Sint Giveaway #3 | FurReal Rock-A-Too Papegaai

///Sint Giveaway #3 | FurReal Rock-A-Too Papegaai

Sint Giveaway #3 | FurReal Rock-A-Too Papegaai

De Goedheiligman is weer in het land en dat betekent: tijd voor cadeautjes! Op Mama’s Meisje kun je de komende weken leuke prijzen winnen in de Sint giveaways! Oh kom er eens kijken… Bij FurReal Rock-A-Too Papegaai! Doe jij mee?

Speelgoed waar je vrolijk van wordt!

Vroeger, ergens in een grijs verleden, hadden wij thuis een Furby (niet de Furby’s van nu maar een soort van ‘eerste generatie’ Furby zeg maar). Geweldig stuk speelgoed, enorm veel plezier van gehad. Het stuk speelgoed dat mijn dochters onlangs mochten uitproberen, doet mij enorm aan deze Furby denken alleen dan natuurlijk weer net iets geavanceerder en moderner: FurReal Rock-a-Too Papegaai van Hasbro.
Dit is zo’n stuk speelgoed waar je al vrolijk van wordt zelfs als hij nog in de verpakking zit. En dat bedoel ik behoorlijk letterlijk. Rock-a-Too komt namelijk met een paar demo-batterijen en dat betekende in dit geval dat toen de postbode het pakket kwam bezorgen, er direct al vrolijke geluiden uit de doos kwamen en ik dus niet hoefde te raden welk stuk speelgoed er in zou zitten. Vraag me af of de postbode in zijn busje ook heeft kunnen genieten van de geluiden van deze vrolijke vogel…

Collage FurReal Rock-A-Too Papegaai speelgoed review - Mama's Meisje Blog

Prachtige kleuren, mooi en lief

De eerst indruk is dus goed, maar voor ik verder ga eerst nog even wat technische weetjes. De vogel draait op 4x AA batterijen die zich in een vakje aan de achterkant van de vogel bevinden. Zoals gemeld wordt de vogel geleverd inclusief een stel demo batterijen. Even zijn vachtje opzij en dan zie je ook direct de aan-uit knop met tevens een demo stand. Bij het zien van de vogel was er bij mijn oudste dochter sprake van liefde op het eerste gezicht, waar ik volledig in kan komen. De vogel ziet er erg mooi en lief uit, heeft prachtige kleuren en is lekker zacht. Daarbij begon de vogel direct te dansen en geluid te maken. De jongste vond de vogel best wel spannend maar het leeftijdsadvies luidt dan ook 4-10 jaar. En dan, wat kan hij allemaal? Een kleine opsomming: de vogel kan dansen als je hem muziek laat horen, hij kan je napraten, reageert op beweging en aanraking, fladdert met zijn vleugels, geeft kusjes en maakt een hoop lawaai 😉 Maar, met name dat laatste maakt hem voor kinderen ideaal want mijn ervaring leert dat kinderen gek zijn op speelgoed met geluid. Hoe meer geluid, hoe beter. Als je de vogel een tijdje niet gebruikt herhaalt hij de laatste woorden die hij heeft opgenomen om zo je aandacht te krijgen. En als je nog langer wacht, zal de vogel ‘in slaap’ vallen.

Zingende Papegaai FurReal Rock-A-Too Speelgoed review - Mama's Meisje Blog

Rock-A-Too is goedgekeurd!

Ik zal heel eerlijk zijn in het feit dat ik eerst mijn twijfels had bij de gebruiksvriendelijkheid van de vogel, met name voor kinderen. Ik kreeg namelijk niet zo veel voor elkaar bij onze gevederde vriend… Maar, zo blijkt maar weer, speelgoed is gemaakt met het oog op dat wat kinderen logisch vinden want mijn oudste dochter had heel snel in de gaten hoe alles werkte en stond binnen no-time lachend en dansend voor de vogel, haar armen druk op en neer bewegend. Rock-a-Too is goedgekeurd! Een prachtig stuk speelgoed maar wel vrij kostbaar, wat dan weer niet heel gek is gezien de technische snufjes die de vogel bevat. Zoek je nog iets leuks voor in de decembermaand? Denk dan ook eens aan Rock-a-Too, onze kleurige show bird. Je kind zal er waarschijnlijk geen genoeg van kunnen krijgen (jij misschien wel, maar dat is het mooie aan batterijen, die kunnen leeg 😉 ).

Review FurReal Rock-A-Too Papegaai - Mama's Meisje Blog

FurReal Rock-A-Too Papegaai is voor €74,95 verkrijgbaar bij diverse speelgoedwinkels en online

WIN: FurReal Rock-A-Too Papegaai

Niet alleen Ilse en haar meiden ontvingen deze vrolijke gevederde vriend! We mogen ook één lezer blij maken met FurReal Rock-A-Too Papegaai. Wil je kans maken op deze mooie prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze gezellige papegaai!
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 28 november 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 29 november bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Door |2018-11-25T08:42:30+02:00november 25th, 2018|Speelgoed & Boeken|143 Comments

Over de schrijfster:

143 Comments

 1. Linds Ro 25 november 2018 at 08:31 - Reply

  Aaaah super leuke winactie! Wat een stoer beesie! Ik doe graag mee voor mijn jongens zij zouden dit echt super leuk vinden!

 2. Iris 25 november 2018 at 08:35 - Reply

  Wauwie… wat een gave vogel… mijn kleine meid is echt een dierenvriend maar met twee poezen is huis vind mama het wel genoeg, maar voor deze lieve en vrolijk vogel zal mama nog een plekje vrijmaken in huis. Hier zal hij goed verzorgd worden, vermaakt worden, overal mee heen gaan en vast allerlei eten krijgen.
  Mag deze lieve papegaai bij onze dierenvriendinnetje komen wonen??

  P.s er staat een foutje in de actievoorwaarden van de win actie (namelijk de zwemmende zeemeermin)

 3. Ingrid 25 november 2018 at 08:36 - Reply

  Mijn zoontje is soms net een papegaai haha én hij is dol op dieren, zou graag voor hem meedoen!

 4. Erika van koert 25 november 2018 at 08:38 - Reply

  Heel leuk ! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Die is gek op dit soort dingen ( trouwens ook op zwemmende zeemeerminnen ? )

 5. Marijke horjus 25 november 2018 at 08:39 - Reply

  Wat is hij leuk zeg!! Met zijn vrolijke kleurtjes? ik doe heel graag mee voor ons dochtertje Ylva! Zou zo leuk zijn voor 5 december???

