Niene’s 1st Birthday Giveaway | VTech Bla Bla Blocks Trein

///Niene’s 1st Birthday Giveaway | VTech Bla Bla Blocks Trein

Niene’s 1st Birthday Giveaway | VTech Bla Bla Blocks Trein

Vandaag is het feest! Niene is woensdag jarig geweest en dat vieren we vandaag, ook op de blog! VTech bezorgde voor Niene namelijk een supertof cadeau en daar is inmiddels al naar hartelust mee gespeeld door de jarige Jet en haar grote zus. Wil je ook kans maken op de nieuwe Bla Bla Blocks Trein van VTech? Doe dan snel mee met de giveaway op de blog, want we mogen er ook één weggeven!

Interactieve blokken

Vorig jaar werden de nieuwe Bla Bla Blocks van VTech gelanceerd en mijn interesse was gelijk gewekt. Wij hebben al vrij veel speelgoed van VTech in huis, want met onder andere een heus dierenhotel van de Zoef Zoef Dieren en bijpassende uitbreidingen, kan Suus zich uren vermaken. Nu Niene ook steeds meer op ontdekking gaat, vindt ook zij het speelgoed van Suus steeds interessanter. Grappig om te zien dat dat per kind zo verschillend is, want Suus kon zich op dezelfde leeftijd nog urenlang in de box vermaken, terwijl Niene maar één ding wil: op de grond spelen, samen met Suus… Dat gaat met deze interactieve blokken van VTech echt heel leuk! We kregen de Bla Bla Blocks Trein toegestuurd van VTech vanwege de eerste verjaardag van Niene. Een cadeau waar ze echt nog lang plezier van gaat hebben, want het is geschikt vanaf 1,5 jaar tot ongeveer een jaar of 5. En dat vind ik gelijk hét pluspunt van deze Bla Bla Blocks: Niene speelt nu vooral met de losse blokjes, terwijl Suus zich meer focust op het interactieve gedeelte. Het sluit aan bij de verschillende fases waar onze kinderen in zitten of (nog) komen. Ik zal jullie uitgebreid vertellen waarom de VTech Bla Bla Blocks Trein zo’n succes is!

Review VTech Bla Bla Blocks ervaring beoordeling cadeautip speelgoed - Mama's Meisje blog

Leerzaam bouwen

Wat maakt de VTech Bla Bla Blocks Trein nu zo interactief? De treinset bestaat uit 8 bouwblokken waarmee we de trein kunnen bouwen, namelijk een locomotief en twee losse ‘treinstellen‘. Daarnaast zijn er 10 interactieve blokken die Suus stuk voor stuk in het basisblok kan doen. Het basisblok is het elektronische gedeelte van de trein en deze herkent de interactieve blokken wanneer ze in het Bla Bla Point worden geplaatst. Wij deden dit een aantal keer voor en daarna had Suus de smaak te pakken! Als we bijvoorbeeld het blokje met de afbeelding van een dokter in het Bla Bla Point plaatsen, dan zegt het basisblok: ‘Hoi dokter, welkom aan boord!‘. Met de toetsen naast het Bla Bla Point (een vraagteken of een muzieknoot) kan Suus nog veel meer geluiden en zinnetjes activeren. De interactieve blokken hebben allemaal 2 zijdes met wisselende onderdelen zoals muziek, beroepen, kleuren en cijfers. Ontzettend leerzaam bouwen dus!

Collage VTech speelgoed review interactief blokken Bla Bla Blocks - Mama's Meisje blog

Vrolijke kleurtjes en geluidjes

Het allerleukst aan deze VTech Bla Bla Blocks Trein vind ik de vrolijke kleurtjes en geluidjes. Met meer dan 80 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes raken onze meiden helemaal enthousiast. En ik moet bekennen dat ik die liedjes doorgaans ook snel uit mijn hoofd ken 😉 Niene is nu nog net te klein, maar alle mama’s weten hoe snel je kindje groeit! Na de eerste verjaardag gaat alles ineens in de zesde versnelling, tenminste zo heb ik dat bij Suus ervaren. Deze interactieve trein is dus ontzettend leuk omdat ze er steeds nieuwe dingen aan ontdekt. Speelt ze nu nog met de blokjes, zal ze straks het bouwen ontdekken. Suus is nu vooral geïnteresseerd in de kleuren en de cijfers, maar zal over een tijdje het leerzame gedeelte over de beroepen spelenderwijs oppikken. Deze trein is ook te gebruiken in combinatie met andere Bla Bla Blocks speelsets. Ik heb inmiddels weer een leuke toevoeging aan het verlanglijstje voor Suus, die in de zomer 3 jaar wordt!

Spelenderwijs leren leerzaam speelgoed Bla Bla Blocks trein review - Mama's Meisje blog

WIN: VTech Bla Bla Blocks Trein

Omdat we vandaag de verjaardag van Niene vieren, werden we door VTech verrast met dit prachtige cadeau. Maar Niene is niet de enige die door VTech in de watten werd gelegd… We mogen ook een VTech Bla Bla Blocks Trein weggeven aan één van onze lezers! Wil je kans maken op deze superleuke prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij graag kans maakt op de VTech Bla Bla Blocks Trein
 • Extra winkans: tag iemand onder het bericht op social media.
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 31 maart 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 4 april bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. 

Door |2019-03-24T00:21:01+02:00maart 24th, 2019|Speelgoed & Boeken|173 Comments

Over de schrijfster:

173 Comments

 1. Doenja 24 maart 2019 at 06:42 - Reply

  Ohhh leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochters Sarah (3) en Julia (1,5). Sowieso wil de jongste alles wat de oudste alleen maar aanraakt, en de les samen spelen samen delen wordt dan ook veelvuldig genoemd. Want raakt de jongste iets aan, dan gilt Sarah al ‘is van mij!’. Maar toch wil ik het heel graag weer eens proberen met deze gave trein, het samenspelen.
  Ik volg je al op insta (doenja83), vooral voor je stories, superleuk! En handig met al die foldertips (gister dus teveel bij zeeman gekocht…).

 2. Sanne Nijveld 24 maart 2019 at 07:15 - Reply

  Wat een super leuke actie! Doe ontzettend graag mee voor mijn meisje. Zodat ze er ook urenlang mee kan spelen en mama ervan kan genieten. ???

 3. Talitha Albers 24 maart 2019 at 07:19 - Reply

  Super leuk actie! Ik ben ook helemaal fan van het speelgoed van Vtech. Ik doe graag mee aan de actie voor mijn dochtertje die morgen 1 jaar wordt ?? nu maar duimen ??

 4. Manouk 24 maart 2019 at 07:20 - Reply

  Lijkt me heel leuk voor mn dochtertje!

  • Marijn 31 maart 2019 at 18:00 - Reply

   Wauw te gek, stijn zag deze al op televisie en wil hem graag winnen voor zijn broertje of zusje die we in juli verwachten! Dan kan hij hrt alvast even testen natuurlijk haha!

 5. Lonneke 24 maart 2019 at 07:20 - Reply

  Gefeliciteerd!! ? ik ben afgelopen week voor de tweede keer mama geworden van weer een meisje.. in gedachte zie ik onze twee meiden ook zo lekker samen spelen (met dit leuke V-tech speelgoed!) wij doen dus graag mee met deze leuke winactie.. groetjes lonneke

 6. Karen de Jong 24 maart 2019 at 07:21 - Reply

  Hiep, hiep, hoera?? 1 jaar alweer! Onze Lucas wordt komende maand ook 1 jaar en we zaten al te snuffelen naar een leuk verjaardagscadeau. Het lijkt ons geweldig hem deze trein te mogen geven!??Zeker weten dat hij het leuk vind!

