Sint giveaway #6: Little Tikes 3-in-1 Switcharoo activiteitentafel

///Sint giveaway #6: Little Tikes 3-in-1 Switcharoo activiteitentafel

Sint giveaway #6: Little Tikes 3-in-1 Switcharoo activiteitentafel

De Goedheiligman is weer in het land en dat betekent: tijd voor cadeautjes! Op Mama’s Meisje kun je de alleen vandaag nog een leuke prijs winnen in de Sint giveaways! Oh kom er eens kijken… Bij de Little Tikes 3-in-1 Switcharoo activiteitentafel! Doe jij mee?

Groeit met je baby mee

Een activiteitentafel die niet alleen geschikt is om staand aan te spelen? Van Little Tikes kregen we de 3-in-1 Switcharoo Activiteitentafel en dat was voor mijn baby een schot in de roos. Niene kan nog niet zelfstandig zitten en zeker nog niet staan, maar op haar buik liggen gaat erg goed! Ze speelt dan ook graag, samen met haar grote zus, op een speelkleed op de vloer. Toen we deze 3-in-1 tafel binnenkregen, las ik dat deze op drie manieren te gebruiken is: op de grond, als activiteitentafel en voor onderweg! Op deze manier is het speelgoed dus al te gebruiken vanaf ongeveer 6 maanden en groeit daarna met je baby mee. Wij testten de 3-in-1 Switcharoo Activiteitentafel uit en we mogen er ook één weggeven.

Little Tikes activiteitentafel 3-in-1 Switcharoo baby speelgoed review - Mama's Meisje blog

Review Little Tikes 3-in-1 Switcharoo Tafel activiteitentafel voor baby's cadeau tip kraamcadeau verjaardag - Mama's Meisje blog

Makkelijk te switchen

Waar ik vooral erg benieuwd naar was, is of deze activiteitentafel makkelijk te ‘switchen‘ is tussen de verschillende standen. In de doos trof ik een makkelijke beschrijving aan en het gebruiksklaar maken van dit babyspeelgoed is a piece of cake. Het witte blad (stand 1) is de basis waarop ik de verschillende speelonderdelen bevestigde. Het huisje in het midden kan zowel op het witte blad bevestigd worden, als worden meegenomen voor onderweg (stand 2). Het witte blad is geschikt om liggend en zittend mee te spelen. Daarnaast bevat het pakket vier losse poten die ik gemakkelijk onder het witte blad kon vastklikken. Hierdoor kan je kindje ook staand spelen (stand 3), maar je kunt ze er net zo makkelijk weer uit klikken. Nog een voordeel van het makkelijk switchen tussen de verschillende standen: de tafel is goed op te bergen als de kindjes uitgespeeld zijn, doordat de poten en het huisje er zo makkelijk van af kunnen. En daar is deze mama dan weer blij mee, want spelen is leuk, maar waar laten we alles? In de speelgoedla! De activiteitentafel werkt op 3 AA-batterijen en heeft 2 volumeniveaus. De zinnetjes die de tafel spreekt, sluiten aan bij het thema waar op dat moment mee gespeeld wordt. Door te draaien aan de knop bovenop het huisje, verandert het thema van school naar dierentuin en weer terug. Dat is meteen het hele leuke aan deze tafel: de twee thema’s die je overal terugziet en die ervoor zorgen dat het spelen een uitdaging blijft.

Activiteitentafel voor baby's review tip idee speelgoed vanaf 6 maanden ervaring Little Tikes - Mama's Meisje blog

Vrolijke kleuren, leuke geluidjes

Niene is nu 8 maanden en toen ik haar op het speelkleed legde om kennis te maken met de 3-in-1 Switcharoo, dook ze er gelijk op af. Grappig om te zien hoe snel ze doorheeft dat er gespeeld mag worden! De vrolijke kleurtjes, de leuke geluidjes: ze heeft zichtbaar plezier als ze met de verschillende onderdelen op de tafel speelt. Natuurlijk is het op dit moment meer ‘geluk‘ dan dat ze bewust op de knopjes kan drukken, maar het helpt dat haar grote zus het goede voorbeeld geeft. Die vind het maar wat interessant om het boekje open te slaan, met de bus te ‘rijden‘, de puzzel op te lossen (zie je later, alligator!) en alle 75 liedjes, geluidjes en zinnetjes te ontdekken. Deze activiteitentafel van Little Tikes is al interessant voor mijn baby en zelfs mijn peuter beleefd er nog veel plezier aan. Ik vind het daarom een leuke tip voor de decembermaand, als verjaardagscadeau maar zeker ook als kraamcadeau: hier wordt nog jaren mee gespeeld!