 6. Melissa 25 november 2018 at 08:39 - Reply

  Wouw wat tof mijn dochter stond al voor het schap maar de prijs gaat mij echt boven me pet. Hopelijk maakt ze op deze manier toch kans op haar oggel zo als zij zecht. Gr melissa

 7. Laury 25 november 2018 at 08:40 - Reply

  Wat gaaf! Mijn zoontje is ontzettend allergisch en heeft astma, onze vogeltjes moesten helaas weg toen hij geboren werd en ook de kat moest een ander huisje zoeken 🙁
  Dit zou de perfecte oplossing zijn, zo heeft hij toch een huisdier ! En stiekem vinden wij hem net zo leuk als hij !

 8. Marleen Oosterloo 25 november 2018 at 08:43 - Reply

  Wauw. Dat zullen die twee belhamels van mij geweldig vinden

 9. karin lorkeers 25 november 2018 at 08:44 - Reply

  Wat een prachtbeest. Amy is zelf vaak een papegaai dus hoe mooi is het als ze straks voor haar verjaardag een vriendje papagaai mag krijgen ?

 10. Charissa 25 november 2018 at 08:45 - Reply

  Ook al weer zo leuk! Pas perfect bij het liedje papegaaitje leef je nog, wat hier ook graag word gezongen.

 11. Elinny 25 november 2018 at 08:45 - Reply

  Wij doen heel graag mee voor de FurReal Rock a too papegaai! Vooral de Kusjes functie en dansbewegingen zouden hier in huis favoriet zijn! Hoeft Lynn de dansmoves van mama niet meer na te doen ?

  En met de naderende verhuizing is sinterklaas een klein beetje aan de kant geschoven, maar met deze leuke papegaai is Lynn dat vast snel vergeten!

  Groetjes Elinny & Lynn!

 12. Sanne 25 november 2018 at 08:45 - Reply

  Wat leuk! Dan kan mijn dochtertje eens af en toe hem de oren van de kop kletsen in plaats van mij.

 13. Liline 25 november 2018 at 08:46 - Reply

  Elke keer als Norah deze op de reclame voorbij ziet komen zit ze gefascineerd en enthousiast te kijken, dus deze zal vast en zeker in de smaak vallen!

 14. Inge 25 november 2018 at 08:48 - Reply

  Er zijn al heel erg lang van die elektronische dieren op de markt. Lieve hondjes, poesjes, …. en jaar na jaar na jaar verschijnen ze hier op op de Sinterlijst.
  Ze zien er altijd wel lief uit maar deze papegaai vind ik echt prachtig! Wij hebben onlangs, iets meer dan een maand geleden afscheid moeten nemen van onze vogel. Eentje die we adopteerden omdat de baasjes het niet meer zagen zitten. Dat verklaart misschien wel het warme gevoel dat ik krijg van deze vogel.
  Ik waag graag een kansje voor mijn meisje. Haar eigen nieuwe vogel die, godzijdank, een aan en uitknop heeft 🙂

 15. Sanne 25 november 2018 at 08:48 - Reply

  Wat leuk! Dan kan mijn dochtertje hem af en toe eens de oren van de kop kletsen in plaats van mij 😉

 16. Anna 25 november 2018 at 08:49 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve dochter Julia

  Facebook: An Na

 17. Esther van der Kalk 25 november 2018 at 08:50 - Reply

  ?Wow wat een leuke actie ?
  Dit is helemaal geweldig! ? Ik volg je op Facebook. Ik zou heel graag deze leuke Furreal Friends Rock-a-Too willen winnen voor mijn nichtje! ? Mooi cadeau voor Sinterklaas. ? Deze actie krijgt van mij natuurlijk een ? Ik ga het meteen delen, ? zodat mijn vrienden die nu op facebook kijken ook een kans kunnen maken. ?
  Nu maar heel hard duimen dat ik de gelukkige mag zijn. ???

 18. Marjo 25 november 2018 at 08:52 - Reply

  Wat een gave papegaai. Ik doe daar heel graag voor mee. Mijn kids vinden de zwemmende ariel ook fantastisch (staat in je actie voorwaarden?) wij doen dus heel heel heel graag mee

 19. Francis Thomassen - van Hamond 25 november 2018 at 08:54 - Reply

  O dit zouden mijn kinderen zo leuk vinden! Ik doe graag mee!

 20. Daan Moerland 25 november 2018 at 08:56 - Reply

  Oooo wat leuk zeg! Mn meisje heeft deze in de winkel gezien en vind hem helemaaaal geweldig,wat zou ze hier supersuperblij mee zijn?? ze word bijna 5 wat zou het een leuke verrassing zijn??

 21. Tessa 25 november 2018 at 08:57 - Reply

  Oh fantastisch deze papegaai, we hebben 3 dochters en zelfs de oudste van 9 zou hem nog prachtig vinden! Super leuk nieuw vriendje!

 22. Dymphy van der Ven 25 november 2018 at 08:59 - Reply

  Wij zijn helemaal verliefd op deze geweldige papegaai! Maar helaas past hij niet in sints budgeg dit jaar. Maar ik zou hem zo graag aan mijn dierenvriend willen geven

 23. Jennifer 25 november 2018 at 08:59 - Reply

  Deze is leuk voor mijn zoon Mason van 5 jaar. Hij doet heel vaak een papegaai na en zegt dan Alora. We vinden het supergrappig! Het zou gaaf zijn als wij hem winnen voor hem zodat de papegaai hem nadoet!

 24. Michelle Nollen 25 november 2018 at 09:00 - Reply

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Isa. Ze is gek op dieren.

 25. My.little.family01 25 november 2018 at 09:02 - Reply

  Waaah!!! Wat een leukerd is dit! Ik zou deze graag willen winnen voor Jake, die echt dol is op diertjes en vogels!
  Vogels van een afstandje kunnen we bij het huis wel spotten, maar een echte in huis.. die zou Karelpoes te leuk vinden.
  Deze is geweldig en veilig voor de poes!
  Wij doen graag mee?

 26. Linette 25 november 2018 at 09:03 - Reply

  Wauw wat super leuk voor onze tweeling, wat een plezier zullen ze daar mee hebben!! Leuk voor hun verjaardag in januari!!

