Review | Qibbel Air fietszitje (& WIN!)

/, Mama, Verzorging/Review | Qibbel Air fietszitje (& WIN!)

Review | Qibbel Air fietszitje (& WIN!)

Yay voor het heerlijke weer van afgelopen weekend! En dus maakte Niene haar eerste ritje op de fiets. Zodra het zonnetje weer begint te schijnen, stap ik regelmatig op de fiets. Ik ben natuurlijk nog steeds bezig met afvallen en daarom is een tochtje naar de supermarkt op deze manier een win-win-situatie. Maar er is er maar één die ik er het grootste plezier mee doe en dat is Suus! Zij geniet echt van onze fietstochtjes en daarom ben ik blij dat het zonnetje zich weer zoveel liet zien. Een veilig en comfortabel fietsstoeltje is dan wel een musthave en wij mochten een hele mooie testen! Qibbel heeft dit voorjaar een nieuw fietsstoeltje op de markt gebracht: het Qibbel Air fietszitje. Vandaag vertel ik alles over het lichtste fietsstoeltje van Nederland én ik mag er ook eentje weggeven! Doe jij mee?

Samen op de fiets

Wat ben ik blij dat we dit jaar heerlijk samen op de fiets kunnen! Vorig jaar rond deze tijd was ik net bevallen en duurde het tot het najaar voordat ik weer enigszins fit genoeg was om te gaan fietsen. Dit jaar is dat helemaal anders! Zodra het kan, pakken we de fiets en Suus geniet daar het allermeest van. Onderweg ziet ze van alles en roept enthousiast naar de vogels, zwaait naar de koeien in het weiland en kijkt haar ogen uit als ze weer een vliegtuig in de lucht ontdekt. Dat zijn zulke gezellige momentjes! Maar ook Niene ging voor het eerst mee op de fiets. Ik voorzie dus heel wat fietstochtjes voor dit zonnige seizoen 😉 Wij ontvingen het Qibbel Air fietszitje die pas net op de markt is. Dit fietsstoeltje is in a blink of the eye te installeren, is het lichtste fietsstoeltje van Nederland en ik ga je er in deze blog meer over vertellen!

Fietszitje achterop Qibbel Air fietsstoeltje review ervaring beoordeling fiets kinderzitje bagagedrager - Mama's Meisje blog

Fietsstoeltje voor achterop

Als kraamcadeau kreeg ik na de geboorte van Suus een mamafiets cadeau van mijn ouders. Tweedehands, wat uiteraard prima is, want de fiets is echt een super praktisch en waardevol cadeau geweest. Wel merkte ik dat de fietsstoeltjes een beetje oud en versleten zijn. De schouderbandjes snijden, de bandjes voor om de voeten zijn kapot en het weer heeft zijn sporen achtergelaten op het materiaal. Het Qibbel Air fietszitje kwam dus op het juiste moment! Na ontvangst hebben Erik en ik, met behulp van het instructieboekje, het fietsstoeltje voor achterop geïnstalleerd. We haalden het stoeltje kant en klaar uit de doos, hoefden niets meer in elkaar te zetten. Hoe handig! Er komt geen schroevendraaier aan te pas, want door een klem in en uit te draaien, kun je het fietszitje op de bagagedrager bevestigen. Wel moest ik mijn fietstassen weghalen, want die passen er na installatie niet meer op. Daar moet ik dus nog een handige oplossing voor bedenken!

Uitleg bevestiging Qibbel fietsstoeltje bagagedrager met klem inzetstuk - Mama's Meisje blog

Samen op de fiets fietsen met achterzitje fietsstoeltje achterop Qibbel - Mama's Meisje blog

collage fietsstoeltje fietszitje Qibbel Air - Mama's Meisje blog

Qibbel Air fietszitje

Het Qibbel Air fietszitje is lichtgewicht: het weegt maar 2,5 kilo. Dat is ontzettend fijn, want een mamafiets trapt al zwaarder en helemaal als ik straks twee kindjes meeneem. De vormgeving is strak, geen onnodige losse onderdelen die toch alleen maar af kunnen breken en de rugleuning is gemaakt van mesh. Dit is ventilerend (wordt ook gebruikt in bureaustoelen en rugzakken), dus geen zweterige plakruggen tijdens de warme zomerdagen! Met de vijfpuntsgordel zit Suus goed vast en het fietszitje is op diverse punten aan te passen, waardoor zowel Niene als Suus er beide in kunnen, ook als ze weer gegroeid zijn. De gordelhoogte en de voetsteunen zijn namelijk verstelbaar. Ook zitten er spaakbeschermers aan de voetsteunen: extra veiligheid! Met de ontgrendeling aan de achterzijde kan ik het fietsstoeltje er makkelijk weer afhalen. Dat vind ik wel zo prettig, aangezien ik mijn fiets ook wel eens gebruik zonder dat de kindjes mee gaan. Dat het Qibbel Air fietszitje hier goed in de smaak valt lijkt me wel duidelijk. En niet alleen bij ons: de Qibbel Air is nog maar net verkrijgbaar en heeft nu al de Baby Innovation Award 2019 in de categorie ‘mobility‘ in de wacht gesleept. Het Qibbel Air fietszitje is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Meer informatie en verkooppunten bij jou in de buurt vind je hier!

Fiets zitje bekleed met mesh stof gaas air lucht doorlatend anti zweet achterop - Mama's Meisje blog

collage verstellen voetsteunen fietszitje Qibbel Air achterop bagagedrager - Mama's Meisje blog

WIN: Qibbel Air fietszitje (black)

Nieuwsgierig geworden na onze positieve ervaring met dit toffe fietsstoeltje? Van Qibbel mag ik een Qibbel Air fietszitje in kleur black weggeven! Wil jij deze zomer ook fietsen met je kindje achterop in dit fijne stoeltje, lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op dit Qibbel Air fietszitje (black).
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 9 april 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 13 april bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. 