collage activiteitentafel Little Tikes speelgoed 3-in-1 op de grond onderweg speeltafel baby's - Mama's Meisje blog

WIN: 3-in-1 Switcharoo Activiteitentafel van Little Tikes

Niet alleen mijn meisjes kregen zo’n geweldige activiteitentafel! We mogen ook één lezer blij maken met de 3-in-1 Switcharoo Activiteitentafel van Little Tikes. Wil je kans maken op deze mooie prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op de activiteitentafel!
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 4 december 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 5 december bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Door |2018-12-01T01:15:12+02:00december 1st, 2018|Speelgoed & Boeken|113 Comments

Over de schrijfster:

113 Comments

 1. J 1 december 2018 at 06:44 - Reply

  Oh wauw, dat zou onze dochter van 10 maanden geweldig vinden.

 2. Ilse K 1 december 2018 at 07:07 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter van 5 maanden, dit zou een geweldig sinterklaas cadeau zijn. Ik volg je nog niet zo heel lang, wel op beide kanalen.

 3. Else-Marie 1 december 2018 at 08:15 - Reply

  Ja leuk! Vooral dat er zoveel verschillende geluidjes en liedje in zitten. Zou mijn zoontje van 8 maanden geweldig vinden!

 4. Samantha 1 december 2018 at 08:24 - Reply

  Dit zou een heel leuk sinterkerstverjaardagscadeau zijn!!

 5. Mayke 1 december 2018 at 08:26 - Reply

  Heel leuk voor mijn jongste dochter van 8 weken, kan ze mooi mee spelen als ze iets ouder is! Heeft ze ook een super gaaf cadeau(tje) in haar schoen waar ze echt wat aan heeft!! ????
  Mayke onlangs geplaatst…Sint giveaway #6: Little Tikes 3-in-1 Switcharoo activiteitentafelMy Profile

 6. Anne 1 december 2018 at 08:30 - Reply

  Jaa echt iets voor Sara! Die kruipt overal naartoe, zit overal in, aan, op, onder en is dol op geluidjes. Dit vindt ze vast net zo leuk als de planten/schoenen/tassen en misschien wel leuker 🙂

 7. Marjolein Hiemstra 1 december 2018 at 08:37 - Reply

  Ik doe graag mee met de winactie! Mijn zoontje is ook 8 maanden en is toe aan nieuw uitdagender speelgoed.

 8. Sanne 1 december 2018 at 08:39 - Reply

  Dit lijkt me super leuk voor onze dochter Mia van bijna 6 maanden. Ze kan haar hoofd nog niet zo lang rechtop houden als ze op haar buik ligt en ze is gek van kleurtjes en geluidjes. Zo zet ik haar stiekem aan een baby work- uit haha
  Ze vindt het vast geweldig en dan heb ik ook nog is heel eventjes mijn handen vrij om het huis schoon te maken. Daarom Lieve Sint wagen wij graag een kansje voor dit super cadeau! Iedereen veel succes bij deze leuke winactie ??

 9. Sharon 1 december 2018 at 08:40 - Reply

  Een super gaaf ding! Erg leuk voor mijn 2 meiden van 0 en 2! Door de 3 varianten erg handig, aangezien onze woonkamer niet heel groot is maar toch op verschillende manieren in te zetten 🙂

 10. Sharon 1 december 2018 at 08:41 - Reply

  Oh wat leuk. Ik doe mee voor mijn Romy van bijna 9 maanden. Eigenlijk is ze net zover als Niene, spelen op haar buik is leuk, maar kruipen, zitten en staan zal voorlopig nog even op zich laten wachten denk ik. ? Geeft ook niks. Het gaat allemaal al snel genoeg. Wij kunnen dus nog heel lang veel plezier beleven aan dit mooie speelgoed als we mogen winnen. ?

 11. Sanne C. 1 december 2018 at 08:45 - Reply

  Ooh wat gaaf ! Ik doe graag mee voor mijn kindjes. Ik heb een dochter van 1jaar die graag vanalles ontdekt. Ook een zoon van 3 die nu weer heel graag met baby en peuter speelgoed speelt.
  Dus ik denk dat de kindjes hier wel weer enkele honderden uren zich mee kunnen amuseren !!
  En als dat geen win win situatie is.

 12. Sanne 1 december 2018 at 08:45 - Reply

  Lijkt me super leuk voor onze dochter Mia van bijna 6 maanden. Ze kan als ze op haar buik ligt haar hoofd nog niet goed omhoog houden. Zo geef ik haar stiekem een baby-work out haha. Ze is gek van kleurtjes en geluidjes dus dat wordt vast genieten. En dan heeft mama ook nog heel eventjes haar handen vrij om wat te doen in huis. ? Lieve Sint wij wagen graag een kansje op dit super cadeau. Iedereen veel succes bij deze leuke winactie ??

