Twee Tientjes Challenge #2 | budgetshoppen bij Zeeman (+ WIN!)

///Twee Tientjes Challenge #2 | budgetshoppen bij Zeeman (+ WIN!)

Twee Tientjes Challenge #2 | budgetshoppen bij Zeeman (+ WIN!)

Een paar weken geleden kwam de nieuwe babyfolder uit en renden we massaal naar Zeeman! Wát een leuke collectie en omdat ik zo’n groot Zeeman fan ben, trakteerde Zeeman op shoptegoed! Niet alleen ik mocht budgetshoppen voor Niene, ook Robbin ging op pad voor haar zoontje Boet én ik mag shoptegoed weggeven! Nieuwsgierig geworden? Lees maar mee welke outfits we scoorden en hoe je kans maakt om zelf te mogen shoppen bij Zeeman!

Low budgetshoppen voor €20

Wat een boel enthousiaste reacties kreeg ik na het verschijnen van de eerste Twee Tientjes Challenge op de blog! Kinderkleding is immers al prijzig genoeg en daarom gaat iedere maand een andere mama de uitdaging aan: low budgetshoppen voor €20! Petronella, de mama die als allereerst op pad mocht voor haar zoontje Mart, is inmiddels ook een blog gestart. Neem je even een kijkje? Voor deze tweede editie werd er uitgebreid geshopt bij Zeeman. Je ziet in deze blog zowel een meisjes- als een jongensoutfit van Zeeman én je maakt zelf ook kans op shoptegoed!

Twee Tientjes Challenge budget shoppen fashion kinderkleding kidsfashion hip betaalbaar goedkoop tips - Mama's Meisje blog

Budgetshoppen: Twee Zeeman outfits voor twee tientjes!

De zon laat zich weer zien en ik krijg spontaan zin in lange zomeravonden in de tuin. In de winkels druppelen de voorjaarscollecties binnen, zo ook bij Zeeman. Ik werd zo blij van het zien van de nieuwe babycollectie dat Zeeman besloot te trakteren! En daarom ging ik met shoptegoed op pad voor deze tweede editie van de Twee Tientjes Challenge. Nu wist ik dat Zeeman betaalbaar is, maar ik was blij verrast met het resultaat van mijn shopsessie: twee Zeeman outfits voor twee tientjes! En het leukste vind ik dat alle items onderling te combineren zijn, waardoor ik nog meer outfits kan creëren. Dat is pas budgetshoppen! Omdat Niene ziek was, heb ik geen foto’s kunnen maken met de outfits aan, maar die zie je binnenkort voorbij komen in m’n stories op Instagram! Alle items op de foto kosten opgeteld €19,95 (groen & roze shirt: €3,49 per stuk, grijze jeans: €7,99, grijze legging: €2,99 en haarbandjes: €1,99 per set van 2).

Twee Tientjes Challenge budgetshoppen Zeeman outfit - Mama's Meisje blog

Twee Tientjes Challenge Zeeman kinderkleding babykleding babyfolder babycollectie budgetshoppen outfit - Mama's Meisje blog

Een nieuwe Zeeman outfit voor Boet

Ook Robbin ging de uitdaging aan om voor maximaal €20 een nieuwe Zeeman outfit voor haar zoontje Boet te scoren!

Naam, leeftijd & mama van…

Ik ben Robbin, 30 jaar en ik ben de mama van dochter Sam (wordt in april 3 jaar) en zoontje Boet (wordt in april 1 jaar).

Wat geef je per maand aan kinderkleding uit? Wat zijn de duurste uitgaven? Koop je in één keer een heleboel of shop je liever in gedeeltes?

Ik geef niet echt per maand een bepaald bedrag uit. Wat ik leuk vind en nodig heb voor de kids koop ik. Soms is dat een heleboel in één keer, soms is dat af en toe een kledingstuk. Schoenen voor Sam zijn toch wel de duurste uitgaven.

Mijn favoriete winkels en merken zijn:

Zara, Hema, H&M (al kom ik daar de laatste tijd minder) en Primark vind ik heerlijk om af en toe doorheen te gaan.

Liever naar de winkel of liever online shoppen?

Zonder kids vind ik door de winkels struinen heerlijk, soms heb ik gewoon echt even kastvulling nodig, dan shop ik online.

Mijn grootste miskoop is:

Kleding op de groei kopen voor een komend seizoen.. Gaat aaaaaltijd mis!

Mijn budget fashiontip is…

Look a like All Stars, staat zooo leuk en je betaalt 2 tientjes. Altijd wel ergens online te krijgen!

Twee Tientjes Challenge budgetshoppen jongenskleding outfit baby collectie Zeeman - Mama's Meisje blog

Waar heb je geshopt voor de challenge?

Bij de Zeeman.

Wat heb je uitgegeven voor deze challenge?

Shirt streepjes €3,49
Shirt €3,99
Broek €9,99
Sokken €1,79
Totaal €19,26

Wat vind je van de challenge en de gekochte outfit?

Super leuk en zeer goed geslaagd voor de grote, kleine man! Met twee verschillende t-shirtjes en een broekje, twee heel verschillende stoere outfitjes.

Wauw, wat is deze low budget outfit goed geslaagd, Robbin! En wat een handige budget fashiontip! Wil je ook meedoen en budgetshoppen op kosten van Mama’s Meisje? In dit artikel leg ik meer uit over de challenge en hoe dat kan! Wat vind jij van deze Zeeman editie van de Twee Tientjes Challenge?

