WIN | Babynestje, slab & luiertasje van Pippelot!

///WIN | Babynestje, slab & luiertasje van Pippelot!

WIN | Babynestje, slab & luiertasje van Pippelot!

Hoe leuk is dit mooie setje voor de allerkleinsten? Een babynestje, bijpassende slab en een luiertasje van Pippelot: Renske mocht het testen namens Mama’s Meisje! Maar dat is niet het enige… Ik mag ook een set weggeven! Wil je kans maken? Lees dan snel verder!

Alles voor je kleintje

Pippelot is typisch zo’n webshop waarvan ik wilde dat ik ‘m eerder had ontdekt… Vorig jaar rond deze tijd liep ik zelf nog hoogzwanger rond, maar inmiddels is mijn baby al bijna een dreumes. Gelukkig heb ik genoeg vriendinnetjes met baby’s, dus toen ik een mooie set van Pippelot mocht uitzoeken om uit te testen, nam ik gelijk contact op met Renske. Zij ontving namens Mama’s Meisje een babynestje, bijpassende slab en een luiertasje van Pippelot! Ze kon kiezen uit allerlei hippe en vrolijk gekleurde stofjes. Pippelot heeft alles voor je kleintje: van babynestjes tot bandana slabbers en van luiertasjes tot een kussenset voor je Stokke stoel! Dat kiezen uit die mooie stofjes was knap lastig (zoveel leuks!), maar het is gelukt. Al binnen 2 dagen kreeg Renske de spulletjes binnen en was gelijk enthousiast bij het uitpakken!

Collage babynestje Pippelot handgemaakt review beoordeling ervaring webshop kraamcadeau idee tip uitzetlijst babyuitzet - Mama's

Geborgen en knus

Een babynestje: zelf ben ik groot fan en heb ik voor mijn beide dames gebruik gemaakt van een nestje. Het gaf ze allebei zo’n rustig en vertrouwd gevoel en in het begin was het ook erg handig om mee te nemen als we ergens naartoe gingen op visite. Renske koos voor het babynestje in de stof ‘Sahara‘ van Pippelot. Zij vertelt hierover:

Bij het uitpakken voelde ik gelijk hoe stevig het nestje is. De rand is goed gevuld met vulling en voelt zacht aan. Ook de bodem is lekker zacht. Het is een mooi formaat nestje. Door het koord kun je het nestje strak aanspannen tot een kleiner nestje, maar als je dit losser doet krijg je meer ruimte bij de beentjes zodat ze er nog lang in kan. Het nestje is mooi afgewerkt, fijne stofjes van 100% katoen. De vulling is van fiberfill. In de beschrijving die met het nestje mee kwam staat dat je het nestje kan wassen op 30 graden. Dit heb ik zelf nog niet geprobeerd. Evi vindt in het nestje geborgenheid, door de randen heeft ze niet het gevoel dat ze in een grote ruimte ligt. Ik gebruik het nestje in de box, maar ook op de grond, op de bank en onderweg. Het nestje is makkelijk mee te nemen en is een prettige speel/dutjes plek als je bijvoorbeeld op visite bent.

Naast het nestje van 0 tot 6 maanden heeft Pippelot ook nestjes voor baby’s vanaf 6 maanden, speciale tweelingnestjes en zelfs hele schattige poppennestjes voor de pop van je kleine poppenmama of -papa! Extra leuk voor de grotere broer of zus!

Review luiertasje bandana slab Pippelot - Mama's Meisje blog

Musthave voor onderweg!

Voorkomen dat je tijdens een dagje weg in de luiertas moet graven naar luiers en doekjes? Het handige luiertasje van Pippelot zorgt ervoor dat je een pakje vochtige doekjes en enkele luiers makkelijk bij elkaar hebt. Een musthave voor onderweg! Door de plastic afwerking drogen de lotiondoekjes ook minder snel uit, wat weer prettig is omdat de doekjes uit de luiertas toch vaak minder snel op gaan. De luiertasjes zijn, evenals het babynestje en de slabbers, verkrijgbaar in verschillende designs en worden stuk voor stuk handgemaakt. Ook een origineel idee om als kraamcadeautje te vragen of te geven!