 13. Cynthia 1 december 2018 at 08:50 - Reply

  Leuk onder tafeltje.. dat zal onze ondekster geweldig vinden. Ze kan net staan dus leuk dat ze dan rond om het tafeltje kan lopen en ontdekken. Ipv aan onze tafel en steeds alles er af gooien?

 14. Kariene 1 december 2018 at 08:52 - Reply

  Wat een leuke speeltafel! Leuk voor onze zoon van 17 maand en straks ook leuk te gebruiken voor onze 3e spruit die in april wordt verwacht ?

 15. Lieke 1 december 2018 at 08:53 - Reply

  Onze zoon Judah zou de tafel vast geweldig vinden! Hij is 9 maanden oud en hij wil al graag staan. Dan zou de tafel ideaal zijn om mee te spelen.

 16. Solenn 1 december 2018 at 08:57 - Reply

  Wat een leuke speeltafel! Wij wagen een kansje want dat zou super zijn voor ons zoontje Mason.

 17. Maaike 1 december 2018 at 08:58 - Reply

  Geweldig! Heel erg blij met deze recensie wij zijn al een tijdje op zoek. Klinkt echt als een topper waar onze nieuwsgierige dochter Vajen veel plezier mee gaat hebben. Zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als wij hem winnen!! ?

 18. Rosalie 1 december 2018 at 08:58 - Reply

  Zou een super leuk cadeau zijn voor onze zoon. We gaan duimen..

 19. Melanie 1 december 2018 at 09:02 - Reply

  Hoe leuk! Onze dame van bijna 10 maanden die drukt oefent met staan zal dit fantastisch vinden!

 20. Talitha 1 december 2018 at 09:07 - Reply

  Leuk voor mijn zoon Vigo zodra hij muziek hoort gaat hij dansen. Aan deze tafel is dat nog leuker!

 21. Jennifer van ginkel-brand 1 december 2018 at 09:08 - Reply

  Wij willen graag kans maken om deze mooie tafel met kerst te geven bij opa en oma!

 22. Tjitske 1 december 2018 at 09:11 - Reply

  Dit zou een leuke verrassing zijn voor ons meisjes! (2 jaar en 4 maanden). We hebben een super pittig jaar achter de rug, dus een verrassing in de decembermaand is welkom 🙂

 23. Ingrid 1 december 2018 at 09:12 - Reply

  Wat een mooie speeltafel met veel opties. Ik doe graag mee voor mijn zoontje(s) onze jongste is nog net te jong 😉 Hier kan in de periode met slecht weer, heerlijk mee gespeeld worden!

 24. Claire Wan 1 december 2018 at 09:12 - Reply

  Dit zou een heel leuk cadeau zijn voor mijn meisje van 6 maanden!!! Ik ben nog op zoek naar een groot cadeau voor onder de boom en wist niet goed wat, maar deze tafel zou perfect zijn 🙂

 25. elisabeth maria martina 1 december 2018 at 09:17 - Reply

  wat een leuk gebaar verras mijn kleinzoon maar met dit mooie exemplaar

 26. Tessa 1 december 2018 at 09:19 - Reply

  Super leuk voor onze dochter Fenne, die zou er heel fijn mee kunnen spelen!!

 27. Danielle 1 december 2018 at 09:34 - Reply

  Wauw dat lijkt me nou gaaf voor me kleine man van 12 weekjes… iets nieuws voor hem maar waar zijn grote broer van twee ook wel aan mag mee ontdekken.
  Denk dat er veel mee gespeeld zou worden? Duimen dat wij de gelukkig mogen zijn?
  Alvast fijne sinterklaas mama met je meisjes..

 28. Wendy 1 december 2018 at 09:38 - Reply

  Och wat een leuke speeltafel!
  Dat zou een heel leuk cadeautje zijn voor mijn dochtertje Sue. Ze wordt een week voor de kerst 1 jaar. Een verjaardags én kerstcadeautje in een.

 29. Jacqueline 1 december 2018 at 09:40 - Reply

  Wat een leuke actie! Wij doen ook mee. Heel leuk cadeau voor onze zoon van 2, waar hij over een paar maandjes samen met zijn zusje (3mnd) mee kan spelen! ????

 30. Anouck 1 december 2018 at 09:47 - Reply

  Wauw wat een super leuk cadeau voor ons meisje Lauren Emma van bijna 15 maanden. Kan ze er lekker aan gaan staan en plezier maken!