  • Robin 24 maart 2019 at 10:25 - Reply

   Gefeliciteerd! 1 jaar, wat vliegt de tijd! ? hebben jullie een leuke dag gehad ? Hier hebben we een ventje die in juni alweer 1 wordt. Hoe leuk zou het zijn om hem te verrassen met dit prachtige cadeau! Hij is momenteel geïnteresseerd in blokken, wij maken een toren van 4 zachte blokken en hij pakt er een af gooit deze om. Hij heeft het grootste plezier.

   • Claudia Diependaal 26 maart 2019 at 11:12 - Reply

    Wow wow wow ik doe heel erg graag mee! Leuk voor mijn neefje Pepijn!

 7. Ilona 24 maart 2019 at 07:21 - Reply

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor ons meisje dat binnenkort ook alweer 1 jaar wordt!

  • Yvonne plantinga 24 maart 2019 at 09:43 - Reply

   Gefeliciteerd met Niene.
   Wat een leuke win actie! Dit is een leuk kado voor onze dochter, duurt nog n paar maandjes voordat ze 1 jaar word.
   Dit is tenminste een kado die haar grote broer van 3 jaar nog niet heeft. Hij kan haar helpen met bouwen etc

  • Lotte van Breukelen 24 maart 2019 at 10:47 - Reply

   Van harte met jullie kleine grote meid!! 1 jaar alweer!! over een aantal weken onze Meis ook! Wat een leuk speeltje om haar cadeau te mogen geven

   • Anke Schulten 24 maart 2019 at 19:29 - Reply

    Wat een super leuke winactie! Ryan word over aantal maandjes 2 jaar en dit zou een super cadeau zijn om te geven. Hij is gek op treinen (ook andere voertuigen trouwens) en is een erg ondernemend kind. Zo vind hij bouwen super leuk en leert graag nieuwe dingen. Dit zou ideaal zijn voor de komende jaren 😉

  • Lindsy Brekelmans-Grimmelius 24 maart 2019 at 14:22 - Reply

   Gefeliciteerd met de verjaardag van jullie meisje! Ja Vtech doet het altijd goed he ;-). Hier precies hetzelfde. Zoefzoef zorgt voor uren speelplezier en de blabla blocks zijn we nu asm het ontdekken. Alleen had deze mama een set gekocht zonder blabla point?. Maar dat maakt het voor onze man niet minder leuk. Graag maken wij kans op deze trein omdat ik gewoon zeker weet dat onze zoon dit ook super zou vinden! Hopelijk genieten jullie van het feestje vandaag! Want de dag is zo om.. tenminste dat vond ik met het eerste verjaardags feestje van onze zoon.. Groetjes Lindsy

  • Nienke Dooge 31 maart 2019 at 20:20 - Reply

   Il doe graag mee voor mn zoontje! Na 2 meiden 5 en 4 alweer kregen we een zoon! Enorme verrassing maar wat geeft hij ons allemaal elke dag weer een trots gevoel!
   Speelgoed zijn we weer opnieuw aan het verzamelen omdat we bijna alles van onze meiden hebben weggegeven of omdat het gewoon kapot gespeeld was. Daarom wagen wij toch een kansje?

 8. Eline 24 maart 2019 at 07:22 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen Yara (3) en Dex (1)! Ze lopen een paar maanden voor op Suus en Niene en zitten dus ongeveer in dezelfde fase. Waar Dex alles aan het aftasten is en gek is op speelgoed dat geluidjes maakt, begint Yara echt op een andere manier te spelen. Erg leuk om te zien! Met deze trein kunnen ze heerlijk samen spelen.

  • Valerie Rison 25 maart 2019 at 11:02 - Reply

   Gefeliciteerd! Ik vond de eerste verjaardag van mijn zoontje zo speciaal, hij is nu inmiddels alweer bijna 16 maanden en dol op het speelgoed van Vtech!
   De BlaBla Blocks trein stond op zijn verlanglijstje maar deze heeft hij helaas niet gekregen! Wij zijn heel benieuwd naar deze trein en zo te horen in jou blog is hij super leuk. ?

 9. Melissa Wiltenburg-de Jong 24 maart 2019 at 07:23 - Reply

  Wat een leuke trein. Onze zoon word binnenkort 2, zou super zijn om hem deze trein cadeau te doen. Dan kan hij er straks nee spelen samen met zijn kleine zusje.

 10. Ineke 24 maart 2019 at 07:26 - Reply

  Ahh super leuk! Mijn zoontje wordt in juni 1 dus dat zou een heel leuk kado zijn voor zijn verjaardag!! Hij is dol op geluidjes en dingen pakken.

  • Betti Scheringa 29 maart 2019 at 10:05 - Reply

   Doe graag mee
   Leuk leerzaam speelgoed voor jongste dochter van 2 en mijn gastkinderen
   Vooral mijn vluchteling gastkindjes gaan dit super vinden en stimuleert meteen de taal extra

 11. Tami 24 maart 2019 at 07:27 - Reply

  Hieperdepiep !
  Dat is chique !
  Niene is verjaard
  En dat is zeker vele cadeautjes waard!
  Wat lief dat jullie willen delen
  Janne zou graag met de blabla blocks spelen
  Blokken en speelgoed met lawaai
  Dat vindt zij het best van allemaal
  Daarom zijn de blabla blocks top
  Als zij wint kan haar geluk niet op !

  • Melanie Visscher 24 maart 2019 at 21:50 - Reply

   Oeh leuk! Ik doe mee voor ons meisje van net 1! Zij was donderdag jarig en heeft ook verschillende dingen van VTech gekregen die erg goed in de smaak vallen. Dus dit zou ze ook geweldig vinden.

   • happy.mommy92 26 maart 2019 at 22:13 - Reply

    Wauw wat een super leuke winactie. Super leuk voor onze kanjer van 18 maanden. Hoor hier zoveel goede verhalen over.

 12. Stefanie 24 maart 2019 at 07:27 - Reply

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje die vrijdag 1 wordt!!

 13. Megan 24 maart 2019 at 07:28 - Reply

  Wij willen wel een gokje wagen, want Caelen wordt bijna 1! Hij vindt treinen leuk en is dol op Vtech speelgoed dus een mooie combi 🙂

 14. Marloes kroeze 24 maart 2019 at 07:29 - Reply

  Ohjaa super leuk voor ons zoontje van 16 maand, hij is helemaal weg van toet toet auto’s en speelt daar ook het liefst mee. Dit cadeau zou perfect bij hem passen!! Ik ben aan het duimen draaien.. En natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie meisje!!

 15. Ingrid L 24 maart 2019 at 07:30 - Reply

  Wat leuk! Mijn jongste zoontje is gek op auto’s en treinen. Hij heeft een paar toet toet auto’s en zou dolblij zijn met deze leuke trein! Ook handig om zo de cijfers en kleuren te leren!!

  • Wilma 31 maart 2019 at 20:26 - Reply

   Ik doe graag mee voor julian van 1 jaar. Hij is de jongste van drie jongens en moet het met de afdankertjes van zijn broers doen. Iets nieuws van hem alleen zou hem en mij heel blij maken.

 16. Merle 24 maart 2019 at 07:31 - Reply

  Ja! Dit is een leuke actie!!
  Ik doe graag mee voor ons zoontje dat op 16 maart 1 jaar is geworden, perfecte leeftijd dus!! Ik ben fan!