Babynestje bandana slab luiertasje stof handgemaakt print sahara Pippelot webshop baby accessoires kraamcadeau tip idee ervaring review beoordeling - Mama's Meisje blog

WIN: Babynestje, bijpassende slab & luiertas van Pippelot

Niet alleen Renske mocht deze prachtige set ontvangen van Pippelot… Ik mag ook één set weggeven! De winnaar ontvangt een babynestje (0-6 maanden), bijpassende slab en luiertasje in een stof naar keuze. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze mooie set
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 17 februari 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 21 februari bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Door |2019-01-29T17:14:36+02:00februari 6th, 2019|Verzorging|95 Comments

Over de schrijfster:

95 Comments

 1. Debby 6 februari 2019 at 07:13 - Reply

  Ik doe heel graag mee! Ik ben nu zwanger van de 2e, en heb nog steeds een beetje spijt dat ik bij de 1e geen babybestje gekocht heb. Dus ik waag zeker een kans!

 2. Willemijn 6 februari 2019 at 07:13 - Reply

  Ohhh dit wil ik graag winnen, zwanger van nummer drie en ik zou heel graag een babynestje willen. Duimen!

 3. Sabrina 6 februari 2019 at 07:14 - Reply

  Met nog 2 dagen op de teller tot de uitgerekende dag zou dit een heel mooi kado zijn voor mijn kleine man!

 4. Anouk 6 februari 2019 at 07:20 - Reply

  Heeeel graag voor mn grote zus die in verwachting is van de tweede ?

 5. Anouk 6 februari 2019 at 07:21 - Reply

  Heel graag voor mn grote zus die in verwachting is van de tweede ?

 6. karin lorkeers 6 februari 2019 at 07:24 - Reply

  Jaaaa heel graag voor de baby 2. Bij de eerste nooit gehad maar hoor overal hoe handig ze zijn!

 7. Esmee 6 februari 2019 at 07:28 - Reply

  Ik doe graag mee voor onze kleine man die eind mei verwacht wordt! Zie altijd bij andere hoe ‘handig’ dit is. Altijd spijt dat ik er nooit eentje had gekocht bij mijn dochtertje. Lijkt me nu éxtra handig straks met twee kindjes ?.

 8. Sanne 6 februari 2019 at 07:28 - Reply

  Ah zo leuk dit setje! Ik zou graag een kans maken. Ik ben zwanger van ons eerste kindje en ik hoor van vriendinnen met kleintjes zulke goede dingen over deze babynestjes. Daarnaast ziet het er ook gewoon super cute uit? Fingers crossed?

 9. Sanne Koekkoek 6 februari 2019 at 07:29 - Reply

  Ah zo leuk dit setje! Ik zou graag een kans maken. Ik ben zwanger van ons eerste kindje en ik hoor van vriendinnen met kleintjes zulke goede dingen over deze babynestjes. Daarnaast ziet het er ook gewoon super cute uit? Fingers crossed?

 10. Nicol 6 februari 2019 at 07:30 - Reply

  Ik doe heeeeel graag mee met deze super leuke actie! Ons 2e kindje kan zich elk moment aankondigen, dus dan zou dit heel goed van pas komen! Ons dochtertje hebben we nog tot een half jaar moeten inbakeren, dus hopelijk biedt het babynestje genoeg geborgenheid om dat dit keer helemaal te voorkomen!

 11. Lieke 6 februari 2019 at 07:30 - Reply

  Ik doe heel graag mee.
  Ik heb een baby met verborgen reflux en spijsvertering problemen waardoor hij veel bij ons slaapt. Ik merk dat mijn man en ik heel onrustig slapen omdat we bang zijn op hem te gaan liggen. Het nestje zou ons uitkomst brengen dat hij tussen ons in kan slapen in het nestje en dat wij dan ook rustig slape. En het is super handig voor bij visite ipv steeds alles mee te sleuren.

 12. Kirsten Mamagisch 6 februari 2019 at 07:32 - Reply

  Ik kende Pippot nog niet, maar wat een leuke artikelen! Ik doe graag mee voor een nestje voor onze dame die nu alweer 5 weken oud is.. (Omg! Stop de tijd!)

  Liefs, Kirsten

 13. Esmee 6 februari 2019 at 07:35 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor onze kleine mei die eind mei verwacht gaat worden! Bij ons dochtertje er altijd spijt van gehad dat we geen nestje hadden aangeschaft, maar met een tweede lijkt het me nu nóg handiger.

 14. Nienkekp 6 februari 2019 at 07:38 - Reply

  Wat leuk! Ik ben vandaag precies 39 weken zwanger van de 5de en heb nog nooit eerder een babynestje gebruikt. Wat zou het leuk zijn om dat nu wel te mogen doen! Heeft deze 5de zoon van ons toch iets wat helemaal nieuw en van hemzelf is! ?
  (Ik volg je al op Instagram en zal je nu ook even opzoeken via Facebook!)