Door |2019-03-31T20:21:24+02:00april 2nd, 2019|Erop Uit!, Mama, Verzorging|120 Comments

Over de schrijfster:

120 Comments

 1. Kristel brouwers dijkhuizen 2 april 2019 at 07:38 - Reply

  Volgen deed ik je al lang.
  Maar ik ben ook al een poos op zoek naar een fijn fietsstoeltje hier word ook aardig wat afgefiets heerlijk maar wij hebben ons stoeltje 2dehand destijds gekocht van yepp en ben er echt niet blij mee. En mijn fiets trap zowiezo al bijzonder zwaar absurd tussen versnellingen 2 en 3 zit zoon verschil dat is absurd dus misschien maakt dit het iets comfortabeler.

 2. Fatima van Schaaik 2 april 2019 at 07:41 - Reply

  Nou ik ben wel toe aan een nieuw zitje. En zie door de bomen het bos niet meer. Zoveel verschillende soorten en merken. Deze schrijf ik even op. Maar winnen zou helemaal mooi zijn. Dus ik ga hard duimen!

 3. Kelly 2 april 2019 at 07:44 - Reply

  Dat is een gaaf stoeltje !!! En een super kicke win actie!
  Laten wij precies nu een nieuwe nodig zijn; we hebben er een van bobike, maar die kussens wou blijkbaar iemand lenen,zonder te vragen en zonder terug te geven ;). Met als gevolg dat de kleding pillig wordt door de plakkers van klittenband.. en dan denk je misschien ; koop dan nieuwe kussens.. zijn dus niet meer verkrijgbaar omdat t een ouder type stoeltje is. Dussss wij gaan mega hard duimen dat wij het stoeltje winnen!!!!?

  • Alina 2 april 2019 at 09:42 - Reply

   Wat een super gave winactie! Wij houden enorm van fietsen en zijn ook vaak onderweg op de fiets. Onze dochter zit nu nog voorop, maar moet binnenkort achterop, dus dit prachtige fietszitje zou erg goed van pas komen! Ik kende dit merk helemaal niet, maar het zitje ziet er super tof uit! ? Daarom doen we graag mee! We volgen je al op instagram (y.inthe) ?

 4. Lieselotte 2 april 2019 at 07:45 - Reply

  Super graag! Hier ook sinds kort een tweedehands mamafiets.. Helemaal blij mee! We pakken hem overal voor: naar oma, de opvang, winkelcentrum, speeltuin… Alleen het zitje is wel aan vervanging toe.

  Duimen!

 5. Cynthis 2 april 2019 at 07:52 - Reply

  Volgen doe ik je ook al even. Reageer laatste tijd niet zo vaak. Zit in een heftige periode en werk hard aan me herstel. En in de natuur met me twee dochters op de fiets zou heel goed helpen bij me herstel. Me oudste heeft alleen 2 x voorop gezeten. Verder doen we alles met de benen wagen. Wat zou ze het heerlijk vinden al fietsend de natuur te bekijken

  • Sophie 4 april 2019 at 08:34 - Reply

   Ja ! Volgen doe ik zeker heel erg leuk om al je verhalen te lezen. Ik zou graag het fietsstoeltje winnen ik ben zelf 31 weken zwanger van mijn eerst kindje mijn vriend heeft al een kleine die de helft van de week bij ons is, lieve jurre is ruim anderhalf en mag zo graag buiten zijn !
   En aangezien fietsen nog wel gaat maar auto rijden niet meer kunnen we er met ze drieën op uit bij lekker weer ?
   Groetjes Sophie !

 6. Stefanie Gielen-Plum 2 april 2019 at 07:55 - Reply

  Wat een super leuke win-actie! Toevallig wilden wij binnenkort op zoek gaan naar een nieuw fietsstoeltje voor onze oudste dochter dus dit komt super goed uit! Onze meisjes zijn bijna 3 en 1 en we hebben alleen 1 stuur-stoeltje dus we hebben helaas nog niet met zn allen kunnen fietsen.. met het mooie weer in aantocht willen we wel heel graag leuke fietstochtjes gaan maken dus het zou super leuk zijn als ik win! 🙂

 7. Iris 2 april 2019 at 07:55 - Reply

  Wederom zo’n leuke actie. Ons dochtertje is dol op fietsen, ze wordt steeds groter dus heeft ze straks een achterzijde nodig. Maar door de bomen zie je soms het bos niet meer. Zo ontzettend veel keus. Maar na jouw review denk ik dat wij ook een keus hebben gemaakt. En om hem dan ook nog te winnen, zou maar helemaal geweldig zijn. Laat de zomer maar komen!

  • Lientjuh87 2 april 2019 at 08:12 - Reply

   Super leuke actie. Ik heb net een mamafiets gekocht 2de hands alleen nog geen goed zitje. Dit zou dan ook super zijn om te winnen zodat mijn kleintje die volgende maand 1jaar word lekker mee kan. Ik ga heeeeel hard duimen 🙂

 8. Rosalie 2 april 2019 at 07:56 - Reply

  Dit zitje lijkt me een prachtig cadeau, we hebben nog geen zitje en zo kan onze kleine Niene straks ook mee oo de fiets?!

 9. Saskia deplaskia 2 april 2019 at 07:59 - Reply

  Super deze winactie..
  Zou goed van pas komen voor Skye.
  Ze vind het ook zo heerlijk om overal naar te kijken.

  Wij gaan duimen!

 10. Sjanne 2 april 2019 at 07:59 - Reply

  Wauw wat een prachtig zitje! Hier zou hij goed gebruikt worden met een meisje van ruim 2,5, een jongen van bijna 1 en nummer 3 is onderweg! Hij klinkt ideaal zo lichtgewicht ook!??

  • Arlette 2 april 2019 at 08:03 - Reply

   Wat een enorm mooi zitje is dit!! Heerlijk voor als onze knul wat ouder is, papa wil nu al dolgraag met hem fietsen! ? dus het zou geweldig zijn dit zitje te winnen ?

  • Manouk Kroon 9 april 2019 at 08:56 - Reply

   Voor mijn lieve vriendin die zwanger is van nr 3, zou ik dit stoere zitje wel willen winnen.