 17. Anouk 24 maart 2019 at 07:39 - Reply

  Allereerst gefeliciteerd met Niene! Maar dit lijkt me zo’n leuk spegoed voor onze kleine man van 7maanden en zijn zus die in mei 3 word. We doen graag mee!

 18. Lotte van Breukelen 24 maart 2019 at 07:39 - Reply

  Gefeliciteerd!! Onze Lola is net 1 geworden en ik weet zeker dat ze dol zal zijn op dit treintje! Leuk ook de blokken! Wij doen mee!!

 19. Anouk vM 24 maart 2019 at 07:40 - Reply

  Allereerst gefeliciteerd met Niene!
  Dit lijkt me zo’n leuk speelgoed voor onze kleine man van 7 maaanden en zijn zus die in mei 3jaar word. We doen graag mee!

 20. Kelly 24 maart 2019 at 07:41 - Reply

  Wat een leuke winactie! Mijn kleine meisje wordt in mei 1 en haar grote zus is dan ook 2.5 jaar oud. Zou natuurlijk een super cadeau zijn voor Loes! En Roos zal er ook leuk mee kunnen spelen zo te lezen?
  Ik ga duimen:) Xx

 21. Joyce 24 maart 2019 at 07:42 - Reply

  Ohh wat geweldig! Mijn Niene wordt eind mei 1 jaar en dit zou een geweldig cadeau voor haar zijn! Daarnaast is de grote zus en ik ook enorme fan van Vtech! Dus wij doen graag mee??

  • Marielle 24 maart 2019 at 08:12 - Reply

   Gefeliciteerd met nieneErg leuke actie doe graag mee voor mijn dochter. Is dol op bouwen en kijk uit naar de andere mogelijkheden. Fm

  • Nicole 24 maart 2019 at 08:29 - Reply

   Hoi Karin! Nog van Harte Gefeliciteerd met Niene haar eerste verjaardag. Ik ben enorm benieuwd naar de mooie verjaardagstafel. Volg je met veel plezier op instagram ?
   Ik zou graag kans willen maken op deze Vtech bla bla blocks trein omdat ik binnenkort zelf jarig ben en ik graag mijn dochtertje Ninthe dan ook blij wil maken met een cadeautje. Cadeautjes geven is toch veel leuker dan cadeautjes krijgen?

 22. Roxane 24 maart 2019 at 07:42 - Reply

  Gefeliciteerd met Niene!

  Super leuk voor ons zoontje Raff! Hij houdt ontzettend van geluidjes en dingen uit elkaar halen. Dan is dit wel het perfecte speelgoed :-). Ook kan hij hier heerlijk samen met zijn grote zus mee spelen.

 23. Janneke 24 maart 2019 at 07:44 - Reply

  Gefeliciteerd!! Tijd gaat snel he?! Ik vind het net alsof het bij een tweede kind nóg sneller gaat?? Ons jongste meisje is ook echt op ontdekkingsreis, deze geweldige trein zou haar tijdens deze reis goed van pas komen. Daarom doen wij graag mee?

 24. Sharon 24 maart 2019 at 07:45 - Reply

  Onze zoon is gek op treinen. Vanuit de auto altijd roepen als hij er een ziet. Dit zou een supergaaf cadeau voor hem zijn.

 25. Carolien 24 maart 2019 at 07:52 - Reply

  Super leuk zeg! Ik hoop binnenkort gastouder te worden, en dan is de trein super leuk voor alle kindjes van allerlei leeftijden! Daarnaast ook superleuk voor mn dochtertje! Er gaan dan veel kinderen plezier van hebben! En.. gefeliciteerd met Niene!

 26. Myrthe van den Ende 24 maart 2019 at 07:53 - Reply

  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd net Niene! Jolé is bijna 1,5 en heb al meerdere malen met de bla bla blocks in m’n handen gestaan. Uiteindelijk toch voor de picknickset en zoef zoef dieren van Vtech gegaan. Ik vind het zo onwijs leuk speelgoed, vooral omdat het ook een langere periode te gebruiken is.

 27. Angela Bailey 24 maart 2019 at 07:54 - Reply

  Wat super leuk ik doe graag mee voor mijn kleine meisje. Die ook nog 1 moet worden en dan ook lekker alleen of met zus van 4 jaar of broer van 3 jaar kan spellen. Als dat geen ruzie word hihi. Nee komt goed word alleen maar leuk. Dus waag graag een kansje?

 28. Ilse Visscher 24 maart 2019 at 07:54 - Reply

  Gefeliciteerd nog met je prachtige dochter! En super leuk deze winactie. Ik doe dan ook graag mee voor mijn zoontje Lars. Die is dol op treinen en deze zou een hele gave aanvulling zijn.
  Ilse Visscher onlangs geplaatst…Hoe wij bijna onze vlucht misten!My Profile

 29. Linda 24 maart 2019 at 07:55 - Reply

  Nima moet nog 1 worden, maar zal nu netzoals Niene al lekker met de blokjes kunnen spelen en later met de hele trein. Super leuk! Daarom doen we graag met deze winactie mee.

 30. Cindy Framke 24 maart 2019 at 07:59 - Reply

  Gefeliciteerd!!! En wat een geweldig cadeau! Superleuk dat je er ook eentje weggeeft. Sinds de geboorte van onze oudste dochter zijn we al groot fan van VTech. Ze is nu 8. Geweldig speelgoed heb je ervan. We hebben alles nog bewaard. Onze 2e dochter heeft er ook mee gespeeld en straks kan ons 3e meisje ermee spelen. Ze is nu bijna 5 maanden oud en gaat steeds meer ontdekken. Alles met lichtjes en geluid vindt ze nu heel interessant. Ik waag dan ook heel graag een kansje met deze gave actie. Mijn dochtertje zal dit zo leuk vinden

 31. Goele H 24 maart 2019 at 07:59 - Reply

  Mijn zoontje is vandaag jarig, hij wordt 1. Dit cadeau zou super zijn om samen met zijn grotere zus en broer mee te kunnen spelen. Ik denk dar hij dit erg leuk zou vinden.

 32. M. Roskam 24 maart 2019 at 08:01 - Reply

  Wat een ontzettend leuke actie ? ! Gefeliciteerd met jullie mooie meisje !! Wij doen graag mee voor onze dochter die woensdag 1 wordt. Ze is gek van licht en geluid! Heel anders dan de oudste?. Hier zouden we haar heel blij mee maken ?

 33. Laura 24 maart 2019 at 08:04 - Reply

  Oh dit is super gaaf!!
  Onze dochter word eind maart 2 en bij iedereenndie vroeg wat wil ze hebben?? Riep ik..tja geen idee kleurtjes of buitenspul ofzo..of gewoon geld kan ze later zien hoe en wat.. nu onze dochter dus dit soort dingen zal krijgen moet deze loedermoeder die zich niet in speelgoed verdiept meedoen met je actie! Want jaaaaa dit gaat sophie te gek vinden! Ook hier bouwen we de grootste steden van zoefzoefs.. dan moeten blabla blocks ook super leuk zijn. En zeg nou zelf…als je kind op zo’n manier kan leren doen we het allemaal!

 34. Djoeke Numan 24 maart 2019 at 08:04 - Reply

  Leuke actie! Wij doen graag mee, onze dochter viert in mij haar 1e verjaardag (janken) dit zou een super kado zijn! Ook om samen mee te spelen met haar grote broer?

  Duimen ???

