WIN: Speel- en stickerboek: ‘de natuur en de seizoenen’ van Deltas!

///WIN: Speel- en stickerboek: ‘de natuur en de seizoenen’ van Deltas!

WIN: Speel- en stickerboek: ‘de natuur en de seizoenen’ van Deltas!

“De zon!” of “buiten is donker!”, roept Suus bijna dagelijks. Grappig om te zien hoeveel ze daar al bij stil staat, maar begrippen als lente, zomer, herfst en winter zijn nog iets te moeilijk voor haar. Ilse en haar meiden ontvingen van Deltas een tof speel- en stickerboek over de natuur en de seizoenen. Ze vertellen er vandaag alles over én we mogen er ook eentje weggeven! Doe jij mee?

Seizoenen

Lente, zomer, herfst en winter, warm of koud, dikke kleding of dunne kleding; bij ons in Nederland is het één nogal met het ander verbonden. Voor ons nogal vanzelfsprekend, voor je kindje weer een deur naar een nieuwe wereld. Vanaf een jaar of 4 weet een kind vaak wel dat je bij warm weer een t-shirt en een korte broek aan kunt en bij koud weer komen de mutsen en de wanten weer tevoorschijn maar dan is het natuurlijk ook reuzeleuk om te weten hoe we die verschillende seizoenen noemen en wat nou ook al weer bij welk seizoen hoort.

Deltas Speel- en stickerboek de natuur en de seizoenen review recensie 1 - Mama's Meisje blog

Leuk en leerzaam boek

In Deltas ‘Speel- en stickerboek: de natuur en de seizoenen’ leert je kind door middel van tekenen, kleuren, observeren en logisch nadenken de verschillende seizoenen kennen. Is het nou koud in de winter of was dat toch in de zomer? Wanneer vallen de blaadjes ook alweer van de bomen en wanneer komen er juist weer nieuwe blaadjes? Door verschillende kleine opdrachten wordt je kind gestimuleerd bewust na te denken bij de verschillende seizoenen en de weertypes die daarbij horen. Ondertussen worden ook de meer algemene dingen zoals kleuren, letters en vormen behandeld. Een leuk en leerzaam boek voor kinderen die graag buiten zijn en interesse tonen in dat wat moeder natuur zoal te bieden heeft.

Deltas stickerboek leerzaam de natuur en de seizoenen review recensie 2 - Mama's Meisje blog

‘Speel- en stickerboek: de natuur en de seizoenen’ (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044753615) is verkrijgbaar voor €12,95 bij de boekhandel.

WIN: Speel- en stickerboek: de natuur en de seizoenen van Deltas

Niet alleen Ilse en haar meiden werden verblijd met dit mooie verhalenboek. We mogen ook één lezer blij maken met een exemplaar van ‘Speel- en stickerboek, de natuur en de seizoenen‘.  Wil je kans maken op dit leerzame boek? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op dit speel- en stickerboek
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 24 april 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 28 april bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Door |2019-03-30T15:59:17+02:00april 17th, 2019|Speelgoed & Boeken|21 Comments

Over de schrijfster:

21 Comments

 1. Tamara 17 april 2019 at 07:51 - Reply

  Heel leuk! Mijn zoon is ook bezig met de seizoenen en zou dit heel leuk vinden om te doen. Ideaal voor tijdens de meivakantie.

 2. Jennifer van Ginkel-Brand 17 april 2019 at 08:12 - Reply

  Wat leuk!heel graag, onze dochter is het momenteel allemaal aan het ontdekken dus zou goed van pas komen!

 3. Marlies 17 april 2019 at 08:53 - Reply

  Leuk. Onze meiden staan te juichen als de zon schijnt, want dan kunnen ze buiten spelen. Maar ook sneeuw of regen is erg interessant. En wanneer mag die jas uit? Dat is wel eens een discussiepuntje. Leuk om ze zo meer te laten leren over die dingen.

