WIN: Het mooiste bedtijd verhalenboek van Deltas!

///WIN: Het mooiste bedtijd verhalenboek van Deltas!

WIN: Het mooiste bedtijd verhalenboek van Deltas!

Inmiddels heb ik jullie al meerdere malen over mijn liefde voor voorlezen verteld en ik vond het wel weer tijd worden om een nieuw, leuk boek met jullie te delen! Ik vertel vandaag alles over ‘Het mooiste bedtijd verhalenboek’ van Deltas. En ik mag er ook eentje weggeven… Doe je mee?

Verhaaltjes voor het slapengaan

Het is een vast onderdeel van ons avondritueel: voorlezen. Hoe laat het ook is, we zoeken áltijd twee boekjes uit. Eerst lees ik het ene boekje voor terwijl Suus door de andere bladert en daarna wisselen we om. Je kunt je voorstellen dat wij maar wat blij zijn met nieuwe voorleesboeken en ik maakte een sprongetje toen ik van Deltas ‘Het mooiste bedtijd verhalenboek‘ toegestuurd kreeg. Dit boek zit boordevol verhaaltjes voor het slapengaan en past dus perfect in de boekenkast van Suus!

Deltas voorleesboek het mooiste bedtijd verhalenboek - Mama's Meisje blog

Nacht vol zoete dromen

Het eerste dat opvalt aan dit bedtijd verhalenboek zijn de kleurrijke illustraties. Daar wordt Suus erg enthousiast van en ze wijst dan ook steeds weer iets nieuws aan in het boek. In het boek staan 5 verschillende verhalen. In ieder verhaal zitten elementen waarin een kindje zich makkelijk kan herkennen. Zoals het verhaal over prins Nino die een beetje bang is voor zijn eerste schooldag. De verhalen zijn vrij lang, waardoor onze peuter haar aandacht halverwege een beetje verliest. Daarom vertellen wij nu vaak een ‘ingekorte’ variant met behulp van de mooie illustraties. Wanneer Suus wat groter is, kunnen we echt woord voor woord meelezen, maar voor nu is ze daar nog iets te klein voor. Een ding is zeker: na het aanwijzen van de plaatjes in het boek en het horen van de verhaaltjes, is een nacht vol zoete dromen meer regel dan uitzondering!

Het mooiste bedtijd verhalenboek Deltas voorleesboek - Mama's Meisje blog

‘Het mooiste bedtijd verhalenboek’ (Uitgeverij Deltas, ISBN: 9789044753660) is verkrijgbaar voor €19,95 in de boekhandel en online.

WIN: Het mooiste bedtijd verhalenboek van Deltas

Niet alleen Suus werd verblijd met dit mooie verhalenboek. We mogen ook één lezer blij maken met een exemplaar van ‘Het mooiste bedtijd verhalenboek‘.  Wil je kans maken op dit prachtige voorleesboek? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op het bedtijd verhalenboek
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 24 februari 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 28 februari bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Door |2019-02-03T22:44:56+02:00februari 17th, 2019|Speelgoed & Boeken|61 Comments

Over de schrijfster:

61 Comments

 1. Arina van den Hoeven 17 februari 2019 at 07:59 - Reply

  Oh wat een onwijs mooi boek! Lijkt me heerlijk onze meisjes voor het slapen gaan een mooi verhaaltje uit dit boek te lezen voordat zij naar Dromenland vertrekken!!

 2. Lindy 17 februari 2019 at 08:00 - Reply

  Oooo weer zo’n leuke win actie bij mama’s meisje! En daar doe ik natuurlijk graag weer aan mee. Kansje wagen, prijsje winnen hihi. Ik lees zelf ook elke avond voor aan mijn zoontje, straks samen met zijn zusje op het grote bed met een super leuk nieuwe boekje, samen voorlezen (L)

 3. Anne 17 februari 2019 at 08:01 - Reply

  Oh ik doe mee! Herkenbaar, van boekjes heb je nooit genoeg. Als de tv op babyzender staat en mevrouw heeft een boekje voor zich liggen, heeft ze geen oog voor de tv. Die laten we dus meestal uit. (Hoe lang dat nog duurt is de vraag) We duimen!

