Sint giveaway #5: sieradenset uit de K3-collectie van Twice As Nice

///Sint giveaway #5: sieradenset uit de K3-collectie van Twice As Nice

Sint giveaway #5: sieradenset uit de K3-collectie van Twice As Nice

De Goedheiligman is weer in het land en dat betekent: tijd voor cadeautjes! Op Mama’s Meisje kun je vandaag en morgen nog leuke prijzen winnen in de Sint giveaways! Oh kom er eens kijken… Bij de deze prachtige sieradenset uit de nieuwe K3-collectie van Twice As Nice! Doe jij mee?

Shine bright like a diamond!

Als klein meisje droeg ik een armbandje met een naamplaatje, op mijn vijfde kreeg ik oorbellen en ik droeg al vroeg ringen. Mijn liefde voor sieraden zat er al vroeg in! Nog steeds draag ik het graag en hoewel ik voor Suus en Niene een aantal sieraden heb gekregen bij hun geboorte, hebben zij er tot nu toe nog geen gebruik van gemaakt. Toen ik dus een sieradenset ontving van de Belgische webshop Twice As Nice, besloot ik deze weg te geven. Want hoe leuk is de nieuwe collectie met sieraden die zijn gebaseerd op de vrolijke meiden van K3? Ik laat je zien welke items ik ga weggeven!

K3 Sieraden Twice As Nice - Mama's Meisje blog

Alle kleuren van de regenboog

Als ik aan K3 denk, dan denk ik aan vrolijke liedjes en dito kleuren. Precies zo ziet de nieuwe K3 sierradencollectie van Twice As Nice eruit. “Alle kleuren van de regenboog!“. Er zijn oorbellen, armbandjes en halskettingen verkrijgbaar in allerlei vrolijk gekleurde vormen en designs. Denk aan hartjes, sterretjes, rolschaatsen en natuurlijk het bekende logo van K3. Doordat alle kleuren bij elkaar matchen, kun je alle items met elkaar matchen en kan ieder dametje een combinatie uitzoeken die bij haar past. Ik ontving oorbelletjes in hartvorm, een armbandje met sterretjes en het K3-logo en een halsketting met een rolschaats en het K3-logo. De sierraden zijn gemaakt van edelstaal, waardoor ze sterk en makkelijk te onderhouden zijn. Wel zo handig als ze gedragen worden tijdens het spelen. Ook zijn de kettingen en armbandjes verstelbaar, dus zowel voor kleine als wat grotere meiden geschikt. Met de feestdagen in het vooruitzicht is dit een leuke cadeautip voor de kleine K3-fan!

collage K3 oorbellen hartjes ketting sterretjes ketting rolschaats sieraden - Mama's Meisje blog-horz

Exclusieve K3 Sieraden oorbellen armband ketting - Mama's Meisje Blog

WIN: K3 sieradenset van Twice As Nice

Wil jij kans maken op de afgebeelde K3 sieradenset van Twice As Nice? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze exclusieve items!
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 3 december 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 4 december bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Door |2018-11-30T14:38:42+02:00november 30th, 2018|Fashion|32 Comments

Over de schrijfster:

32 Comments

 1. Jill 30 november 2018 at 20:46 - Reply

  Onze dochter van 5 jaar is helemaal fan van k3 en van sieraden! Had deze sieraden nog niet gezien maar ze zijn echt heel erg leuk!

 2. Anna 30 november 2018 at 20:54 - Reply

  Hoe gaaf is dit dan! Ik doe mee ??

  Mijn dochter Julia zou dit echt geweldig vinden!

  Facebook: An Na

 3. Denise 30 november 2018 at 20:55 - Reply

  Dit zou noa helemaal geweldig vinden! Een echt meisjemeisje en dol op sieraden EN k3! Ze kent alle liedjes en danspasjes uit haar hoofd en voor haar 6e verjaardag in januari wil ze een echt k3 feestjes en k3 cadeautjes natuurlijk! Dit zou het feest compleet maken! ?

 4. Sharon 30 november 2018 at 20:58 - Reply

  Onze dochter van bijna 3 is helemaal gek van k3 ze danst en zingt alle liedjes mee.
  Leuk voor 5 december en om te stralen op haar 3e verjaardag 11 december.

 5. Anne 30 november 2018 at 20:58 - Reply

  Wat zijn deze superdupermooi zou mijn dochter Feline van 4 jaar zeggen. Ze echt een groot fan, de kamer is in K3 stijl en ze zingt en danst graag op alle liedjes. Ze kent supersnel uit dr hoofd! Hoe leuk zou het zijn als ik ze met deze sieraden mag verassen. Echt een meisje wat graag sieraden draagt. Dus maar duimen?

 6. elisabeth maria martina 30 november 2018 at 21:15 - Reply

  mijn kleindochter gaat vast helemaal uit haar plaat als dit mooie kado van K3 naast haar schoentje staat

 7. Marian B 30 november 2018 at 21:16 - Reply

  Wat leuk! Ik heb hier een echte K3 fan, ze staat er mee op en gaat er mee naar bed. Sieraden vind ze ook interessant en leuk en deze helemaal! Het proberen waard lijkt me.

 8. Jacqueline Van de Manakker 30 november 2018 at 21:22 - Reply

  Mijn kleindochter is helemaal weg van K3, is zelfs al eens naar hun wezen kijken.
  Dit zou ze echt geweldig vinden, dus waag ik heel graag een kansje voor haar

 9. Nele 30 november 2018 at 21:24 - Reply

  Zo’n mooi cadeautje voor mijn kleine meid.