 31. Michelle 1 december 2018 at 09:54 - Reply

  Oh wauw, die is leuk! Zullen genoeg kleintjes zich mee vermaken hier, dus erg welkom!

 32. Marleen van der Vliet 1 december 2018 at 10:00 - Reply

  Daar zouden we hier heel blij van worden! Indy kan nét staan en wel dat natuurlijk heeeeeel veel testen. Hoe leuk als ze dan tegelijk kan spelen. Wij gaan hard duimen voor deze te gekke prijs ?

 33. Yolanda van berkom 1 december 2018 at 10:40 - Reply

  Oh deze is leuk voor mijn kleindochter vida! Ze is 10 maanden oud en zo leergierig dus dit xou het perfecte kado zijn! Ik ga heel hard duimen dat ik deze voor haar mag winnen!???

 34. Marian B 1 december 2018 at 10:43 - Reply

  Dit vind ik wel een erg leuk cadeau voor mijn kleine nichtje, hier zal ze veel speelplezier aan beleven! Ik loot graag mee.

 35. Danielle 1 december 2018 at 10:46 - Reply

  Ja voor mijn kleine meisje Merel van 8,5 maand ?

 36. Cindy Framke 1 december 2018 at 10:49 - Reply

  Superleuk voor mijn pasgeboren dochtertje. Ze is nu 2 weekjes oud maar straks kan ze daar heerlijk mee spelen.

 37. Anouk 1 december 2018 at 11:10 - Reply

  Super leuk voor ons zoontje nu net 3maanden maar hij krijgt al intresse in alle felle kleurtjes dus deze tafel komt echt van pas!

 38. Linda De Brouwer 1 december 2018 at 11:20 - Reply

  Wauw! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine Tije. Mijn salontafel is niet meer veilig voor ons door al het speelgoed wat hij er steeds opzet. Hij wil zo graag staan en lekker spelen. Hoe tof zou dit tafeltje voor hem zijn, vol met nieuwe dingen om te ontdekken. Ik ga echt heel hard duimen voor mijn lieve Tije

 39. Trotsema fati 1 december 2018 at 11:22 - Reply

  Super leuk voor mijn 2 zonen van 18 maanden en 5 maanden oud zo kunnen ze gezellig samen spelen

 40. Suzanne 1 december 2018 at 11:25 - Reply

  O gaaf! Ons dochtertje van 17 maanden is de wereld aan het ontdekken en zou dit wel even allemaal uit willen leggen aan haar kleine zusje van bijna 12 weken die het hele avontuur nog mee moet gaan maken.

 41. Marielle 1 december 2018 at 11:39 - Reply

  Ja wij doen graag mee voor ons meisje dat in januari alweer 1 wordt. Zou een heel leuk verjaardagkado voor haar zijn. Vooral de meerdere mogelijkheden zijn fijn

 42. Anna 1 december 2018 at 12:02 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia ?

  Facebook: An Na

 43. Sjanne 1 december 2018 at 13:14 - Reply

  Wauw wat een gave give away!
  Ik waag graag een kansje voor onze zoon van 7 maanden die het (gaan) staan net helemaal ontdekt heeft! Daar kan hij dan mooi aan oefenen met staan en bezig zijn en als mama er even niet achter kan (of wil ?) zitten kan hij er met de andere mogelijkheden ook zelf mee??

 44. Anne-Marije 1 december 2018 at 13:16 - Reply

  Wauw..ik doe heel graag mee voor onze dochter Lott ze is bijna 8 maanden en is dol op geluidjes?
  Dit zou super leuk zijn! #fingerscrossed?

 45. Lianne 1 december 2018 at 13:18 - Reply

  Wow dat klinkt als een prachtig speeltje voor onze zoon van 1.5jaar en onze dochter van 3maanden. Ik kijk er naar uit om deze twee samen te zien spelen, daarom doe ik graag mee met deze win actie!

  Groetjes Lianne

 46. Natasja Stuer 1 december 2018 at 13:33 - Reply

  Ik doe mee omdat dit een ideaal cadeautje zou zijn voor mijn kleine meid, die is vollop in haar ontdekkingsfase en alles wilt ze vast pakken en bestuderen, dus deze tafel met verschillende speeltjes op zou ideaal zijn ?

 47. Anne Dierselhuis 1 december 2018 at 14:25 - Reply

  Super leuk voor mijn dochter?? onze vorige is door haar broer dusdanig gebruikt dat niet alles nog werkt?

 48. Nienke 1 december 2018 at 14:30 - Reply

  Wauw ik waag graag een kansje! Na 2 meiden hadden we al het speelgoed weg gegeven of verkocht! En toen kwam daar onze zoon!
  Dus gaan we weer opnieuw beginnen met het baby/peuter speelgoed?