 4. Lindy 17 februari 2019 at 08:03 - Reply

  Weer zo’n leuke win actie van mama’s meisje! Waar ik weer graag aan mee doe! Kansje wagen, prijsje winnen hihi. Ik lees elke avond voor aan mijn zoontje, straks ook met zijn zusje erbij en dan met een leuk nieuw boekje erbij. Heerlijk genieten (L)

 5. elisabeth maria martina 17 februari 2019 at 08:04 - Reply

  verhaaltje voorlezen dat vind kleinzoon quinn nog steeds een feest

 6. Stefanie de bree 17 februari 2019 at 08:08 - Reply

  Wat een fijn boek! Mijn peuter meisje Evi is dol op boekjes lezen, vanaf baby af aan hebben wij haar voorgelezen, elke avond voor het slapen gaan lezen we een boekje, soms ook voor haar middagslaapje, en tussen door natuurlijk ook! Het leuke is dat het boek wat we geleden hebben ook altijd mee naar bed moet, zo lief, dan valt ze met dr konijn en een boekje in haar armen in slaap?

 7. Natasja 17 februari 2019 at 08:10 - Reply

  Super leuk voorleesboek voor ons mini mannetje van bijna 13 weekjes.
  Als zijn nichtje van bijna 7 komt logeren leest ze hem met veel liefde en verhaaltje voor, waarna ik daarna weer haar voorlees voor het slapen gaan.
  Dit boek zou ze ook echt super leuk vinden, want als en echte juf word elke blz met plaatjes gedeelt en besproken met de mini man.

 8. Amy 17 februari 2019 at 08:11 - Reply

  Ooo super leuk. Ik ben al begonnen ons kleine meisje van vier maanden voor te lezen.
  Altijd interesse in leuke boekjes. Leuk om variatie voor haar te henbdn maar ook voor ons!

 9. Marijke 17 februari 2019 at 08:13 - Reply

  Wauw wat een mooi boek! Deze zullen mijn kindjes ook zeker waarderen! Ook wij lezen iedere avond voor!

 10. Aafke 17 februari 2019 at 08:23 - Reply

  Jaaa heel graag. Mijn dochtertje is nu 7 maand en heeft nog weinig mooie voorleesboeken dus deze zal heel welkom zijn. ??

 11. Jorien Wiechers 17 februari 2019 at 08:24 - Reply

  Wauw! Dit boek is meer dan welkom! Met 3 grote broers die haar voor kunnen lezen zal ons kleine meisje hier erg blij mee zijn!

 12. Ingrid de Boer 17 februari 2019 at 08:28 - Reply

  Wat een super leuke actie! Wij zijn ook dol op voorlezen en komen er ook niet onderuit bij onze peuter. Alleen is peppa big hier nu de favoriet en een keer wat anders zouden papa en mama niet erg vinden? dus wij doen graag mee voor een kansje om dit prachtige boek te winnen??

 13. Paula Christina 17 februari 2019 at 08:28 - Reply

  Leuk! Mijn meisje is nog niet echt rustig te krijgen bij het voorlezen, maar wie weet is dit het juiste boek voor haar!

 14. Sanne 17 februari 2019 at 08:39 - Reply

  Wat leuk! Ik ben al een tijdje op zoek naar een voorleesboek, want we zijn nu al voor de 2e keer het grote boek van Jip en Janneke aan het lezen. Wat evengoed leuk blijft!

 15. Thea 17 februari 2019 at 08:46 - Reply

  Marijn is dol op verhaaltjes en mooie illustraties! Zijn kleine broertje (kom er uit! Ben 40 weken zwanger) straks vast ook ? groetjes!