WIN: €25 shoptegoed bij Zeeman!

Ben jij, net als ik, helemaal enthousiast geworden na het zien van deze outfits en de nieuwe babyfolder van Zeeman? Dan heb ik iets leuks voor je! Ik mag namelijk €25 shoptegoed weggeven aan één van mijn lezers! Wil je kans maken op deze waardebon zodat jij ook kunt budgetshoppen? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op het shoptegoed.
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 4 maart 2019. De winnaar krijgt uiterlijk 8 maart bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. 

Door |2019-02-24T18:38:31+02:00februari 25th, 2019|Fashion|111 Comments

Over de schrijfster:

111 Comments

 1. Kimberly Santing 25 februari 2019 at 07:07 - Reply

  Leuk deze collectie bij de zeeman!
  Wij hebben al een dochtertje van 2 en mogen nu een jongetje verwachten! En dat betekent dat er nog veel nieuwe kleertjes moeten komen en wat is nou leuker dan de zeeman?!

  • Umm Binty 8 maart 2019 at 22:33 - Reply

   Ik heb het ook altijd erg naar mijn zin bij Zeeman, voor de geboorte van mijn zoontje ben ik daar flink losgegaan. Inmiddels is hij alweer bijna een maandje en heeft allemaal dikke warme outfits, maar lente/zomerkleding heeft hij nog niet dus het shoptegoed zou goed besteed zijn.

 2. Melanie van de Lagemaat 25 februari 2019 at 07:10 - Reply

  Met die lekkere temperaturen van de laatste tijd heeft onze dochter eigenlijk alleen maar dikke truien in de kast hangen. Dus zou de €25 goed besteed worden aan wat meer lente/zomer shirtjes

 3. Renske 25 februari 2019 at 07:14 - Reply

  Graag doe ik mee voor mijn nichtje. Ze zit in een spreidbroek en kan niet zo veel aan. Graag zou ik haar willen verwennen zodat haar mama een leuk jurkje, maillot en of T-shirt kan kopen voor haar.

  • Eline 25 februari 2019 at 08:44 - Reply

   Ik doe graag mee om wat leuks te scoren voor mijn zoontje van 9mnd. Hij groeit zo hard en de zomer komt er aan. Dus dat is dan mooi meegenomen.

  • Melanie 25 februari 2019 at 20:19 - Reply

   Ik wil heel graag al die knoophaarbandjes die nog komen hebben ? dus met 25 euro kan ik ze vast allemaal kopen??????

 4. Kristel Gubbels-daemen 25 februari 2019 at 07:15 - Reply

  We maken er graag kans op. Wr houden van de zeeman en de oudste dochter is gegroeid en we moeten alweer een maat groter gaan shoppen. Vooral nu met dat lekkere weer erg nodig al.

 5. elisabeth maria martina 25 februari 2019 at 07:18 - Reply

  bij zeeman shoppen voor mijn kleinzoon of kleindochter is helemaal geen straf, ze hebben er tegenwoordig zo’n leuke kleding, je staat soms helemaal paf

  • Marlies 25 februari 2019 at 08:10 - Reply

   Met het mooie weer kunnen de meiden nieuwe voorjaarskleren gebruiken. De kleren worden doorgegeven, dus dubbel zoveel plezier ervan voor hetzelfde geld.

 6. Mandy Weber 25 februari 2019 at 07:19 - Reply

  Jaaaaa?. Ik ben ook fan van de zeeman! Die shirtjes heb ik ook. Zou graag kans maken op dat shop tegoed

 7. Seel 25 februari 2019 at 07:19 - Reply

  Leuk! Om lekker te shoppen voor mn jongste dochter Ivy. Ze groeit zo snel de laatste tijd en t lijkt me erg leuk om kennis te maken met de kleding van Zeeman!
  Het ziet er super uit ??

  • Anja 25 februari 2019 at 20:27 - Reply

   Ja, ik ben een zeeman fan, volop keuze voor girly of juist stoere outfits voor mijn 2meiden, met zelf ook al een echte eigen kledingkeuze (5&2jaar). Ik ga duimen 🙂 (volg je via FB)

 8. Suzanne 25 februari 2019 at 07:20 - Reply

  Superleuke actie! Ik doe ook graag mee! Ik kom graag bij de zeeman voor kleding voor mn meisjes (1,5 en 5mnd) Dankzij jouw posts zie ik de aanbiedingen op tijd en heb ik tot nu toe alles weten te bemachtigen wat ik wilde hebben! Mijn knaller was toch wel het minniemouse rokje en verdere complete outfit) voor de kerst ? Ik vind hun folder ook ideaal.. zo weet je van te voren in welke maand de extra leuke dingen komen. Zo heb ik eind maart al in mn agenda gezet, zodat ik de zomerse roze jurkjes in de gaten kan houden ? yes ik ben ook fan denk ik?!?

 9. Mariska 25 februari 2019 at 07:21 - Reply

  Ook ik waag graag een kansje voor het shop tegoed!

  Ik word zooo blij van een te gekke outfit voor weinig voor onze dochter Flore!
  Ik vind het erg leuk als mensen zeggen goh wat ziet ze er weer leuk uit!
  Ipv te zeggen;dankje!
  Moet ik er altijd trots bij vertellen dat het heel goedkoop was?