 11. Anneloes 2 april 2019 at 08:00 - Reply

  Wij zijn nu toch ook wel toe aan een zitje voor achterop. Onze dochter is in Januari 3 geworden en heeft de afgelopen tijd een groeispurt gemaakt en ze wordt nu echt te groot voor voor op de fiets. Eerlijk is eerlijk ik vind de zitjes allemaal best een klap geld ? en heeft tot nu toe nog geen prioriteit gehad, maar des te fijner zou het zijn er een te winnen. Daarnaast lijkt het me ook een fijn zitje … niet teveel extra gewicht, simpel maar mooi en ventileren zitje dus hopelijk niet te veel gezweet.
  Ik zal deze leuke actie delen in mn stories, maar heb mijn account op privé ?.

 12. Nienke 2 april 2019 at 08:01 - Reply

  Wij doen graag mee! Na de zomervakantie gaat mama met de kinderen in huis wonen en blijft papa op ons schip! In het weekend hopen we wel naar papa te gaan en hebben daar ook een fiets maar wat zou het tof zijn als we op papa’s fiets ook zo’n mooi zitje konden laten zitten! En we weer met zn alle een eind konden gaan fietsen?

 13. Nikki 2 april 2019 at 08:03 - Reply

  Yes! Ik doe graag mee ?????Nova wordt in Juni 2 en te groot voor het zitje voorop. Achterop is dus een must. We gaan binnenkort ook verhuizen en dan zal ik meer op de fiets ‘moeten’ doen, heel fijn als ik haar dan veilig mee kan nemen ????????

 14. Anne-Clair van Rijnsoever-Wieser 2 april 2019 at 08:04 - Reply

  Ahhh wat een super leuke winactie zeg!! Hier verwachten wij ons tweede meisje in juli, en een voorzitje hebben we al. Dit zou dus fantastisch zijn om samen met onze twee meiden op pad te gaan! 🙂 Duimduimduim!!!

 15. Maaike 2 april 2019 at 08:05 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn zusje. Dan kan ze met dit mooie weer lekker fietsen met haar dochtertje!?

 16. Karin 2 april 2019 at 08:05 - Reply

  Oeh! Dit ziet er gaaf uit! En past ook nog eens goed bij mijn ‘nieuwe’ fiets! Met een 2e op komst zullen we een achterop-zitje snel (lees: over een half jaar ofzo) nodig gaan hebben.

 17. Marije 2 april 2019 at 08:06 - Reply

  Ah tof stoeltje! Ik zie hem overal voorbij komen en met de lente op komst heb ik al helemaal zin om te gaan fietsen met de kleintjes. Ik maak dus graag kans op zo’n fietszitje!

 18. Floor Verseveldt 2 april 2019 at 08:12 - Reply

  Wat een geweldige actie! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar dit fietsstoeltje. 2,5 kilo maar ? lijkt mij ideaal. Ik doe graag mee zodat ik met beide jongens kan fietsen straks ?

 19. Gerdine van Luttikhuizen 2 april 2019 at 08:20 - Reply

  Oh ik zou deze zo graag willen winnen, in het smoke white! Met de 2e opkomst is het heerlijk om dan straks ook met zn allen te kunnen fietsen! En hij past heel goed bij het voor zitje win-win!??

 20. Mendy 2 april 2019 at 08:32 - Reply

  Ahh deze zou goed van pas komen hier thuis. We willen heel graag gaan fietsen met de kleine en opa heeft een chronische ziekte waardoor een zwaar fietsstoeltje voor hem niet handig is. Ik doe daarom graag mee met deze gave win actie! ?

 21. Sab 2 april 2019 at 08:35 - Reply

  Oh ja zo graag. Niet voor mezelf maar voor mijn vriend. Hij heeft nog geen zitje en pakt nu elke keer mijn fiets?. Wel handig dus als hij zelf ook zitje heeft. Zo blijft mijn fiets ook langer goed?

 22. Natasja 2 april 2019 at 08:35 - Reply

  Binnenkort mag ik van mijn en nieuwe fiets uitzoeken, en dan word zeker weten en mooi mamafiets.
  Nu krijgt onze Luuka en zitje voorop, maar mijn nichtje van anderhalf komt zo vaak logeren wat zou het fijn zijn als zij ook mee kan op de fiets

 23. Joanne 2 april 2019 at 08:37 - Reply

  Lijkt me heel leuk om dit zitje te winnen! Ziet er comfortabel uit voor je kindje en is ook nig eens mooi!

 24. Manon 2 april 2019 at 08:41 - Reply

  Leuk op Terschelling, samen fietsen naar de zee.

  • Debbie 2 april 2019 at 21:46 - Reply

   Je blog komt precies op het juiste moment. Ook ik ben dit weekend heerlijk gaan fietsen met mijn dochter. Zo gezellig kijken naar en kletsen over de dingen die we tegenkomen onderweg. En ik loop tegen dezelfde dingen als jij aan. Het huidige stoeltje voldoet eigenlijk niet meer. De bekleding gaat stuk, een van de sluiters bij de voetjes is weg en het gordeltje klemt. Een nieuw fietsstoeltje zou geweldig zijn. Dan gaan wij zeker nog vaker op pad met de fiets.
   En dat je deze makkelijk kunt verwijderen is ook ideaal, want soms haal ik haar grote broers op op de fiets en die willen echt niet meer in de babystoel zoals zij het noemen.

 25. Kirsten 2 april 2019 at 08:41 - Reply

  Oh wow, die wil ik zeker wel winnen. Voor de peuter die ook dol is op fietstochtjes maken maar nu écht niet meer in het voorstoelje past!

  Boffen voor je meiden zeg, dat jij ‘m al hebt en mocht testen!

 26. Sonja 2 april 2019 at 08:44 - Reply

  Een lichtgewicht fietsstoeltje lijkt mij ideaal. Met regelmatig 2 kids op mijn tweedehands mama fiets trap ik me helemaal suf. Maar ook super fijn als ik alleen met onze jongste wil gaan fietsen. Ze is nu groot genoeg om achter te mogen zitten. Heerlijk samen fietsen als de oudste op school zit ?. En meteen goed voor mijn conditie. Want sporten in de sportschool is nog steeds geen hobby….

