Sint giveaway #4 | Baby Alive Plas & Dans Baby

///Sint giveaway #4 | Baby Alive Plas & Dans Baby

Sint giveaway #4 | Baby Alive Plas & Dans Baby

De Goedheiligman is weer in het land en dat betekent: tijd voor cadeautjes! Op Mama’s Meisje kun je de komende weken leuke prijzen winnen in de Sint giveaways! Oh kom er eens kijken… Bij Baby Alive Plas & Dans Baby! Doe jij mee?

Zindelijkheidstraining

Met een peutertje van 2 jaar zitten wij op dit moment weer volop in de zindelijkheidstraining. En, ik heb het misschien al vaker gezegd, mijn ervaring is dat je daar als ouder vooral niet te veel druk op moet leggen. Dit heeft namelijk totaal geen zin en werkt vaak averechts. Nu heeft mijn jongste dochter een grote zus die haar precies voordoet hoe het allemaal werkt, maar wat is er nou leuker dan zelf een ‘baby’ hebben die je op het potje kan zetten en dan ook nog echt plast! En danst, en zingt, en kletst… Baby Alive Plas & Dans Baby van Hasbro zegt het allemaal te kunnen en wij mochten het uitproberen.

Collage Baby Alive plas en dans babypop review speelgoed - Mama's Meisje Blog

Pop met jongens- en meisjesstand

Hasbro’s Baby Alive Plas & Dans komt in een mooi pakket bestaande uit een pop (die in verschillende varianten verkrijgbaar is) gekleed in een jurkje, een onderbroekje (want luiers heb je natuurlijk niet meer nodig als je zindelijk bent), een potje, een drinkflesje, een zeeppompje (handjes wassen na het plassen!), een kammetje voor de haartjes van de pop en een stickervel met stickertjes als zijnde beloning voor het plassen op het potje. De pop ziet er vrolijk en lief uit en heeft achterop haar rug een duidelijke aan- en uit knop met de mogelijkheid om haar in een jongens- of meisjesstand te zetten. In de jongensstand word je papa genoemd en in de meisjesstand ben je mama. Leuk detail aangezien er naast poppenmoedertjes ook genoeg poppenvaders zijn. Hasbro gaat met zijn tijd mee. Er gaan 4 AA batterijen in het vakje op de rug van de pop maar, pluspunt, de pop wordt geleverd met demo-batterijen. Direct speelplezier dus. Met een druk op het buikje van de pop begint de pret. De pop zingt, danst, lacht en geeft al snel aan dat ze dorst heeft. Het flesje van de pop vul je met water en leeg je vervolgens in het mondje van de pop. Als je dit goed doet (en dit is niet zo lastig maar een beetje hulp papa en/of mama is wel handig), maakt de pop slurp geluidjes.

Review Baby Alive Plas en Dans Babypop speelgoed - Mama's Meisje Blog

Een plasje op het potje!

Kort nadat de pop water heeft gehad, geeft ze aan dat ze nodig moet: onder andere door te gaan wiebelen op haar voetjes. Hup, op het potje! Schrik niet van het geluid dat de beentjes maken als je ze in ‘de potjes stand’ buigt; ik dacht de eerste keer op zijn minst dat mijn dochter de beentjes van de pop aan het ontwrichten was maar dit geluid is normaal (bij Baby Alive dan). Vervolgens is het even geduld hebben. De pop danst op het potje maar doet eerst nog niets… Na een tijdje klinkt het geluid van een plasje en tadaa; Baby Alive heeft een plas gedaan op het potje! Handjes wassen, sticker voor het plassen op het potje, net echt! Mijn peuter en mijn kleuter waren in ieder geval flink onder de indruk 😉 Baby Alive Plas & Dans is een leuk cadeau voor kindjes die bezig zijn met zindelijk worden. Je peuter leert dat plassen op het potje niet eng is, maar juist heel leuk. Naast de goede gewoonte van het plassen op het potje slijt je ook de routine van het handjes wassen er op een speelse manier in. En onze oudste dochter (4 jaar) mag dan al zindelijk zijn, ook zij speelt graag met de pop. Kleertjes aan en uit, drinken geven en laten plassen, haartjes kamen; Baby Alive leent zich ook uitstekend voor de wat oudere zorgzame poppenmoeder of –vader. Een leuke cadeau voor door de schoorsteen of voor onder de kerstboom!