 10. Dieuwke 25 februari 2019 at 07:22 - Reply

  Voor mijn dochter van 1.5 kan ik altijd goed slagen bij de zeeman! Het shoptegoed zou goed van pas komen voor een mooie nieuwe outfit

 11. Kim 25 februari 2019 at 07:24 - Reply

  Oh ik zou graag winnen. Pasgeboren kindje nummer 3 groeit al weer uit maar 50/56! En shoppen is altijd leuk!

  • Kim 25 februari 2019 at 08:02 - Reply

   Ik doe graag mee! Ik kom minimaal 1x per week bij Zeeman. Niet dat er elke week wat nieuws hangt, maar gewoon om lekker te loeren wat voor leuke kleding ze hebben. Voor mijn dochter van bijna 2 slaag ik vaak leuke combi’s. En nu met een zoontje onderweg (30 weken) kon ik mij niet inhouden met de nieuwe baby lijn. Shoptegoed zal dus zeker handig zijn en je kunt flink shoppen bij Zeeman. Heerlakkk!

  • Corinne 26 februari 2019 at 10:38 - Reply

   Gister n9g bij de zeeman geweest voor 2 basic shirts die in de aanbieding waren.
   Voor mijn dochter een leuk hip shirt gescoord.
   Ze krijgen een steeds leukere hippe collectie.
   Nog genoeg leuks gezien dus een waardebon zou goed van pas komen.
   Ik volgde je al op insta

 12. Anouk van Roshum 25 februari 2019 at 07:24 - Reply

  Ik zou dit graag willen winnen voor me dochter ze heeft nu een groeispurt gehad. En de zeeman heeft altijd leuke kleding wat haar prachtig staat. Vooral de nieuwe voorjaarscollectie die er nog aan komt. En voor dat geld kun je het er nier voor laten liggen. Of het nou basics zijn of leuke kleren ik zal altijd slagen.

 13. Stefanie de bree 25 februari 2019 at 07:29 - Reply

  Ik doe heel graag mee. Mijn vriend vind dat ik gewoon Evi haar kleren moet doorschuiven naar jolijn, maar t zijn 2 totaal verschillende meisjes met een andere bouw, dus ik schuif niet alles door, en iedereen koopt toch wel graag wat nieuws, maar voor Evi moet ik wel nieuw kopen, en laat ze nou net uit haar broeken gegroeid zijn! Dus ik ga duimen!!!

 14. Joyce Joshua 25 februari 2019 at 07:31 - Reply

  Wat een super leuke challenge en actie. Altijd leuk om zoveel mogelijk te shoppen met zo min mogelijk. Onze oudste zoon heeft nu een groeispurt en zijn broeken hebben allemaal gaten. Tja jongens en broeken… Dus voor hem wil ik wel een outfit scoren voor 20 euro.

 15. Erika van Koert 25 februari 2019 at 07:32 - Reply

  Wat een leuke actie! Ik ben zelf ook al jaren zeeman fan en dan idd vooral van de baby afdeling. Mijn kinderen zijn inmiddels al jaren uit de babykleding maar ik heb nu een heel schattig baby neefje waar ik graag voor zou gaan shoppen

 16. Hanna Aerts 25 februari 2019 at 07:34 - Reply

  Graag, leuk om nieuwe voorjasrskleertjes voor de kids te gaan kopen. Met dat lekkere weer krijg ik daar kriebels voor.

 17. Debby 25 februari 2019 at 07:35 - Reply

  Als ik die items zie wil ik gelijk gaan shoppen! Niet alleen voor mijn dochter van 3, maar ook voor de kleine die op komst is. Die boxpakjes bijvoorbeeld! Zo leuk!!!

 18. My. Little. Family01 25 februari 2019 at 07:49 - Reply

  Superleuk! Van die 25€ denk ik wel een outfit te scoren voor zowel Jake EN de aankomende baby, zoveel leuks hangt er nu!

 19. Tamara 25 februari 2019 at 07:51 - Reply

  Heel graag! Met een zoon van net 3 die nieuwe zomerkleding heeft en een zoon die straks in een ander seizoen geboren gaat worden dan zijn broer zou dit heel erg welkom zijn. Bij de zeeman hebben ze leuke dingen! En het blijft leuk om je kind gelukkig te zien zijn met zijn nieuwe kleding.

 20. Sjanne 25 februari 2019 at 07:52 - Reply

  Wat een leuke outfits hebben jullie gehaald!
  Ik waag graag een kansje! Met een peuter van 2,5, een baby van 10 maanden en een derde onderweg kan ik heel veel leuke dingen bij Zeeman halen! 😀

 21. Anne 25 februari 2019 at 07:53 - Reply

  Wat leuk ik doe mee! Ik moet zeggen dat zeeman voor de allerkleinste wel de leukste kleding keuze heeft, maar voor m’n dochter van 4 moet het net treffen. Maar die gaat nu zo hard in lengte dat ze zeker wel wat nieuws mag hebben / uitzoeken. Ze heeft echt een eigen smaak!! 🙂 Wat niet leuk l vind trekt ze niet aan 🙂 Altijd een leuke uitdaging wat ze uitzoekt!!

 22. Manon Scharenborg 25 februari 2019 at 07:55 - Reply

  Leuk!!! Ik loop vaak even bij de zeeman naar binnen voor de kinderen en moet mij dan vaak inhouden om niet van alles mee te nemen voor ze!