 15. Marloes 6 februari 2019 at 07:45 - Reply

  Jaa, ik doe graag mee, we zijn nu 20weken zwanger van ons 2e wondertje! Ons kleine meisje of ventje kan daar straks heerlijk in liggen naast zijn grote broer, papa en mama.
  Wat een super gafe actie!!

 16. Cornelie 6 februari 2019 at 07:46 - Reply

  Wat een mooi set!? Ik doe heel graag mee voor mijn zus in Schotland. Ze is nu zwanger van haar 2e kindje. Bij haar eerste kindje werd ze met 31 weken opgenomen vanwege zwangerschapsvergiftiging… nu hopen we dat het dit keer wel helemaal goed gaat en dan is dit prachtige set een super mooi kado!

 17. Tamara 6 februari 2019 at 07:51 - Reply

  Heel graag! Ons tweede kindje wordt in juni verwacht, dus dit nestje lijkt mij ideaal. Handig om de kleine buiten bij ons te hebben terwijl hij toch comfortabel ligt. Ook voor in huis lijkt mij het handig. En ze zien er zo leuk uit!

 18. Kelly Remmerswaal 6 februari 2019 at 08:02 - Reply

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee. Na 3 jaar wachten mogen in maart eindelijk ons meisje in onze armen sluiten. Lekker warm en veilig in een mooi babynestje zou fantastisch zijn!

 19. Petronella 6 februari 2019 at 08:11 - Reply

  Jaaa, ik waag een kansje!! Wat een super leuke zeg x

 20. Bianca 6 februari 2019 at 08:11 - Reply

  Ik doe graag mee! Wat een super gave set zeg! Ben 12 augustus uitgerekend van ons 2de en 3de wondertje dus dit zou echt super van pas komen. ?

 21. Lilian Wamelink 6 februari 2019 at 08:13 - Reply

  Wat een toffe actie! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zus en mij. Mijn zus is binnenkort uitgerekend van een meisje en ik in Juni van een meisje. Zo kunnen wij er samen gebruik van maken van het baby nestje en met die toffe accessoires maakt het cadeau helemaal af! We hebben het vaak over het aanschaffen van een babynestje maar konden nog niet echt een leuke vinden. Deze is echt super leuk!

 22. Aide 6 februari 2019 at 08:17 - Reply

  Een babynestje lijkt me zo fijn voor onze aankomende uk. Met de eerste (9jr) hadden ze die zover ik weet nog helemaal niet maar nu met de tweede lijkt het me dan ook heerlijk om te gebruiken. En een bijpassende slab en luieretui komt ook als geroepen. Heel erg handig én leuk dit

 23. Brandien 6 februari 2019 at 08:19 - Reply

  Jaa!! Dit zou zo leuk zijn!! Mijn dochter kan er niet zo lang meer in maar mijn schoonzus kan elk moment bevallen, dan kan ik hem aan haar uitlenen. Ik heb trouwens enorm spijt dat ik hem niet heb aangeschaft voor onze dochter! Voor een eventuele volgende zou het helemaal geweldig zijn! Het slabje en de luiertas blijven handig natuurlijk!

 24. Nelleke Boekee 6 februari 2019 at 08:21 - Reply

  Waaaauuww dit zou ik zo graag willen winnen voor onze baby die over ongeveer 2 maandjes komt! ? Onze twins hebben geen baby nestje gehad, maar na al die goede verhalen, wil ik ‘m voor nummer 3 zeker wel gaan gebruiken! ? Let’s hope! ??

 25. Kim 6 februari 2019 at 08:23 - Reply

  We verwachten in april ons tweede kindje. Bij de eerste heb ik geen babynestje gebruikt, maar als ik dat zo lees, lijkt t me wel echt ideaal! Dat wordt duimen!!

 26. Annemieke 6 februari 2019 at 08:24 - Reply

  Ik doe ook graag mee! In mei verwachtten we ons 4e kindje. Bij de andere 3 kinderen heb ik geen babynestje gebruikt. Die waren toen nog niet zo bekend.