 27. Mardine Koemans 2 april 2019 at 08:49 - Reply

  Dit jaar ga ik voor het eerst een mama fiets kopen. Dit stoeltje zou daar goed op passen. Ik heb in de twee jaar dat mijn dochter er al is nog nooit met haar gefietst (shame). Ik pak zo snel de auto en omdat ik vanaf men 16e jaar een scooter had had ik mijn fiets weg gedaan. Kan je het voorstellen al 4 jaar niet meer gefiets. En nu werdt ik een beetje jarloes op mijn moeder die mijn dochter zo lekker mee neem op haar fiets en dan zie ik ze zo genieten. Nu wil ik dat mijn dochter ook lekker achterop bij mij kan op mijn nieuwe fiets?

 28. Kimberley Heemskerk 2 april 2019 at 08:50 - Reply

  Owww ik doe heel graag mee. Na jaren van niet durven fietsen doe ik het nu weer. De oudste fiets inmiddels zelf en helaas dus nooit mee gefietst. De jongste zou hier heel mooi in kunnen.

 29. Sanne C. 2 april 2019 at 08:58 - Reply

  Ik doe heel graag mee. Nu we verhuist zijn naar een huisje hebben we eindelijk plaats voor een fiets te zetten, ik kijk er dus enorm naar uit om met de kids te gaan fietsen. Lekker samen naar het dorp en even langs de speeltuin, meer heb je toch niet nodig ? ???

 30. Esmee Van Tilburg 2 april 2019 at 09:02 - Reply

  Mijn dochtertje zit tot nu toe nog voorop de fiets maar ze is daar eigenlijk al te groot voor met der lange beentjes. nu zijn wij al tijdje opzoek naar een goed stoeltje voor achterop maar inderdaad alle stoeltjes zijn best zwaar. Ik heb geen rijbewijs en doe alles op de fiets dus dit stoeltje is zeker welkom. Ik ga echt duimen.

 31. Marieke 2 april 2019 at 09:06 - Reply

  Ik doe heel erg graag mee. Ik zoek al tijden naar een geschikt fietsstoeltje maar ik kan niet de juiste. Deze lijkt me geweldig. Ik ga hard duimen dat ik m win dan hoef ik niet alles meer lopend te doen. ?

 32. Marjan 2 april 2019 at 09:07 - Reply

  Oh heel cool! Ik doe graag mee zodat ik niet zwaar hoef te trappen en mijn dochter heerlijk kan zitten!

 33. Jolijn Scheurwater 2 april 2019 at 09:08 - Reply

  Dit zou helemaal super zijn! Hebben al een voorzitje, maar met een goed achterzitje erbij kan ik ook alleen fietsen met onze tweeling van 1,5. Dat scheelt hele einden lopen.

 34. Marlinde Ordelmans - Van der Meer 2 april 2019 at 09:09 - Reply

  Dat zou heerlijk zijn om te winnen! Zo kan 1 van onze kanjers ook een keer bij papa achterop de fiets. We zijn nog op zoek naar een fijn stoeltje en deze ziet er comfortabel uit.

 35. Kirsten 2 april 2019 at 09:10 - Reply

  Ooh dat zal hier super goed van pas komen! Papa wilt ook graag eens fietsen met zoon lief maar heeft nog geen stoeltje op zijn fiets. Nu moeten we elke keer de stoeltjes overzetten wat totaal niet handig is. Dus dit zou echt fantastisch zijn??

 36. Inger 2 april 2019 at 09:12 - Reply

  Oeh ik zou heel erg blij worden als ik dit zitje zou winnen omdat mijn dochter Lente binnenkort moet verhuizen naar achterop de fiets, en dat idee vind ik maar niks! Voorop zingen we samen, krijg ik kusjes en zwaaien we naar alle dieren die we tegenkomen! Maar op zo’n fijn zitje zal ze ook achterop weer happy de mooie dagen doorfietsen!

 37. Loes de vries 2 april 2019 at 09:37 - Reply

  Ziet er mooi uit dat stoeltje! Mijn dochter wordt bijna 2,5 jaar en wordt nu echt te groot en te zwaar om voorop te zitten. Het voorzitje wat we nu hebben is van Yepp die bevalt ook goed alleen wat je schrijft over het gewicht van het stoeltje is ook erg fijn!!
  En bovendien vind mijn dochter het ook heerlijk om te fietsen. Door het bos en langs de weilanden! Dieren kijken.

  • Liline Erdmann 2 april 2019 at 10:07 - Reply

   Ik doe graag mee zodat mijn peutermeisje eindelijk achterop kan ipv voorop!

 38. Anne Westerveld 2 april 2019 at 09:47 - Reply

  wat een leuke win actie weer! Ik doe graag mee.. ben al een lange tijdje op zoek naar een zitje achterop zo dat ik met beide kindjes kan gaan fietsen! Nu met het mooie weer stap ik maar al te graag op de fiets om samen van het zonnetje te genieten.

 39. Suzanne Verduin 2 april 2019 at 09:48 - Reply

  Oww weer zo’n heerlijke actie! Deze zou ik ook wel willen winnen 🙂 mijn “grote” meisje moet van de zomer naar een achterzitje toe dus zou helemaal perfect uitkomen.. Ze is zelf al van lood, dus een licht stoeltje is extra fijn.

 40. Ellen 2 april 2019 at 09:51 - Reply

  Wat een eer om deze te mogen proberen/testen! En dan nog 1 weg geven ook! Afgelopen november is ons eerste kindje geboren en ook ik kan niet wachten om samen te gaan fietsen.. Alles in de auto is niet goed voor de zwangerschapskilo’s.. En eenmaal Op de fiets ben je een stuk mobieler.

 41. Suzan 2 april 2019 at 09:52 - Reply

  Nu ik bevallen ben van onze 2e zoon, kan ik niet wachten tot het moment dat ik met beiden kan gaan fietsen. Maar dan moeten er natuurlijk wel 2 stoeltjes op de fiets en dan zou deze ideaal zijn. De oudste heeft het altijd warm en dit lijkt me een lekker koel stoeltje.