 23. Natasja 25 februari 2019 at 08:00 - Reply

  Super graag voor onze Luuka ?
  In mijn zwangerschap de zeeman ontdekt, en nu gewoon echt groot fan!
  Elke week als jou update is geweest stuur ik manlief na de zeeman om opzoek te gaan na de kleertjes die ik wil.
  Zou super zijn als ik met die bon zelf zou kunnen shoppen bij de zeeman ?

 24. Karen de Jong 25 februari 2019 at 08:11 - Reply

  Wat heb je een leuke kleertjes gehaald voor dat geld! Ik sta er altijd van te kijken hoe ongelooflijk duur sommige kinderkleertjes zijn maar gelukkig niet bij de zeeman. Voor onze eerste hebben wij daar ook letterlijk alles gekocht. Van rompertjes tot kleertjes tot beddengoed! Geweldig om met een volle tas naar buiten te lopen voor niet al te veel geld! En de kwaliteit is ook goed! Daarom doen wij graag mee aan deze winactie!

 25. Rigtje 25 februari 2019 at 08:12 - Reply

  Wat een leuke actie! Doe super graag mee voor mijn meisje. Nog totaal geen lente/zomerkleding aan kunnen schaffen, omdat ze tussen 2 maten in zit. Zou erg goed van pas komen!
  Rigtje onlangs geplaatst…Twee Tientjes Challenge #2 | budgetshoppen bij Zeeman (+ WIN!)My Profile

 26. Marjan van Geel 25 februari 2019 at 08:14 - Reply

  Yeah ik doe graag mee! Dan ga ik eens flink los voor mijn jongste, die moest het tot nu toe doen met de 2ehandsjes van haar zus 🙂

 27. Laura 25 februari 2019 at 08:15 - Reply

  Super leuke actie zeg! Ik ben vorige week al bij Zeeman geweest voor jassen voor beide kinderen en goed geslaagd. Hoe leuk is het als ik al die andere leuke kleding die ik zag hangen ook kan kopen.
  Duimen!!

  • Riggie van lochem 25 februari 2019 at 08:25 - Reply

   O eat super leuk zeg. Ik loot graag mee. Met 3 kids kan ik wel wat shoptegoed gebruiken. Super leuk is zeeman. En als de kleding dan verslijt is dat ook niet zo vervelend.

 28. Nicole 25 februari 2019 at 08:19 - Reply

  Wat een toffe outfits! Ik doe graag mee met deze winactie! Kan het goed gebruiken en hoe leuk dat zeeman het weer gelukt is een collectie neer te hangen waar je zo hebberig van word!

 29. Melissa Hofstede 25 februari 2019 at 08:21 - Reply

  Oh wat leuk zeg! Ik doe geel graag mee om de kast van onze tweeling meisjes van nu 7 maanden aan te vullen! Met dit shop tegoed kan ik leuk mixen en matchen bij de zeeman! En wie weet zit er ook nog wat leuks bij voor ons 2 jarige zoontje! ?

 30. Lidewij Timmermans 25 februari 2019 at 08:31 - Reply

  Bij ons zit de Zeeman naast de supermarkt, dus ik kom er bijna wekelijks. Bijna altijd hebben ze wel leuke dingen hangen. Laatst nog een mooie tussenjas voor m’n dochter gescoord. Maar zelfs met de lage prijzen van de Zeeman, tikt het behoorlijk aan als je er veel te vaak binnenloopt (zoals ik dus haha). Dus shoptegoed is super welkom natuurlijk 😉

 31. Brandien 25 februari 2019 at 08:52 - Reply

  Jaa! Ik doe heel graag mee! Mijn dochter van 4 maanden groeit zo hard en ik kan altijd goed slagen bij de Zeeman! Het zou fantastisch zijn! Duimen maar:)

 32. Femke Dekker 25 februari 2019 at 08:54 - Reply

  Leuk zeg ? ik vind die zwarte broek helemaal geweldig. Met 3 jongens (een een meisje) in huis zijn jongensbroeken altijd welkom!

 33. Yuen Oh 25 februari 2019 at 09:10 - Reply

  Leuk zeg!! Doe graag mee heb nu 2 meisjes van 7maanden en 3jr. Zal leuk voor jongste nieuwe outfits te kopen. Krijg altijd kleren van groter zus aan. Leuk om voor haar te schoppen. Duimen dan maar!!

 34. Krams 25 februari 2019 at 09:23 - Reply

  Leuk zeg !!
  Graag doe ik mee voor mijn eigen meisje.
  Zeeman is zo vooruit gegaan, i love it !!! ?
  Kan de bon goed gebruiken nu ze een groeispurt krijgt ? nu het allemaal niet zo fijn gaat, zou dit komen als geroepen ??

 35. Jess Kniest 25 februari 2019 at 09:32 - Reply

  Wat een leuke outfits zijn er gescoord!!
  Ik ben ook dol op Zeeman, met een meisje van 3 die nogal lomp en onbezonnen kan zijn en zwanger van een jongetje, is dit de ideaal winkel voor ons dus ik waag graag een kans voor deze ideale bon zodat ik voor allebei een leuke outfit kan scoren!