 35. Sylvana 24 maart 2019 at 08:07 - Reply

  Wat een leuk cadeau zou dat zijn voor mijn zoontje. Hij is gek op alles wat rijdt? en met de trein kan hij ook nog eens een hoop leren. Met zijn zusje van 2 maanden kunnen zij daar beide lang speelplezier van hebben ?

  • Amy 24 maart 2019 at 08:13 - Reply

   Prodiciat met je meisje wat een mijlpaal. Deze trein zou voor ons meisje ook super welkom zijn. Lekker uitdaging voor haar en papa en mama op die momenten even tiid voor zich zelf.@heppiedepeppie ook leuk voor bij oma

  • Lesley Tamara W. 24 maart 2019 at 13:49 - Reply

   Voor mijn lieve nichtje Yara, omdat ze bijna jarig is –
   en met deze gave Vtech Blabla blocks trein als cadeau sla ik de plank zeker niet mis.
   Nu flink duimen, t/m 31 maart daarna is de uitslag bekend,
   wie weet en hopelijk word mijn nichtje met dit geweldige en leerzame speelgoed verwend.
   ?? #fingerscrossed

 36. Erika panjer 24 maart 2019 at 08:10 - Reply

  Allereerst nog gefeliciteerd

  Ik doe super graag mee voor onze dochter omdat ze ook al blad bla blocks heeft en ze er nu nog te klein voor is maar het zijn zulke leuke verjaardag cadeaus en Vtech is gewoon goed ook prijzig (ook een reden om mee te doen)
  We hebben straks geen.speelgoedwinkel meer dus kunnen we online nog maar cadeaus kopen voor onze dochter en daarom toch wel fijn dat je blog bestaat zodat ik toch gaan lezen of sommige speelgoed wel geschikt is en leuk.

 37. Denise Huzen 24 maart 2019 at 08:19 - Reply

  Nogmaals gefeliciteerd met Niene haar 1e verjaardag! Die van mij is ook van 20 maart 2018 en wij vieren heel toevallig ook vandaag haar verjaardag, haha. Gisteren nog snel even samen met haar vader de stad in geweest voor een cadeau en dat was moeilijker dan gedacht. Uiteraard iets meegenomen van Vtech (echt tof speelgoed, groot aanbod) en lang staan twijfelen bij zo’n soort trein als deze. Het is een knuffel geworden die 50 verhalen verteld, misschien omdat we een trein te jongensachtig vonden maar dat is dus onzin lees ik haha. En inderdaad een groot voordeel dat ze er zo lang mee kunnen spelen. Ook genoeg speelgoed voorbij zien komen wat dan handen vol geld kost maar waar ze naar verhouding maar kort mee spelen.

 38. Myream 24 maart 2019 at 08:22 - Reply

  Van harte gefeliciteerd!
  Wij doen graag mee! Ons meisje van bijna 1,5 is dol op treintjes, auto’s en alles wat geluid maakt. Ze heeft het downsyndroom en wij zijn voor haar op zoek naar speelgoed wat haar ontwikkeling stimuleert en volgens mij is deze Vtech Bla Bla Blocks Trein daar een goed voorbeeld van. Leuke bijkomstigheid: haar zus van 7 jaar kan samen met haar hiermee spelen!

 39. Marielle 24 maart 2019 at 08:24 - Reply

  Gefeliciteerd met nieneErg leuke actie doe graag mee voor mijn dochter. Is dol op bouwen en kijk uit naar de andere mogelijkheden. Fm

 40. Esmée 24 maart 2019 at 08:25 - Reply

  Wauw dit is super leuk! Ik zou dit graag willen winnen voor onze dochter van 1,5. Die is al gek van de zoef zoef dieren, dus dit zou een leuke aanvulling zijn! Het mooie van vtech vind ik dat het leerzaam speelgoed is!
  Duimen maar ?

 41. Mamaswonder 24 maart 2019 at 08:26 - Reply

  Wat een super leuke actie! Mart is in April 1,5 dus komt perfect uit. Ik volg je overal en zal even iemamd taggenop Instagram.

 42. Mayke 24 maart 2019 at 08:30 - Reply

  Alsnog Gefeliciteerd! Wat een super leuke actie, met 2 meiden in huis hebben we al genoeg speelgoed! Ik weet zeker dat de jongste van bijna een half jaar dit geweldig zal vinden en grote zus ook vast en zeker! ??
  Maken graag kans!! ??

  • Nicole 24 maart 2019 at 08:42 - Reply

   Onze kleindochter word 17 april een jaar dus dit zou een.prachtig extra cadeau voor haar zijn. Hartelijk gefeliciteerd met jullie kleine meid

 43. Natasja 24 maart 2019 at 08:35 - Reply

  Wat en super leuk cadeau voor Niene ?
  Ik denk dat onze Luuka het ook super leuk gaat vinden, hij is nu pas vier maanden maar al zo leergierig.
  Ben zo trots op hem hij heeft zo moeten vechten aan het begin van zijn leventje ?
  Weet zeker dat hij die blokken echt zo geweldig gaat vinden!

 44. Nienke 24 maart 2019 at 08:36 - Reply

  Nog van harte gefeliciteerd met je dochter!
  Ik zou dit prachtige cadeau ook graag willen winnen voor onze jongens. De jongste twee zijn ruim 2 jaar en pasgeboren, ik denk dat zij er samen met hun drie grote broers veel plezier aan zullen beleven!

  • Ingrid 24 maart 2019 at 08:54 - Reply

   Gefeliciteerd! ? Ik doe graag mee voor mijn zoontje van bijna 6 maanden, lijkt me een super leuke speeltrein voor als hij iets ouder is.

 45. Iris 24 maart 2019 at 08:39 - Reply

  Gefeliciteerd! En ik doe graag mee voor de eerste verjaardag van mijn neefje

 46. Leshleyulian 24 maart 2019 at 08:41 - Reply

  Oh wat geweldig. Zie hem steeds op televisie voorbij komen. Echt een fantastisch ding! Ons zoontje is elke dag opnieuw zoveel nieuws aan het ontdekken en leren en daarbij zou deze trein echt goed van pas komen. Wij maken dus erg graag een kansje!

 47. Lientjuh87 24 maart 2019 at 08:56 - Reply

  Super leuk. Mijn zoontje word in mei 1jaar en die speelt nu ook al zo graag met autos en treinen. Dus dit is een leuke toevoeging. En zoals je zegt het kan lang mee!

 48. Florianne 24 maart 2019 at 08:59 - Reply

  Van harte gefeliciteerd met Niene, wat is het jaar voorbij gevlogen hè!?

  Ik doe graag mee, zou een mooi cadeautje zijn voor mijn dochtertje haar eerste verjaardag over twee weken.

 49. Anne 24 maart 2019 at 09:00 - Reply

  Superleuk om te winnen voor mn dochter van 16 maanden, en heb een zoontje van nu nog maar 6 weekjes maar die kan er ook mee spelen als hij dan groot genoeg is.

 50. Jeldou 24 maart 2019 at 09:10 - Reply

  Gefeliciteerd ??mijn dochter wordt ook bijna 1 jaar en dit zou een prachtig kado zijn!

 51. Jeldou 24 maart 2019 at 09:11 - Reply

  Gefeliciteerd ??mijn dochter wordt ook bijna 1 jaar en dit zou een prachtig kado zijn!

 52. Maaike Rupert 24 maart 2019 at 09:22 - Reply

  Gefeliciteerd met Niene! En wat zou dit super gaaf zijn voor Ties??? die gaat hier straks heel blij van worden!