Review Baby Alive Plas en Dans Babypop speelgoed - Mama's Meisje Blog

Baby Alive Plas & Dans Baby is voor €66,99 verkrijgbaar bij meerdere speelgoedwinkels en online

WIN: Baby Alive Plas & Dans Baby

Niet alleen Ilse en haar meiden werden door de Sint verblijd met deze schattige babypop. We mogen ook iemand blij maken met de Baby Alive Plas & Dans Baby! Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze plas & dans babypop
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 30 november 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 1 december bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Door |2018-11-19T15:39:39+02:00november 27th, 2018|Speelgoed & Boeken|49 Comments

Over de schrijfster:

49 Comments

 1. J 27 november 2018 at 06:13 - Reply

  Graag, dat zou onze oom fantastisch vinden. Sinds hij een zusje heeft, wil hij graag helpen met alles en heeft hij een pop, die hij eten geeft en de luier verschoont.

 2. FleurVleeming 27 november 2018 at 06:43 - Reply

  Zou super leuk zijn voor ons poppenmoedertje Lauren!!! We hebben zelf net n potje gekocht om er vertrouwd mee te raken – niks moet- maar dit zou het perfecte kerstcadeau zijn!

 3. elisabeth maria martina 27 november 2018 at 07:25 - Reply

  daar zou mijn kleindochter heel erg goed voor zorgen
  ze is dol op dansen en springen en leuke liedsjes zingen
  dat komt dus allemaal goed

 4. Cynthia 27 november 2018 at 07:25 - Reply

  Ow waauw dat zal handig zijn? misschien dat onze oudste dan ook op het potje wil plassen. Ze heeft het een tijd gedaan en nu weigert ze. Miss dat als Alice het voor doet Mirthe ook gaat.?

 5. Iris Bakker 27 november 2018 at 07:36 - Reply

  Superleuk voor onze tweejarige poppen moeder, kan ze alvast oefenen met het potje

 6. Adrienne (FB Adrienne Chahid Liliya) 27 november 2018 at 07:38 - Reply

  Wat een mooie giveaway! Ik schrik wel een beetje van de prijs ? Deze pop is ideaal voor mijn kleine meid van 2 jaar. Ze heeft haar eigen potje waar ze regelmatig op zit maar nog niet doorheeft hoe erop te plassen. Deze pop is een echte must have waar ze zelf de pop kan verzorgen en leert hoe te plassen. En nog idealer samen stickertjes plakken als het gelukt Is!

  Ik doe heeeeeeeeeeeeel graag mee!

 7. Anouk 27 november 2018 at 07:40 - Reply

  Super leuk voor onze dochter van 2,5 door de geboorte van haar broertje en mindere start van hem,ben ik nog niet begonnen met de zindelijkheidstraining. En dit is een goede stap om het haar te leren en bovenal is het een echt poppen moeder vooral, nu vooral net haar broertje. We doen graag mee!

 8. Saskia 27 november 2018 at 07:42 - Reply

  Hoe schattig. Ik kan zo niet wachten totdat Skye met poppen kan spelen. Ze heeft haar first baby born al. En die kussen we iedere avond welterusten. Wij doen mee,en we duimen heel hard.

 9. Anouk 27 november 2018 at 07:42 - Reply

  We doen graag mee voor onze dochter van 2,5 waar mee ik nog niet begonnen ben met zindelijkheids training ivm met de geboorte van haar broertje en mindere start van hem. En dit is ideaal om eens te oefenen met haar en ze is ook nog eens een echt poppen moeder!

 10. Marleen Oosterloo 27 november 2018 at 07:47 - Reply

  Super leuk voor mijn poppen moedertje thuis

 11. Nathalie 27 november 2018 at 07:50 - Reply

  Leuk dit zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje. Hij is bijna 4, maar nog niet zindelijk. Wel af en toe mee bezig. hij weet ook heel goed hoe het moet. Maar gewoon te lui.

