Christmas Collection bij The Body Shop (+ WIN!)

///Christmas Collection bij The Body Shop (+ WIN!)

Christmas Collection bij The Body Shop (+ WIN!)

The most wonderful time of the year komt er weer aan en dat betekent: de Christmas Collection bij The Body Shop! Ik laat je zien welke producten ik ontving, wat mijn favorieten zijn én ik geef ook nog iets weg. Lees je mee?

It’s beginning to look a lot like Christmas

Hoewel de nazomer eeuwig leek te duren, begin ik echt weer zin te krijgen in de gezelligheid rondom de feestdagen nu het koude weer zijn intrede heeft gedaan. Hoewel de decembermaand altijd de drukste van het jaar is, vind ik het een maand die in het teken staat van warmte, familie en samenzijn. Al jaren staat bij ons vanaf 6 december de kerstboom in de huiskamer en geniet ik er volop van om voor iedereen een kleinigheidje te kopen. Aangezien ik heel wat zusjes en schoonzusjes heb, is het wel eens lastig om met een origineel beautycadeautje aan te komen. Gelukkig kun je dit jaar heel goed bij The Body Shop terecht voor de fijnste cadeaupakketten en seasonal treats.

#ENCHANTEDBYNATURE

De nieuwe kerstcadeaucollectie van The Body Shop is een ode aan de betoverende, zinnenstrelende geuren en texturen van een winters bos, die in het verlengde ligt van de missie van het bedrijf om terug te geven aan de natuur en deze te verrijken. Met de cadeaus uit deze collectie doe je dus niet alleen jezelf of iemand anders een plezier, maar bied je ook bedreigde natuur en dieren een kans op nieuw leven. Met alle aankopen die je tot en met december doet bij The Body Shop, hoe klein of hoe groot ook, help je om ruim 10 miljoen vierkante meter bos te beschermen en te herstellen.

Special Edition Seasonal Treats

De body butters zijn er in special edition winterse geuren en zijn feestelijk getint! Peppermint Candy Cane ruikt fris en een beetje zoetig. Het doet mij denken aan mint en de welbekende After Eight chocolaatjes. Berry Bon Bon is een fruitige traktatie met o.a. cranberryolie uit Noord-Amerika. Deze geur vind ik al erg lekker, maar mijn absolute favoriet is Vanilla Marshmallow! Een rijke, verzorgende, romige body butter met de geur van vanille: mijn ultieme winterbeleving! Deze body butters zijn zowel los verkrijgbaar (200 ml, €16) als in een Festive Body Butter Trio cadeauverpakking (3 x 50 ml, €12).

Born Lippy Butterfly

Zodra het weer buiten kouder wordt, merk ik gelijk dat mijn lippen droger worden. Een fijne lippenbalsem is dus altijd welkom en deze leuke vlinder bevat er maar liefst vijf! Sprankelende, pittige en verfrissende geuren voor lippen die zacht, gehydrateerd en beschermd zijn. Deze cadeauvlinder bevat de geuren Passionberry, Raspberry, Strawberry, Satsuma en Watermelon en kost €14.

Berry Bon Bon Body Scrub

Deze milde scrub heeft een zoete bessengeur en is zacht voor de huid. De scrub is romig en verrijkt met cranberryolie uit Noord-Amerika, biologische Community Trade-rietsuiker uit Paraguay en Community Trade-paranotenolie uit Peru. Na een uitgebreide scrubsessie kun je je huid natuurlijk insmeren met de matchy body butter uit dezelfde lijn! Een pot Berry Bon Bon Body Scrub heeft een inhoud van 250 ml (€18).

Bella the Bear Hair Wrap

Met deze hair wrap kun je je haar op eenvoudige wijze drogen (en zie je er schattig uit). Hier thuis is deze schattige berenhanddoek al ingepikt door de peuter, die heeft er al een middagje mee rondgelopen, haha! Na het wassen van je haar kun je het water er even uitknijpen, de handdoek op je hoofd plaatsen en deze met de achterkant ingedraaid vastzetten door middel van een lusje en een knoopje. Zo hoef je je haar dus niet droog te wrijven en deze handdoek gebruiken terwijl je je lichaam droogt. Ook erg handig voor kinderen!

Festive Sack of Peppermint Candy Cane Delights

In dit herbruikbare cadeauzakje zitten vier douche- en body care favorieten op reisformaat, allen met de frisse Peppermint Candy Cane geur! Inhoud: Shower Gel Peppermint Candy Cane 60 ml, Body Scrub Peppermint Candy Cane 50 ml, Body Butter Peppermint Candy Cane 50 ml, Hand Cream Peppermint Candy Cane 30 ml (€20). Ook verkrijgbaar in de varianten Vanille Marshmallow en Berry Bon Bon.

Benieuwd naar de volledige Christmas Collection? Neem een kijkje in de winkel of online bij The Body Shop!