 36. Debby 25 februari 2019 at 09:44 - Reply

  Van de week super leuk spijkerjack gescoord. Helaas wordt het vaak vanaf maat 134 duurder. Dus de 2tientjes challenge is me nog niet gelukt helaas. Ook vind ik niet zomaar alles leuk hoor. Maar we gaan in april op vakantie dus misschien kan ik een leuke zomer outfit scoren. Ik ga mn best doen

 37. Cora van der Bijl 25 februari 2019 at 09:48 - Reply

  Heel graag wij shoppen veel bij de zeeman voor ons kleine meid

 38. Jelmar 25 februari 2019 at 09:49 - Reply

  Jaaaa leuke actie, vorige week 20 weken echo gehad. Alles was perfect! Helemaal gelukkig en nu ben ik los… shop till tou drop. Maar dan wel op koopjesjacht. Ik zit me steeds aan al die leuke printjes en baby spulletjes van de zeeman te verlekkeren! Dus dat shoptegoed zou ik wel raad mee weten :). Ok volg je op insta.

 39. Joëla Stakenburg 25 februari 2019 at 10:26 - Reply

  Wat een leuke actie! Lijkt me helemaal geweldig om dit te winnen. Ons dochtertje van 15 maanden groeit hard nu en heeft nieuwe kleding nodig in een groter maatje. Dus dit zou mooi van pas komen.

 40. Cornelie 25 februari 2019 at 10:33 - Reply

  Super leuke actie Karin!
  Ik ben al vanaf het begin groot fan van zeeman en een enorme cheapskate! Voor de kleine man shop ik graag bij de zeeman, veel voor weinig én toch super leuke kleding! De kleine man gaat bijna over naar maat 80 en dus moet er weer een hoop geshopt worden!? Hoe leuk om dat met de nieuwe voorjaarscollectie te doen van de zeeman!
  Ik doe heel graag mee met de winactie!

 41. Brigitte 25 februari 2019 at 10:34 - Reply

  Ik ben ook een enorme zeeman fan en doe graag mee! Ik shop er graag voor onze lieve kleine meid van 7mnd! Het voorjaar staat langzaam weer voor de deur en de nieuwe collectie is weer heel leuk!

 42. Marjolein 25 februari 2019 at 11:01 - Reply

  Super leuk! Ik ben ook fan van zeeman! Kom altijd wel met iets naar buiten! ? ik zou het graag willen winnen om wat leuks van te halen voor Lauren!

 43. MarjonS 25 februari 2019 at 11:35 - Reply

  Ik doe graag mee. We kopen ook geregeld bij zeeman. En zeker nu ze zulle fijne jog spijkerbroekjes voor onze smalle 5 jarige hebben.
  Volgen doe ik al langer dus check!

 44. Lynn Mahieu 25 februari 2019 at 12:55 - Reply

  Leuke setjes! Ik vind ook dat ze er steeds leuke maar toch betaalbare spulletjes hebben dus doe graag mee om te gaan shoppen voor mijn 2 hartendiefjes! 😀

 45. ANna wienen 25 februari 2019 at 13:18 - Reply

  Ik doe heel graag mee om iets moois voor mijn dochter Julia te kopen..

 46. Lenny Wibbelink 25 februari 2019 at 13:21 - Reply

  Zeeman heeft ideale kleding voor kids. Niet te duur, leuke kleuren en outfits en vooral bruikbaar! Mijn kids spelen graag en dan vind ik duren kleren onzin. Lekker ravotten, kruipen, vallen en opstaan ze dragen het liefst Zeeman! En met de lente en zomer voor de deur is shoppen wel weer nodig!

 47. Nienke 25 februari 2019 at 13:31 - Reply

  Wat een leuke kleding en wat een leuke actie!
  Pasbevallen van onze 5de zoon, zou een shoptegoed van de Zeeman hier meer dan welkom zijn!
  Ik volg je al een tijd op Instagram, ik zal je nu ook even opzoeken op Facebook 🙂

 48. Misty Dg 25 februari 2019 at 15:01 - Reply

  Heel graag voor ons zoontje.
  Hij groeit als een kool, dus we gaan regelmatig langs bij de zeeman

 49. marion poeste 25 februari 2019 at 16:01 - Reply

  ik maak heel graag kans om zo een leuke nieuwe set voor ons dametje te mogen shoppen. ik heb al veel bewaar items in mijn lijstje staan bij hema. want ze heeft in ene een groeispurt te pakken naar maatje 80. leuk een nieuwe outfit voor haar 1e verjaardag misschien.

 50. marion poeste 25 februari 2019 at 16:02 - Reply

  ik maak heel graag kans om zo een leuke nieuwe set voor ons dametje te mogen shoppen. ik heb al veel bewaar items in mijn lijstje staan bij zeeman. want ze heeft in ene een groeispurt te pakken naar maatje 80. leuk een nieuwe outfit voor haar 1e verjaardag misschien.

 51. Jasmijn 25 februari 2019 at 16:16 - Reply

  Superleuk! Ik ben al een tijdje niet bij Zeeman geweest voor kleding. Nu Dean weer naar een andere kledingmaat gaat, zou ik daar weer eens moeten kijken voor leuke shirtjes of broekjes.

 52. Sophie 25 februari 2019 at 17:02 - Reply

  Amai zo leuk! Ik koop regelmatig in de Zeeman. En met 3 meisjes in huis is 25 euro shoptegoed zeker en vast mooi meegenomen! Trouwens mijn middelste is jarig op 8 maart. Wat een leuk extra kadootje voor haar dan!

 53. Claire Wan 25 februari 2019 at 17:26 - Reply

  Jaaaaa hier ook helemaal fan van de Zeeman! Zowel voor mn dochter van 9 maanden als mijn zoon van 3,5 jaar! Vind er altijd wel iets leuks 🙂 zou daarom wel heel leuk zijn om shop te goed te winnen van de zeeman!