 16. Tami Andries 17 februari 2019 at 08:47 - Reply

  Onze ouders vertelden vele verhalen
  Vlak voor het slapen gaan
  Geduren vele jaren
  En plots is dat gedaan !
  Maar die boeken zijn nu de leukste dingen
  Om naar terug te kijken
  Ze zijn nostalgische herinneringen
  Zodat we terug even kind lijken.
  Graag wil ik voor mijn meisje
  Ook deze leuke dingen meegeven
  En op ons lijstje
  Staat een mooi boek om voor te lezen !

 17. Stefanie 17 februari 2019 at 08:54 - Reply

  Lijkt me een super leuk boek om voor te mogen lezen.
  Ik waag graag een gokje voor mijn kleine man.
  Hopen dat wij hem mogen winnen en dan hopen op mooie dromen.

 18. Susan vd ende 17 februari 2019 at 09:02 - Reply

  Lezen is voor mijzelf ook ultieme ontspanning dit breng ik graag over op mijn zoontje van 10 maanden. Ik lees al regelmatig voor met dit verhalenboek wordt voorlezen nog leuker!

 19. Eline 17 februari 2019 at 09:13 - Reply

  Ontzettend leuk voor mijn 2 kleintjes! Ook wij lezen iedere avond voor, hoort echt in ons ritueel. Zowel Yara (net 3) en Dex (16 maanden) genieten hier ontzettend van.

 20. Donna 17 februari 2019 at 09:30 - Reply

  Wij zouden dit graag winnen! Ons zoontje is een kleine druktemaker, tot aan bed toe..wanneer wij gaan voorlezen wordt hij altijd, beetje bij beetje, wat rustiger. Dit boek zou het goed doen in onze “voorlees” collectie. We wachten af!! Spannend!!

 21. Denise 17 februari 2019 at 09:49 - Reply

  Graag!! Vind het zo leuk om mijn dochter voor te lezen. Mijn moeder las mij vroeger ook veel voor waardoor ik op school veel meer interesse had in boekjes lezen dan klasgenoten. Door dat ik veel las, zat ik in groep 4 al op het niveau van kinderen uit groep 8! Dat lezen heeft me zoveel gebracht, en daarom vind ik het zo belangrijk om dat haar ook mee te geven. Nou heeft ze al wel een aantal boekjes in de kast staan, maar eentje zo mooi als deze ontbreekt nog ?

 22. Saskia 17 februari 2019 at 10:08 - Reply

  Dit moet een geweldig boek zijn. Zoals ik zie van Julia Donaldson & Axel Scheffler. Sofie is helemaal weg van hun boeken, omdat er telkens iets terug komt.
  Wij doen mee!

 23. Marjolein 17 februari 2019 at 10:46 - Reply

  Mijn dochtertje van 13 maanden vindt boekjes steeds leuker, ze pakt ze zelf continu uit de kast dus ik doe heel graag mee.

 24. Linda 17 februari 2019 at 11:03 - Reply

  Ik vind voorlezen heel belangrijk voor de ontwikkeling. Onze baby is nu pas drie maanden, maar wanneer hij wat ouder is ga ik los. 😉 Het boek lijkt me erg leuk, loot graag mee!

 25. Charlotte 17 februari 2019 at 11:11 - Reply

  Lijkt me geweldig om dit boek te winnen voor onze zoon Daniël.
  Al sinds dat hij 6 weken oud is lezen wij voordat hij aan zijn nacht begint een boekje voor. Ondertussen is hij bijna 7 maanden en kan zijn boekenplank wel weer wat uitbreiding gebruiken!
  Duimen maar!

 26. Selie 17 februari 2019 at 13:00 - Reply

  Oooh ik zou deze supergraag willen winnen voor onze zoon! Hij houdt ontzettend van voorlezen en plaatjes kijken!

 27. Marian B 17 februari 2019 at 13:29 - Reply

  Samen boekjes lezen voor het slapen gaan is echt een moment waar we met z’n allen erg van genieten. Een leuk en mooi voorleesboek is dan ook altijd welkom!

 28. Chayenneh 17 februari 2019 at 14:07 - Reply

  Oh super leuk dit boek! Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje. Leuk om uit voor te lezen en zo de dag af te sluiten!