 12. Elinny de waal 27 november 2018 at 07:53 - Reply

  Ohhh wat een toffe acties allemaal!
  Ook hier doen we weer graag aan mee! Lynn gaat al regelmatig op het potje zitten, maar ik denk dat ze het nog niet helemaal snapt! Als ze de pop een echt plasje ziet doen, snapt ze het misschien beter! Wij duimen weer verder!

  Groetjes Elinny en Lynn!

 13. Joyce van Dorp 27 november 2018 at 08:10 - Reply

  Wat leuk deze pop! Ik doe graag mee voor mijn dochters van bijna 5,5 en bijna 2,5. De jongste moet nog zindelijk worden, wellicht helpt deze pop haar een beetje. Kunnen ze naast elkaar op het potje zitten ??

 14. Marlies 27 november 2018 at 08:30 - Reply

  Leuk voor onze dametjes van 3 en 1,5. De oudste is zindelijk qua plassen, maar vindt het allemasl nog erg interessant. De jongste aapt haar zus na, dus wil ook op de wc/potje. Hier kunnen ze ren hoop lol aan gaan beleven.

 15. Lianne 27 november 2018 at 08:41 - Reply

  Wederom een gave give away?
  Mijn zoontje van 2 jaar en 3 maanden is bezig met zindelijk worden en net grote broer geworden! Zou een top cadeau zijn. Mama helpen met de pop en zichzelf trainen in zindelijkheid?

 16. Cindy Framke 27 november 2018 at 09:05 - Reply

  Wat een leuke pop! Mijn dochtertjes zullen dit erg leuk vinden. Ze zijn vorige week grote zus geworden. Ik ben vorige week bevallen van ons 3e dochtertje. Ze willen mij graag helpen met de baby dus kunnen ze hiermee leuk zelf moedertje spelen.

 17. Kristel Gubbels-daemen 27 november 2018 at 09:06 - Reply

  Super leuk voor onze dochter Noor dan kan ze voor de pop zorgen en niet alleen voor haar zusje. Ze is heel erg lief en zal goed voor zorgen. Voor zusje Lotte is het goed want dan kan ze samen met de pop leren op het potje te plassen

 18. Anna 27 november 2018 at 09:40 - Reply

  Ik doe heeeeeel graag mee voor mijn dochter Julia…!

  Zal ze geweldig vinden ?

  Facebook: An Na

 19. Francis Boom 27 november 2018 at 10:06 - Reply

  Mijn jongste dochter is een echte poppenmeisje. Deze zal ze fantastisch vinden, en hopelijk gaat ze dan ook zelf op het potje net als de pop. Ik ga duimen

 20. Charissa 27 november 2018 at 10:08 - Reply

  Wat leuk!
  Wij zijn druk bezig met op hey potje zitten of een op de wc, plassen vind ze erg lastig maat de grote boodschap gaat al super goed! Misschien kan deze pop haar helpen met plassen op het potje!

 21. Iris 27 november 2018 at 10:12 - Reply

  Super leuk 🙂 me dochtertje is dol op poppen. En baby’s. Loopt de hele dag rond met de pop van haar grote zus. Dus een eigen pop is wel ideaal;)

  @irishoebe / @kastjevanjazzenlynn

 22. Alicia lof 27 november 2018 at 10:18 - Reply

  Aaaah ja dat zou ons kleine meisje geweldig vinden. Ze is 1,5 en helemaal gek van baby’s??. Ze gaat ook steeds naar het potje en zogenaamd plassen. Dit zou echt geweldig zijn voor onze prinses!??

 23. Sanne 27 november 2018 at 10:35 - Reply

  Wat een geweldige pop!!! En met 2 kleine poppen mama’s in huis maak ik hier 2 meisjes erg blij mee (2&4 jaar)!

 24. Vicky vd burgt 27 november 2018 at 10:52 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor onze kleine papa (bijna 2) ?

  Hij vind het geweldig om voor een klein babytje te zorgen, blijft ze maar kusjes en kusjes en knuffeltjes geven en is zelf nu ook bezig met leren op het potje te plassen ?