 27. Anne Schram Nijboer 6 februari 2019 at 08:27 - Reply

  Heel graag zou ik winnen! Na geboorte van mn dochter een babynestje gebruikt en vond dat een ideaal ding! Nu over een week uitgerekend van onze zoon en zou graag weer een babynestje willen

 28. Loes 6 februari 2019 at 08:32 - Reply

  Wauw, wat een mooie set! Ik doe heel graag mee… Wij verwachten op dit moment onze 2e uk. Hoewel we super blij zijn, valt de zwangerschap zwaar. Inmiddels ruim 15 weken onderweg, en al 3 opnames gehad… En het moeilijkst: niet voor mij eerste mini kunnen zorgen. Wat zou zo’n mooi cadeau een oppepper zijn! Weer even weten waar we het allemaal voor doen! Weet van anderen dat zo’n babynestje heel veel rust brengt, dat willen wij natuurlijk ook voor onze lieverd.

 29. Kim 6 februari 2019 at 08:35 - Reply

  Ohhh deze is zo gaaf!!! Ik doe heel graag mee!
  Wij zijn totaal onverwachts zwanger geworden van ons tweede kindje, maar hij? is absoluut zeer welkom. Over een kleine 3 maanden is hij er al en wordt onze dochter van bijna 2 grote zus. Bij haar hadden wij een baby nestje gekregen, wat een uitvinding! Ze voelde zich zo veilig en geborgen als ze erin lag. En je kan het overal mee naar toe nemen. Helaas zitten er veel borstmelk vlekken op die er niet meer uitgaan. Dus een nieuwe zou zooooo fijn zijn??

 30. Patricia Hoekstra 6 februari 2019 at 08:47 - Reply

  Dat zou super tof zijn om het te winnen! Nu bijna 33 weken zwanger van onze 2de dochter! Dus het zou super van pas komen?

 31. Debby V 6 februari 2019 at 08:48 - Reply

  Ik doe mee voor een vriendin. Er zijn 3 vriendinnen uitgerekend deze maand, waarvan 1 nog niet zo’n gaaf baby nestje heeft. Dus de keuze was snel gemaakt. Ze heeft sinds een aantal weken carpaal tunnel syndroom door al het vocht wat ze vast houdt. Dus hopelijk verzacht dit een beetje de pijn en kan ze snel haar prinsesje in haar armen sluiten en daarna lekker laten chillen

 32. Sharon van Dijken-Hooiveld 6 februari 2019 at 08:55 - Reply

  Oah ik doe ook heel graag mee? op dit moment 33+1 zwanger van ons eerste kindje en we zouden dit heel goed kunnen gebruiken ??

 33. Marjolein Belder 6 februari 2019 at 08:56 - Reply

  Ik doe heel graag mee
  Ik ben zwanger van de 2e en zo’n babynestje lijkt me super fijn!
  Wat een leuke actie weer!

 34. Noortje 6 februari 2019 at 08:59 - Reply

  Wij verwachten in mei een zoontje. Zou dit graag voor hem willen winnen ?.

 35. Corinne 6 februari 2019 at 09:16 - Reply

  Oh wow op slag verliefd! Ik ben zwanger van nr. 3 (meisje 2) en dit dametje heeft de pech dat ze vlot volgt op haar broer van nu net 3 en haar zusje van 1,5, dus… ze krijgt niet zoveel nieuw. Wat zou dit dan tof zijn! Ik ga echt heel heel heeeeeeeeeeeeeel erg duimen. Dit dametje is voor ons de verrassing van de eeuw, laat dit cadeau haar eerste verrassing zijn! Ik volg je al hoor!

 36. Danielle 6 februari 2019 at 09:18 - Reply

  Aah super gaaf en mooi! Ik ben nog opzoek naar een babynestje voor onze kleine uk die in maart word geboren! En bij toeval: ook nog een luiertasje. Ik kan er geen vinden die ik mooi vind, maar hier staan wel hele gave op?! Ik doe graag mee met de win actie! Duimen maar?.

 37. Marjolein 6 februari 2019 at 09:21 - Reply

  Wat een mooi set! Ik doe graag mee. Wij verwachten onze tweede in mei en zo’n nestje lijkt me heerlijk voor de kleine beeb!

 38. Manon Meester 6 februari 2019 at 09:45 - Reply

  Wat een fantastisch leuke actie! Ik doe graag mee met deze actie voor ons 1e kindje wat we verwachten in Juni.
  Het lijkt me super fijn om een geborgen plekje overal voor hem mee naar toe te kunnen nemen, zodat hij sowieso altijd iets vertrouwds bij zich heeft! 🙂

 39. Irene de Groot 6 februari 2019 at 10:01 - Reply

  Volgende maand op vakantie met ons 8 weken oude zoontje! Superhandig om een babynestje dan bij ons te hebben en als we op pad zijn is een luieretui een uitkomst en uiteraard is de slab dan ook een musthave!