 53. Marissa 24 maart 2019 at 10:02 - Reply

  Leuk! Voor mn zoontje van net 2. Daarna kan zijn zusje er mooi mee spelen!!

 54. Linda 24 maart 2019 at 10:06 - Reply

  Ik loot graag mee voor ons zoontje! (En gefeliciteerd nog met je grote kleine meisje!)

 55. Phylicia 24 maart 2019 at 10:16 - Reply

  Superleuk! Jake is dol op voertuigen en is nu helemaal bezig met kleuren en cijfers. Deze trein lijkt me naast goed voor uren speelplezier ook nog hartstikke educatief!

 56. Trotsema fati 24 maart 2019 at 10:17 - Reply

  Gefeliciteerd ??
  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 zoontjes 1 wordt begin volgende maand 2 jaar en mijn andere zoontje viert zijn eerste verjaardag begin juli, super leuke cadeau voor hun alle twee

  Volg je op beide kanalen!!

 57. Joelle 24 maart 2019 at 10:17 - Reply

  Gefeliciteerd met Niene, wat vliegt de tijd zeg! En wauw, super leuke winactie zeg! Mijn dochtertje wordt over twee maanden ook 1 jaar en dit zou wel een heel gaaf cadeau zijn!

 58. Marije 24 maart 2019 at 10:46 - Reply

  Gefeliciteerd met Niene.
  Heel gaaf! Ons meisje wordt 7 april alweer 1 jaar en we zijn nog steeds op zoek naar een leuk verjaardagscadeau!

 59. Carolien Hak 24 maart 2019 at 10:58 - Reply

  Zoo leuk! Ik wil het graag winnen voor mijn zoontje die vorige week 1,5 jaar is geworden! Dit weekend is hij ziek geworden, dus van zo’n cadeau wordt hij vast heel erg blij! En ook gewoon omdat hij zo lief en leuk is.
  (Insta: @carolienhak)

 60. Angela Super 24 maart 2019 at 11:28 - Reply

  Nog van harte gefeliciteerd met Niene, wat een mijlpaal 1 jaar! Ik zou heel graag deze blabla blocks trein willen winnen onze mannetje wordt eind mei 1. Dus de trein komt zeer zeker goed terecht!!

 61. Ilse Joosen 24 maart 2019 at 11:35 - Reply

  Gefeliciteerd nog!! En wat super leuk dat wij ook allemaal kans maken op de bla bla blocks trein! Ik zou graag willen winnen voor onze zoon Sem van 1,5. Hij is dol op bouwen en op auto’s, treinen en vrachtwagens!

 62. Jolien 24 maart 2019 at 11:45 - Reply

  Wat een super leuke actie!! Daar zou mijn dochter super graag mee willen spelen. Ik wist niet eens dat er een trein van was! Ik vind de bla bla blocks zo ontzettend leuk speelgoed!

 63. Silke 24 maart 2019 at 11:56 - Reply

  We zouden ‘m graag winnen om onze oren-van-de-kop-af-kletsende 13-maander iets te geven waar ze van let een wat ze over een paar jaar ook nog steeds leuk vindt! (We zullen vast een aantal setjes batterijen verslijten 😛 )

  • Claudia Bezemer 31 maart 2019 at 18:21 - Reply

   Superleuke winactie! Mijn zoontje Silvan wordt in mei 1 jaar. Ik zou de bla bla trein graag voor hem willen winnen. Hij is lekker aan het ontdekken en zou er heel blij mee zijn.

 64. Silke 24 maart 2019 at 11:56 - Reply

  We zouden ‘m graag winnen om onze oren-van-de-kop-af-kletsende 13-maander iets te geven waar ze van leert en wat ze over een paar jaar ook nog steeds leuk vindt! (We zullen vast een aantal setjes batterijen verslijten ? )

  • Evy Dolvelde 31 maart 2019 at 20:15 - Reply

   Ooh leuk! Happy birthday! What leuk Dat wij mee mogen genieten! Warre, mijn zoontje van 20 maand zou dat super vinden. Voertuigen en bouwen, een ideale combinatie voor mijn kleine man!

 65. Anna wienen 24 maart 2019 at 12:31 - Reply

  Ik doe heel graag mee

 66. Manon 24 maart 2019 at 12:54 - Reply

  Heel erg leuk, Vtech is ons favoriete merk. Alles hiervan vinden de kindjes mooi en ook nog is ontwikkelingsgericht voor onze lieve kindjes. Groetjes

 67. Regina 24 maart 2019 at 13:39 - Reply

  Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van Niene ???
  De Bla Bla Blocks Trein van VTech lijkt mij echt helemaal leuk voor ons kleindochtertje Maud.
  Ze is dol op alles wat rijd, auto’s, bussen, treintjes. Geweldig mooi om te zien hoe ze daarin opgaat ?
  Wat ik erg leuk vind van deze Bla Bla Blocks Trein is dat deze inspeelt op de verschillende fases die kinderen door maken.
  Maud is nu 18 maanden en ik merk dat ze toch wel uitgekeken raakt op speelgoed waar ze bv een maand geleden nog heerlijk mee kon spelen. Ze wil echt onderzoeken, ondernemen ?
  Daarom denk ik echt dat deze VTech Bla Bla Blocks Trein een schot in de roos is voor haar.
  Daarom doe ik heel graag mee.

  • Else-Marie 25 maart 2019 at 21:38 - Reply

   Door je enthousiasme ben in erg nieuwsgierig geworden en daarom doe ik mee!

 68. Regina 24 maart 2019 at 13:41 - Reply

  Ohh, de emoticons zijn vraagtekens geworden in mijn reactie zie ik nu.
  Sorry, dat was niet echt de bedoeling hihi.

 69. Lynn Mahieu 24 maart 2019 at 13:43 - Reply

  Mijn dochtertje Fenna is 16 maanden en begint nieuwe uitdagingen te zoeken. Ik denk dat ze deze blokken daar wel eens aan zouden kunnen voldoen dus ik doe graag mee! ?

 70. Tessa 24 maart 2019 at 15:22 - Reply

  Gefeliciteerd met je dochter!! Mijn dochtertje gaat ook alweer hard richting 1 jaar, zo leuk! Ik ben nog op zoek naar leuke cadeaus en vtech is altijd erg leuk speelgoed en dit kende ik nog niet! Pluspunt, haar broer gaat dit ook leuk vinden dus lekker samen spelen!

 71. Cora van der Bijl 24 maart 2019 at 15:46 - Reply

  Heel graag voor mijn kleine meid.??

 72. Mandy 24 maart 2019 at 16:08 - Reply

  Super leuk voor onze dochter die in 8 mei 1 jaar zal worden!
  Ze raakt langzaam uitgekeken op haar speelgoed dus dit is zeer welkom!

 73. Linda 24 maart 2019 at 19:18 - Reply

  Allereerst van harte gefeliciteerd!
  Ik maak graag kans op dit set voor m’n tweelingdochters en dan kan volgend jaar hun broertje die nu 4 weekjes jong is, er ook lekker mee spelen. Wordt het goed gebruikt!! 😉

 74. Angela 24 maart 2019 at 21:09 - Reply

  Superleuk! Ik zou graag de bla bla blocks winnen voor mijn zoontje Luuk van net 1 jaar. Ziet er leuk uit voor urenlang speelplezier!

 75. Steffany 24 maart 2019 at 22:05 - Reply

  Super leuk! Wat herkenbaar, mijn dochtertje wil ook alleen maar met haar grote broer op de grond spelen. Ik waag graag een gokje voor mijn dochtertje, ze wordt 16 april 1 jaar en dit zou een leuk cadeau voor haar zijn!

