Sint Giveaway #2 | Disney Princess Zwemmende Ariël

///Sint Giveaway #2 | Disney Princess Zwemmende Ariël

Sint Giveaway #2 | Disney Princess Zwemmende Ariël

De Goedheiligman is weer in het land en dat betekent: tijd voor cadeautjes! Op Mama’s Meisje kun je de komende weken leuke prijzen winnen in de Sint giveaways! Oh kom er eens kijken… Bij Disney Princess Zwemmende Ariël! Doe jij mee?

Zeemeerminnetje spelen

Dat is mijn wens, net als een mens…” Een stukje uit het misschien wel bekendste liedje uit de klassieke Disney film over Ariël, de kleine zeemeermin. De film wordt hier door onze oudste met veel plezier bekeken en ze trekt regelmatig een oude slaapzak van haar zusje over haar benen en speelt dan ‘zeemeerminnetje’. Ook haar poppen moeten er regelmatig aan geloven en het liefst zou ze ze mee het water innemen. Helaas zijn de meeste poppen niet zo geschikt voor in het water. Maar nu, met Zwemmende Ariël van Hasbro, zou dit geen probleem meer moeten zijn en kan het speelmoment voortgezet worden in het water. Wij probeerden het voor je uit!

Disney Princess Zwemmende Ariël verpakking review - Mama's Meisje Blog

Zwemmende Ariël

De pop ziet er mooi uit en is herkenbaar als de enige echte Ariël. En dat zag mijn dochter ook direct: Ariël! Het enige dat ze opmerkte is dat de haren van de pop wat korter zijn dan de haren van de ‘echte’ Ariël (voor zover je van een ‘echte’ zeemeermin kan spreken dan) maar in het water is overdreven lang haar natuurlijk niet handig. Daar is over nagedacht. De pop draait op 2 AAA batterijen die NIET zijn inbegrepen. Mocht je de pop dus cadeau doen, geef er dan ook setje AAA batterijen bij. Aan de voorkant van de pop zitten kleine sensoren die er voor zouden moeten zorgen dat de pop kan zwemmen. Als je de batterijen in het daarvoor bestemde deel op de rug van de pop heb geplaatst en je een vinger voor de sensoren houdt begint de staart van de pop al te bewegen. Maar dan, de meest belangrijke test: can she swim? Oftewel, kan ze zwemmen? Nu is het niet echt weer om het zwembad in te duiken en een bad hebben wij niet, dus bij gebrek aan beter deed onze wasbak dienst als privé-zwembad voor onze roodharige vriendin. En voilà, zodra de sensoren het water raakten begon de staart te wiebelen en zwom de pop inderdaad door het water, tot grote vreugde van dochterlief.

Zwemmende Ariël Pop review - Mama's Meisje Blog

Ze kan echt zwemmen!

Ariël houdt het ongeveer 45 seconden per zwembeurt vol. Daarna moet je haar even uit het water halen en de sensoren afdrogen voor ze weer klaar is voor de volgende zwembeurt. Het is leuk om haar mee te nemen in bad of zomers in het zwembad, daar komt onze kleine zeemeermin wat beter tot haar recht dat in een wasbak van nog geen meter breed. In een zwembad zou ze echt een heel stuk kunnen zwemmen. Ik had eigenlijk een soort opwindmechanisme verwacht (zoals bijvoorbeeld bij de opwindbootjes van vroeger) waardoor de pop een metertje kon zwemmen waarna je haar weer opnieuw zou moeten opwinden maar dit is dus niet het geval. Deze zeemeermin is met haar tijd meegegaan er werkt iets geavanceerder dan haar voorgangers. Hoewel het Ariël haar wens was om mens te worden, is mijn dochter van mening dat ze prima een zeemeermin kan blijven en voor nu zetten wij ons ‘diep in de zee’ feestje nog even voort in de wasbak maar in de zomer zal Ariël vast en zeker haar vinnen mogen strekken in groter water!

Disney Princess Zwemmende Ariël is verkrijgbaar voor €29,99 bij diverse speelgoedwinkels en online.

WIN: Disney Princess Zwemmende Ariël

Niet alleen Ilse en haar meiden ontvingen deze prachtige zwemmende Ariël! We mogen ook één lezer blij maken met Disney Princess Zwemmende Ariël.  Wil je kans maken op deze mooie prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op de zwemmende zeemeermin!
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 26 november 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 27 november bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Door |2018-11-19T14:26:09+02:00november 23rd, 2018|Speelgoed & Boeken|38 Comments

Over de schrijfster:

38 Comments

 1. Linette 23 november 2018 at 07:35 - Reply

  Super leuk voor onze dochter! Ik doe graag mee!! Ik volg je op instagram

 2. Danielle 23 november 2018 at 07:38 - Reply

  Ik doe heeeeel graag mee voor mijn dochter Kate-Lynn! Ze wordt 4 in januari en is helemaal Ariel-fan. Ze krijgt een Ariel-taart, Ariel-feestje en in februari zelfs naar de Ariel-musical in Weert! Dit zou ze helemaal geweldig vinden om mee te nemen in bad en naar het zwembad.