 27. Loes de vries 25 november 2018 at 09:03 - Reply

  Oh wat leuk!! Mijn dochter krijgt al genoeg van de goede sint maar ze is 10 januari jarig. En is helemaal gek van vogels! Wij doen graag een poging om deze mooi gekleurde papegaai te winnen!

 28. Patricia hoekstra 25 november 2018 at 09:04 - Reply

  Wat ziet hij er leuk en vrolijk uit! Het zou echt te leuk zijn voor voor onze dochter Lilly een echte dierenvriend!

 29. Stefanie 25 november 2018 at 09:05 - Reply

  Wat leuk! Ik doe mee voor onze dochter want dit is haar eerste sinterklaas feest.

 30. Dominique 25 november 2018 at 09:07 - Reply

  Super tof voor ons dochter, gek op dieren en papegaaien. Vooral met die mooie kleuren, ik weet zeker dat Rocko de kaketoe met liefde ontvangen worden.

 31. Christa 25 november 2018 at 09:08 - Reply

  Oh wat leuk! Onze main coon heeft het niet zo op vogels en tot verdriet van mijn dochter al een paar vogeltjes verslonden..deze zal het wel overleven:)

 32. Michelle 25 november 2018 at 09:11 - Reply

  Wauw wat een super win-actie. Mijn meisje is gek op diertjes en zij zou dit geweldig vinden. Met ook nog haar verjaardag in het vooruitzicht, is dit een leuk extraatje in deze dure dagen..

 33. Kelly 25 november 2018 at 09:13 - Reply

  Super leuk voor me meisje lena
  Zit al een tijdje naar dit kado te kijken
  Ze zal het geweldig vinden

 34. Hanneke 25 november 2018 at 09:14 - Reply

  Superleuke Papagaai! Ik denk dat allebei mijn kindjes hier heel veel plezier van gaan beleven ?????

 35. Bonnie 25 november 2018 at 09:15 - Reply

  Lijkt me zo een vrolijk beest! Doe graag mee voor mn kids. Allebei gek op dieren. En zoontje ook helemaal gek op piraten dus daar hoort ook een papagaai bij?

 36. Hanneke 25 november 2018 at 09:16 - Reply

  Superleuke Papagaai! Mijn zoontje zeurt al langer om nog een huisdier maar aangezien we al 2 hondjes hebben komt die er niet in ? maar deze papagaai is meer dan welkom ?

 37. Xaviera Jamie 25 november 2018 at 09:20 - Reply

  Dit is toch een droom cadeau want de vogel herhaalt ook nog eens wat de kids zeggen! Het lijkt me een perfecte aanvulling en ik kan de vogel ook gebruiken om de kinderen spelenderwijs aan het praten te krijgen. Fantastisch! Allereerst doe ik graag mee voor Suusje en Sem!

 38. Debbie Vr 25 november 2018 at 09:21 - Reply

  ???? Heel graag voor mijn lieve meisje van bijna 6. Wat zal ze hier blij mee zijn, ik gun het haar zo????

 39. Dionne van der Kooij 25 november 2018 at 09:21 - Reply

  Yes yes ik doe heel graag mee! Onze 3 kinderen en ja ook mijn man ( waarschijnlijk de opstoker in dit verhaal haha) , zeuren al maanden om een mooie papegaai in huis. Ik vind dit gewoon zielig omdat wij allemaal veel van huis af zijn de hele week.
  Met deze superleuke papegaai is het hier dus een echte win-win situatie! Hun een papegaai in huis waar ze de hele dag mee kunnen spelen en mama geen gezeur meer ??

 40. Renske 25 november 2018 at 09:22 - Reply

  Graag doe ik mee met deze leuke stoere vogel. Deze zou ik graag willen winnen voor mijn lieve nichtje. Ze is gek op dansen en dieren. Een mooie combinatie dus.

 41. Debbie Vr 25 november 2018 at 09:24 - Reply

  ?????? Wat zal mijn dochter van bijna 6 hier blij van worden?? Ze is helemaal gek van papagaaien, ik gun het haar zo?

 42. Annelies 25 november 2018 at 09:25 - Reply

  Zou super zijn voor mijn jongste dochter die roept naar alle dieren ‘aaien’ is gek op dansen en muziek. Zij wordt helemaal blij van deze mooie vogel 🙂 ik volg je via fb en insta

 43. Suzanne Verduin 25 november 2018 at 09:30 - Reply

  Oww wat fantastisch!!! Deze zouden we heel graag willen winnen? opa en oma hebben een echte kaketoe en die is nog wat eng! Hoe leuk zou het zijn om op een speelse manier om te leren gaan met een papegaai voor ze ruzie krijgen met de echte ? Dan kunnen wij ook eens langs opa en oma ipv altijd andersom.

 44. Cynthia 25 november 2018 at 09:32 - Reply

  Ow wauw door zware omstandigheden al vanaf augustus zonder loon. Wat zou dit een super gaaf 5 dec kadootje zijn. Zodat mama en papa voor beide meiden gelijk een super kadoo hebben. En ik ben 6dec jarig. Dan ook een beetje voor me birthday?

 45. Mandy 25 november 2018 at 09:32 - Reply

  Super leuk lijkt mij deze vogel voor mijn dochter! 1 van haar eerste woordjes was vogel en dansen dat is ook 1 van baar favoriete bezigheden, een top cadeau dus voor haar!!

 46. Sanne Rozema 25 november 2018 at 09:33 - Reply

  Wat leuk!! Ik volg jou nu al een tijdje en wat vind ik jou leuk! Ik zou hem of haar ? graag willen winnen voor mijn 2 meiden!! Hebben ze eindelijk een huisdier haha?

 47. Els 25 november 2018 at 09:33 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn jongens die vinden dit vast geweldig!

 48. Natasja 25 november 2018 at 09:39 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Deze staat heel hoog op haar verlanglijstje. Iedere keer zegt ze oh mama daar heb je hem weer. Nu maar heel hard voor haar gaan duimen???

 49. Sharon 25 november 2018 at 09:45 - Reply

  Nou hier wil ik wel aan mee doen. Kan het mooi bij mn ouders staan, de leegte opvullen na Rebel. Beetje leven in de brouwerij en Tessa blij.

 50. Anne 25 november 2018 at 09:51 - Reply

  Jaaa zo leuk die papegaai. Nu onze echte vogel er niet meer is, is dit een goede vervanging voor onze Jensie. Dochter Maeve en mama zullen heel blij zijn!