  Soms is het nog een beetje eng.. maar wie weet is dit juist het steuntje in de rug voor onze kleine papa.. En als zusje lief iets groter is (nu 8 maanden) kan zij er ook mee spelen ?

 25. Katja 27 november 2018 at 12:04 - Reply

  Zo’n gaaf cadeau voor onze Nohé van 18 maand.
  Ze loopt nu het hele huis al door te sjouwen met een klein popje..

 26. Linette 27 november 2018 at 12:23 - Reply

  Wat een leuk cadeau voor onze dochter van 2 jaar, we zijn volop bezig met zindelijkheidstraining! Dus deze pop komt goed van pas!!

 27. Sharon 27 november 2018 at 12:50 - Reply

  Jaa!leuk! Ik doe mee! Leuk voor Tessa, echte poppenmoeder en kan ze ook meteen samen leren op het potje te gaan!

 28. Chantal Obbink 27 november 2018 at 13:40 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter. Elke ochtend gaat zij eventjes op het potje zitten om alvast wat te oefenen. Leuk als ze dit samen met deze pop kan doen en er ook een echte plas komt. Ze is dol op poppen dus er zal veel geknuffeld worden en heel goed voor gezorgd worden

 29. Inge h 27 november 2018 at 16:49 - Reply

  Die wil ik wel ik winnen voor Lott, mijn dochter.
  Een echt poppenmoedertje maar onlangs heeft er eentje haar been gebroken… drama’s tot en met. Ik moet het niet uitleggen. Lijkt me ook wel nog leuker als de pop zelf ook meespeelt en zegt wat ze nodig heeft! Bij haar baby born met gebroken been moet ze dat natuurlijk zelf verzinnen. Ze zegt zelf dat ze zo graag met poppen speelt omdat ze geen broertje of zusje heeft… Oops.?

 30. Nicole 27 november 2018 at 17:03 - Reply

  Super leuk voor onze dochter Jinthe die graag met poppen speelt en dit haar hopelijk ook gaat helpen in haar eigen ontwikkeling. En uiteraard leuk voor mama om samen met Jinthe mee te spelen?

 31. Anneliese de Waal 27 november 2018 at 19:03 - Reply

  Wat schattig voor mijn dochtertje Sam, doe graag voor haar mee, zou ze helemaal geweldig vinden 🙂

  Groetjes Anneliese

 32. Marian B 27 november 2018 at 19:51 - Reply

  Mijn dochtertje krijgt (eindelijk) interesse in het potje. Hoe leuk is het als ze ook een pop heeft die kan plassen op het potje. Een mooie stimulans lijkt mij zo!

 33. Nicole van Dongen-Monsieurs 27 november 2018 at 20:58 - Reply

  Leuke review en wat een cutie is baby alive. Mijn dochtertje Lilly van 3 jaar oud is een echte poppenmama. Speelt het liefst de hele dag met haar pop. Momenteel speelt ze met mijn oude pop, het zou super zijn haar met de feestdagen voor de deur haar te mogen verrassen met haar eerste echte eigen pop. (Ik volg je op Facebook onder de naam: Nicole van Dongen-Monsieurs en op ig onder de naam: nicolemonsieurs

 34. Milou 27 november 2018 at 22:35 - Reply

  Als trouwe volger is dit me ook niet ontgaan. Wat een leuk idee deze pop. Ik wist niet dat deze bestond… want anders had ik m allang gekocht haha. Mijn dochter van 3 is helemaal gek op poppen, maar helaas nog niet op de toilet…. hihi
  Ik zou hiermee hopen dat ze het hiermee zou kunnen leren. Ofja dit ons een handje zal helpen op een speelse manier.
  Ik weet zeker dat ze hier heel blij mee zou zijn!!??