 3. Nicol 23 november 2018 at 07:58 - Reply

  Oh super gaaf. Novi is gek op barbie en prinsesen (ze vindt Ariel ook een prinses)4 december is ze jarig en dit is natuurlijk een super gaaf cadeau voor de verjaardag.

 4. Charissa Heijmans 23 november 2018 at 08:43 - Reply

  Ja Disney’s echte kleine zeemeermin, ik weet niet wie deze leuker vind mama of dochterlief haha! Ik als echte Disney fan heb onze dochter dan ook al behoorlijk onder gedompeld in de klassiekers, de kleine zeemeermin is zowel bij mama als bij dochterlief favoriet het zou dan ook ern fantastisch cadeau zijn 😀

 5. Kristel Gubbels-daemen 23 november 2018 at 08:46 - Reply

  We hebben een bad en houden van prinsessen perfecte combinatie voor onze dochters 🙂

 6. Eszter van Vliet 23 november 2018 at 08:52 - Reply

  Super gave winactie voor onze dochter! Dat zou leuk zijn om te winnen. Wij wagen een kansje!

 7. Solenn 23 november 2018 at 09:00 - Reply

  Dit zou zo leuk zijn voor ons dochtertje Lily, ze is gek op badderen en prinsessen en ik weet zeker dat ze dit echt geweldig zal vinden!

 8. Cindy 23 november 2018 at 09:20 - Reply

  Hier zou ik mijn meisje heel blij mee maken! Ze is ook in december jarig en mag dan naar school, dus een drukke feestmaand voor ons! Kan ze mooi ontspannen in bad met deze prachtige Ariël ?????

 9. Anne 23 november 2018 at 09:36 - Reply

  Mijn favoriete Disney’s Prinses, ik heb er een Ariel Barbie van van vroeger, dus zo’n 30 jaar geleden. Maar dochterlief van 4 jaar speelt er graag mee!! Maar wat zou het leuk zijn als er zelf 1 heeft. Ze vroeg pas aan mij, mama kan Sinterklaas geen Barbie voor mij uitzoeken:) Daarom doe ik graag mee met deze superleuke actie??

 10. Anne 23 november 2018 at 09:36 - Reply

  Mijn favoriete Disney’s Prinses, ik heb er een Ariel Barbie van van vroeger, dus zo’n 30 jaar geleden. Maar dochterlief van 4 jaar speelt er graag mee!! Maar wat zou het leuk zijn als er zelf 1 heeft. Ze vroeg pas aan mij, mama kan Sinterklaas geen Barbie voor mij uitzoeken:) Daarom doe ik graag mee met deze superleuke actie??

 11. Marian B 23 november 2018 at 09:50 - Reply

  Een echt zwemmende zeemeermin, hoe leuk is dat! Die gaat zeker mee in bad. Hoop wel dat ik haar dan nog uit bad krijg 😉

 12. Sanne 23 november 2018 at 10:04 - Reply

  Mijn dochtertje is helemaal gek op zeemeerminnen. In bad speelde ze altijd met een zeemeermin barbie, maar hiervan is de staart afgebroken en daar is ze erg verdrietig om. Deze ariel zou geweldig van pas komen!!

 13. Claudia 23 november 2018 at 10:21 - Reply

  Dit zou ons poppenmeisje heel erg leuk vinden ?!!

 14. Gerrianne 23 november 2018 at 10:44 - Reply

  Dat zou mijn prinsesje helemaal geweldig vinden! Zelf vond ze douchen en in bad verschrikkelijk (hooggevoelig), ze huilde en krijste heel wat af. Het gaat steeds beter en ze gaat nu sinds kort helemaal zelf! En ze zou deze zeemeermin graag mee willen nemen!!

 15. Anna 23 november 2018 at 11:17 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia!

  Facebook: An Na

 16. Anje 23 november 2018 at 12:37 - Reply

  Oh leuk! Mijn dochter speelt de hele dag zeemeermin en 1 van haar hobby’s is in bad gaan dus die graag mee

 17. Marjo 23 november 2018 at 12:58 - Reply

  Oo zo gaaf, vroeger had ik Barbies, en nu gaan mijn meiden ermee spelen, maar dit zullen ze wel helemaal te gek fantastisch vinden!

 18. Linda Raaijmakers 23 november 2018 at 13:41 - Reply

  Omdat ons nichtje Tess dit geweldig zou vinden voor in bad en ik als tante daar weer punten mee scoor 😀

 19. Chantal Obbink 23 november 2018 at 14:39 - Reply

  Super leuk! Zo wordt het naar bad gaan nog leuker san het al is. Enige nadeel voor mama. Ze willen er dan vast nooit meer uit! Hahahah

 20. Annelies 23 november 2018 at 14:58 - Reply

  Mijn dochter is helemaal gek van zeemeerminnen in bad is ze er altijd 1.