 4. Manon 17 april 2019 at 09:25 - Reply

  Leuke actie, mijn zoontje zou dit boek erg leuk vinden

 5. Ineke Stout 17 april 2019 at 10:09 - Reply

  Ja, dat zou super leuk zijn voor onze dame! Ze is heel leergierig en vindt alles mooi en interessant! Ik zou het heerlijk vinden om samen met haar op zo’n spelende manier over de seizoenen te leren!
  Ineke Stout onlangs geplaatst…Saturday Stories: Mijn grijze wolkMy Profile

  • Ilse Vanden Bossche 17 april 2019 at 20:44 - Reply

   Wat een leuk boek! Natuur, ontdekken, stickers, nieuwe dingen leren, letters, boeken,… allemaal dingen die hier altijd enthousiast onthaald worden.

 6. Tineke 17 april 2019 at 10:59 - Reply

  Mijn dochter vindt stickers helemaal geweldig en buiten spelen ook. Ze gaat sinds kort naar de peuterspeelzaal en leert daar ook allemaal leuke nieuwe dingen over de natuur op het moment. Dit boek zou heel mooi aansluiten!

 7. Kristel brouwers dijkhuizen 17 april 2019 at 11:27 - Reply

  Ja super leuk voor onze Milan als we naar praag gaan voor in het vliegtuig gezellig en leuk vermaak. En dit soort boeken vallen hier zowiezo goed in de smaak.

 8. Janneke 17 april 2019 at 16:04 - Reply

  “Natuur”lijk doen wij deze keer ook weer mee? Wij houden van de natuur en het buitenleven. Sinds een half jaar hebben we een ander huis, mét grote tuin rondom de woning. Nu kunnen we eindelijk in eigen tuin genieten, en hoeven we niet meer per sé op pad. Hoe leuk zou het zijn als we dit leer en doe boek mogen winnen voor onze meiden! Kan ze heerlijk op dr kleedje in het gras zitten.

 9. Marian B 17 april 2019 at 17:15 - Reply

  Mijn dochtertje en zoon zijn graag buiten, lekker spelen, wandelen en dingen zoeken. Mijn dochter zou dit boek erg leuk en interessant vinden. En leerzaam is het ook, ik doe graag een poging.

 10. Else-Marie 18 april 2019 at 06:25 - Reply

  Ja super leuk. Ik waag een kansje. Hier is het liedje van nijntje over de seizoenen favoriet! 🙂 dus zo’n boekje is welkom!

 11. Jen 18 april 2019 at 07:23 - Reply

  Graag, zou onze zoon geweldig vinden

 12. Kirsten Mamagisch 18 april 2019 at 16:21 - Reply

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn meisje. Die de hele dag ook niks anders verklaart dan ‘het is een mooie zonnige dag’ en ‘mama het is donker buiten!’

  Perfecte timing dus!

 13. Nienke 19 april 2019 at 06:43 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje! Ze is een echt buiten kind en een dag binnen spelen is echt een straf voor haar! Met dit stickerboek is ze vast even zoet en leert ze tegelijk nog wat leuks ook!?

 14. Iris 19 april 2019 at 21:53 - Reply

  Dit zou zo leuk zijn voor onze dochter van 2,5. De oudste heeft de Bobo en zusje wilt dan ook zo graag meedoen

 15. Will 20 april 2019 at 15:21 - Reply

  Mijn kleindochter van 4 jaar wordt daar heel blij van.
  Zij is gek op stickers plakken.
  Ik heb geen Facebook en Instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop dat dat voldoende is om mee te mogen loten.

 16. elisabeth maria martina 21 april 2019 at 09:35 - Reply

  wat een ontzettend leuk gebaar, verras kleindochter lise maar met dit mooie exemplaar #duimenmaar

 17. Anneliese de Waal 21 april 2019 at 11:32 - Reply

  Ik doe erg graag mee voor mijn dochters, zullen ze prachtig vinden.
  Waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 18. anja 22 april 2019 at 21:30 - Reply

  erg leuk voor de kids dus ik doe mee

 19. Mieke 24 april 2019 at 05:11 - Reply

  Zou het graag weggeven aan het 4 jarige dochtertje Katelynn van mijn vriendin Marian. Ze is een special needs kindje met Schisis en zij en haar mama zouden het superleuk vinden zo’n leuk opstekertje!

  Mieke Punch
  miepie2003@gmail.com

 20. Nele 24 april 2019 at 16:02 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, die is verzot op stickerboeken.

Reageer

CommentLuv badge