 29. Jessica Babychan 17 februari 2019 at 14:27 - Reply

  Voorlezen is 1 van de dingen waar ik erg naar uit kijk… Baby B word verwacht in mei en ben nu al begonnen met voorlezen zodat ze aan mijn stem kan wennen. Dit mooie boek is in het Nederlands en dat komt mooi uit omdat tot nu toe al mijn boekjes in het Engels zijn.

 30. Else-Marie 17 februari 2019 at 15:17 - Reply

  Ik vind het belangrijk om al jong te beginnen met het voorlezen van kinderen. Dit boek ziet er fantastisch uit!

 31. Claudia van Meggelen - van den Breevaart 17 februari 2019 at 16:26 - Reply

  Ahh super leuk!!! Ik zou graag het boek willen winnen voor mn zoontje Pieter , lekker voorlezen en gekke stemmetjes opzetten! I love it

 32. An 17 februari 2019 at 18:20 - Reply

  Ons dochter is zot van lezen! Ttz voorlezen natuurlijk ?! Ze zou het super vinden om haar eigen bedtijdboek te hebben. We hebben een aantal boeken maar gaan ook heel veel naar de bibliotheek. Duimen maar dat we winnen!

 33. Renske 18 februari 2019 at 02:19 - Reply

  Graag doe ik mee. Ook behoort voorlezen bij het bedritueel van Hidde. Heerlijk vind hij het om voorgelezen te worden. Geweldig om te zien dat hij dan naar de plaatjes kijkt. Hij bestudeert ze dan.

 34. AnnaB 18 februari 2019 at 07:47 - Reply

  Wij lezen de kinderen graag voor in het grote bed iedere avond,en soms ook gezellig overdag. Dit boek lijkt mij erg mooi om uit voor te lezen

 35. Suzanne Masselink 18 februari 2019 at 13:11 - Reply

  Mijn dochter van 3.is ook gek op boeken voor het naar bed gaan. Dit boek zal ze geweldig vinden?.l

 36. Marlies 18 februari 2019 at 22:06 - Reply

  Leuk! Ook wij lezen onze meisjes altijd voor voor het slapen gaan. De boeken worden ook fanatiek uitgewisseld tussen de zussen en een nieuw boek zullen ze super vinden! En papa en mama zijn ook wel weer eens toe aan nieuwe verhaaltjes 😉

 37. Nancy Zonneveld 18 februari 2019 at 23:29 - Reply

  Geliked op Facebook! Lijkt me een mooi boek voor m’n dochter!

 38. Tessa 19 februari 2019 at 08:05 - Reply

  Super leuk! Onze dochter van 1 is helemaal gek op boeken en voorlezen ? Deze zou ze ook prachtig vinden!

 39. Miriam 19 februari 2019 at 08:31 - Reply

  Oh, na al jou spannende blogs te hebben gelezen deze te gekke actie.

  Iedere avond vooravond is echt een ritueel. Er hangen 2 plankjes aan de muur waar ze bij kan. Daar staan nog maar een paar boekjes. Onze dochter wordt 2, dus hoe meer boekjes, hoe meer mooie dromen.
  Duim graag mee!

 40. Samantha Bos 19 februari 2019 at 09:05 - Reply

  ik volg je op instagram onder de naam: florestasnailmail
  Mijn dochter Selah van 4 jaar zou graag dit boek willen. Elke avond voorgelezen worden vind ze super leuk.
  Ook vind haar oudere zus Louelle het leuk om haar voor te lezen voor het slapen gaan. want dat kan zij al heel erg goed.

 41. Bep H 19 februari 2019 at 11:30 - Reply

  Ik doe graag mee. Tijdens oma-dag wordt er veel voorgelezen

 42. Sylvie Comyn 19 februari 2019 at 12:28 - Reply

  Ik ben sinds enkele maanden mama geworden van een prachtige dochter Laura.
  Omdat ik lezen heel belangrijk vind, lees ik nu al voor aan ons kleine meid.
  Daarom zou een nieuw boek enorm plezant zijn.