 54. Janneke 25 februari 2019 at 18:33 - Reply

  Ik vind het altijd een sport om mn dochter zo leuk en hip mogelijk aan te kleden! En koop regelmatig bij de Zeeman! Maar ook voor ondergoed en maillots en dergelijke ga ik er graag heen!

 55. Anouck 25 februari 2019 at 19:53 - Reply

  Wat een super leuke winactie!!!! Ik kom super graag bij de zeeman en vandaag daar zelfs nog een voorjaar jasje voor mijn dochtertje gekocht helemaal verliefd? het zou dus heel goed uitkomen om dit shoptegoed te winnen?

 56. Sharon Daanen 25 februari 2019 at 19:56 - Reply

  Wij doen graag mee met de win actie.
  Omdat leuk eruit zien echt niet altijd duur hoeft te zijn.
  Onze dochter van 3 krijgt steeds meer haar eigen smaak,
  Hoe leuk zal het zijn als ze haar eigen outfit samen met mama mag uitzoeken?!

 57. Elke 25 februari 2019 at 20:02 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn peuterdochter. De potjestraining loopt nog niet zo vlot, dus haar broeken en jurkjes zijn zo regelmatig in de was dat ik eigenlijk kleertjes te kort kom ( of heeeeeeel vaak moet wassen en daar ben ik niet zo’n fan van, haha!)

 58. Else-Marie 25 februari 2019 at 20:29 - Reply

  Ja dat zou ik leuk vinden! Kan ik voor zijn verjaardag nieuwe kleren kopen ?

 59. Else-Marie 25 februari 2019 at 20:30 - Reply

  Ja leuk! Dan kan ik voor zijn verjaardag nieuwe kleren kopen ?

 60. Esther Loonen 25 februari 2019 at 20:33 - Reply

  Er staat nog zoveel op m’n wensen lijstje uit de Zeeman folder wat de komende tijd gaat komen!
  Loop er wekelijks binnen want het is toch wel een favo winkel geworden van ons.
  Het shoptegoed zou hier goed van pas komen voor ons dochtertje Suus van 14maanden 🙂

 61. Erika panjer 25 februari 2019 at 20:42 - Reply

  Heerlijk al die blogs heb vorig jaar december met de opruiming ook leuke kleertjes voor onze dochter van de zeeman en moet zeggen bevalt me prima nu ze weer een mast verder is zou ik graag weer een paar outfits halen en met 25 euro bij de zeeman wordt dat een mooie mand vol.

  Heerlijk hoor deze blog +win

 62. Kristel brouwers dijkhuizen 25 februari 2019 at 21:12 - Reply

  Ik wil ook wel eens zo’n challenge proberen voor mijn mannen wat leuk. Ik zou het super graag willen winnen aangezien de jongste helemaal de pan uit groeit. En de oudste toch vaak net iets meer nieuwe kleding krijgt dan hij en het word tijd dat hij ook lekkere nieuwe zomerse Dingen heeft.

 63. Judith van Duin 25 februari 2019 at 21:27 - Reply

  Oe super leuk! Ik shop ook graag bij Zeeman! Altijd wel wat leuks voor de meiden te vinden. Afgelopen zomer een super leuke bikini voor de oudste, dat hoop ik dit jaar weer te vinden ???

 64. Suzanne Ziel 25 februari 2019 at 22:26 - Reply

  Met die €25 weet ik wel raad! Lekker shoppen voor mijn mini meisje (van 6 weken oud), na een zoon is het nu geweldig om voor een meisje te kunnen shoppen. En Zeeman heeft heeeel veel leuks!

 65. Kimberley Heemskerk 26 februari 2019 at 05:48 - Reply

  De sets zijn super leuk! Ik shop nooit meer voor de kinderen bij Zeeman omdat ik dacht dat ze voor 3+ oud geen leuke dingen meer hadden. Maar door de twee tientjes challenge denk ik daar weer anders over. Zou leuk zijn om te winnen.

 66. Andrea 26 februari 2019 at 06:25 - Reply

  Ik doe graag een poging om shop tegoed te winnen!! Het is al duur genoeg allemaal met 3 kids waaronder een tweeling, die nu weer naar een andere maat gaan dus zou goed van pas komen!

 67. Ineke 26 februari 2019 at 06:25 - Reply

  Leuk!! Ik hou van budget shoppen. Met 3 kleine kids die groeien als kool ook wel nodig;)
  Haha

  Zeeman heeft er echt leuke dingen tussen zitten. En leuke lente outfit voor de kleinste in maat 80 zo i leuk zijn.

 68. Irma Schot 26 februari 2019 at 06:53 - Reply

  Ja ik doe graag mee. Ik kom regelmatig bij de zeeman om te shoppen voor de meisjes. Maar ook accesoires voor in huis of haakspulletjes. Of kleding voor mezelf. Kortom dat shoptegoed komt hier wel op 🙂

 69. Martine 26 februari 2019 at 08:07 - Reply

  Altijd leuk budget shoppen. Leuk om zo inspiratie op te doen. Maar nog leuker om zelf te gaan shoppen. Ik verwacht dat mijn dochter binnenkort uit haar broeken kan gaan groeien ze eet zo goed. Dus nieuwe broeken komen dan zeker van pas.

 70. ingrid 26 februari 2019 at 11:50 - Reply

  Als ik naar de stad ga loop ik altijd graag even door zeeman. Ze hebben leuke dingen en ook steeds weer wat nieuws!
  De zomer komt eraan en ik heb 3 kindjes te kleden..dit tegoed zou erg leuk zijn! Ik heb al gave shirts gezien en ook superleuke kinder bikini’s!!