 49. Annemieke 1 december 2018 at 14:34 - Reply

  Ik doe graag mee voor me dochter Beau, ze zou dit prachtig vinden

 50. Claudia van Meggelen (clauvdb) 1 december 2018 at 15:01 - Reply

  Super leuk!!! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Pieter, bijna 5 maanden oud, alleen maar leuk om steeds nieuwe dingen aan te bieden en ook iets als hij strakjes kan zitten of staan!! Heel erg leuk!!

 51. Femke van Kilsdonk 1 december 2018 at 15:02 - Reply

  Dit zou super leuk zijn voor onze kleine Mees. We hebben nog maar weinig speelgoed voor hem, maar hij begint speelgoed al wel leuk te vinden.

 52. Anne-marije 1 december 2018 at 15:04 - Reply

  Leuk. Ik doe graag mee voor onze dochter Lott ze is bijna 8 maanden en gek van alle geluidjes. Dit zou super zijn!

 53. Lieke 1 december 2018 at 16:36 - Reply

  Leuk voor ons neefje die ver voor loopt in z’n ontwikkeling. Kan hij hier al veel mee spelen en ontwikkelen. Wil hem dan ook graag winnen om hun cadeau te doen met deze feestdagen..

 54. Marieke 1 december 2018 at 17:20 - Reply

  Super leuk voor mijn dochtertje van 5maanden! Ze houdt echt van speelgoed met kleurtjes, lichtjes en geluidjes.
  Iets waar ze dan heerlijk mee kan spelen!

 55. Linda 1 december 2018 at 20:22 - Reply

  Jaaa heel graag!! Ben over 2 weken uitgerekend, dit zou een super cadeau zijn voor ons aankomende zoontje ?

 56. Ellen 1 december 2018 at 20:23 - Reply

  Oh wat gaaf, ik doe heel graag mee voor Emma ? zij heeft laatst ergens anders met zo’n soort ‘tafeltje’ gespeeld en vond het geweldig. Dus zou voor thuis ook super leuk zijn, en kan nog een hele tijd mee! Wij duimen alvast!! ?

 57. Claudia de Gans 1 december 2018 at 20:24 - Reply

  Leuk! Voor mijn dochter. Zou ook een leuk cadeautje voor haar 1ste verjaardag zijn, 1 januari??

 58. Hayel 1 december 2018 at 20:35 - Reply

  Oh wauw zijn nog niet geslaagd voor een sinterklaaskado voor onze dochter van 7 maanden. Dit zou heel leuk zijn om te winnen..duim alvast??

 59. Corinne 1 december 2018 at 20:35 - Reply

  Hi! Ik ben in verwachting van kindje 3, een 2e meisje, dit zou heel erg leuk zijn voor ons straks op het speelkleed. Ze moet zich als jongste zusje vermaken met de spulletjes van haar broer en zus, maar zo’n tof speeltafeltje hebben ze niet! Erg welkom, net als ons geheel onverwachte 3e ‘cadeautje’ ??

 60. Evelien 1 december 2018 at 20:36 - Reply

  Dat zou leuk zijn voor de eerste sinterklaas van ons zoontje! Hij weet precies wat hij wil, en ik denk dat hij hier genoeg afwisseling voor hem bij zit!

 61. M van der Vlies 1 december 2018 at 20:37 - Reply

  Graag ! Mijn kleine meid is nu 8,5 maand en kruipt en ontdekt er op los. Staan is helemaal leuk en met deze activiteiten tafel kan ze goed oefenen. ?

 62. Manon Scharenborg 1 december 2018 at 20:37 - Reply

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn kinderen!

 63. Ilse 1 december 2018 at 20:42 - Reply

  Stijn is 14 maanden en is een ondernemend mannetje. Houdt van dingen wat lawaai maakt, kleur heeft en waar hij dingen mee kan ontdekken/leren. Wij zouden dit een leuk cadeau vinden voor deze voor hem te winnen ?

 64. Nellie 1 december 2018 at 20:45 - Reply

  Ja leuk, deze wil ik graag winnen! ? Inmiddels is mijn meisje 10 maanden (gecorrigeerd 7) en heerlijk bijdehand aan het worden. Deze is perfect dus! En misschien ook een goede optie om mee te oefenen nu ze zo graag staat..

  Ps: erg leuke actie de sint giveaways ?

  • Nellie 1 december 2018 at 20:46 - Reply

   Die vraagtekens waren ?