 40. Joanne 6 februari 2019 at 10:11 - Reply

  Heel gaaf! Ik doe graag mee, ben bijna uitgerekend en vooral voor in de box lijkt het me superhandig!

 41. Rosanne 6 februari 2019 at 10:14 - Reply

  Wauw! wat een mooi set! Zelf (helaas) nog geen kinderen. Maar ik zou dit set graag willen geven aan een vriendin van mij, zwanger van de 2e!

 42. Liesbeth 6 februari 2019 at 10:28 - Reply

  Ik doe super graag mee, ben in juni uitgerekend van mijn 2e kindje ?

 43. Cora van der Bijl 6 februari 2019 at 10:29 - Reply

  Heel graag voor ons meisje wie graag geborgen ligt anders valt ze niet in slaap

 44. Kelly 6 februari 2019 at 10:32 - Reply

  Dit wil ik heel graag winnen voor mijn schoonzus en broer! Mijn neefje krijgt eindelijk na heel veel medische trajecten een broertje of zusje! En ik mag weer tante worden!! ??

  • Kelly 6 februari 2019 at 10:33 - Reply

   Hmm mijn hartjes zijn vraagtekens geworden! 🙂

 45. marion poeste thomas 6 februari 2019 at 10:36 - Reply

  ik maak graag kans ,omdat ze zooo gaaf zijn. wie weet voor een 2e hihi, maar nu ook 4vriendinnen zwanger of bevallen die ze geweldig vinden.

 46. Floortje 6 februari 2019 at 11:07 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mijn vriendinnetje die in september is uitgerekend van haar eerste kindje! Onze kindjes schelen dan precies 2 jaar, echt zo bijzonder en blij voor haar! Volg je op beide kanalen!

 47. Charlotte 6 februari 2019 at 11:13 - Reply

  Ik doe mee voor mijn lieve vriendinnetje Suzan!

 48. My. Little. Family01 6 februari 2019 at 11:18 - Reply

  Wat superleuk!! Ik doe graag mee voor ons aankomende 2e wondertje? Superlief en handig setje?

 49. Myrna 6 februari 2019 at 11:30 - Reply

  Wat een prachtige en handige babynestjes zeg!! Ik doe graag mee voor onze zoon of dochter die we in mei verwachten 🙂

 50. Inge 6 februari 2019 at 11:42 - Reply

  Ik doe graag mee, wat een leuk babynestje en superleuke bijpassende spulletjes! Voor onze dochter hadden we ook een babynestje en dat beviel zó goed! Inmiddels is zij daar al even uit gegroeid, dus als ik win, geef ik het setje cadeau. Ik gun het mijn broertje en schoonzus om voor hun eerste kindje dat zij verwachten ook zo’n heerlijk babynestje te kunnen gebruiken!

 51. Noraly 6 februari 2019 at 11:47 - Reply

  Op 5 juli verwachten wij ons 2de meisje, dit zou zo leuk zijn!

 52. Marjolein frei 6 februari 2019 at 11:55 - Reply

  Oh dit zou super zijn bij onze eerste nooit gehad ook omdat onze dochter 9 weken tevroeg geboren is en3 buik operatie heeft ondergaan dus geen roze wolk moment gehad nu lijkt het me heel gaaf om dit bij de 2de wel te kunnen gebruiken en meer te kunnen gaan genieten van de eerste weken.

 53. Melissa Wiltenburg-de Jong 6 februari 2019 at 12:58 - Reply

  Ik doe graag mee voor onze dochter. Het baby nestje kan mijn schoonzusje straks vast ook goed gebruiken. Dan kan ons neefje of nichtje er daarna ook nog van genieten?

 54. Celina 6 februari 2019 at 13:59 - Reply

  Wauw.. onwijs leuk!
  Plots is die kleine in mijn buik gekropen..
  Zonder dat mama het wist.
  Halo daar ben ik… jij was al groot…
  Snel moest alles aangeschaft worden.

  Klein huisje maar iets moois er van gemaakt.
  Deze spulletjes ontbreken nog.
  Een vriendin komt foto’s maken wanneer die kleine er is zij is foto graaf.

