Vorige week was ik aanwezig bij het Winter Wonders Event van Kruidvat en vandaag laat ik jullie zien wat er de komende tijd allemaal nieuw in de winkels ligt! Ook testte ik de Brow Tattoo en laat jullie het resultaat zien. Lees en kijk je mee?

Nieuwe producten bij Kruidvat

Zoals jullie weten ben ik dol op beauty, make-up en me-time momentjes én groot fan van Kruidvat, dus ik deed een dansje toen ik de uitnodiging in mijn mailbox opende. Vorige week was het zover en reed ik naar Amsterdam om aanwezig te zijn bij het Winter Wonders Event van Kruidvat. In het najaar en de winter zijn er allerlei nieuwe productlanceringen en we mochten die dag met een heleboel andere bloggers en vloggers kijken, ruiken en testen welke items we de komende tijd in de schappen van Kruidvat kunnen verwachten. Leuk! Ik ging in mijn eentje naar het event en had van te voren ook niet gevraagd welke bloggers er nog meer zouden gaan. Al snel nadat ik binnenkwam liep ik Charlotte van Aukjeswereld tegen het lijf en dat was heel gezellig! Een kleine fotoshoot kon niet uitblijven, want de locatie was prachtig aangekleed in winterse sferen. Er zitten weer pareltjes tussen de producten die ik gezien heb, ik zal je vertellen wat je de komende tijd bij Kruidvat kunt verwachten!

img 8390

img 8383

Ontspannen met etherische olieën

Niets is fijner dan tijdens de koude wintermaanden knus met een dekentje op de bank of in een warm bad te ontspannen. Vanaf 5 november presenteert Kruidvat etherische olieën in 10 verschillende geuren. Deze bevatten 100% zuivere olie en kunnen gebruikt worden in een aromabrander of in bad (niet geschikt voor kinderen). In een aromabrander voeg je 2 druppels toe aan het water en in bad gebruik je 3 à 4 druppels met 10 ml basisolie, waarna je dit toevoegt aan het warme bad. Deze mag niet onverdund gebruikt worden. De verkrijgbare geuren zijn: Tea Tree, Pepermunt, Eucalyptus, Lavendel, Rozemarijn, Sinaasappel, Fresh Energy, Anti-Stress, Sauna en Relaxing. Prijzen variëren van 1,99 t/m 3,99 per flesje.

collage1 3

Gezichtsverzorging bij Kruidvat

Een van de producten die mijn aandacht trok was de Brow Tattoo: een gel om je wenkbrauwen 3 tot 5 dagen lang een mooie, volle look te geven. Ik heb dit product zelf getest en iets verderop in dit artikel lees je alles over mijn ervaring! Het Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum komt in de vorm van ampullen, vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk en vervaagt tevens fijne rimpels in de gevoelige zone rond de ogen. Een musthave voor mommy’s als je het mij vraagt ;) Je hoeft maar een beetje serum ter grootte van een rijstkorrel te gebruiken, brengt dit zachtjes kloppend van binnen naar buiten aan op de oogcontouren en je kunt na een paar minuten make-up erover aanbrengen. Het serum kost €5,29 per stuk, bevat 5 hersluitbare ampullen die zichtbaar effect geven binnen 2 minuten en dit houdt tot acht uur aan.

collage2 1

DIY: Maak je eigen bodycream

De Kruidvat Originals DIY Kit Bodycream ligt al een tijdje in de winkel, maar ik spotte ‘m tijdens het event voor het eerst. Het bevat een basiscrème waaraan je zelf allerlei ingrediënten kan toevoegen, zodat je je eigen bodycream creëert. We testten het daar uit met honing en ik vond het een leuk idee om als cadeautip te onthouden. De kit is verkrijgbaar voor €4,99. Ook is de Kruidvat PURE lijn geheel in een nieuw jasje gestoken en is micellair water toegevoegd aan deze lijn. Speciaal voor de jonge, vette tot gemengde huid (die ik ook heb, ondanks mijn big 30 mijlpaal) ontwikkelde Kruidvat deze effectieve formule, met salicylzuur. Het zuivert, reinigt en verwijdert make-up én helpt onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters voorkomen. Het micellair water is mild, geschikt voor de gevoelige huid, geeft een effectief gereinigd gezicht en een frisse uitstraling. Voor een optimaal resultaat gebruik je het product in combinatie met de andere Kruidvat PURE producten. Het micellair water hoeft niet afgespoeld te worden. Ik ga het zeker testen, want er zat een exemplaar in de goodiebag en de prijs is erg aantrekkelijk: €3,49.