 42. Rianne 2 april 2019 at 10:01 - Reply

  Graag zou ik meedoen! Niet voor mijzelf, maar voor zusje Janiek met haar dochter Suus (leuke naam!) kan gaan fietsen. Dan kan mijn dochter Niene (nog zo’n geweldige naam!) vast een keer met haar tante op de fiets als ze wat groter is.

 43. Wendy raaijmakers 2 april 2019 at 10:01 - Reply

  Ik kan niet wachten tot mijn manneke groot genoeg is en we heerlijk kunnen gaan fietsen door de bossen of gewoon even naar de winkels. En al helemaal nu de grote broers (halfbroers eigenlijk) al goed zelf kunnen fietsen. Wellicht is een verlengde bagagedrager een oplossing voor jou. En dan een iets kleinere tas. Deze kan je dan achter het stoeltje nog aan de bagagedrager hangen. En anders een leuk mandje aan de voorkant? Wij volgen op insta en Facebook ??

 44. Iris ruwen 2 april 2019 at 10:04 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mij en mijn zoontje. Hij is ook zo dol op fietsen en een nieuw stoeltje kunnen we wel gebruiken. De oude is best versleten. Hard duimen maar!

 45. Liline Erdmann 2 april 2019 at 10:07 - Reply

  Ik doe graag mee zodat mijn peutermeisje eindelijk achterop kan ipv voorop!

 46. Sarah 2 april 2019 at 10:14 - Reply

  Wij doen graag mee! Volg je al een tijdje met veel plezier en met het lekkere weer op komst (hoera voor de lente!) zie ik ons al helemaal zitten!

 47. Anne van Hout 2 april 2019 at 10:44 - Reply

  Ja wij doen mee! Kan niet wachten deze zomer eindelijk te gaan fietsen met Sophie ? (we hebben sindskort het mooie Amsterdam ingeruimd voor Utrecht, dus er valt vast genoeg te verkennen! En we zijn gek op het strand, dus daar moeten we echt vaker heen!) en omdat ie zo makkelijk en snel te monteren is mag papa ook af en toe ?

 48. Anne van Hout 2 april 2019 at 10:45 - Reply

  Ja wij doen mee! Kan niet wachten deze zomer eindelijk te gaan fietsen met Sophie 🙂 (we hebben sindskort het mooie Amsterdam ingeruimd voor Utrecht, dus er valt vast genoeg te verkennen! En we zijn gek op het strand, dus daar moeten we echt vaker heen!) en omdat ie zo makkelijk en snel te monteren is mag papa ook af en toe 😉

 49. Lianne 2 april 2019 at 10:51 - Reply

  Wij wagen graag een kansje. We zijn nog steeds op zoek naar een nieuw achterzitje nadat mijn andere fiets was gestolen met alle zitjes erop!
  De jongste zit nu nog voorop maar is eigenlijk eraan toe om achterop te gaan zitten!! Wij duimennn

 50. Hilde Gomis 2 april 2019 at 10:57 - Reply

  Wat een gave actie! Hebben een fietsstoeltje maar dat is me toch een bakbeest. Onze oudste dochter van 5 durft nog niet zelf te fietsen (komt vanzelf wel) maar nu fiets ik vaak dus met dreumes voorop en kleuter achterop. Dus ben zeker toe aan een degelijker fietsstoeltje dan dat we nu hebben en deze ziet er heel cool én veilig uit.

  • Mandy simmers 2 april 2019 at 14:34 - Reply

   Wij zouden heel graag dit handige fietsstoeltje winnen! Onze dochter zit nu nog in het zitje voor, maar zou eigenlijk al in een achterzitje passen, dus dat zou voor de zomer echt ideaal zijn!

 51. Brandien 2 april 2019 at 11:08 - Reply

  Wat zou het gaaf zijn om dit stoeltje te winnen! Ik fiets graag en heb nog geen stoeltje. Dus als mijn dochtertje straks kan zitten zou het fantastisch zijn als ik haar op deze manier gezellig mee kan nemen! Ik heb er nu al zin in 🙂

 52. Melissa Hofstede 2 april 2019 at 11:09 - Reply

  Oooh deze wil ik heeel graag winnen voor ons zoontje van 2.5. Dan kan hij heerlijk achterop en onze tweeling meisjes in de fietskar erachter!! Zou echt zo goed van pas komen?

 53. Cora van der Bijl 2 april 2019 at 11:23 - Reply

  Heel graag voor onze kleine meid.?
  Wij doen alles op de fiets

 54. Kyra 2 april 2019 at 11:29 - Reply

  Jaaa heel graag wagen wij een kansje! We hadden al een fietsstoeltje voor maar wat lijkt het me heerlijk om met beide boys samen te fietsen! ?

 55. Desi 2 april 2019 at 11:32 - Reply

  Wat zou het gaaf zijn om dit stoeltje te winnen. Ik fiets heel graag aangezien we nu twee meiden hebbben moeten we ook twee stoeltjes hebben! En dan kunnen we gelijk genieten wanneer me dochtertje kan zitten. Ik ga hard duimen super mooie stoel!

 56. Dillyanne van Veldhuizen 2 april 2019 at 11:54 - Reply

  Jaaa graag!!! Nu nog voorop maar wordy helaas al byna te zwaar! Volg je op fb en insta altijd leuk! Heb er al veel aan gehad aan al jou blogs. Dus zou super leuk zijn als ik iets win ?

 57. Ineke Stout 2 april 2019 at 12:30 - Reply

  Ik zou er dolgraag één winnen, omdat deze mama nodig wat kilootjes eraf moet fietsen haha. En dan is het handig om te gaan met de kleine achterop. Dat vind ik veel handiger dan voorop. Op en afstappen is dan veel te lastig. En zitjes zijn best wel duur! Ik hoop en duim!!
  Ineke Stout onlangs geplaatst…Roken: al 14 jaar langMy Profile

 58. Janiek 2 april 2019 at 12:53 - Reply

  Wat leuk een leuke namen hebben jou dochters. Mijn dochter heet ook Suus, en haar nichtje (dochter van mijn zus) Niene! Leuk toeval. ? Ik doe graag mee want hoop over een niet al te lange tijd te kunnen gaan fietsen met Suus, en dan kan ze als ze groot genoeg is zo door naar het achterzitje! ?