  En hoe gaaf is het , om een foto te plaatsen .
  Een mooie zet en om het mooie merk en mamameisjes ook in het zonnetje te zetten.

 55. Femke 6 februari 2019 at 14:03 - Reply

  Heel graag voor onze tweede ? bij onze eerste stond hij hoog op het verlanglijstje.. toen heb ik toch de keuze voor een draagdoek gemaakt en gebruikte we het voedingskussen als soort van babynestje. Nu lijkt het me heerlijk om er wel 1 te hebben.

  • Femke 6 februari 2019 at 14:04 - Reply

   Wat gek dat vraagteken moest een hartjes oog smiley zijn haha

 56. Fanny 6 februari 2019 at 15:48 - Reply

  Wat een leuke actie! Wij krijgen in september ons 2e kindje en met een dan rond stuiterende dreumes, zou een baby nestje zeker een uitkomst zijn! Ook een extra luiertasje is welkom ?

 57. mirthe 6 februari 2019 at 16:06 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mijn neefje zijn dochtertje. Na een moeilijke start is ze eindelijk thuis maar ze zijn er nog niet. Ik gun ze dan ook van harte deze opsteker!

 58. Jess Kniest 6 februari 2019 at 16:36 - Reply

  Ohhh wat een geweldige set!! Ik ben zwanger van ons 2de kindje en zou voor hem/haar graag zo’n heerlijk nestje willen hebben en die slab en het luiertasje lijken me superhandig en nog een leuk design ook!

 59. Suze 6 februari 2019 at 19:29 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mijn schoonzusje. Begin mei uitgerekend.
  En over helse bevallingsverhalen gesproken: ik ben bevallen dmv keizersnede onder algehele narcose en heb dus de eerste 1.5 uur van het leven van mijn zoon gemist. Echt super kut. Dat je nu, nu hij 2 is nog steeds denkt: wat als ik het nog wel even had mogen proberen en tijd had gekregen voor de ontsluiting?

 60. Anouk 7 februari 2019 at 09:02 - Reply

  Ik doe graag mee! Ik ben voor de eerste keer zwanger en begin mei uitgerekend. We weten niet wat het wordt dus zo’n stofje is echt heel mooi!

 61. Marian B 7 februari 2019 at 10:58 - Reply

  Mijn zusje is zwanger. Graag zou ik haar hiermee verblijden, een heel leuk en welkom cadeau volgens mij!

 62. Natasja 8 februari 2019 at 00:21 - Reply

  Jeetje wat een kans !!!!!! Deze gekke hoogzwangere mama v een dochtertje v 9 en hardwerkende nachtverpleegkundige doet dolgraag mee.. ben druk extra aant werken om de baby uitzet bij elkaar te krijgen v ons wondertje..
  Nog ffies en dan mag mijn vriend voor t eerst zichzelf papa noemen.. best heel speciaal en hij is druk bezig met werk zoeken.. een hele bijzondere tijd dus..
  Een babynestje is echt DE must have van tegenwoordig. Dat had ik nog niet toen mn dochtertje Aaliyah geboren werd..
  Maar ene babynestje is voor mij wel echt luxe en duur.. maar o zo handig , vooral handig ja en mooi?
  Zou dolgraag kans willen maken.. heb ook je beide sociale media gevolgd.. als ik zou winnen zou ik een gat id lucht springen.. nu eerst duimen

 63. Liline Erdmann 8 februari 2019 at 00:21 - Reply

  Ik doe graag mee voor het meisje in mijn buik. Bijna 36wk zwanger dus de set zou al snel gebruikt gaan worden!

 64. Lotte 8 februari 2019 at 10:24 - Reply

  Nog 4 weken op de teller… Hoe fijn is het als ons kleine meisje meteen in een veilig nestje kan schuilen! De prints zijn geweldig. Wij houden van dieren, printjes en vooral van dierenprintjes! De safari past perfect in ons huis vol planten.

 65. Kirsten Knevels 8 februari 2019 at 14:56 - Reply

  Ik doe graag mee! Ons eerste zoontje kan elk moment komen en dit babynestje past perfect bij de kleuren van het het park en zijn kamertje!