collage3 1

Originals Houtskool & Gezichtsverzorging met Q10

Kruidvat breidt nu haar Originals Charcoal lijn uit met zwarte gezichtsreinigingsdoekjes. Houtskool kan na verhitting en afkoeling tot 200 keer het eigen gewicht opnemen en is daardoor een geliefd ingrediënt in producten die dienen voor het verwijderen van vuil en overtollig talg. De Kruidvat Originals Zwarte Gezichtsreinigingsdoekjes Houtskoolpoeder verwijderen daardoor make-up grondig, zelfs waterproof make-up. De doekjes zijn geschikt voor een normale en gecombineerde huid, bevatten geen alcohol en kosten €1,99 per verpakking. Ook introduceert Kruidvat een gezichtsverzorgingslijn met een dag-, nacht- en oogcrème die Q10 en Vitamine C bevatten. Deze ingrediënten verminderen de tekenen van vermoeidheid en eerste rimpels, voor een meer egale en fris energieke huid. Ook bevat de dagcrème een beschermingsfactor SPF15, wat ideaal is om het ontstaan van pigmentvlekken te voorkomen. De dag- en nachtcrème kosten €3,99 per stuk, de oogcrème kost €3,49 per stuk.

collage4

collage5

Nieuw Merk & Goodiebags

Tijdens het Winter Wonders Event kreeg ik een heel leuk nieuwtje onder ogen: vanaf januari ’19 is Makeup Revolution London exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat! Ik maakte al eerder kennis met dit merk door de I Love Beauty beurs waar ik een palette kocht. Erg tof dat dit merk nu zo makkelijk te verkrijgen is, want ik kom regelmatig bij Kruidvat en ben heel benieuwd naar de collectie! Aan het eind van mijn bezoek kreeg ik twee geweldige goodiebags mee naar huis, die ik inmiddels via Instagram Stories heb laten zien. Hier nog even een foto van de inhoud:

img 8554

Review Kruidvat Brow Tattoo

Ik heb de Kruidvat Brow Tattoo uit mijn goodiebag getest nadat ik daar heel veel verzoekjes over kreeg na het showen van de goodiebags op Instagram Stories. Ik ga zelf om de 5 à 6 weken naar de schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen te laten harsen en verven. Zelf vind ik het erg mooi als mijn wenkbrauwen geverfd zijn, maar de kleur blijft ongeveer 3 weken aanwezig en vervaagd dan zienderogen. Jammer, want met volle, gekleurde wenkbrauwen heb ik een meer sprekende blik. Ik was dus erg benieuwd naar het effect en resultaat van deze Brow Tattoo! Het is een gellaag die je met behulp van een dun kwastje aanbrengt en die ongeveer 3 tot 5 dagen blijft zitten. De Brow Tattoo is verkrijgbaar in twee kleuren: Dark Brown (mooi als je donker haar hebt) en Taupe (blond haar). Ik testte de Taupe kleur en laat je door middel van foto’s het resultaat zien.

collage1 2 1

collage2 2

Brows on fleek!

Allereerst maakte ik mijn wenkbrauwen schoon en vetvrij met een tonic. Vervolgens bracht ik door middel van het kwastje de gellaag aan op mijn wenkbrauw. Ik dacht van te voren: “als dit maar goed komt“, maar aanbrengen gaat echt heel easy en als je een foutje maakt, kun je het gewoon corrigeren met een wattenstaafje. Daarna was het tijd voor thee en omdat het de eerste keer was, heb ik het 30 minuten laten zitten. In die tijd was het gellaagje opgedroogd tot een filmlaagje dat je er van de binnenkant naar buiten af kunt trekken. Dit ging erg makkelijk: er kwamen wel enkele haartjes mee (dit mag ook volgens de verpakking) en er bleven geen restjes achter. Ik ben erg tevreden met het resultaat, want het is subtiel maar toch mooi aanwezig. De volgende keer ga ik het iets langer laten zitten om te kijken of de kleur dan dieper wordt. De meeste producten voor wenkbrauwen kleuren de haartjes, maar dit product kleurt de huid, vandaar het mooie effect. Brows on fleek en een aanrader om eens te proberen! Kruidvat Brow Tattoo is verkrijgbaar voor €5,99 per stuk.

collage3 2

img 8532 2

Heb jij deze nieuwe producten al gespot bij Kruidvat? Welk product ga jij zeker uitproberen? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook of Instagram!

liefs karin