 59. Goele H 2 april 2019 at 13:19 - Reply

  Voor mijn dochter hadden we een stoeltje kunnen lenen van vrienden, maar door een lelijke val van mijn fiets is het helaas onbruikbaar geworden. Dit mooie veilige stoeltje zou wel fantastisch zijn om te winnen voor mijn jongste zoontje. Zo kunnen we er samen opuit trekken en wat verder weg gaan dan ‘rond de kerktoren’ met de buggy.

  • Vera Peters 2 april 2019 at 14:35 - Reply

   Ohh gave winactie!
   Bella word over 3 weken alweer 2 jaar, dus in de zomer word het wel tijd voor een achterzitje op de fiets ipv voor op de fiets :).

   Volgen doe ik je al (mama.veer& veer91)

   Duimen maar 🙂

 60. Anneke 2 april 2019 at 13:25 - Reply

  Oooh die zou ik heeeel graag willen winnen!! Mijn dochtertje van bijna 13 maandjes zit graag op de fiets en in augustus krijgt ze er een broertje bij. Wat zou het leuk zijn om haar dan achterop de fiets te hebben en haar broertje straks voorop!

 61. Conchita de Maillie 2 april 2019 at 13:44 - Reply

  Wat een leuke winactie! Deze zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje die straks toe is aan het achterzitje, dan kan kleine broer in de toekomst voorop mee op de fiets..

 62. MANON 2 april 2019 at 14:13 - Reply

  Nadat ik een paar maanden de deur niet meer uit ben geweest i.v.m een angst en paniekstoornis, ben ik hier nu grotendeels van genezen. Helaas heb ik dus nog nauwelijks kunnen fietsen met mijn dochter van 2. Dit zitje zou ons dus heel goed van pas komen, om nu toch samen op pad te gaan met de fiets. Aangezien ze nu ook te gróót wordt voor het voorzitje doen wij graag mee!

 63. Nadia 2 april 2019 at 14:25 - Reply

  Wat leuk! Ik volg je op Instagram (@nadiahietie) en zou heel graag het stoeltje winnen. Ik heb Olivia nu in een stoeltje voorop, maar dat begint toch best we zwaar te worden aan mijn stuur en gezien ik nu net bezig ben met lessen voor mijn rijbewijs (dus ik waarschijnlijk nog wel even alles op de fiets doe) zou ik heel blij zijn met het stoeltje voor achterop. Voelt dan toch als een soort moral support voor die verschrikkelijk stomme lessen. 🙂

 64. Ivette 2 april 2019 at 14:25 - Reply

  Interessant! Wij zijn op zoek naar een nieuw fietsstoeltje en dankzij jou handige blogs leren wij een hoop. Natuurlijk is winnen heel erg leuk en doe ik een poging. Scottie is op 4 April jaren en word ze 2 jaar. Dit zal meer een cadeau zijn voor papa en mama zodat ze achterop voor het eerst kan. Bedankt voor je review, want het is zeker wel een goede tip mochten we het stoeltje niet winnen.

 65. Melanie 2 april 2019 at 14:55 - Reply

  Lijkt me ideaal! Onze dochter zit nog steeds voorop, maar zou graag een achterzitje willen proberen!

  • Kristie 2 april 2019 at 16:15 - Reply

   Ik heb een mannetje die eigenlijk niet meer voorop past. Hij is klein van stuk! Nu kan hij inmiddels bij papa achterop maar bij mama nog steeds niet mee. En hij vindt fietsen zo fijn! Wij duimen om te winnen?

 66. Susan 2 april 2019 at 15:14 - Reply

  Wat zou ik graag dit fietsstoeltje winnen om met mn 11mnd oude zoontje te fietsen. De lente tegemoed

 67. Maaike Rupert 2 april 2019 at 15:32 - Reply

  Jaaa super graag dit hebben we nog niet! Kan ik straks mooi fietsen met onze ties!

 68. Olicia 2 april 2019 at 16:00 - Reply

  Zalig! Deze zou ik graag winnen voor onze kleine man Lou!
  Kunnen we lekker gaan fietsen in het park?

 69. Brigitte 2 april 2019 at 16:07 - Reply

  Super leuk en lekker fietsen deze zomer mochten we winnen ?! Fijn om met t hele gezin te gaan fietsen

 70. Nikki van Rijswijk 2 april 2019 at 16:08 - Reply

  Dat klinkt als een onwijs handig en veilig fietsstoeltje!
  Ik zou heel graag meedoen, maar niet voor mijzelf. Ik doe mee voor mijn vader, de opa van Cas. Hij past heel regelmatig op en fiets altijd! Nu hebben zij een oud voorzitje, maar Cas zit inmiddels bij mij al achterop. Ik gun het die twee ontzettend hun ritje door te zetten en dan zou dat met zo’n prachtig stoeltje vast nog meer een feest zijn!

 71. Tinneke 2 april 2019 at 16:43 - Reply

  Hoi. Ik volg je vanuit België op Instagram. Ik hoop dat dit geen probleem is?
  Lijkt me echt een prachtig stoeltje. Onze meid is een maandje ouder dan jou kleinste meisje. Dus wij zouden ook eens op zoek moeten naar een fietsstoeltje. Ik zag jou review en winactie van het Qibbel Air fietszitje en dacht… Wat zou dat een geschenk uit de hemel zijn ?
  Ik wens jou er alvast nog veel plezier mee!

 72. Anamaria Dijkman 2 april 2019 at 17:08 - Reply

  Wij, oftewel ik, zijn nu al aan het kijken voor fietsstoeltje ? ondanks dat Daan nog maar een halfjaar is, vind ik het zo leuk om rond te snuffelen..

  Hele leuke win actie! Het is ook echt een mooi en veilig zitje en omdat hij zwart is valt hij mooi op bij mijn lichtblauwe mamafiets ?