 65. Renske 1 december 2018 at 20:46 - Reply

  Wat een super leuke activiteiten tafel. Deze zou mijn zoontje van bijna 7 maanden super leuk vinden. Spelen op zn buik gaat heel goed dus dan is de tafel in stand 1 heel mooi te gebruiken.
  Ik ga duimen!!!!

 66. Kim 1 december 2018 at 20:47 - Reply

  Graag voor ons 3e wonder!

 67. Amanda Pril Lapré 1 december 2018 at 20:52 - Reply

  Superleuk voor mijn lieve dochter Esmée, we vieren volgend weekend (verlaat) sinterklaas, dus dat zou mooi uitkomen! ?

 68. Hannelore Beys 1 december 2018 at 21:01 - Reply

  Zou een heel leuk cadeau zijn voor mijn dochterte Febe. Ze is vandaag alweer 10 maanden oud geworden en ze zit volop in de ontdekkingsfase! Deze tafel zou ze dus geweldig vinden ?

 69. Femke 1 december 2018 at 21:10 - Reply

  Wat een mooi kado! Ik doe graag mee voor ons zoontje Jisse van ruim 3 maanden… Kan hij er over een poosje mooi mee spelen. Ook grote zus zal het geweldig vinden!

 70. Misty Dg 1 december 2018 at 21:11 - Reply

  Dit zou super zijn voor ons zoontje Leon.
  Grote zus kan hiermee samen spelen ?

 71. Melanie Visscher 1 december 2018 at 21:11 - Reply

  Zou ons meisje van 8 maanden geweldig vinden. Zou nog een mooi extra sint cadeau zijn.

 72. Marij Brand 1 december 2018 at 21:12 - Reply

  Gaaf voor m’n zoontje van 11mnd…. probeert al te staan

 73. Andrea 1 december 2018 at 21:12 - Reply

  Oh wat gaaf. Ik zou dit graag winnen voor mn dochtertje van bijna 1. Nu met sinterklaas en kerst voor de deur vind ik het lastige leuke cadeaus te vinden. Ze krijgt ook nog niet veel ervan mee, dat scheelt. Ik heb nu vooral praktische cadeaus. Hiermee kan ze lekker spelen!

 74. Jeldou 1 december 2018 at 21:17 - Reply

  Omdat mijn dochter dit vast super leuk zal vinden!

 75. Cora van der Bijl 1 december 2018 at 21:17 - Reply

  Ow heel graag voor mijn meisje super gaaf.?

 76. Hilde Gomis 1 december 2018 at 21:23 - Reply

  Leuk voor onze dochter Dot!!

 77. Tatjana 1 december 2018 at 21:31 - Reply

  Wow! Wat super super leuk! En wat kunnen de kids hier lang plezier van gaan hebben! Ideaal! Ik doe daarom heel graag mee!
  Lieve groet!

 78. Happy.mommy92 1 december 2018 at 21:32 - Reply

  Oohh ik doe heel graag mee voor ons 14 maanden jonge zoontje. Waarom?? Om een lang verhaal kort te houden, omdat hij een kanjer is! Weer heel ziek geweest en net weer thuis uit het ziekenhuis. Onze ziekekenhuis bezoeken zijn niet meer op 1 hand te tellen. Omdat zijn sinterklaastijd in het water is gevallen, gun ik het hem zo??

 79. Ellen 1 december 2018 at 21:41 - Reply

  Lijkt me superplezant voor mijn klein meisje van 8,5 maand oud. Ze heeft zo hard gevochten toen ze in mijn buik zat en dit lijkt me een superfijn cadeautje voor mijn dapper lief klein meisje. Liefs.

 80. Sarena Schellings 1 december 2018 at 21:56 - Reply

  Jaaahh leuk! Onze meid is nu 5 maanden en volop de wereld aan het ontdekken. Zolang het maar geluid maakt en beweegt, wordt zij een blije meid en beweegt ze wild haar armen en benen. Hoe leuk is deze tafel dan. Ken hem nog niet, dus maak er ook graag kennis mee

 81. Claire 1 december 2018 at 22:05 - Reply

  Wauw ?! Supergaaf voor mijn dochtertje van net 6 maanden. Ze grijpt van alles vast en is mega nieuwsgierig! Deze mooie speeltafel zou ze helemaal geweldig vinden, netals haar broer van net 2 jaar;).

 82. Floor Verseveldt 1 december 2018 at 22:19 - Reply

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn jongste zoontje. Hij is nu 7 maanden en erg nieuwsgierig naar het speelgoed van zijn broer dus ik vermoed dat ik hem hier blij mee zou maken.