 21. Liline Erdmann 23 november 2018 at 16:05 - Reply

  Ik doe mee voor ons meisje!

 22. Nathalie 23 november 2018 at 22:32 - Reply

  Oooh leuk!! Voor mijn kleine prinses!!! Ze is gek op de prinsessen en 1 voor in bad zou natuurlijk helemaal geweldig zijn!!??

 23. Manon Dousma 24 november 2018 at 02:55 - Reply

  Heel gaaf! Ik doe graag mee voor onze dochter die gek is op Ariël ?.

 24. Lynn Mahieu 24 november 2018 at 09:58 - Reply

  Ik denk dat mijn dochtertje dit heel fascinerend zou vinden en er heel graag mee zou spelen dus daarom doe ik graag mee! 😀

 25. Esther van der Kalk 25 november 2018 at 08:54 - Reply

  ?Wow wat een leuke actie ?
  Dit is helemaal geweldig! ? Ik volg je op Facebook. Ik zou heel graag de zwemmende Ariël willen winnen voor mijn nichtje! ? Ze is gek op prinsessen en dit is leuk voor als ze in bad zit om met Ariël te spelen. Mooi cadeau voor Sinterklaas. ? Deze actie krijgt van mij natuurlijk een ? Ik ga het meteen delen, ? zodat mijn vrienden die nu op facebook kijken ook een kans kunnen maken. ?
  Nu maar heel hard duimen dat ik de gelukkige mag zijn. ???

 26. Tessa 25 november 2018 at 08:59 - Reply

  Deze zou onze dochter Benthe fantastisch vinden, Ariel zou regelmatig mee gaan in bad!

 27. Xaviera Jamie 25 november 2018 at 09:28 - Reply

  Een zwemmende Ariel, daar kan ik als poppenliefhebster van dromen. Als klein meisje moesten we altijd onze eigen fantasie gebruiken! Een prachtpop voor Suusje wat zal ze opkijken wanneer deze mee mag in bad! En ook nog kan zwemmen!

 28. Esmeralda Groenland 25 november 2018 at 10:45 - Reply

  Mijn dochter is gek op de kleine zeemeermin en dit zou een prachtig kado voor haar zijn!

 29. Nathalie de Groot 25 november 2018 at 16:00 - Reply

  Heel leuk voor onze Nikki om lekker mee in bad te kunnen spelen! Hopelijk hebben we geluk ??

 30. Lisa 25 november 2018 at 21:04 - Reply

  Mijn 2 meisjes zijn fan van de Disney prinsessen en Ariel vinden ze allebei heel erg leuk. En ook ontzettend leuk voor in bad. Ik volg je op FB.

 31. Jeanine 25 november 2018 at 21:13 - Reply

  Dit is toch een geweldige zeemeermin, ze zwemt zelf! Hier wordt de baddertijd met mijn twee meisjes nog leuker van!
  Ik volg je op Facebook.

 32. Amber Shiller 25 november 2018 at 22:38 - Reply

  ? Wauwww fantastisch! ? Je maakt er wel echt een feestje van met zo’n waanzinnige prijs! ? ? Super leuke actie heb je! ?Ik zou heel graag een Ariël zeemermin pop winnen voor mijn nichtje. ? Zo leuk om mee te spelen en zwemmen. Ook al is de kans om te winnen misschien klein, ik ga héél hard duimen dat ik straks de winnares mag zijn. ??

 33. Andy E 26 november 2018 at 09:20 - Reply

  Ik doe heel graag mee. Mijn meisje is dol op zeemeerminnen en wil Ariel heel graag adopteren! Ik volg je op FB.

 34. Malou Rouwhof-Beld 26 november 2018 at 10:31 - Reply

  Ik doe op de valreep nog even mee! Mijn dochter Nomi is helemaal fan van zeemeerminnen, dus ik zou het ontzettend leuk vinden om deze voor haar te winnen!

 35. Annie den Uijl - Oudshoorn 26 november 2018 at 14:45 - Reply

  Wat zijn ze leuk al die acties, zo rond Sinterklaas. Ik ga duimen voor Miley!

 36. Hilde Gomis 26 november 2018 at 21:17 - Reply

  Superleuk! Hier is Lilly van 5 dol op zwemmen en zeker nu ze net op zwemles zit. Ze heeft het over niks anders. Ik ben net Ariël hè mam? Uhuh Lil, echt wel ? ik weet zeker dat ze dit heel tof zou vinden! Kan lkkr mee in de badkuip

 37. Nele 26 november 2018 at 22:01 - Reply

  wat leuk zeg, mijn dochtertje heeft deze in de winkel gezien en wou hem al mee naar huis nemen :-), hier zou ze super blij mee zijn

 38. Els Wanders 26 november 2018 at 23:05 - Reply

  Ik doe op de valreep nog graag mee voor Lisa en Niek. Kunnen ze fijn samen met Ariel in bad, ik denk dat ze het bad dan niet meer uit willen.

Reageer

CommentLuv badge