  Je ergens op volgen hoeft niet, want dat doe ik (hallo je foldertips zorgen er voor dat ik weer naar de winkel ga ?)

  Nu maar duimen??

 73. Anna Wienen 2 april 2019 at 19:55 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor de fietstochtjes met mijn dochter hihi

 74. Else-Marie 2 april 2019 at 20:16 - Reply

  Ik doe graag mee omdat ik een kleintje heb waar ik deze zomer heel wat km mee hoop te fietsen!

 75. Renske 2 april 2019 at 20:38 - Reply

  Wat een leuke actie heb je! Met Hidde vind ik het heerlijk om te fietsen. Alleen die sluiting van zijn stoeltje vind ik een ramp. Ik moet daarvoor gewoon twee handen voor gebruiken. Heel onhandig. Daarom doe ik graag mee.

 76. Mirja 2 april 2019 at 20:51 - Reply

  Jaaaaa deze winactie komt precies op het perfecte moment! Ons zoontje vindt fietsen geweldig! Maar wordt te groot voor ons voorzitje! Nu zijn we hard op zoek naar een achterzitje. Deze lijkt perfect en mooi om groter in te worden!!

 77. Evelien 2 april 2019 at 21:03 - Reply

  Wij, mijn dochter en ik, zitten meerdere malen per week op de fiets. Zomer, herfst, winter, lente. Regen , wind en sneeuw, wij fietsen er door! Net als Suus ziet ze zoveel en wijst ze alles aan, super gezellig. Omdat ze steeds zwaarder wordt zal ze binnenkort achterop gaan. Een stoeltje voor achterop zou dan ook goed van pas komen!

 78. Michelle 2 april 2019 at 21:09 - Reply

  Heeeeeeul graag! Dochtertje past niet meer voorop, dus moeten we een stoeltje hebben voor achterop! Zodat ze samen met haar zusje bij mij op de fiets kan! Zo gezellig!

 79. Linda van westrop 2 april 2019 at 21:19 - Reply

  Voorop is zo gezellig maar als je bijna niet meer over het bolletje van je dochter kan kijken is het tijd voor een zitje voor achter. Dit zitje zou een uitkomst zijn. Doe graag mee voor onze jentl. Dol op fietsen. Liefst naar de diertjes op de boerderij, maar langs het water bootjes kijken is ook altijd feest.
  Wij hopen dat we met dit stoere stoeltje nog veel meer fietstochtje mogen gaan maken

 80. Ilona 2 april 2019 at 21:24 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn ouders! ? Ze fietsen graag. En als ze op de kleinkinderen passen. Dan kunnen ze mooi door het veld fietsen.Want dan kunnen er 2 mee en niet eerst 1 en later weer 1. En mijn kinderen zijn gek op de natuur! En helemaal als opa de dieren geluiden na doet! ? Dus een fietszitje voor achterop zou GEWELDIG zijn!

 81. Daphne 2 april 2019 at 21:35 - Reply

  Jaaa hier doe ik super graag aan mee! ? Gijs is dol op fietsen en kletst dan ook de oren van mijn hoofd. Nu zit hij nog gezellig voorop, maar jammer genoeg wordt hij daar langzaam aan toch echt wel te groot voor… Super jammer vind ik het dat hij straks achter me zit, maar met zo een mooi stoeltje wordt het toch ook wel weer een feestje! ?

 82. Fleur vleeming 2 april 2019 at 21:40 - Reply

  Wat zou het leuk zijn om dit mooie stoeltje te winnen voor mijn vriend – zodat onze dochter ook bij hem op de fiets kan i.p.v. alleen bij mamma!! Het stoere design past ook helemaal in zijn stijl ?

 83. Marloes Thomassen 2 april 2019 at 22:01 - Reply

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee. Ik ben nu zwanger van de 2e maar fietsen met m’n zoontje (1,5) lukt niet meer zo goed met een dikke buik en een stoeltje voorop. Dus een stoeltje achterop zou echt top zijn! Vaak heb ik geen auto en met de fiets kunnen we er toch even lekker op uit!

 84. Stephanie C. Boers 2 april 2019 at 22:36 - Reply

  Wauw.. zo tof! Wij verhuizen naar het mooie Lemmer in friesland en ik sta al trappelen om daar heerlijk te gaan fietsen! Maar voor ons zoontje hebben wij nog geen zitje dus hoe tof zou het zijn als we er eentje zouden winnen!
  Zo’n verhuizing is al super duur natuurlijk..
  Fietsgrage groetjes!
  Stephanie

 85. Melissa Wiltenburg 2 april 2019 at 22:47 - Reply

  Wat een leuk stoeltje. We kunnen dit stoeltje goed gebruiken met 2 kleine kindjes. Hebben nu enkel nog een stoeltje voor voorop. Dan zouden we daarna met beide kindjes kunnen fietsen.

 86. Willemijn Kocak Klijn 2 april 2019 at 23:06 - Reply

  Ik doe heel graag mee! Dochtertje wordt bijna 2 en de voorstoel begint wat aan de krappe kant te worden, dus we zijn binnenkort wel toe aan een achterzitje. Stel het wel nog even uit, want voorop is nog zo gezellig ( hihi sssst )

  Liefs, Willemijn

 87. Marianne van den Hoek 4 april 2019 at 11:11 - Reply

  Mijn kleinzoon Tijn zou hier heel graag in willen zitten, bij mij achter op de fiets 🙂

 88. Arlene 4 april 2019 at 11:11 - Reply

  ik doe ook graag mee! mijn dochtertje is net 2 geworden en vind de fiets vamaf het begin af aan geweldig! alleen vind ik het zelf nu best zwaar worden om haar in het stoeltje voor te tillen dus lijkt me een achterstoeltje nu een goede stap, wel weer spannend, want zo voor je is ook wel heel knus hihi

 89. Lucie 4 april 2019 at 12:39 - Reply

  Een superhandig én vooral veilig Qibbel Air fietszitje voor een uiterst kostbaar “pakketje” achterop mijn fiets, om samen van noodzakelijke tot heerlijke fietstochtjes te genieten, van de supermarkt tot de vrije natuur! Ik zie dit toffe fietszitje helemaal zitten!