 83. Mamavansaar 1 december 2018 at 22:30 - Reply

  Wauw! Gave winactie! Super ideaal dat tie met je kindje meegroeit, zo heb je iig lang plezier van je speelgoed.
  Ik ga duimen voor m’n kleine meisje, wat zal ze hier lekker mee kunnen spelen. En het is ook nog eens leerzaam,win-win 🙂

  Ps. Volg je op insta:)

 84. Amy 1 december 2018 at 22:30 - Reply

  Ik doe mee voor mijn prinsesje. Een oerwoud aan speelgoed beschikbaar..echter onmogelijk om iets voor langere duur te kiezen en dan liefst ook nog beetje educatief ipv alleen maar geluiden waar wij als ouders kriegel van worden. Ik kende deze nog niet maar het voldoet aan de beschriiving en spaart weer uren internettten en winkels afstruimen.

 85. Mar92 1 december 2018 at 22:47 - Reply

  Hey! Ik lees altijd graag jouw blogs via FB en zo zag ik deze leuke actie voorbij komen. Ons lieve dochtertje Lenthe wordt bijna 1 ! (15 december) en wat zou dit een gaaf cadeau voor haar zijn! Wij maken graag kans! #duimen #sinterklaasje #verjaardag

 86. Silke (en Emma ?) 1 december 2018 at 22:48 - Reply

  Jaaaa cool! Voor mijn grote kleine Emma van net 9 maanden. Zo leuk! ? switch it up!

 87. Michelle 1 december 2018 at 23:19 - Reply

  Wat een super toffe activiteiten tafel zeg! Waarom ik hem zou moeten winnen? Ten eerste omdat we voor ons zoontje van 5 maanden geen Sint cadeaus hebben?! M’n dochtertje van 2 hier ook nog mee kan spelen en deze dan wel als cadeau gegeven kan worden aan onze jongste! 2 kids in 1 klap blij?! Dus wij duimen enorm hard dat deze tafel bij ons mag belanden?!

 88. Samantha 1 december 2018 at 23:40 - Reply

  Heel graag voor onze kanjer Romy van 11 maanden
  Is gek op geluiden en lacht heerlijk mee

 89. Melissa Hofstede 2 december 2018 at 00:20 - Reply

  Oh wauw deze zou heeeeeel welkom zijn voor onze tweeling meisjes van 5 maandjes. En hun grote broer van net 2 zal het ook nog wel heel interessant vinden denk ik!! ?

 90. Ilse Visscher 2 december 2018 at 00:44 - Reply

  Dat is een gaaf ding! Die zou ik erg graag willen winnen voor mijn zoontje Lars. Hij is enorm ondernemend en dit sluit perfect aan. Lekker ontdekken! Ik doe dus graag mee voor hem.

 91. Yuen Oh 2 december 2018 at 01:32 - Reply

  Wil graag winnen voor pnze baby meisje. Wat een avond. Helaas eindig in ziekenhuis dat ze zo verkouden koorts en suf wordt. Met dit leuke tafel kan ze hopelijk deze vervelend ervaring weer leuk maken

 92. Gerieke 2 december 2018 at 06:38 - Reply

  Wat een leuk cadeau, mijn zoontje van bijna 8 maanden zou hier heel leuk mee kunnen spelen hij ontdekt de wereld nu nog op zijn buik maar wil al aan alles omhoog dus fijn dat dit een 3 in 1 is… ?

 93. Tamara D 2 december 2018 at 06:43 - Reply

  Wat een superleuke laatse Sint actie!

  Mijn lieve zoontje is er nu nog net een tikkie te klein voor. Hij is iets meer dan 2 maanden, maar hij is een echte ontdekker. Dus ik denk dat hij dit helemaal leuk gaat vinden!

 94. Carlijn 2 december 2018 at 06:46 - Reply

  Oeeh, wat leuk ? Mijn dochter is bijna 9 maanden en is gek op allerlei ‘doe-dingetjes’, kleurtjes en geluidjes. Een schot in de roos met deze activiteitentafel! Goed voor de ontwikkeling, maar ook vooral om veel plezier met het spelen te hebben. Wat een kanjers hè, zo lekker op de buik kunnen spelen. Duim, duim, duim! ?

 95. Ingrid 2 december 2018 at 06:59 - Reply

  Voor kleinzoon Dean. Begint zich net om te draaien en moet van de fysio ook meer op zijn buik.

 96. Linda 2 december 2018 at 07:43 - Reply

  Jaaa onze dochter is 10 maanden en staan is alles. Maar staan en spelen,… Tja daar hebben we nog niets voor. Dus dit zou geweldig zijn!

 97. Kristel Brouwers-dijkhuizen 2 december 2018 at 08:30 - Reply

  Dat zou nou eens leuk zijn voor ons jongste mannetje hii is net 1 en de ontwikkeling begint nu eindelijk vooruit te gaan dus dit kan hem zeker de goede weg op helpen.