 76. Susan Muller 24 maart 2019 at 22:29 - Reply

  Oh wat een leuk geschreven blog over een top speelgoedtrein, mijn zoontje heeft de blablablocks speelhuis en vind het helemaal geweldig dus deze trein zo zeer welkom zijn!!!

 77. Laura Dierckx 24 maart 2019 at 22:51 - Reply

  Mijn dochter Nelle is ondertussen bijna 16 maanden en houdt er van om nieuw speelgoed te ontdekken. Ook voor haar broertje of zusje dat over enkele maanden wordt verwacht zal dit later leuk en leerrijk zijn. Wij doen dus heel graag mee om dit te winnen ?

 78. Marion poeste thomas 25 maart 2019 at 06:51 - Reply

  Ik maak graag kans omdat het gewoon super leuk speelgoed is en zo te zien goed in de smaak valt bij ontdekken de 1jarige. Ons meisje wordt over 2,w ook een jaar.

 79. Marijke Jacobs 25 maart 2019 at 07:37 - Reply

  WoW wat een boel reacties al!!
  Toch maar een kansje wagen voor onze voertuigen fanaat Bram van 1,5.
  He-le-maal toet toet van alles wat rijdt.
  Hij zei eerder auto en tei (trein) dan papa ?
  Gefeliciteerd nog met je dochtertje!

 80. Rianne 25 maart 2019 at 08:21 - Reply

  Oooehh… Dit zou heel leuk zijn voor mijn twee meisjes. De oudste is 3 en de jongste 6 maanden en ik merk dat ze steeds meer samen gaan spelen en daar lijkt me dit ook echt perfect voor!

 81. Manon Saman 25 maart 2019 at 09:28 - Reply

  Oh wat leuk, ik doe heel graag mee voor mijn dochter Emma, ze is dol op speelgoed van Vtech, mooie kleurtjes en geluidjes!

 82. Linda 25 maart 2019 at 09:32 - Reply

  Wat super leuk om kans te maken.
  Mijn zoontje van bijna 1.5 begint nu aan de fase van het spelen met blokken. Dit interactieve treintje lijkt me geweldig voor hem om te ontdekken. We zijn al groot fan van het speelgoed van vtech dus dit gaat een geweldige uitbreiding zijn!

 83. Maaike Hendriks 25 maart 2019 at 09:58 - Reply

  Hoi!
  Wat een super toffe winactie. Ik doe heel.erg graag mee voor mijn 2 kanjers, Niek en Jochem. Niek is 5, is verslaafd aan treinen. Niet alleen echte treinen, maar ook zijn houten treintjes en onze legotreinen… toen ik.zwanger was, zei hij al: mama, als de baby er straks is, dan mag die niet spelen met mijn legotreinen hoor. Misschien wel met mijn houten treintjes, maar eigenlijk moeten jullie dan voor de baby maar eigen treintjes kopen. Nu hij een broertje heeft, is het 360 graden gedraaid en wil hij het liefst alles samen met hem doen. Ook spelen met de speeltjes die Jochem voor de geboorte heeft gekregen, vooral de speeltjes met geluidjes. Hoe leuk is het dan, dat ze samen kunnen gaan spelen met een toffe V-tech trein met leuke muziekjes en lampjes. Ik teken ervoor!

 84. Lieke b 25 maart 2019 at 10:06 - Reply

  Wat leuk ! Ik doe heel graag mee voor onze zoon

 85. Kristin 25 maart 2019 at 10:53 - Reply

  Wat een super leuke blog om te lezen!
  Ook ik doe mee voor mijn zoontje van 10 maanden die graag met het speelgoed van Vtech speelt. En deze blablablocks zou heel goed bij zijn collectie passen. De vrolijke kleuren en ontzettend leerzame melodietjes en oefeningen zijn geweldig!
  Ik heb mijn familie aangezet om ook de blog te lezen en met de winactie mee te doen, dus ben benieuwd! ?

 86. Valerie Rison 25 maart 2019 at 11:03 - Reply

  Gefeliciteerd! Ik vond de eerste verjaardag van mijn zoontje zo speciaal, hij is nu inmiddels alweer bijna 16 maanden en dol op het speelgoed van Vtech!
  De BlaBla Blocks trein stond op zijn verlanglijstje maar deze heeft hij helaas niet gekregen! Wij zijn heel benieuwd naar deze trein en zo te horen in jou blog is hij super leuk. ?

 87. Jess Kniest 25 maart 2019 at 11:14 - Reply

  Gefeliciteerd nog met je meisje!
  Ook bij ons thuis zijn ze dol op speelgoed van Vtech en ook nog eens van treinen dus ik waag graag een kans voor deze leuke prijs!

 88. Floor Verseveldt 25 maart 2019 at 11:15 - Reply

  Wat een leuk cadeau! En een hele leuke actie. Mijn jongste zoon word volgende maand 1 jaar dus dit cadeau zou hij denk ik geweldig vinden.

 89. Corriette van Zijl 25 maart 2019 at 11:48 - Reply

  Wij zijn ook V-tech speelgoed fan. Onze zoon geniet volop van het speelgoed. Hoe leuk zou het zijn als we hem kunne verblijden met deze blokken voor zijn eerste verjaardag!

 90. Nynke 25 maart 2019 at 12:21 - Reply

  Ik waag graag een kansje!
  Ons jongste meisje wordt komende zomer 1, en ik vind het zo lastig om iets voor haar te bedenken. Met 2 meiden heb je de meeste dingen gewoon al wel in huis (zoals je zelf geheid ook weet, haha). Met deze trein zou ze zowaar iets krijgen wat echt van haar is en de oudste nog niet heeft. We hebben ze gezien bij vrienden en de blokken zijn echt heel leuk!

 91. Nancy te Winkel 25 maart 2019 at 12:34 - Reply

  wat leuk! Mijn dochter is gek op treinen en over een paar weekjes jarig, dan wordt ze 2! Dus dit zou wel een heel leuk cadeautje zijn 🙂

 92. Dreamer7058 25 maart 2019 at 15:44 - Reply

  Gefeliciteerd! 1 jaar, blijft een mijlpaal he??
  Ik ding graag mee voor m’n zoontje die 11 juli 1 word, 1 dag voor mijn verjaardag! Omdat hij een oudere broer boven zich heeft hebben we veel speelgoed al, maar blabla blocks nog niet! We zouden het dus leuk vinden om wat nieuws te ondekken en samen te spelen?

 93. Corinne de Graaf 25 maart 2019 at 17:04 - Reply

  Gefeliciteerd!
  Ik doe mee voor mijn kleine neefje die vindt dit vast leuk!

 94. Sara 25 maart 2019 at 19:34 - Reply

  Gelukkige verjaardag!

  Onze tweeling, Louise en Vic, zouden hier heel erg tevreden mee zijn! Ze zijn nog klein, maar zien al zoveel van de wereld en beginnen flink te spelen. Onze twee kapoentjes zouden dit dus wel erg leuk vinden!

 95. Chantal 25 maart 2019 at 20:46 - Reply

  Nog gefeliciteerd!
  Ik zou deze graag winnen voor ons meisje van alweer 6 maanden. Ik vind de tjjd nu al ontzettend snel gaan. Ze is echt op ontdekking uit en dat wordt natuurlijk alleen maar meer. Daar zou dit ook erg leuk voor zijn.

 96. Karlijn heuvelmans 25 maart 2019 at 21:16 - Reply

  Ik heb vannacht zelfs over deze trein gedroomd! Snel deze winactie teruggekocht!! Wij doen mee voor onze Lucas! Hij zou hier heerlijk mee willen spelen!!

