Heb jij het al gezien? De babycollectie van HEMA is weer aangevuld en wat zijn de nieuwste items leuk! Genoeg reden om te rennen, dus ik zette mijn favourites op een rijtje. Rammelende eierstokken alert! Kijk je mee?

Een frisse start

We hebben amper sneeuw gehad of de voorjaarskleurtjes druppelen de winkels alweer binnen. Zo ook bij HEMA, want de nieuwe items uit de babycollectie staan gelijk aan een frisse start. Vrolijk geel, schattig mint en lieve stipjes: ik werd er echt heel vrolijk van en zie ook gelijk allemaal mogelijkheden voor de Twee Tientjes Challenge. De keuze is reuze, hippe kleding voor een zacht prijsje en genoeg reden om op een drafje naar de HEMA te gaan! Ook voor kinderen hebben ze vaak fijne items!

Voor de allerkleinsten

De newborncollectie is deze keer verkrijgbaar in de kleuren wit, mint en zwart wit gestippeld. Ontzettend schattig en ik krijg daar dan ook instant rammelende eierstokken van. Waarom hadden ze deze kleertjes een jaar geleden niet? Hoe dan ook: moet je nog babyshoppen voor de kleine op komst of ben je op zoek naar een kraamcadeautje? Dit valt vast bij de ouders in spe in de smaak:

Hema babycollectie 2019 newborn baby kleding boxpakje romper shirt broek mint wit zwart gestippeld - Mama's Meisje blog

Hema babycollectie 2019 newborn baby kleding mutsje slofjes shirt broek mint wit zwart gestippeld - Mama's Meisje blog

 

Het leuke van deze lijn is dat alle items onderling matchen. Er zijn verschillende broekjes en tops, een romper, een boxpakje en mutsje met slofjes. Een leuk idee voor het geboortepakje? Kijk zeker even verder, want dit is slechts een sneak peek van alle nieuwe items! De newbornkleertjes zijn verkrijgbaar van maat 50 t/m 74.

Leuk voor babymeisjes

De nieuwe HEMA babycollectie is ook erg leuk voor babymeisjes zoals Niene. Ik spotte een donkergrijze broek van sweatstof met een leuk detail op de zijkant. En zie je die roze trui met egels? Wil ik! Er is voor elk wat wils: van een gebloemde roze broek tot een basic wit vestje en van een denim jurkje tot een set met jurkje en legging! De items uit de babycollectie zijn verkrijgbaar van maat 62 t/m 98.

Hema babycollectie 2019 baby meisje meisjeskleding trui broek vest - Mama's Meisje blog

Hema babycollectie 2019 baby meisje meisjeskleding set jurkje denim spijker broek - Mama's Meisje blog

Okergeel voor boys & girls!

Okergeel is toch wel dé modekleur van afgelopen seizoen en ook in het voorjaar zien we het terug in de nieuwe HEMA babycollectie. Ik moest persoonlijk heel erg wennen aan deze kleur, maar ik ben om en vind het geweldig! Zeg nou zelf, van deze okergele trui, dit vrolijke jurkje en dit stoere shirt word je toch blij? En voor de newbornmama’s: er staat een heeeeele leuke okergele newbornjas op de site! De items uit de afbeelding hieronder zijn verkrijgbaar in maat 62 t/m 98.

Hema babycollectie 2019 okergeel geel trui broek jurk baby - Mama's Meisje blog

Okergele babykleertjes hema babycollectie 2019 sweater trui broek shirt longsleeve - Mama's Meisje blog

Vrolijke budget shirts

Zoals in iedere collectie heeft HEMA ook nu weer een aantal vrolijke budget shirts opgenomen. Zowel voor babymeisjes als voor babyjongens zijn er verschillende designs, waarvan je er hier een paar ziet. Ook deze zijn verkrijgbaar in maat 62 t/m 98.

Hema babycollectie shirt jongen meisje baby budget - Mama's Meisje blog

Stoere outfits voor ‘jommens’!

Ook als boysmom kun je goed slagen in de nieuwe HEMA babycollectie. Je zag de trui met egeltjes bij de meisjeskleding en de okergele variant, maar er is ook een mooie groene met opdruk van katten. Die je weer kunt combineren met deze zwarte sweatbroek met witte print of een comfy jeans. Dit gestreepte shirt met driewielerprint vind ik ook heel stoer voor ‘jommens‘!

Hema babycollectie 2019 baby jongen jongenskleding babykleertjes - Mama's Meisje blog

Allemaal rennen naar HEMA! Je kunt natuurlijk ook gewoon online bestellen ? Heb jij al een item uit de nieuwe babycollectie bemachtigd? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram

september 9 2019 2 00 pm findlay residence 1