WIN: Festive Body Butter Trio cadeauverpakking

Ben je nieuwsgierig geworden naar de feestelijke Christmas Collection van The Body Shop? Dan heb ik iets leuks voor je! Ik mag namelijk een Festive Body Butter Trio weggeven! Wil je kans maken op deze seasonal treat? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Instagram
 • Volg The Body Shop op Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze christmas cadeauverpakking
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 17 november 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 21 november bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je het Instagramkanaal van Mama’s Meisje en The Body Shop volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

 

 

 

 

Door |2018-11-01T22:59:41+02:00november 10th, 2018|Beauty|18 Comments

Over de schrijfster:

18 Comments

 1. Natasja 10 november 2018 at 08:20 - Reply

  Ik zou deze set heel graag winnen! Voor de kinderen koop ik altijd van alles, maar voor mezelf schiet het er vaak bij in. Hier zou ik me lekker mee kunnen verwennen!

 2. Jennifer van Ginkel-Brand 10 november 2018 at 08:29 - Reply

  Ik zou heel graag willen winnen, ten eerste omdat ik maandag alweer 26wordt en omdat je als mama natuurlijk ook nog goed voor jezelf moet zorgen en dat schiet er vaak bij in. Met die prachtige setje is het een geweldige mama verjaardagscadeau!

 3. elisabeth maria martina 10 november 2018 at 08:30 - Reply

  wat een ontzettend mooi gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 4. Tanja 10 november 2018 at 09:27 - Reply

  Oeh superleuk! Ik zou dit cadeau graag winnen omdat ik ten eerste gek ben op de body butters van de bodyshop (uiteraard 😉 ) ik nu net een week bevallen ben van mijn kleine meisje, mijn lichaam kan wel wat verwennerij krijgen en ik ben ook nog eens jarig op 19 november. Het zou me superleuk lijken!!!

 5. Liline Erdmann 10 november 2018 at 09:48 - Reply

  Ik doe graag mee! Mn huid is erg droog door de combi vzn herfst en zwanger zijn, dus dit zou mooi uitkomen!

 6. Kirsten Mamagisch 10 november 2018 at 10:05 - Reply

  Ik ben ook dól op kerst en gezelligheid, maar dit jaar is er weinig ruimte voor dat alles. We krijgen begin december de sleutel van het nieuwe huis, half december ben ik uitgerekend van de tweede en voor eind januari moet er verbouwd en verhuisd zijn. Weinig tijd voor kerstdecoratie en uitgebreide diners dus. Een beetje kerstverwennerij kan ik dan dus best gebruiken 😉

 7. Fatima van Schaaik 10 november 2018 at 14:05 - Reply

  Ik ga keihard duimen. Lijkt me heerlijk! Ben dol op smeren!

 8. Marieke 10 november 2018 at 14:10 - Reply

  Oh ik ben gek op the body shop spulletjes maar helaas geen bodyshop in de buurt(bestellen gaat door omstandigheden nieth) dus ik doe heel graag mee en ga hard duimen.??

 9. Marian B 10 november 2018 at 17:47 - Reply

  Wat een heerlijk pakket, dat zal echt genieten zijn! Ik volg je wel op andere kanalen maar ik heb helaas geen IG.

 10. Lieke 11 november 2018 at 08:06 - Reply

  Ik zou heel graag winnen, om mijn favoriete mommy momentje ( bad) nog lekkerder te maken met deze bodyshop producten! Heel benieuwd naar de producten van bodyshop, al ooit eerder een body butter gehad daarvan en die was zo op! Kan blijven smeren! Haha

 11. Maaike 11 november 2018 at 08:43 - Reply

  Oooh heerlijk een verwenmomentje voor mij als new born mammie

 12. Helmy Lommen 11 november 2018 at 16:29 - Reply

  Heerlijk om weer iets van de body shop te mogen hebben en te genoten. Moment voor mezelf…

 13. Patricia lubbertje 13 november 2018 at 09:01 - Reply

  Ik zou dit geweldige verwenpakket willen winnen om met kerst kado te geven aan mijn mantelzorgster. Om haar te bedanken voor alles wat ze voor mij en mijn twee zoontjes doet.

 14. Anita te Gussinklo 13 november 2018 at 09:27 - Reply

  Ik ben gek op de body butters van The body shop, en met deze kom ik helemaal in kerstsfeer

 15. lodi 13 november 2018 at 09:43 - Reply

  Ik ben zo benieuwd naar deze body butter dat ik graag mee doe aan deze win actie.

 16. Lieke van Veen 13 november 2018 at 17:50 - Reply

  Het lijkt me heerlijk om dit pakketje te winnen.

  Ik volg beide pagina’s op Instagram (liekevv24)

 17. Lisanne Bons 13 november 2018 at 18:05 - Reply

  Wat een leuke prijs. De decembermaand is al duur genoeg en met een jarige dochter erbij schieten dit soort dingen voor mezelf er een beetje in. Dus dit zou een heerlijk cadeautje voor mezelf zijn

 18. Els 13 november 2018 at 18:27 - Reply

  Ik zou heel graag mijn schoonzusje hiermee verwennen!

Reageer

CommentLuv badge