 51. Désirée Verhoeven 25 november 2018 at 09:56 - Reply

  Ah, deze papegaai zouden wij heel graag willen winnen voor ons meisje Isa Marit van 6. We hebben ons de laatste tijd helemaal uitgeleefd met palmen behang, dus zo’n gave vogel zou er helemaal bij passen! Fingers crossed!

 52. Joyce Schutte 25 november 2018 at 09:58 - Reply

  Wat een supergave vogel met zijn mooie kleuren,
  En wat kan hij leuke dingen laten gebeuren.
  Helaas moest onze vogel weg in verband met bijten,
  Daardoor konden wij alleen nog vogels op papier krijten.
  Voor mijn dochter doe ik dus graag mee omdat deze vogel kusjes geeft,
  Ik weet zeker dat ze hier dan ook veel plezier aan beleeft.

 53. Emilr 25 november 2018 at 10:00 - Reply

  Super gaaf!! Ik doe graag mee voor mn lieve meisje Dannii… ze zal m helemaal geweldig vinden! En mama is er nu al weg van ! ?
  Groetjes Emily

 54. Emilr 25 november 2018 at 10:00 - Reply

  Super gaaf!! Ik doe graag mee voor mn lieve meisje Dannii… ze zal m helemaal geweldig vinden! En mama is er nu al weg van ! ?
  Groetjes Emily

 55. Davina van Belle 25 november 2018 at 10:02 - Reply

  Super leuk voor mijn vriend zijn dochtertje Axelle, ze is 5 en gek op die dingen. Onlangs had ze zo een Furby die lawaai maakt, dat vindt ze geweldig! Ik volg jullie op de en Instagram

 56. Nicol 25 november 2018 at 10:03 - Reply

  Wow super!!! Dit cadeau had ze zelf uitgezocht uit het speelgoedboek. Maar met haar verjaardag 4 december en sinterklaas 5 december kunnen we helaas deze niet kopen. Nu maar heel hard duimen

 57. Mandy 25 november 2018 at 10:05 - Reply

  Oh wat een leuk ding. Doet mij ook denken aan mijn Furby die overal mee naartoe gaat.
  Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon. Hij verdiend nog wel een extra cadeautje in de zak na een heftig jaar voor hem waarin er veel veranderden.
  Ik ga duimen draaien

 58. Joyce 25 november 2018 at 10:07 - Reply

  Wat een supergave vogel met zijn mooie kleuren,
  En wat kan hij veel leuke dingen laten gebeuren.
  Onlangs moest onze vogel weg in verband met bijten,
  Daardoor konden wij alleen nog vogels op papier krijten.
  Voor onze dochter doe ik graag mee omdat deze vogel kusjes geeft,
  Ik weet dan ook zeker dat ze hier heel veel plezier aan beleeft!!

 59. Tamara 25 november 2018 at 10:10 - Reply

  Wat een cool beest!! Weer heel wat anders dan schattige unicorns of baby borns. Ik doe dan ook graag mee voor mijn dochtertje Zoë! En volg je op Instagram (tammietam86)

 60. Eline Machiels 25 november 2018 at 10:20 - Reply

  Mijn zoontje is dol op RIO, ook een papegaai. Ik denk dat deze vogel een schot in de roos zou zijn. Ik wil hem graag extra verwennen omdat hij zo een lieve schat is en binnenkort grote broer wordt van 2 lieve baby’tjes.
  Dit winnen zou echt super zijn!

 61. Maxime 25 november 2018 at 10:22 - Reply

  Ooh wat zou mijn zoontje daar toch onwijs blij van worden.
  Hij stond er in de winkel al bij en wou hem graag meenemen.
  Helaas toch echt ver boven budget!
  Het is echt een blij ei!
  En hoe gekker en luider het speelgoed hoe meer plezier hij ermee heeft.

  Wij duimen mee voor onze kleine vriend!

 62. Bianca IJpelaar 25 november 2018 at 10:27 - Reply

  Wow wat een super toffe giveaway! ? dit is echt een gaaf verjaardags cadeau voor mijn meisje Quinn! Ze word 25 december 4 jaar, en is een echte dierenvriend. Ze vind alle dieren zo lief en is er ook echt heel lief voor! En wat is er nou leuker dan je eigen papegaai te hebben ? hier zou ze heel erg blij van worden. ?

 63. Esmeralda Groenland 25 november 2018 at 10:42 - Reply

  Wat een leukerd. Ik denk dat mijn kinderen daar echt super blij mee zullen zijn.

 64. Linda De Brouwer 25 november 2018 at 10:43 - Reply

  Dit is wel een hele toffe winactie zeg!
  Een prachtige Papegaai als nieuw vriendje voor mijn jongens zou te gek zijn. De cavia is net overleden (was al een echt omatje geworden) dus voorlopig even geen echte dierenvriendjes. Maar voor deze leukerd hebben we nog wel een plekje (en erg fijn dat de batterijen ook leeg kunnen ?) ik ga duimen voor mijn mannetjes!

 65. Sanne Nijveld 25 november 2018 at 10:46 - Reply

  Lijkt me super leuk voor mijn eigen papegaai. Ze is 2 en praat me constant na. Dus hoe leuk is het om een eigen papegaai te hebben die je kan mee praten en mee zingen? Ook nu Vajenn’s grote hobby! Dus doe ontzettend graag mee!

 66. Nicole 25 november 2018 at 10:50 - Reply

  Ik reageer bijna nooit op winacties maar ik werd wel heel vrolijk van deze! Vanwege allergieën hebben we onze valkparkiet een ander huisje moeten geven, dat is nu twee jaar terug maar onze oudste mist “tipsy” nog steeds. Daarom weet ik zeker dat hij dit fantastisch zou vinden ?

 67. Cindy 25 november 2018 at 10:52 - Reply

  Dit zeker must have voor mijn meisje ze is bijna jarig!.
  Ze vind dit HEEEL HEEL LEUK.
  Staat op het wenslijstje van me meisje!.
  Dit zorgt onvergetelijke verjaardag /sinterklaas.