 66. Saskia 9 februari 2019 at 13:03 - Reply

  Leuk! Ik heb net je blog ontdekt en ga je zeker volgen 🙂
  Ik doe graag mee voor ons eerste kindje, verwacht Juli 2019<3 Wij zijn jaren bezig geweest en hebben dit wonder toch op de natuurlijke manier mogen verwelkomen. Het eerste trimester was niet leuk, juist ook door de spanning of het allemaal goed zou gaan. Ik zou dit graag willen winnen voor onze dochter of zoon. Ik volg je via Instagram (Sassie__)

 67. Jannemiek Hanszens 9 februari 2019 at 15:07 - Reply

  Ohhh, dit setje wil ik winnen voor mijn “surrogaat” zusje die nu zwanger is van haar eerste kindje. Ze heeft aardig wat tegenslag gehad en zit nu in het laatste trimester. Wat zou ik haar graag verrassen met zo’n mooi cadeau?

  Ps. Ik volg op Facebook en IG als Jannemiek Hanszens

 68. Nicole Wentzler-Bardolf 10 februari 2019 at 18:16 - Reply

  Super gaaf deze actie!!! Ik las wat artikels en zag deze winactie ertussen staan en wist meteen: ik wil meespelen voor een heel lief vriendinnetje. Zij en haar vriend worden papa en mama!! Dit is erg speciaal omdat het lang geduurd heeft! En ik ben zo ontzettend blij voor deze twee kanjers. Wat zou ik ze graag willen verrassen met deze set! ?.

  Ik volg je met veel plezier via IG!

 69. Suzan 11 februari 2019 at 10:39 - Reply

  Ik ben een weekje geleden bevallen van een prachtige dochtertjè. Ik wil haar vaak mogelijk voor mijn neus hebben zodat ik haar in de gaten kan houden en hele dag door naar haar prachtige gezichtje kan kijken. We willen binnenkort ook veel op bezoek gaan, dus deze babynestje is zo handig met de slabbetje en luiertasje erbih!

 70. Anouk 11 februari 2019 at 10:54 - Reply

  Wat een onwijs mooie set, ik ben in verwachting van ons eerste kindje. Dit zou natuurlijk heel mooi zijn om te winnen en ons kindje direct te mogen verwennen.

 71. Karen de Jong 11 februari 2019 at 12:20 - Reply

  Wat een geweldige winactie! ?? Een mooi stofje heb je uitgekozen! Ik zou ook dolgraag een mooie variant willen kiezen voor het meisje in mijn buik! ?Gelukkig mag ik haar (hopelijk) eind deze maand begroeten en snel in mijn armen houden! Deze prijs zou wel super zijn om haar een heerlijk nestje te gunnen!??

 72. Karlijn 11 februari 2019 at 12:26 - Reply

  Heerlijk zo’n knus nestje voor onze kleine Lola! En wat praktisch is dat verschoonmatje en de doekjes! Wij maken graag kans voor onze kleine meis Lola van 8 weken. Hopelijk mag ze heerlijk geborgen dutten in haar nestje.

 73. Femke Wiebers 11 februari 2019 at 20:13 - Reply

  Ohw, wat leuk! En idd, wat een lejke webshop. Heel veel verleiding daar met al die mooie spulletjes.
  Ik doe graag mee. Niet voor mijzelf, maar voor mijn allerliefste vriendinnetje die ‘op ploffen’ staat van hun eerste babytje. Zou leuk zijn voor hun baby uitzet!

  Groetjes!

  NB: ik volg je op Instagram. Heb geen FB..

 74. Kristel Gubbels-daemen 12 februari 2019 at 07:27 - Reply

  Lijkt me geweldig voor mijn zwangere vriendin. Na een lang traject zwanger en ze is nu met zwangerschapsverlof. Lijkt me geweldig om haar mee te verrassen

 75. Nina Haven 12 februari 2019 at 10:05 - Reply

  Hier zou ik heel graag mijn zus mee verrassen, die in mei haar eerste kindje verwacht.
  Een prachtig en handig cadeau voor mijn neefje of nichtje!

 76. Lisa van den Bor 12 februari 2019 at 10:39 - Reply

  Oh wauw! Wat een mega leuk setje! Ik heb dit weekend gehoord dat ik voor de eerste keer tante word! Zo ontzettend leuk! Ik ben nu dus al helemaal opzoek naar allerlei leuke spulletjes voor mijn eerste nichtje of neefje. Hoe leuk zou het zijn om dit voor mijn schoonzus te winnen! Ik ga heel hard duimen.

  (ik volg je op Instagram onder de naam: @xlisavdbor

 77. Karen 12 februari 2019 at 11:36 - Reply

  Mijn eerste dochtertje kan ieder moment geboren worden ?? Wat heb ik hier naar uitgekeken! Hopelijk mag ze meteen in dit heerlijke nestje liggen!