 97. Sanne Rozema 25 maart 2019 at 21:22 - Reply

  Jaaaa!!! Super gaaf!! Speciaal voor mijn dochter Liva van 3 jaar. Zij heeft een spraakachterstand opgelopen omdat zij door continue oorontsteking een hele poos slecht gehoord heeft. Onze topper gaat inmiddels als een speer in haar taal ontwikkeling, interactieve speeltjes zijn hierbij een enorm goede hulp om haar speels meer te laten praten ???

 98. Gaby 26 maart 2019 at 06:50 - Reply

  Wat een gave actie! Mijn zoontje is dol op het Vtech speelgoed en dol op bouwen, dus 1+1=2 ? Wat zou hij het gaaf vinden om de BlaBla Blocks trein te krijgen voor zijn verjaardag ?

  • Jessica Delsink-Janssen 26 maart 2019 at 22:00 - Reply

   Dit is echt een super leuk cadeau voor mijn dochter die 18 april 1 jaar wordt. Ze is namelijk dol (en mama ook) op speelgoed van vtech?.

 99. Michele 26 maart 2019 at 07:36 - Reply

  Graag voor onze zoon die 18 april 1 word erg leuk kado!

 100. Miekske Dingens 26 maart 2019 at 18:36 - Reply

  Wat onwijs leuk! Heel graag een kansje op dit leerrijke speelgoed voor onze kleine zoet 🙂 Lijkt me echt leuk om mee te spelen

 101. happy.mommy92 26 maart 2019 at 22:14 - Reply

  Hiep Hiep hoera!
  Wauw wat een super leuke winactie. Super leuk voor onze kanjer van 18 maanden. Hoor hier zoveel goede verhalen over.

 102. Lieke van Veen 27 maart 2019 at 16:21 - Reply

  Ik maak heel graag kans op deze vtech trein, omdat mijn neefje van 3 jaar naast auto’s, nu ook helemaal fan is van treinen en omdat hij er later met zijn kleine broertje ook nog mee kan spelen.

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

 103. Jen 28 maart 2019 at 06:09 - Reply

  Dat zouden onze zoon van bijna 3 en dochter van 1 ook erg leuk vinden.

 104. Marian B 28 maart 2019 at 14:50 - Reply

  Nog gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor de jongste. We hebben nog niets van dit speelgoed maar het lijkt me erg leuk. Ik ben benieuwd!

 105. E. Wout 28 maart 2019 at 23:50 - Reply

  Ik maak graag kans op VTech Bla Bla Blocks Trein ?

 106. Fenny 29 maart 2019 at 04:10 - Reply

  Toffe winactie, ik doe graag mee voor mijn dochtertje Flore, zij is dol op treinen! We gaan ook vaak een heerlijk dagje uit met de trein.

 107. Cheryl Van de Loo 29 maart 2019 at 07:36 - Reply

  Super leuk. Ik maak graag kans

 108. elisabeth maria martina 29 maart 2019 at 09:04 - Reply

  van harte gefeliciteerd

  wat een ontzettend mooi gebaar, verras kleinzoon quinn maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 109. Linda Tromp 29 maart 2019 at 10:08 - Reply

  Leuk leuk leuk onze tweeling van 2,5 is gek van bla bla hebben het huis al en zijn hier helemaal weg van deze trein is ook zo geweldig leuk? volg je ook op Facebook en insta heb mijn schoonzusje die ook een tweeling heeft getagt op Facebook haar jongens zouden ook helemaal geweldig vinden ?????

 110. MamavanFrank 29 maart 2019 at 16:33 - Reply

  Hiep Hiep Hoera voor Niene!
  VTech heeft echt leuke dingen, ik doe graag mee

 111. Femke Wiebers 29 maart 2019 at 18:42 - Reply

  Nog van harte gefeliciteerd met Niene!
  Ja, Vtech is echt een topmerk. Zoveel leuk speelgoed, en het valt eigenlijk altijd wel in de smaak.
  Ons zoontje zou dit geweldig vinden. Kan ie lekker mee bouwen en friemelen, het maakt geluid, en je kunt er de hele kamer mee door zoeven.. Wat wil je nog meer?! 😀
  Wij maken graag een kansje.Ik heb alle social media dingen gedaan. Groetjes!

 112. Lynn Brekelmans 29 maart 2019 at 20:14 - Reply

  Ik maak graag kans op deze fantastische Vtech Trein voor mijn lieve meisje, wat zouden we daar veel mee spelen!

 113. Nina Mol 30 maart 2019 at 05:43 - Reply

  Ik doe supergraag mee voor mijn kleinzoon!!

 114. Annelies van Hurne 30 maart 2019 at 09:55 - Reply

  Hier zijn wij grote fan van V-Tech . Superleuke speelgoed en erg goed voor de ontwikkeling van de kindjes. Graag doe ik mee voor mijn zoontje.. Ik volg je op beide kanalen en heb je berichtjes gedeeld..

 115. Anna 30 maart 2019 at 16:52 - Reply

  mijn zoontje speelt graag met de Toet Toet autootjes,deze trein vind hij vast fantastisch

 116. Jolijn Doelman 30 maart 2019 at 20:44 - Reply

  Super leuk! Ik wil hiermee graag mijn neefje verrassen!

 117. Annemieke 31 maart 2019 at 17:21 - Reply

  Ik zou ook graag mee willen doen voor mijn dochter Beau die gek is op bouwen

 118. Eva 31 maart 2019 at 17:26 - Reply

  WoW, wat een super kan om dit te winnen! Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleine meisje van 15 maanden. Ze is een enorme fan van
  Vtech, de vrolijke vriendjes en ik denk dat dit ook enorm in de smaak gaat vallen! ?

 119. Dûsanka Buurma 31 maart 2019 at 17:51 - Reply

  Ach wat super gaaf! Onze zoon van bijna anderhalf vindt alles wat rijd geweldig! En natuurlijk helemaal als het ook nog geluid maakt ??

 120. Linda Mansveld 31 maart 2019 at 18:04 - Reply

  Leuk voor mijn zoontje van 1,5 jaar oud! Gek op v-tech speelgoed, altijd druk in de weer en is gek op blokken bouwen (en gooien)!

 121. Marian 31 maart 2019 at 18:08 - Reply

  Wat een super actie van jullie en van V-tech. Ik doe graag mee voor ons kleine meisje, die gek is op de zoef-zoef dieren en aanverwante artikelen. Inmiddels heeft ze ook auto’s en wielen ontdekt, dus deze rijdende trein is zeer welkom bij haar. Kan ze heerlijk mee de kamer rondrijden en nog andere leuke dingen mee doen. Dank jullie wel voor deze winkans.

 122. Sanne Buysse 31 maart 2019 at 18:12 - Reply

  Proficiat!
  Ik doe ook graag mee voor ons zoontje Sebas ? hij mag binnenkort ook 1 kaarsje uitblazen, gek op alles van autootjes en treintjes,
  Fingers crossed ??

 123. Getty joosten 31 maart 2019 at 18:14 - Reply

  Ik zou dit supergraag winnen voor mn dochter van bijna 1,5. Ze leert nu bouwen met duplo primo, maar de blokken met geluidjes zijn natuurlijk leuker en ook nog uit te breiden. Vtech is favoriet hier thuis en ik denk dat de grotere zus haar leuk kan helpen

 124. Isabelle Mauriën 31 maart 2019 at 18:20 - Reply

  Dit zou erg leuk zijn voor mijn zoontje van 15 maanden. Hij is de voorbije maand erg ziek geweest, tot een opname op intensieve zorgen toe. Hij is zo flink geweest dat hij wel een cadeautje verdient.