 10. Marlies 30 november 2018 at 21:26 - Reply

  Ons oudste dametje is een echte lady! Deze sieraden zouden haar look helemaal afmaken.

 11. Erica 30 november 2018 at 21:27 - Reply

  Hoe leuk dit ? mijn kleine Fem van 3 jaar zou dit zo gaaf vinden! Een echte K3 fan en helemaal into oorbelletjes enzo ?? fingers crossed!

 12. Rianne jansen 30 november 2018 at 21:36 - Reply

  Deze zijn erg leuk! Ik waag graag een gokje voor onze 2,5 jarige dochter die op haar lijstje alleen een bellenblaas en een muts voor de pop heeft staan. Het is een echt poppenmeisje met armbandjes en nagellak.

 13. Linda Raaijmakers 30 november 2018 at 21:48 - Reply

  Omdat Eva nu wat sieraden gaat dragen en ze deze van K3 zeker zal waarderen 🙂

 14. Anja 30 november 2018 at 22:02 - Reply

  Wat een mooie sieraden, ik doe graag mee voor mijn oudste dochter die in december 5 wordt en graag haar eigen kleding stylt en fan is van K3, deze sieraden gaan dus in de smaak vallen, we duimen!!!

 15. Sanne 30 november 2018 at 22:05 - Reply

  Dit zou mijn dochtertje echt geweldig vinden. Ze vindt het super leuk om te dansen op k3 en is nu in een fase dat ze sieraden helemaal geweldig vindt.

 16. Nathalie 30 november 2018 at 22:52 - Reply

  Onze kleindochter zou deze set geweldig vinden! Hele dagen kijken en zingen we K3.
  Dit is alleen maar toegenomen sinds we samen naar de show van K3 geweest zijn.
  Dit zou de kers op de taart zijn voor haar, gek van K3 en gek op alles wat blinkt ?
  Dit zou het ultieme cadeau zijn voor onder de kerstboom ?

 17. Saskia 30 november 2018 at 23:22 - Reply

  Wat een gave set en win actie! Onze K3 tuttebel is 8 december jarig! Lastig Wat je ze na sint kan geven en eens wat anders is!! Wij doen mee!

 18. Tamara 1 december 2018 at 01:18 - Reply

  Mijn nichtje is fan van k3 en sieraden. Ik doe dus graag voor haar mee.

 19. Kristel Gubbels-daemen 1 december 2018 at 02:16 - Reply

  Wow wat mooi echt iets voor onze k3 fan Noor

 20. Marian zw 1 december 2018 at 06:07 - Reply

  Echt een heel mooi setje, ik loot graag mee voor mijn meisje!

 21. Tamara 1 december 2018 at 06:59 - Reply

  Hier een grote K3 fan dus ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje! Ik volg je op IG (tammietam86)

 22. Annieka 1 december 2018 at 07:09 - Reply

  Weer een leuke actie! Emma is helemaal fan van K3, verkleden en zingen dus dit setje komt goed van pas ?

 23. Melissa 1 december 2018 at 21:05 - Reply

  Ja super leuk voor mn dochter lola. Gewoon omdat ik dr zo lief vind. Ze wordt 13december 4 jaar en gaat in januari naar de grote meiden school , kan ze daar shinen met dr nieuwe sierraden.
  Liefs x

 24. Sjoerd hendrikse 1 december 2018 at 21:06 - Reply

  Ik noem mijn 5jarige meisje vaak een ekster haha! Ze draagt graag de sieraden van mama en zou het geweldig vinden haar eigen sieraden te hebben! Ze is ook nog eens bijna jarig en zou hier maar wat graag de show mee willen stelen!

 25. Minarda 1 december 2018 at 21:21 - Reply

  De k3 jurken mogen niet aan naar school en opvang, maar met deze leuke sieraden kunnen ze overal laten zien dat ze fan zijn!

 26. C L 1 december 2018 at 21:22 - Reply

  Wow wat juweeltje voor blingbling meisje! #k3 is haar helemaal tot aan hoofd en oren geschoten.?

  K3 is enige wat ik hoor voor mijn bijna jarige meisje. Dit zeker musthave om haar te zien stralen.

 27. Sarike Kobus 1 december 2018 at 21:36 - Reply

  Super leuk voor mijn k3 meisje Meike! ? ze is mega fan!

 28. Annie den Uijl - Oudshoorn 2 december 2018 at 12:21 - Reply

  Wauw, wat gaaf. Doe heel graag mee voor onze kleindochter, groot k3-fan

 29. Milou 3 december 2018 at 08:52 - Reply

  Ik doe graag mee voor de kleine meid! Heel lief dit setje!

 30. Nienke 3 december 2018 at 20:14 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ze is helemaal fan van K3! Ze wordt helemaal blij van dit toffe setje?

 31. Claire 3 december 2018 at 21:41 - Reply

  Zo leuk! Kate is de 19e jarig en wil een K3 feestje. De taart is besteld, de liedjes staan klaar en dit kadootje zou wel echt de kers op de taart zijn!

 32. Fleur 3 december 2018 at 21:45 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter van 6 jaar. Ze start morgen voor haar B-diploma en zou een erg mooi cadeautje zijn, als ze hem haalt
  Fleur onlangs geplaatst…Lopen op lucht – Nike Air Max 270, dé sneaker van dit momentMy Profile

Reageer

CommentLuv badge