 35. Tanja Kuijer 28 november 2018 at 00:24 - Reply

  Woehoee geweldig Mama’s Meisje wat een onwijs gave kans op de super leuke en lieve Baby Alive plas & dans pop!! Wat zou mijn ouste meisje hier gelukkig mee zijn, uren samen speeloplezier ooh zo fijn! Met plezier een kansje gewaagd, en nu maar duimen

 36. An 28 november 2018 at 05:33 - Reply

  Wat een super leuke pop! Mijne mini me van bijna twee zou het wel erg interessant vinden dat haar popje pipi doet en het misschien iets meer imiteren dan nu zo eens sporadisch een plasje op haar potje! En zelf stickers geven gaat ze ook tof vinden aangezien ze zelf super trots is op haar belongingsbord! Duimen maar! B

 37. Marloes 28 november 2018 at 06:58 - Reply

  Jaaaa super leuk! Ik volg je op Instagram en vind ook je stap naar VA super cool ? ik zou deze pop wel willen winnen voor mijn jongste dochter, zij toont sinds kort interesse in het potje en zo zou ik haar over de streep kunnen trekken om goed te oefenen!
  Marloes onlangs geplaatst…Mijn belemmerende gedachten en hoe ik ermee afrekendeMy Profile

 38. Nele 28 november 2018 at 14:59 - Reply

  Lijkt me leuk om te winnen voor mijn dochtertje, ze is dol op popjes en zo ideaal dat dit popje op het potje gaat, dat moet ze binnenkort ook beginnen leren. Kunnen ze samen op het potje gaan 🙂

 39. Minarda 29 november 2018 at 21:28 - Reply

  Dan kan Marinde zich bezig houden met haar baby ipv van haar zusje# ons moedertje

 40. Annie den Uijl - Oudshoorn 29 november 2018 at 21:48 - Reply

  Ik doe graag mee voor onze kleindochter, druk bezig met steeds op het potje te gaan… en ook haar pop (van stof) moet dan op het poppetje. Een pop die meer echt is, is dus zeer welkom!

 41. Tessa Franki 30 november 2018 at 18:08 - Reply

  Voor mijn 2 jongens zodat ze leren zorg dragen en papatjes kunnen spelen

  ??????

 42. Saskia 30 november 2018 at 20:12 - Reply

  Graag voor mijn lieve nichtje!

 43. Denise 30 november 2018 at 21:01 - Reply

  Mijn kleine meisje is erg zorgzaam. Zo zorgt ze ook mee voor haar grote zus met autisme.
  Een beetje de omgekeerde wereld, dat wel, maar o zo lief! Ze zou het geweldig vinden een klein poppenzusje te hebben, die ze alles kan leren en kan helpen om zindelijk te worden! ??

 44. Fatima van Schaaik 30 november 2018 at 21:16 - Reply

  Fingers crossed! Mijn kleine meid begint nu net zindelijk te worden. Een echte poppenmoeder.

 45. Jacqueline 30 november 2018 at 21:50 - Reply

  Wauw! Leuke actie! En het zou goed van pas komen met een peuter die bijna gaat “potty trainen”. Dus wij doen gezellig mee! Fingers crossed ????

 46. Desi 30 november 2018 at 21:55 - Reply

  Wauw leuke actie! We zijn net begonnen met plassen op het potje dit zou me dochtertje geweldig vinden samen plassen met de mooie pop ik ga duimen

 47. Hilke Havelaar 30 november 2018 at 22:11 - Reply

  Wat lijkt me die leuk! Onze dochter van 4 had ooit een baby born, maar die is helaas kwijt geraakt en hebben we nooit meer terug gevonden. Wat zou ze dit leuk vinden!
  Ik hoop zo dat wij winnen!

 48. Riannaenco 1 december 2018 at 05:41 - Reply

  Op de valreep!!! Hoop dat ik nog mee genomen wordt in de loting voor ons poppenmeisje. Zou fantastisch zijn voorlijk lieve Loisa van 1,5 jaar! Fingers crossed!!!

 49. Michelle 1 december 2018 at 23:22 - Reply

  Deze is ook te gek en zou enorm van pas komem bij ons dochtertje van 2,5! Nog niet zindelijk en zie het ook nog niet 1,2,3 gebeuren eerlijk gezegd. Duimen duimen duimen

Reageer

CommentLuv badge