 68. Francis Boom 25 november 2018 at 10:56 - Reply

  Wij waren laatst in een speelgoedwinkel, daar zagen mijn 2 meiden deze vogel staan en zeiden in koor en tegelijk: wow, die is gaaf en cool. Haha
  Als ik deze mag winnen en deze zit in de zak van Sint of onder de kerstboom zijn hun allebei erg blij. Vanwege astma is een echte vogel helaas geen optie, maar deze zal het net zo leuk vinden en worden verzorgt alsof dat hij echt is

 69. Inge Stroobandt 25 november 2018 at 10:58 - Reply

  Wauw!
  Had de vogel al eens zien passeren in Sintblaadjes, maar geen gedacht van wat hij precies doet.
  Het lijkt wel een beetje magisch voor een kind.
  Ideaal voor mijn petekindje en zijn fantasie!

 70. Kim te Lintelo 25 november 2018 at 11:03 - Reply

  Jaaaa dit zou zo leuk zijn voor onze dochter van bijna 2!! Ze is bijna tegelijk met Sinterklaas jarig, en we zijn nog op zoek naar een cadeau, en deze is wel echt geweldig ??

 71. Else 25 november 2018 at 11:07 - Reply

  Yes please????? ! Gezellige kletskous Ivy houdt heel erg van dieren. En mama zou het wel grappig vinden dat ze ervaart hoe het is wanneer je continu nagepraat wordt?

 72. Michelle 25 november 2018 at 11:34 - Reply

  Ahh superleuk! Mijn kleine meid is helemaal gek op vogels!! Dus deze zou ze helemaal te gek vinden!

 73. Lieke 25 november 2018 at 11:36 - Reply

  Wow die is toch vrolijk en ook nog mooi met alle kleuren. Onze zoon begint steeds meer te praten en is al een echt mensen papegaaitje. Heel leuk. Maar nog leuker hoor hem,Als hij dat met een maatje kan doen. Leuk weetje.? Hij is enorm gek op dieren en voornamelijk vogels. Was ook een van z’n eerste woordjes maar dan gogel. ??Ik duimvoor ons zoontje.

 74. Marian B 25 november 2018 at 11:38 - Reply

  Wat een geweldig leuk dier! Wij hebben geen huisdieren maar Rock-A-Too willen we hier graag een goed thuis bieden. Wat zouden de kinderen dit super vinden, vooral mijn dochtertje. Zelf ben ik ook erg nieuwsgierig wat Rock-A-Too allemaal kan. Ik zou Rock-A-Too bijvoorbeeld kunnen laten zeggen dat de kinderen moeten opruimen of iets dergelijks, ik ze mogelijkheden 😉

 75. Melissa 25 november 2018 at 11:43 - Reply

  Wat ziet die er leuk uit. Ik heb een nichtje dat hier vast heel blij mee zal zijn als Sint cadeautje. (Dan kan hij daarna, als mijn dochtertje oud genoeg is, door naar ons meisje). Alvast een hele fijne Sint viering gewenst voor een ieder.

 76. Chantal Obbink 25 november 2018 at 11:44 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn kids. Ze zullen er eerst wel even afwachtend naar kijken maar daarna heel enthousiast op reageren en er heel goed voor zorgen. En wat zullen ze er een lol mee hebben!

 77. Jane Walker 25 november 2018 at 11:47 - Reply

  Super leuk!
  Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje omdat ze dit he-le-maal geweldig zou vinden.
  Bij ’t kasteel van Sinterklaas stond deze in de speelgoedkamer en ze was zo gefocust daarop dat ze niet eens zag waar ze liep. ??

 78. Tanja Groen 25 november 2018 at 11:48 - Reply

  Deze zou ik heel graag voor onze zoon winnen. Met de geboorte van zijn zusje moet hij best wel wennen dat de aandacht nu verdeelt moet worden en hij moet leren wachten. Ik zou hem graag in het zonnetje willen zetten met zo’n mooi kado. Een kado voor hem ipv voor zijn zusje. Liefs!

 79. Corinne 25 november 2018 at 11:52 - Reply

  Hi! We zagen ‘m al voorbijkomen op tv en mijn kindjes, Lennon van 2,5 en Lily van 1,5, waren gelijk een al aandacht, dus… ik waag een poging voor de ukkies, blij dat de batterijen eruit kunnen idd haha

 80. Annabel de Ruiter 25 november 2018 at 11:54 - Reply

  Zo schattig! Liselotte heeft de Fur real friends ook op haar verlanglijstje staan. Deze Sint heeft m echter nog niet gekocht. Ze zal het geweldig vinden.

 81. Agnes Pruymboom 25 november 2018 at 11:55 - Reply

  Omdat ik dit heel graag aan ons kleindochtertje zou willen geven.
  Ze is gek op papegaaien en speelgoed met geluid is inderdaad altijd leuk, haha.
  Wat zal ze blij zijn als ze zo’n prachtig cadeau zou mogen krijgen.

 82. Lynn Mahieu 25 november 2018 at 12:57 - Reply

  Die lijkt me zo tof dus ik maak heel graag kans! 😀

 83. Sandra Nederlof 25 november 2018 at 13:06 - Reply

  Te leuk gewoon… Throwback naar de furby van vroeger. Onze kids zullen deze kleurige vogel geweldig vinden. Net als mama overigens?

 84. Anja 25 november 2018 at 13:19 - Reply

  Ohhh wat een super leuke give away ?Deze oma heeft 2 papegaaien ( kaketoe en een bonte boer ) maar daar kunnen de klein kindertjes nog niet echt mee knuffelen en spelen daarvoor zijn ze nog even te jong , dus zou Rocky een hele welkome nieuwe bewoner bij ons kunnen worden waar hij zich bij zijn levende vriendjes helemaal op zijn plekje zal gaan voelen, en hij zal alle dagen wel geknuffeld worden door 1 van m’n 5 kleinkindertjes ? Dus ik doe heel graag mee ?Je hebt een geweldig blog wat ik met veel plezier blijf volgen hier en op instagram ?? ?

 85. Kristel Gubbels-daemen 25 november 2018 at 13:41 - Reply

  Super leuk voor onze dochter Noor die zal heel veel met hem knuffelen

 86. Chantal 25 november 2018 at 13:51 - Reply

  Mijn dochter zou hier zoooooooooooooo blij van worden. Wij zouden hem graag winnen.
  @justinvanvianen. Poging wagen voor je zusje.

 87. Linda Raaijmakers 25 november 2018 at 14:24 - Reply

  Ik ben allergisch voor huisdieren dus dit vrolijke huisdier zou ideaal zijn voor Lucas en Eva. En hij hoeft niet uitgelaten te worden 😉

 88. Claudia Boehle 25 november 2018 at 14:28 - Reply

  Wow wat zou mijn meisje deze gaaf vinden!!!