 125. Nathalie 31 maart 2019 at 18:24 - Reply

  Ons zoontje is geboren met schisis en dat maakt praten moeilijk. Met de mega bloks weet hij al wel heel goed kleuren te onderscheiden van elkaar ?

 126. Marcia 31 maart 2019 at 18:29 - Reply

  Heel erg leuk! Geweldig voor mijn jongste die bijna een jaar wordt en niet alleen met het speelgoed van dr oudere broers hoeft te spelen 🙂

 127. Jenny Roza 31 maart 2019 at 18:31 - Reply

  Proficiat met deze mijlpaal en dat er nog veel jaren bij mogen komen.
  Ik zou het graag willen winnen voor ons kleindochtertje Jill Smits

 128. Brechtje Renzema-Martens 31 maart 2019 at 18:37 - Reply

  Dit lijkt me een geweldig cadeau voor mijn dochtertje Sara, in februari is ze 2 geworden! Ze vindt het geweldig om te spelen met alles wat wielen heeft!

 129. Anita 31 maart 2019 at 18:57 - Reply

  Superleuk voor mijn dochtertje. Over 1 week 1 jaar. Zo bijzonder. Ze is nu dol op autotjes, en wij zijn v tech fan. Dus hoe leuk zou een trein zijn!Wij gaan duimen.

 130. Chantal 31 maart 2019 at 19:01 - Reply

  Doe graag mee voor ons zoontje dat 1 mei, 1 jaar word? lijkt me heel leuk om iets van bla bla blocks te proberen en uit te testen.

 131. Sandy 31 maart 2019 at 19:04 - Reply

  Ik waag heel graag een kansje voor mijn zoontje van 16 maanden. Gek op alles wat geluid maakt én blokken. V-tech valt altijd in de smaak.
  Dit gaat hij echt geweldig vinden. ?

 132. Carola 31 maart 2019 at 19:06 - Reply

  Super leuk voor mijn jongste der 1e verjaardag. Heb de andere dingen van blablablocks ook op der verlanglijstje staan. Mn oudste van bijna 5 speelt denk ik nog wel graag mee.
  Heb beide media gevolgd. Dus nu maar gaan duimen

 133. Angelique schoffelmeer 31 maart 2019 at 19:27 - Reply

  O wat een gave actie!! Doe graag mee voor mn knul van 16maanden die zou dit erg gaaf vinden en in okt wordt zn broertje 1 en dan kunnen ze er samen plezier van hebben

  Ik volg je op fb en op insta ??

 134. Karin 31 maart 2019 at 19:41 - Reply

  Die trein viel goed in de smaak toen ze er even mee mocht spelen bij haar vriendinnetjes! Staat hier nu ook op het verlanglijstje!

 135. Yvet munster 31 maart 2019 at 19:47 - Reply

  Jaa super leuk voor mijn zoontje!! Hij is de hele wereld aan het verkenen en wat is dit een leuke aanvulling op wat hij al kan en vooral wat hij nog moet leren!

 136. anja 31 maart 2019 at 19:52 - Reply

  erg leuk voor een klein mannetje om mee te spelen

 137. Anneliese de Waal 31 maart 2019 at 20:09 - Reply

  Ik doe erg graag mee voor mijn kleine mannetje Nicky, ziet er echt prachtig uit.
  Echt gaaf 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 138. Renate janssen 31 maart 2019 at 20:30 - Reply

  Gefeliciteerd!
  Ik waag graag een kans, voor mijn 2 dochters die dit fantastisch zouden vinden ?

 139. Claudia van Meggelen - van den Breevaart 31 maart 2019 at 20:36 - Reply

  Ahhh super leuk!!! Ik doe graag nog op de valreep mee voor mijn zoontje Pieter! En natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je mooie meid! Hopelijk een leuke verjaardag gehad!!

 140. Wendyrx 31 maart 2019 at 20:37 - Reply

  Ik zou deze trein graag willen winnen voor mijn lieve neefje Thomas van ruim 5 maanden oud. Hij is de wereld aan het ontdekken en hier past deze trein heel goed bij.

 141. Marlies ten Kate 31 maart 2019 at 20:59 - Reply

  Waaauuuw leuke win actie. Mijn dochter saar is vandaag precies 14 maanden dus zou erg leuk zijn om te winnen.

 142. Ellen 31 maart 2019 at 21:05 - Reply

  Klinkt geweldig voor mijn zoontje om mee te spelen. Autotjes vind hij al erg leuk dus een trein om mee te spelen zou erg leuk zijn. Daarnaast hoop ik dat hij zo ook wat meer geluidjes en dalijk woordjes gaat leren.

 143. Peggy 31 maart 2019 at 21:10 - Reply

  Ik doen graag mee voor ons meisje van 1 jaar zo kan ze net als haar grote broer van bijna 6 heerlijk bouwen. Ik denk dat haar zus van 3 het ook nog heel leuk vind.

 144. Eline 31 maart 2019 at 21:21 - Reply

  Allereerst proficiat met de verjaardag van je dochter. Als ze jarig zijn, besef je je goed hoe snel het allemaal gaat. Dan zijn alle clichés waar. Ik herken van mijn eigen dochter ook het lekker kunnen spelen. Ik zou haar heel graag willen verrassen mer de bla bla blocks trein. Ze is een kletskous (aan het worden), houdt van muziek en bouwen, dus ik denk dat ze dit heel leuk zal vinden!

 145. Aniek 31 maart 2019 at 21:34 - Reply

  Prachtige naam Niene ?? Gefeliciteerd met de 1e verjaardag! Toch een mijlpaal.
  Ik doe graag mee voor dochter Nina, ze is 2 jaar en 3 maandjes oud. Wanneer Nina treinen op televisie ziet is het Nina ook trein…
  Hoe leuk zou het zijn als ze deze mag winnen tussen haar pop, buggy en winkeltje!
  We gaan duimen ?
  Liefs de mama van Nina ?

 146. Helaine 31 maart 2019 at 21:59 - Reply

  Van harte gefeliciteerd! Bijzonder zo’n eerste verjaardag ? Hier vorige week van mijn dochtertje Janne. (ook 1 jaar). Ik wil voor haar graag mee doen met deze win actie. Liefs!

 147. Sigrid-Joan 31 maart 2019 at 22:08 - Reply

  Mijn dochter is dol op treinen en wil graag leren!
  Ze slurpt alles op, zo mooi om te zien.
  Bouwen, of blokken, begint ze nu ook leuk te vinden dus de Duplo is net van zolder gevist.
  Helaas maken deze geen geluidjes, want dat dat is natuurlijk wel het leukste!

 148. Nathalie Buttiens 31 maart 2019 at 22:24 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn neefje Levi en zijn kleine broertje.

 149. Femke Dekker 31 maart 2019 at 22:40 - Reply

  Wat zou dit leuk zijn voor de 1e verjaardag van Mees! Hij is ons 4e kindje en dan is het toch zoeken naar leuke cadeaus om nog te kunnen geven. Dit lijkt me echt een leuk cadeau!

 150. Ania 31 maart 2019 at 22:55 - Reply

  Ik doe mee omdat ik de trein te gek vindt , en vind de combinatie speel & leer mooi in verwerkt ?? dochter zal het helemaal geweldig vinden

Reageer

CommentLuv badge