019 at 11:49 - Reply

  Ik doe super graag mee voor mijn zoontje van bijna 2 jaar een perfecte verjaardagscadeau hij is dol op auto’s en wat zou hij blij van worden?

 137. Lieke van Veen 7 mei 2019 at 19:17 - Reply

  Super gaaf ik maak graag kans voor mijn neefje!
  Hij is helemaal gek op auto’s.

 138. Ilona 8 mei 2019 at 09:18 - Reply

  Dit zou te gek zijn voor onze kleine Lot! Heeft ze inderdaad ook haar “eigen” auto en kan ze racen met ons!

  • Suzan 8 mei 2019 at 22:59 - Reply

   Geweldige winactie! Wie zegt dat auto’s alleen voor jongens zijn? Mijn dochtertje is gek op auto’s naast haar barbiepoppen. De buurvrouw heeft zo’n auto en wanneer hun zoontje buiten speelt met zo’n auto, vraagt mijn dochtertje vaak of ze er ook mee mag spelen. Meestal mag het wel van hem. In haar eigen woorden: “Ik wil dat mijn mama deze auto gaat winnen, omdat ik het leuk vind om auto te rijden. Dit is een mooie auto met mooie kleuren. Rood is mijn lievelingskleur, geel is een mooie kleur”.

 139. Lenny Wibbelink 10 mei 2019 at 19:23 - Reply

  Mijn peuter zal hier wel raad mee weten. Door een ontwikkelingsachterstand kan ze nog niet lopen, maar op het dagverblijf zit ze vaak in zo’n soort auto en dat vind ze heerlijk. Zo kan ze zichzelf toch vooruit bewegen zonder te kruipen. Dat word pret deze zomer, en de volgende zomers ook. En stiekem zal grote zus er ook regelmatig in kruipen

 140. Janine 10 mei 2019 at 19:33 - Reply

  Waarom?! Waarom niet?! Iedereen wil toch in deze vrolijke toet toet zitten, lekker rijden heen en weer op naar de scholen en achter thuis… Heeeeerlijk! Ben bang dat ik een stoplicht erbij mag gaan zetten ofzo zodat ze er geen ruzie om krijgen 😉

 141. Kimberley Jonge 11 mei 2019 at 00:18 - Reply

  Wat zou het geweldig zijn! Niet alleen voor mijn kleine meid, maar ook voor mijzelf!
  Vroeger hebben we voor mijn kinderfeestje er een eentje geleend bij de speel-o-theek, mijn feestje kon niet meer stuk!
  Dan zou ik er nu zelf één in huis hebben, gaaf!

 142. Mieke 11 mei 2019 at 19:00 - Reply

  Dit zou mijn dochter heel graag willen winnen!!
  Aangezien zij heel ondernemend is en hier heel leuk mee kan spelen met haar papa en mama en de oma’s en opa’s

 143. Simone rommen 11 mei 2019 at 19:01 - Reply

  Wij doen graag mee. Ons zoontje is nu 13 maanden en is volop in de ontdekking. Hij loopt net en hoe leuk zou het zijn als hij aankomende zomer met deze mooie auto kan spelen. Wij duimen.?

 144. Rianne 11 mei 2019 at 19:29 - Reply

  Deze zou ik super graag willen winnen voor mijn dochter Eva. Ze is bijna 1,5 en binnen en buiten rijd ze heel graag op een autootje!

 145. Romy Wijnveldt 11 mei 2019 at 20:24 - Reply

  Ik zou hem graag winnen voor mijn kinderen, quinten van 5 (ja nét te groot maar zal zich er nog inwurmen) en Zoé (10 maanden), zij zal hier het meeste van genieten want ze is nu al gek op auto’s! Elke auto van haar broer kijkt ze haar ogen uit & wil ze graag hebben. Hoe leuk dus als ze straks haar eigen auto kan hebben!

 146. Dorien 11 mei 2019 at 21:06 - Reply

  Oohh ik word zo vrolijk van dit wagentje!! Ik zie mn kleine meid al helemaal gaan! ?

 147. Yvet Albek 11 mei 2019 at 21:08 - Reply

  Ik moet echt deze loopauto voor mijn lieve Mats winnen. Op het KDV hebben ze er ook 1 en hij zit er de hele dag in. Net een mini Fred Flinstone. Hij wast hem zelfs als het mooi weer is. Ooooh wat zou dat een gelukkig mannetje zijn als hij er elke dag in kan en hem niet hoeft te delen met anderen!!!!

 148. Johanna 11 mei 2019 at 23:50 - Reply

  Super leuk! Mijn dochters vinden deze ook helemaal geweldig, hoe gaaf zou het dan zijn om deze voor ze te winnen!?

 149. Ynes 12 mei 2019 at 09:49 - Reply

  Mijn deugniet is verzot van auto’s! Hoe geweldig zou het zijn als ze haar eigen auto zou hebben? Ze gaat er dan waarschijnlijk ook in slapen.. Hebben ze hiervoor speciale slaapzakken?
  Wij wagen alvast een kans..

 150. Nathalie Buttiens 12 mei 2019 at 16:06 - Reply

  Leuk voor mijn neefje Levi.

 151. Jacqueline Prevaas 12 mei 2019 at 16:07 - Reply

  Leuk voor mijn dochter.

Reageer

CommentLuv badge