 71. cb.dkl 26 februari 2019 at 13:51 - Reply

  Ben fan van het ondergoed van Zeeman en koop ook wel shirts en broeken bij de zeeman dus wil graag een nieuwe outfit scoren of alleen nieuw ondergoed halen want een maat meer is weer nodig. #watgroeienzehard.

 72. Sylvana 26 februari 2019 at 14:06 - Reply

  Wat een leuke kleding hebben ze nu bij zeeman? Voor mijn zoontje van 2 slaagde ik er altijd al en hoe leuk om nu ook voor mijn dochtertje van 5 weken te shoppen. Ze groeit ontzettend snel en met 2 kinderen is het leven duur zat?

 73. Liesbeth 26 februari 2019 at 15:07 - Reply

  Wat geweldig leuk! Heel graag doe ik mee, er zijn zulke leuke kinderkleertjes bij Zeeman voor een klein budget. Mijn man en ik hebben drie kleinzoontjes in de leeftijd varierend van (bijna)12 jaar, 8 jaar en de jongste is 15 maanden dus dit shoptegoed komt goed van pas.

 74. sylvia 26 februari 2019 at 16:15 - Reply

  het is zo fijn shoppen bij de zeeman, ik kom er vaak voor de kids, maar ook wel voor mijzelf! vind het ook best goede kwaliteit voor lage prijs. Met 2 kids in huis hebben we altijd wel wat nodig dus deze bon is zeer welkom!

 75. Stacey katuin 26 februari 2019 at 16:32 - Reply

  Super leuk! Daar doen wij graag aan mee met onze Little one op komst. Straks heerlijk met de wagen en de kleine erop uit om te gaan shoppen voor onze mini, iets leukers is er niet ? bij de zeeman komen regelmatig erg leuke dingen in het assortiment en nu kan ik eindelijk me slag slaan nu ik iemand heb om het gekochte goed aan te trekken hihi.

 76. Judith 26 februari 2019 at 20:56 - Reply

  ik doe graag mee, onze actieve kleuter zit op de bos BSO en komt dus geregeld thuis dat ik denk “yep daar gaan we weer, op zoek naar een nieuwe outfit” want van al dat ravotten buiten… ohoh daar gaat de kleding collectie lol

 77. marleen 27 februari 2019 at 09:45 - Reply

  Graag! Mijn dochter is helemaal fan van de leuke kleren met franjes, tutus en glitters van de zeeman 🙂

 78. Fenny 27 februari 2019 at 09:53 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Flore! Plus ze hebben bij de Zeeman zulke leuke (-betaalbare!) babykleertjes!

  Ik ben fan! :3 :3 :3

 79. Linda Tromp 27 februari 2019 at 10:09 - Reply

  Wij shoppen heel graag bij zeeman altijd wel leuke kleding te scoren doe daarom heel graag mee met deze super leuke actie ?? want ze groeien als kool

 80. E. Wout 27 februari 2019 at 10:51 - Reply

  Ik kwam er eerlijk gezegd niet bij, bij de Zeeman. Dacht dat het iets was voor sokken en panty’s ?. Maar heb nu meerdere blogs gelezen en outfits gezien waar ik zeer enthousiast van werd. Dus ben gaan kijken, je hebt super leuke outfits voor kids en ouders ?. Ik kan voir dit bedrag zeker een leuke outfit mee scoren… Voor mij of mijn zoon

 81. Suus Gro 27 februari 2019 at 12:15 - Reply

  De Zeeman verbaasd me, ik wist niet dat ze zulke leuke dingen hadden. Ik doe graag mee 🙂

 82. Cheryl Van de Loo 27 februari 2019 at 13:53 - Reply

  Ah leuk. Ik doe graag mee voor ons dochtertje van 2 weken. We hebben kleding nodig in maat 62 dus dit zou goed van pas komen!

 83. Sharon de Ridder 27 februari 2019 at 16:00 - Reply

  Zeeman heeft tegenwoordig zulke leuke kleding! Ik slaag er vaak, voor zowel mezelf als mijn dochters. Ik maak dus graag kans op dit shoptegoed!

 84. Marian B 27 februari 2019 at 16:50 - Reply

  Leuke outfits! Ik heb de Zeeman helemaal ontdekt sinds ik kinderen heb. Vooral de babykleertjes vind ik erg leuk. We slagen vast wel weer voor mijn dochtertje of zoontje dus ik doe graag mee. Een meevallertje is natuurlijk altijd leuk!

 85. Patricia Lubbertje 27 februari 2019 at 19:08 - Reply

  Mijn vrouw en ik zijn dol op de zeeman. Mooie kleding voor een nog mooiere prijs. Met drie (ontzettend snel groeiende) kinderen komt het altijd goed uit, zo’n shoptegoed.
  Overigens komt het me bekend voor dat, als vast kleding kopen voor volgend jaar echt niet werkt. Of ze zijn er dan al weer uit gegroeid, of het is nog veel te groot.