 90. Marlies ten Kate 4 april 2019 at 13:03 - Reply

  Super gave win actie! Doe graag mee. Super mooi fietszitje. Zodat onze dochter dit zomer mooi kan zitten en rond kan kijken op de fiets in mooi Twente landschap.
  Volg je op Facebook en Instagram super leuke blog’s mijn complimenten

 91. Tamara V 4 april 2019 at 15:01 - Reply

  Heerlijk om met mijn dochtertje te fietsen . Lekker kwebbelen onderweg en de eerste rit gaat naar het park denk ik naar de eendjes.

 92. elisabeth maria martina 4 april 2019 at 16:03 - Reply

  geen auto en geen rijbewijs dit is voor mij de hoofdprijs

 93. Marian B 4 april 2019 at 17:30 - Reply

  Wij hebben een tweedehands zitje maar ik vind hem niet praktisch en niet zo mooi. Daarom ben ik erg benieuwd naar deze, ziet er mooi en handig uit, dus ik doe mee!

 94. lizette 5 april 2019 at 07:57 - Reply

  Ik doe zeker graag mee.

 95. Tessa 5 april 2019 at 08:49 - Reply

  Super fijn om onze mini-me veilig in te vervoeren!

 96. marielle 5 april 2019 at 14:07 - Reply

  zou erg fijn zijn om mijn mine me veilig in te vervoeren achterop de fiets
  ook fijn dat het zitje er weer af kan mocht ik hem even niet gebruiken.

  mevrouw zit nu voorop maar ze wordt al behoorlijk zwaar.

 97. Annelies van Hurne 6 april 2019 at 12:41 - Reply

  Dit stoeltje ziet er gaaf uit! mijn zoontje groeit uit zijn voor-zitje en is toe aan een achterzitje. Ik vind deze qua bekleding er super uit zien. Geen geouwehoer met dat klittenband. Of geschuif van de binnenvoering, zucht. Dus deze komt bij ons goed van pas zo in de lente en net voor de zomer. kunnen we heerlijk fietsen.

 98. Elvira van der Heijden 6 april 2019 at 20:34 - Reply

  Hoi! Ik doe heel graag mee omdat ik nog geen stoeltjes heb maar die toch nodig heb, want ik heb geen rijbewijs en kan daardoor alleen maar de ov gebruiken en/of de fiets maar de laatste optie is niet mogelijk omdat ik nog op zoek ben voor een nette mamafiets helaas is heb budget niet heel groot dus zou dit ons enorm helpen!
  <3 *duimen dus*
  Uiteraard volg ik je op FB mijn eigen naam en Instagram als forest.elven
  groetjes!

 99. Janneke 6 april 2019 at 21:54 - Reply

  Erg enthousiast geworden door jou verhaal.
  Ons achterzitje is niet meer de mooiste, en hier en daar wat mankementen..Linde past nog voorop, maar niet zo lang meer.
  Dus doe graag mee met deze toffe win actie!

 100. Susan Bleij 7 april 2019 at 07:45 - Reply

  Ik doe haast alles met mijn meisje op de fiets! Ze is nogal flink voor haar leeftijd en komt langzamerhand klem te zitten in haar voorzitje, dus met deze stoel zouden wij allebei heel blij zijn! Maar dan ook echt heul blij.

 101. Claudia van Meggelen - van den Breevaart 7 april 2019 at 08:30 - Reply

  Wat een leuke actie!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Pieter! Her mooie weer komt der aan, extra genieten!!

 102. Leshley Meppelink 7 april 2019 at 08:45 - Reply

  Ontzettend leuk! Wij wagen graag een kansje voor dit mooie fiets stoeltje. We hebben nu een fiets stoeltje te leen, dus als we dit mooie stoeltje winnen dan hebben we een eigen stoeltje.

 103. Roxanne 7 april 2019 at 10:21 - Reply

  Pasgeleden hadden wij het hier thuis over fietsen met de kindjes. Maar welk fiets stoeltje dan? Welke is veilig, makkelijk te installeren en met onze kids die het snel warm hebben was ook de vraag of ze zich niet een ei uit zweten zo op de fiets….
  De Qibbel Air klinkt als een fiets stoeltje voor ons! Graag zou ik met onze Benthe achterop fiets tochtjes maken. Heerlijk! Ravi is nog te klein, en moet voren op de fiets nu 😉

  Ik volg op Facebook en op Insta ( @superhettie)

 104. Anneliese de Waal 7 april 2019 at 15:40 - Reply

  Ik doe graag mee voor de kleine, super om te fietsen deze zomer met de kleine achterop.
  Vind hem prachtig, ziet er geweldig uit.

 105. Miekske Dingens 7 april 2019 at 16:00 - Reply

  Wat een handig fietsstoeltje! Heel graag een kansje voor ons gezinnetje! Lijkt me echt ideaal om ons zoontje zo te kunnen vervoeren!

 106. co 7 april 2019 at 18:25 - Reply

  het mooie weer komt er aan,. het lijkt me superhandig en leuk om met mijn meisje te kunnen gaan fietsen.

 107. Lisa Polman 7 april 2019 at 19:10 - Reply

  Ik doe graag mee om met mijn kleine nichtje gezellig te gaan fietsen met dit handige fietsstoeltje knijpen wij er snel tussenuit, beetje nichtje/ tante tijd

 108. Annabel de Ruiter 9 april 2019 at 07:46 - Reply

  Ik doe graag mee! De fiets is in de herfst een paar keer omgewaaid waardoor het fietsstoeltje zo beschadigd is dat een nieuwe noodzakelijk is. Tot nu toe gebruik ik de auto en de benen wagen 😉

 109. Marise 9 april 2019 at 10:03 - Reply

  Ideaal voor onze kleine, ik loot graag mee!

 110. Nathalie Buttiens 9 april 2019 at 16:45 - Reply

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn neef, zijn zoontje is 1 jaar en de tweede is op komst. Ideaal.

Reageer

CommentLuv badge