 89. Selina C 25 november 2018 at 14:44 - Reply

  Oh Jaa! Te leuk! Ik zou deze geweldige papegaai graag voor mijn dochter willen winnen. Zij is gek op dieren en dus ook vogels. Dansen en zingen in helemaal haar ding, dit kan ze dan op een super leuke manier samen met deze papegaai doen! Ik zie het al helemaal voor me! ?

 90. Nathalie de Groot 25 november 2018 at 15:57 - Reply

  Wij doen heel graag mee! Nikki is gek op vogels en deze is nog een superleuk en superlief! ??

 91. Michelle 25 november 2018 at 16:12 - Reply

  Wauw wat is deze te gek zeg! Wij zouden deze enorm graag willen winnen voor ons meisje Fenna van bijna 3 jaar. Ze heeft de afgelopen 4 maanden haar aandacht moeten verdelen omdat haar babybroertje werd geboren dus ze mag van ons wel extra verwend worden met Sinterklaas of kerst! Fingers crossed en uiteraard volgen wij jou graag op instagram.

 92. Justine 25 november 2018 at 16:18 - Reply

  Super leuke winactie ? ik doe mee voor mijn zoontje, omdat hij nu in een fase is waar hij net als een papagaai alles probeert na te zeggen ?

 93. Natasja 25 november 2018 at 16:32 - Reply

  Dit zou mijn dochter van 3 super vinden! Vooral dat lawaai 😉

 94. Cindy Zuidgeest 25 november 2018 at 16:43 - Reply

  Ha Karin,

  Wat een gave winactie!
  Hoe verzinnen ze het, zo’n FurReal Rock-a-Too papegaai?! Wat een leukert! Een schot in de roos voor mijn 4-jarige kleuter. Sofie vindt hem geweldig en ik zou het leuk vinden als ik deze vrolijke vogel voor haar kan winnen.

  Ik volg je via Insta?

  Groetjes van Cindy

 95. Melissa Hofstede 25 november 2018 at 17:21 - Reply

  Oh wauw wat gaaf!!!! Heel graag voor onze zoon van bijna 2 en zijn tweelingzusjes van 4 maandjes oud. Is ver boven ons budget dus het zou zo leuk zijn als we hem zouden winnen!!!

 96. Danielle 25 november 2018 at 18:52 - Reply

  Ik doe graag mee! Ik had de papegaai al in de winkel zien staan maar mijn man vond het geen goed plan (dochter en ik wel!). Dus hebben we wat anders gekocht. Maar als ik hem win kan hij er niks aan doen! Ha!

  (Ik volg je op insta)

 97. Jorina 25 november 2018 at 20:34 - Reply

  Super leuk! Mijn dochter is helemaal fan van dieren en verzorgen en vogels. En haar favo knuffel is een papegaai! Ze slaapt niet zonder. Zou het een onwijs leuk cadeau vinden voor haar.

 98. Jora 25 november 2018 at 20:36 - Reply

  Super leuk voor Elin! Haar favo knuffel is een papegaai!

 99. Tiffany van der weegen 25 november 2018 at 20:47 - Reply

  Wij wij,,
  Wat leuk zo vriendelijk gekleurd vriendje
  Samen dansen en zingen,,,

  Dat is supper leuk en gezellig,, om ervan te leren!!

  Ook vinden haar mama en papa het een grappog beestje
  Weet zeker dat ze er blij mee zult zijn

  Nu hopenlijk winnen winnen,, zodat het papegaaien feest kan beginnen

 100. Minarda 25 november 2018 at 20:52 - Reply

  De vogel zou ik geven aan het Syrische gezin waar we fijn contact mee hebben, zodat amina,fatima en Maria er leuk mee kunnen spelen!

 101. Ruth de vries 25 november 2018 at 20:56 - Reply

  Oeee leuk! Voor onze kletskous van 2,5! Zou leuk zijn.

 102. Ruth de vries 25 november 2018 at 20:58 - Reply

  Leeeeeuk! Voor m’n kleine kletskous ?

 103. Lisa 25 november 2018 at 20:59 - Reply

  Dat zouden mijn 2 meisjes hartstikke leuk vinden. Wat een vrolijke papagaai. Ik volg je via FB.

 104. Jeanine 25 november 2018 at 21:09 - Reply

  Wat een gave actie! Mijn oudste dochter is gek op dieren en zeker op vogels. Ze wordt hier vast heel blij van.

  Ik volg je op Facebook.

 105. Cynthia Oostlander 25 november 2018 at 21:30 - Reply

  Graag voor onze 2 papegaaitjes (4.5jr en bijna 2) heel de dag elkaar na praten of nadoen?
  Hier zullen ze superblij mee zijn en goed willen verzorgen

 106. Amber Shiller 25 november 2018 at 22:33 - Reply

  ? Wauwww fantastisch! ? Je maakt er wel echt een feestje van met zo’n waanzinnige prijs! ? ? Super leuke actie heb je! ?Ik zou heel graag deze vrolijke papagaai winnen voor mijn nichtje. ?? Zo leuk. Ook al is de kans om te winnen misschien klein, ik ga héél hard duimen dat ik straks de winnares mag zijn. ??

 107. Annie den Uijl - Oudshoorn 25 november 2018 at 22:46 - Reply

  ’s Nachts hoor ik Sinterklaas met Amerigo en zijn Pieten over het dak wandelen en weet ik dat er in december weer vele dromen zullen uitkomen. Kinderhartjes zullen sneller kloppen en ook mijn hart begint al flink te bonzen door de Sint… maar ook door deze toffe actie! ? Een groot geluk als ik straks mag winnen, want dit was het eerste dat Miley aanwees in de speelgoedwinkel! ?

 108. kevin gizzie 25 november 2018 at 23:04 - Reply

  Wat een superleuke Papegaai is de Rock-A-Too toch. Laatst was ik met mijn dochter in de speelgoedwinkel en haar oog viel meteen op deze kleurige leukerd. De blik van mijn dochter zei genoeg, ze was echt helemaal verliefd op de Rock-A-Too Papegaai. Helaas was het prijskaartje net boven budget (haar verjaardagsgeld en zakgeld bij elkaar). Thuis heeft ze het nog steeds over deze papegaai, hoe leuk en lief deze wel niet is. Hoe de papegaai haar hulp kan zijn bij het oefenen van haar musicaltekst (ze speelt Dorothy in de Tovenaar van Os), want dat is wel zo gezellig. Ik ga in ieder geval heel hard duimen, dat ik haar mag verrassen met deze te leuke papegaai.