 43. lottie 19 februari 2019 at 13:06 - Reply

  Super leuk om voor te lezen aan mijn oppaskindjes!

 44. Suus 19 februari 2019 at 13:45 - Reply

  Dat ziet eruit als een zeer schattig boek vol liefde! Ik zou het graag aan het dochtertje van mijn beste vriendin geven voor haar verjaardag!

 45. Joke Laanbroek 19 februari 2019 at 15:22 - Reply

  Ik zou heel graag deze prijs willen winnen omdat ik 2 buurvrouwen heb die oma zijn geworden. Beide hebben ze een kleindochter. Ik weet zeker dat ze het een leuke attentie zullen vinden als ik een mooi cadeau voor ze heb!!

 46. Nelly 19 februari 2019 at 17:04 - Reply

  Leuk om mijn dochter mee te verwennen.

 47. Jill 19 februari 2019 at 18:11 - Reply

  Altijd op zoek naar leuke boeken om voor te lezen aan de dochter voor het slapen … deze ken ik nog niet dus ik zou hier heel blij van worden!!

 48. Ditty Dirks 19 februari 2019 at 20:54 - Reply

  Voor onze Vico en Seppe, die zo van het voorlezen bij het naar bed gaan houden

 49. Anita te Gussinklo 19 februari 2019 at 21:08 - Reply

  Blijft altijd leuk om voor te lezen.
  Ik doe mee.

 50. Aleesha Verhoeff 19 februari 2019 at 21:22 - Reply

  Ik doe graag mee zodat ik de kindjes op mijn werk kan voorlezen voordat ze lekker gaan slapen.

 51. Anna Wienen 19 februari 2019 at 22:48 - Reply

  Wij houden van het lezen van boeken echt geweldig….

 52. Will 20 februari 2019 at 00:16 - Reply

  Wat een leuk boek om uit voor te lezen.
  Mijn kleinkinderen zullen het vast leuk vinden.
  Ik heb geen facebook en Instagram, maar ik heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop ondanks dat ook mee te mogen doen.

 53. Nina Mol 20 februari 2019 at 05:10 - Reply

  Ik doe heel graag mee om mijn kleinzoon voor te lezen bij ’t slapen als hij bij mij komt logeren!

 54. Yvonne 20 februari 2019 at 15:34 - Reply

  Wat ziet dit boek er gaaf uit! Toen Myrthe de twee foto’s net zag, vroeg ze meteen of we die gaan lezen.
  Zouden we allebei erg leuk vinden, dus we maken graag kans!

  Volger op Instagram (@yvonnuh2).

 55. Malou reismeis 20 februari 2019 at 18:36 - Reply

  Wat is dit een leuk boek! En wat een leuke blog heb jij zeg! Mijn zus is momenteel zwanger en ik zou haar super graag verrassen met dit leuke boek!! Dus hopelijk win ik en kan ik haar dit kado doen! Ik volg je sowieso! Liefs

 56. SophiaG 20 februari 2019 at 20:56 - Reply

  Ik maak graag kans voor mijn twee meiden.
  Voor het slapen gaan lezen we altijd een verhaaltje samen.

 57. Paula 21 februari 2019 at 19:22 - Reply

  Count me in: Ik doe mee

 58. Jayla Veldhuizen 23 februari 2019 at 13:53 - Reply

  Wat een prachtig boek zeg! Ik doe heel graag mee voor onze Tygo. Hij vind het heerlijk als we hem voorlezen.

 59. Bianca Fenna 23 februari 2019 at 16:53 - Reply

  Super boekje, mijn dochters houden er enorm veel van. Zij worden nu echter te groot en willen zelf lezen, maar mijn lieve nichtje Valery is bijna jarig en haar kan ik hier enorm blij mee maken.

 60. Anneliese de Waal 23 februari 2019 at 19:26 - Reply

  Doe erg graag mee voor mijn dochtertje Daisy, een erg leuk boek 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 61. Corinne de Graaf 24 februari 2019 at 20:24 - Reply

  Doe graag mee voor mijn neefje

Reageer

CommentLuv badge