 98. Marjolein 2 december 2018 at 08:39 - Reply

  Altijd lastig om te schrijven waarom je iets heel graag wilt hebben! Nou gewoon. Omdat ik het graag wil winnen haha. Mijn dochter Fien is bijna 7 maand ze vind geluidjes en speeltjes helemaal geweldig dus eigenlijk zou dit heel goed uit komen. Nou ik ga duimen voor Fientje

 99. Lieke 2 december 2018 at 08:58 - Reply

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn zoon van 2 maanden. Meneer loopt voor op zijn ontwikkeling en raakt snel verveeld. I
  Dit zou een uitkomst zijn met alle geluidjes en speeltjes die er op zitten. Meneer kan dan lekker op de grond of in de box spelen.

 100. Miranda van Eijk 2 december 2018 at 09:09 - Reply

  Hij zou echt super zijn voor mijn dochtertje Tess. Op 5 december is ze precies 6 maanden en vindt alles al zo interessant 🙂 Tess en ik duimen hard haha

 101. Sandra 2 december 2018 at 09:12 - Reply

  Leuk leuk! Zou het perfecte sinterkerstcadeau zijn voor onze dochter van 11 dagen.. Want tja.. Wat leg je nu voor zo’n newborn onder de kerstboom?!

 102. Inger 2 december 2018 at 10:05 - Reply

  Leuk! Sint al gevierd, maar kerst en de 1e verjaardag van de kleine vieren we ook nog deze maand. Het lijkt me geweldig om hem met dit speelgoed weer nieuwe dingen te laten ontdekken.

 103. Annie den Uijl - Oudshoorn 2 december 2018 at 12:14 - Reply

  Wat een groot vermaak, daar gaan we van genieten.

 104. Stefanie 2 december 2018 at 14:33 - Reply

  Och wat staat deze al lang op mijn verlanglijstje voor dochterlief! Ik stak hem steeds meerdere keren in m’n online winkelmandje, maar dacht telkens weer .. “ik mag niet teveel kopen” .. haha maar dit is zo leuk! Wat zou ik dit fijn vinden voor Mona! Winnen zou dus ideaal zijn .. speelgoed toch aanwezig voor onze kleine duracell en moeder geen schuldgevoel over de portemonnee .. winwin!

 105. Nele 2 december 2018 at 19:29 - Reply

  Wat een leuke speeltafel, Super leuk voor mijn dochtertje!

 106. Tineke Janzen 2 december 2018 at 20:51 - Reply

  Oh wat leuk voor mijn meisje van 7 maanden! Ik volg je via Facebook en Instagram. Dit ziet er leuk uit en wat handig dat het mee kan groeien, zo heeft ze er lang plezier van. Ik hou echt van Little Tikes, ze hebben altijd zoveel leuk speelgoed. Dit ziet er erg uitnodigend uit, ik ben benieuwd hoe mijn dochter hierop zou reageren.
  Liefs

 107. Mama Melek 3 december 2018 at 08:50 - Reply

  Wauw dit zou een superleuk verjaardagscadeau zijn voor mijn lieve dochtertje die 12 december 2 jaar wordt ?

 108. melissa 4 december 2018 at 10:34 - Reply

  Nog net op tijd! ik doe graag mee voor ons nichtje. bijna 1 jaar en volop op ontdekkingstocht. daarom een perfect cadeautje voor haar. ik volg uiteraard via fb.

 109. Miekske Dingens 4 december 2018 at 12:30 - Reply

  Wat een fijne actie! Heel graag een kansje, lijkt me superhandig en heel leerrijk! <3 Fingers crossed!

 110. Joelle 4 december 2018 at 13:44 - Reply

  Dit lijkt me zo leuk voor mijn dochtertje, ze is nu 6 maanden en ik merk dat ze het fantastisch vindt als ik met nieuw speelgoed kom en spulletjes afwissel. Soms wel lastig om te bedenken wat leuk is, maar dit ziet er super uit en gaat zo te zien ook nog een hele poos mee. Ik ga hard duimem!

 111. Claudia Diependaal 4 december 2018 at 16:02 - Reply

  Hoi hoi,

  Wat een gave win actie is dit hoor! Ik zie hem helaas nu pas! Maar doe zeker mee! Als het nog kan!

  Groetjes Claudia!

 112. Corinne de Graaf 4 december 2018 at 19:19 - Reply

  Zou een leuk kraamcadeau zijn voor mijn a.s.Neefje.
  Over een maandje wordt ik trotse tante dus ik doe graag mee.

Reageer

CommentLuv badge