 109. Gabrielle Wuister 25 november 2018 at 23:32 - Reply

  Supergave winactie!

  Wij wagen een kansje voor onze lieve Lily ?

  De overbuurman heeft ook een papegaai welke van de zomer vaak buiten was. Lily was er helemaal weg van, maar nu ziet ze hem nooit meer ? Wat zou zij blij verrast zijn met haar eigen papegaaien vriendje! ??

 110. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 26 november 2018 at 01:42 - Reply

  Mijn meiden zouden deze echte fantastisch vinden. Elke keer als hij op tv voorbij komt dan staan ze te springen. “Mama die is zo super leuk, die willen we op ons lijstje”. ?

 111. J 26 november 2018 at 06:25 - Reply

  Oh wauw. Dat zou mijn zoontje fantastisch vinden.

 112. Marscha Koehoorn 26 november 2018 at 07:51 - Reply

  Wauw, wat ben je schattig. Ik zou jou heel graag winnen, niet voor mijzelf of mijn kinderen maar voor ons allerleukste buurmeisje Isa Marit.

 113. Silke 26 november 2018 at 08:41 - Reply

  Supercute! Mn dochtertje is inderdaad gek op ALLES dat geluid maakt, dus alles wat afleiding van de katten-die-geluid-maken-als-ze-aan-hun-staart-worden-getrokken is welkom 😛

 114. Andy E 26 november 2018 at 09:24 - Reply

  Met 3 kwetterende en dansende kinderen in huis is het al erg druk, dus een drukke vogel er bij gaat niet veel verschil meer maken. Kunnen ze lekker tegen deze schattige papegaai tateren en kan deze papa even in rust en stilte werken 😉 Ik doe heel graag mee, ik denk dat ze het gewoon een geweldig stuk speelgoed zouden vinden en dat gun ik hen! (ik volg je op FB)

 115. Lot Verhey 26 november 2018 at 10:27 - Reply

  Heel erg graag voor mijn zoon! Aangezien hij bang is voor de papegaai van mijn schoonmoeder, kan hij zo leren dat het niet eng hoeft te zijn

 116. Sabine Hensens 26 november 2018 at 10:37 - Reply

  Deze leukerd staat op het verlanglijstje van mijn kinderen! Ze kijken er keer op keer naar in de speelgoed winkel en ook in het “grote speelgoedboek” staat er meer dan één grote kring om heen…Deze mama kan hem helaas niet kopen want hij is behoorlijk prijzig….Maar misschien kunnen ze hem van Sinterklaas wel krijgen 😉

  Ik maak dus heeeeeeeeeeeeeel graag een kansje op deze leuke en kleurige vriend!!

 117. Adriana Ruiter 26 november 2018 at 11:56 - Reply

  Goedemorgen!

  Ik zou heel graag deze papegaai aan ons pleegdochtertje geven! Ze is gék op vogels en is druk met allerlei superleuke fantasie spelletjes. Ze praat tegen de duiven op straat en wordt boos omdat ze niet terugpraten… Hahahaha! Ik zou haar hier supergraag mee verwennen tijdens onze pakjesavond! 😀

 118. Olga 26 november 2018 at 12:19 - Reply

  Doe heel graag mee voor mijn kleinkinderen. Zullen ze onwijs leuk vinden! Zijn gek op dieren.

 119. Marjolein 26 november 2018 at 14:46 - Reply

  Oh dit zoi super zijn voor me dochter lizzy gek op alle diertjes wat zou dit een leuk kado zijn

 120. Jacqueline rozeboom kribi 26 november 2018 at 18:50 - Reply

  Wat een gave winactie ik doe graag mee voor me dochtertje Zeineb van 4 jaar zij wou deze met haar verjaardag hebben vorige week alleen had ik het buget niet er voor meschien is dit onze kans om er er een te kunnen krijgen dus duimen me maar dat hij deze kant op mag komen ik volg je op Ig Jamila_umm_zeineb

 121. Nicole van Dongen-Monsieurs 26 november 2018 at 21:24 - Reply

  Wat een leuke review en wat een cutie? mijn dochtertje Lilly is een echte dierenvriend, we zijn vorige week in de dierentuin geweest en wat was ze onder de indruk van de papegaaien die ze daar hadden. het zou geweldig zijn haar op pakjesavond te mogen verrassen met rock-a-too???(ik volg je op Facebook onder en naam: Nicole van Dongen-Monsieurs en via ig onder de naam: nicolemonsieurs

 122. Nienke 26 november 2018 at 21:26 - Reply

  Mijn zesjarige tweelingdochters willen deze papegaai zoooooooooo graag. Het zou echt het einde zijn als ze hem winnen!

 123. Nele 26 november 2018 at 22:04 - Reply

  Lijkt me leuk om te winnen voor mijn kindjes, ze zijn dol op dieren en vallen momenteel vooral de poes constant lastig. Die gaat ook erg blij zijn als ze een ander dier hebben die ze aandacht kunnen geven ?

 124. Els Wanders 26 november 2018 at 23:14 - Reply

  Ik doe graag mee voor Lisa en Niek. Afgelopen vrijdag was ik met Lisa in de Intertoys en daar zagen we deze vrolijk gekleurde vogel ook staan, Lisa vond hem al erg leuk, en dan stond hij nog niet eens aan.

 125. Chantal Norder 27 november 2018 at 07:09 - Reply

  Oooh wat super leuk! Een vogel waar geen oppas voor geregeld hoeft te worden… Dat wordt echt genieten voor onze Kids! Een bijna echt huisdier!

 126. Iris Bakker 27 november 2018 at 07:38 - Reply

  Dat is echt een leukerd zeg! Ik doe graag mee voor onze kleine dierenvrienden thuis

 127. Bianca Fenna 27 november 2018 at 07:40 - Reply

  De furreal papegaai zou een leuke aanwinst zijn in ons gezellige gezin. Mijn meiden spelen graag samen (ook al zijn ze 7 en 10) en met deze papegaai gaat dat ook helemaal goed komen. Hij zou even onder de kerstboom moeten wachten, maar daarna krijgt hij hun volledige aandacht. Ik denk dat we hem maar Chico gaan noemen.