 78. Mariëtte 12 februari 2019 at 11:57 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor een vriendin. Ze is zwanger van haar 1e, een meisje. 2 jaar geleden heeft ze een miskraam gehad, dus ze vinden het best spannend. Ik zou haar graag met een mooi setje verrassen.

 79. Marange Krouwel 12 februari 2019 at 12:49 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn vriendinnetje. Ze is zwanger van haar 3de wonder en kan dit heel goed gebruiken.

 80. maureen Zuidema 12 februari 2019 at 16:57 - Reply

  Ik kreeg net te horen dat mijn nichtje voor het eerst zwanger is en dat vind ik zo leuk voor haar,vroeger altijd op haar opgepast en nu is ze zelf zwanger
  Dus ze heeft nog niets en dit zou ze heel goed kunnen gebruiken

 81. Lian 12 februari 2019 at 19:18 - Reply

  Wat een onwijs leuke actie!
  Ik win het graag voor ons meisje Emma (en meteen als verjaardagscadeau voor mezelf ?)
  Liefs!

 82. Lian 12 februari 2019 at 19:20 - Reply

  Ik doe graag mee voor ons meisje Emma (en meteen een mooi verjaardagscadeau voor mezelf :).) liefs!

  • Lian 12 februari 2019 at 19:20 - Reply

   Sorry per ongeluk twee berichtjes 😀
   Iets te enthousiaste mama

 83. Kim p 12 februari 2019 at 20:28 - Reply

  Ow jaaaaa geweldig voor mijn collegaatje!!!

 84. Jelmar 12 februari 2019 at 21:08 - Reply

  Van deze hippe set, word ik inderdaad super vrolijk. Als aanstaande mama lijkt me met name het babynestje een echte musthave! Met de bijpassende slab en luiertas zien mn baby en ik er allebei hip en matchend uit! Superactie 🙂

 85. Amy 13 februari 2019 at 12:56 - Reply

  Fantastisch, ik doe graag mee. Ik ben zwanger van ons eerste kindje en ik wil graag een babynestjes hebben. Zo kan ons kindje lekker bij ons zijn en is veilig.

 86. Sanne 13 februari 2019 at 13:01 - Reply

  Het babynestje staat al op ons verlanglijst. We moeten nog zo veel bezorgen.Maar als wij deze kunnen winnen, dat zou natuurlijk geweldig zijn en kunnen wij weer iets van ons lijst af strepen.

 87. Lynn Mahieu 13 februari 2019 at 21:05 - Reply

  Wauw, zo mooi! Ik doe heel graag mee om dit prachtige nestje aan een vriendin cadeau te kunnen doen!

 88. Levenvolspeelgoed 15 februari 2019 at 14:10 - Reply

  Ja! Heel graag. Ben nu zwanger van de derde en kwam er pas achter dat dit bestond toen mijn dochter al te oud was ?. Nu wil ik echt heel graag dit nestje, want het lijkt me super handig!

 89. Marjolein 15 februari 2019 at 15:40 - Reply

  Wat super leuk! Ik ben zelf niet zwanger maar een vriendinnetje, lees, heeeel goed vriendinnetje wel! Zij bevalt in april van een meisje en laat ik zelf nu ook een meisje hebben. Hoop dat die twee ook vriendinnen zullen gaan worden! ?? Ik wil het dus graag voor haar winnen.

 90. Marjolein 15 februari 2019 at 15:41 - Reply

  Wat super leuk! Ik ben zelf niet zwanger maar een vriendinnetje, lees, heeeel goed vriendinnetje wel! Zij bevalt in april van een meisje en laat ik zelf nu ook een meisje hebben. Hoop dat die twee ook vriendinnen zullen gaan worden! ?? Ik wil het dus graag voor haar winnen.

 91. Maaike J. Didérique 17 februari 2019 at 04:39 - Reply

  Wat een leuke set! De print vind ik heel mooi. Ik doe graag mee voor mijn tweede meisje waar ik net, vijf weken te vroeg, van ben bevallen. Nu is ze aan het aansterken in het ziekenhuis. We kijken uit naar het moment dat ze naar huis mag!

 92. Renée 17 februari 2019 at 19:53 - Reply

  Op de valreep doe ik ook heeeel graag mee ?? Ik had hem al gezien maar ons zwangerschapsnieuws is vandaag pas de wereld in ?

Reageer

CommentLuv badge