 86. wilmsen anita 28 februari 2019 at 09:07 - Reply

  ik doe graag mee omdat ik bij Zeeman meer waar heb voor mijn geld

 87. Adriana de Ruiter 28 februari 2019 at 11:54 - Reply

  Wat een superleuke kleding bij de Zeeman geshopt! Ik heb de nieuwe folder idd gezien en wat staat er veel leuks tussen! Het gele truitje is mijn absolute favoriet maar ook de nijntjelijn die in de loop van het voorjaar in de winkels komt!
  Wij krijgen op zeer korte termijn een nieuw pleegkindje, een pasgeboren baby’tje en het lijkt me superleuk als ik met het shoptegoed lekker voor hem of haar kan gaan shoppen! 🙂 Lekker helemaal in het nieuw!

 88. Alyt van der Heide 28 februari 2019 at 15:45 - Reply

  Doe heel graag mee. Want bij Zeeman haal ik voor mijn meiden altijd leggings, ondergoed en sokken.
  En als ik er dan toch ben kijk ik ook altijd even bij de rekken met kleding.
  Neem altijd weer veel te veel mee.
  Voor die prijs kan ik het niet laten….

 89. Marian 28 februari 2019 at 23:18 - Reply

  Voor € 25 kun je heel veel leuke kleertjes shoppen bij Zeeman!

 90. Suzan 1 maart 2019 at 09:03 - Reply

  Ik ben gek op Zeeman. Daar heb je zo veel leuke meisjeskleding voor baby’s. Mijn dochtertje is gisteren 2 maanden geworden. Het word voor mij een competitie om bij de 25 euro te houden, want er is zo veel leuks daar. Maar ik ga de competitie graag aan! Ik volg je op Facebook. Ik heb geen Instagram. Hopelijk kan ik hiermee snel shoppen bij de Zeeman!

 91. jeanet thomas 1 maart 2019 at 11:01 - Reply

  Ik waag een kansje om voor onze kleindochter een leuke set te kunnen shoppen, met een mooie outfit de lente in.

 92. Corinne 1 maart 2019 at 16:03 - Reply

  Hoe leuk is de Zeeman tegenwoordig! En van die prijsjes word je helemaal blij natuurlijk! Ik waag graag een kansje voor 1 van mijn kindjes; Lennon van 3 in maatje 98/104, Lily van 1,5 in maatje 86/92 of meisje nr. 2 verwacht in mei van dit jaar, dus dat wordt dan een heerlijk newborn pakje! Ik maak de keuze ter plaatse in de winkel 🙂

 93. Anneliese de Waal 1 maart 2019 at 17:55 - Reply

  Ik doe erg graag mee, erg leuke kleding bij Zeeman.
  Bovenste zwarte broek met shirt vind ik erg leuk, doe graag mee voor mijn dochtertje Sam 🙂 🙂

 94. Nele 1 maart 2019 at 21:03 - Reply

  Ik waag graag een kansje, in de zeeman zijn altijd toffe spulletjes voor de kindjes te vinden.

 95. Lisanne Bons 2 maart 2019 at 17:44 - Reply

  Ik hou van de Zeeman. Ik kom ook graag bij tuunte. Ik vind de H&M en de Primark erg volwassen voor meisjes en donker toen ze maat 140 kreeg. Dus doe graag mee voor een bon

 96. Aide 3 maart 2019 at 11:16 - Reply

  In de folder heb ik zoveel leuks gezien voor onze mini die verwacht wordt in Juni. Kan het shoptegoed zo opmaken, neem ik meteen wat mee voor mn andere zwangere vriendinnen.

  Ik volg je op IG: @momnursestudentfoodie

 97. Hayel 4 maart 2019 at 08:36 - Reply

  Heel graag..beide meisjes zijn weer toe aan nieuwe kleding vooral de kleine groeit zo uit haar maat..zou superleuk zijn om zo te kunnen shoppen en bovendien..we all love Zeeman?

 98. Riannaenco 4 maart 2019 at 14:13 - Reply

  Leuk leuk leuk! Doe graag nog mee op de valreep voor een shoptegoed bij Zeeman! Dol op deze winkel. Ik scoor er de leukste outfits voor mijn kiddies, dus ik waag een gokje hoor! Fingers crossed!!!
  Riannaenco onlangs geplaatst…Stapjes in de goede richting….My Profile

 99. Nynke 4 maart 2019 at 19:41 - Reply

  Zo leuk, deze actie!
  Hier met 2 kleine meisjes ook genoeg van de Zeeman. Vanaf maatje 92 zweer ik bij hun basics, die zijn echt ideaal!
  Voor de kleinste hebben we er vooral leuke shirtjes van 🙂
  Met 2 meisjes draagt de jongste zijn best veel dat van de oudste is geweest. Heel leuk, maar ze verdient ook haar eigen kleertjes natuurlijk. Deze bon zou daarvoor heel goed uitkomen!

 100. Carolien Hak 4 maart 2019 at 19:41 - Reply

  Hoe leuk! Shoptegoed kunnen we altijd gebruiken! Mijn zoontje groeit zo snel!

 101. Thirz 4 maart 2019 at 19:49 - Reply

  Ik doe op de valreep nog even mee! Super veel reacties, maar ik waag toch een kansje!

  Wat een super leuke dingen hebben ze bij de Zeeman toch altijd, dat shoptegoed weet ik wel raad mee met 2 meisjes 🙂

 102. Marij brand 4 maart 2019 at 20:55 - Reply

  Dat wordt een makkie…ik doe mee voor m’n zoontje en voor m’n dochtertje 🙂 kan goed slagen met dat budget 🙂

 103. Umm Binty 8 maart 2019 at 23:01 - Reply

  Oh was al te laat haha, tijd vliegt.

Reageer

CommentLuv badge