 128. Sharon de Ridder 27 november 2018 at 11:07 - Reply

  Wat een leukert! Dan kan mijn dochter daar ook even tegen kletsen (en kan ik rustig naar de wc)…!

 129. Lisanne Bons 27 november 2018 at 12:40 - Reply

  Die kan ik zelf wel gebruiken. Een papegaai die de hele dag herhaalt; ‘ruim je kamer op’ of ‘doe de bril van de wc naar beneden’, haha!
  Maar naast dat ik hem daar.zeker een keer voor inzetten is mijn dochter dol op deze furr real dieren. Deze vond ze ook al zo leuk. Doe dus graag voor haar mee.

 130. Jaline 27 november 2018 at 14:21 - Reply

  Superleuk dat je zulke acties doet! Ik doe graag mee voor mijn zoontje!

 131. Anneliese de Waal 27 november 2018 at 19:06 - Reply

  Ohhh….wat super leuk, doe graag mee voor de kinderen, echt schitterend :0

 132. Anneliese de Waal 27 november 2018 at 19:06 - Reply

  🙂 🙂

 133. Marieke 27 november 2018 at 21:11 - Reply

  Jaaa ik doe heel graag mee voor onze twee dochters van 6 en 3 jaar beide hebben deze mooie vogel op hun verlanglijstje gezet voor sinterklaas en voor de verjaardag van de jongste. Ik hoop dat wij geluk hebben

 134. trotsema fati 27 november 2018 at 23:11 - Reply

  Super leuk voor mijn kinderen ? ik doe graag mee

 135. Goele H 27 november 2018 at 23:59 - Reply

  Ik wil graag kans maken omdat ik vind dat mijn 3 kinderen eens een extraatje verdienen. Het is niet altijd simpel om hen te geven wat ze willen en als zo een papegaai dan bijna letterlijk uit de lucht komt vliegen is dat extra fijn voor heel het gezin. Hij zou met veel plezier in ons gezin opgenomen worden.

 136. Tanja Kuijer 28 november 2018 at 00:21 - Reply

  Geweldig Mama’s Meisje wat een verwennerij! Hopelijk maakt u mijn 3 kindjes met deze waanzinnig leuke FurReal Friends Rock-A-Too pappegaai dol gelukkig en blij! Wat een feest zou het zijn als mijn kids deze super leuke en lieve Rock-A-Too eens mogen verwelkomen, daar kunnen ze nu alleen maar van dromen. Ze zouden samen heel veel speelplezier gaan beleven!. Mijn middelste zoon is helaas allergisch voor alle dieren, dus helaas kunnen wij geen echte huisdieren in ons gezin verwelkomen, en daarom zouden mijn kindjes van deze geweldige Rock-A-too dromen!!. Uren speel plezier gegarandeerd, Rock-A-Too zou hier in een heel erg warm liefdevol nestje terecht komen!. Dank voor deze geweldige kans. Nu maar heel hard duimen en hopen dat Rock-A-Too heel misschien wel naar ons gezin toe mag komen. De kans is klein, maar de wens is groot! Liefs Tanja.

 137. Denise 28 november 2018 at 07:24 - Reply

  Ahh dit is ook weer zo’n leuk fur real vriendje ???
  De dieren van fur real vinden mijn meisjes altijd zo lief en gezellig! ?
  Ze hebben deze papegaai al in de speelgoedzaak zien staan en moesten meteen aan die o zo leuke papegaai uit de dierenwinkel denken; die altijd gezellig hallo en doei roept haha! Het zou echt superleuk zijn ze met dit gezellige papegaaienvriendje te mogen verrassen ???

 138. Nancy 28 november 2018 at 11:01 - Reply

  Waag graag een kansje voor me kindjes ? na een verhuizing en wat tegenslagen kunnen we dit wel gebruiken ?

 139. melissa 28 november 2018 at 11:12 - Reply

  Ja superleuk zeg. we hebben een poes van fur real en die is nog steeds in trek thuis. de poes is van elise en deze papegaai zou een superleuk cadeautje zijn voor onze Jarno. Al is hij in de dierenwinkel vaak bang van de echte papegaaien haha. ik doe graag mee en volg/like uiteraard via FB. liefs melissa

 140. Nathalie Helberts 28 november 2018 at 13:37 - Reply

  Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt zooooooooooo GAAF <3 <3 Wat een WAANZINNIGE FurReal friends Rock a Too gaan jullie verloten, OMG! je zou 'm maar mogen winnen *zucht* Wat bovenaan dochterlief haar verlanglijstje staat voor pakjesavond is dit!! Heb 'm vorige week in de speelgoedwinkel zien staan maar jeeeeeeetje wat een prijs… pffff… dan zou ze gelijk klaar zijn!! Maar wat wil ze 'm zo ontzettend graag zeg <3 🙂 Ze heeft het er dagelijks over of ze 'm met pakjesavond gaat krijgen.. wil haar totaal niet teleurstellen, dus winnen zou echt FANTASTISCH zijn zodat ik zelf nog wat dingen erbij kan kopen 😀 !! Jullie zouden haar echt "het" gelukkigste meisje maken 5 december ? Dus ik waag graag een kansje natuurlijk…. ? ohhhh ik zou dat blije koppie weleens willen zien hihi… super SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ????? FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* ??? #duimen #hopen

 141. mark Lamberts 28 november 2018 at 16:11 - Reply

  Dit is echt helemaal TOP zeg Mama’s Meisje!!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze fantastische FurReal Friends Rock a Too <3 geweldig…. mijn kleine meid heeft het er al WEKEN over!! Ze wil deze koffer echt zo ontzettend graag…. maar er hangt ook een leuk prijskaartje aan… ze is helemaal fan van LOL maar dit dierenvriendje staat toch wel bovenaan haar verlanglijstje voor pakjesavond… hopelijk mag ik haar verrassen & maken jullie haar dolgelukkig 😀 ik doe mee en waag graag een kansje !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 142. Elisa Van Loock 28 november 2018 at 23:04 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij is altijd aan het dansen en zingen dus het zou heel leuk zijn om dit samen met deze papegaai te kunnen doen.

 143. Miranda wils 29 november 2018 at 07:45 - Reply

  Oooo en ook dit is de allerallergrootste wens van ons kleine meisje, ??? ??? ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest??????

Reageer

CommentLuv badge