Review | Gepersonaliseerd koffertje & rugzak van Bulbby (+ WIN!)

///Review | Gepersonaliseerd koffertje & rugzak van Bulbby (+ WIN!)

Review | Gepersonaliseerd koffertje & rugzak van Bulbby (+ WIN!)

Onlangs mocht ik voor mijn meisjes iets leuks uitzoeken in de webshop van Bulbby. Vandaag laat ik zien wat ik voor ze heb uitgekozen en mag ik zo’n zelfde set weggeven aan één van mijn lezers! Kijk je mee?

Personaliseren met Bulbby

Via Instagram had ik Bulbby al eens gespot en na een kijkje op de website werd ik helemaal enthousiast! Ik mocht iets leuks voor mijn meisjes uitzoeken en dat was nog een flinke uitdaging. Bij Bulbby kun je namelijk producten bestellen die gepersonaliseerd kunnen worden! Voor baby’s en kinderen hebben ze allerlei toffe items die je kunt costumizen met de naam van de gelukkige en een leuke afbeelding. Na lang wikken en wegen (want: zoveel leuks!) besloot ik om voor Niene het koffertje te bestellen. Voor Suus koos ik het rugzakje.

Rugzakje met naam voor kinderen

Het rugzakje met naam heeft een ideale afmeting, waardoor het niet te groot is en gebruikt kan worden vanaf het moment dat je kindje geboren wordt tot ongeveer zes jaar. Bij het ontwerpen in de online editor kon ik uit zes verschillende kleuren kiezen en nog eens 76 verschillende opdrukken. Ook de opdrukkleuren zijn in verschillende kleuren mogelijk, gewoon even uitproberen in de editor wat je het mooist vindt! Ik koos voor een rugzakje in mint-zilvergrijs met de opdruk van een schaapje in het wit en de naam van Suus in het grijs. Suus is nu net twee jaar en als zij de rugzak op haar rug heeft, zit het qua grootte prima. De schouderbanden zijn verstelbaar en de rugzak is gemaakt van stevig, soepel en waterafstotend materiaal. Ook de ritsen lopen goed, iets was ik erg belangrijk vind als ik naar een nieuwe tas voor de kindjes kijk. Wij namen het rugzakje mee tijdens ons uitje naar Wildlands, een maandje geleden. We deden er wat speelgoed, eten en drinken in voor Suus. Dit paste allemaal perfect en er zitten ook nog twee handige vakjes aan de zijkant. Zo kan er altijd precies genoeg in voor een dagje weg of een familiebezoekje. En Suus wil natuurlijk zélf haar tas dragen 😉

Koffertje met naam

Voor Niene besloot ik het koffertje met naam te bestellen. De grootte is perfect voor een nachtje logeren of om speelgoed in te doen. Voor Niene koos ik een opdruk met een hartje en haar naam in grijs. De opdruk staat heel mooi op het mint-zilvergrijze koffertje, dat net als de rugzak van een degelijke kwaliteit is. Er past ook redelijk veel in en het eerste uitje mét koffertje staat al gepland. Binnenkort gaan beide dames namelijk een weekend uit logeren bij opa en oma, dus pakken we de rugzak en het koffertje er natuurlijk weer bij! Bij Bulbby kun je trouwens ook terecht voor gepersonaliseerde items voor de grote mensen 🙂

WIN: Gepersonaliseerde rugzak én koffertje van Bulbby!

Niet alleen mijn meisjes werden verblijd met een prachtige gepersonaliseerde rugzak én koffertje van Bulbby… Ik mag ook zo’n set weggeven aan één van mijn lezers! Wil je kans maken op deze toffe prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten hoe de rugzak en het koffertje eruit gaan zien als jij wint! Welke kleur kies je? En voor welke opdruk ga je? Ik ben heel benieuwd!
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 8 augustus 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 12 augustus bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. 

Door |2018-07-30T12:44:40+01:00augustus 8th, 2018|Verzorging|44 Comments

Over de schrijfster:

44 Comments

 1. Marielle Van den Burg 8 augustus 2018 at 06:25 - Reply

  Ik zou gaan voor koffertje in het mint groen met de aardbei en de naam van mijn dochtertje. Zou een leuk kado zijn voor mijn verjaardag vandaag

 2. Else-Marie 8 augustus 2018 at 07:56 - Reply

  Ik zou voor een blauwe variant gaan! Wat een toffe prijs. Wij gaan regelmatig een weekendje op stap dan zou de koffer heel handig zijn een voor de opvang een rugzak

 3. Reni Claassens 8 augustus 2018 at 08:15 - Reply

  Gaaaf…een roze met paarse tasje voor ons meisje…ze gaat binnenkort starten op de peuterspeelzaal! Ben heel benieuwd!

 4. Kristel Gubbels-Daemen 8 augustus 2018 at 08:16 - Reply

  Super leuk voor onze dochter Lotte in de kleur roze met hartjes

 5. Marjolein Belder 8 augustus 2018 at 08:19 - Reply

  Wat een leuke actie weer! Mijn dochter Saar wil alles roze haha dus als ik haar laat kiezen word het zeker roze met een hartje ? maar ik zelf vind dat rugzakje in blauw echt super!

 6. Laura Blaauw 8 augustus 2018 at 08:20 - Reply

  Die is gaaf!! Eind v de maand gaat onze 19 maanden oude dochter voor het eerst naar de opvang. Ze doet het liefst alles wat mama doet maar een rugtas hebben we nog niet voor haar. Een eigen rugtas om daar mee naartoe te nemen zou geweldig zijn (want ze is er al achter gekomen dat de tas van mama iets te zwaar is hihi). Een koffertje met naam zodat de lsidsters weten waar ze spullen vandaan kunnen halen, en/ of met een afdruk van een paardje, waar ze zoo dol op is! In mint of een andere pastelkleur. Oh jeetje wat wordt ik enthousiast! Zou het zo nu al bestellen als we ngmeer budget over hadden deze maand na de verhuizing. Succes met de verloting Karin!

 7. Janneke 8 augustus 2018 at 08:21 - Reply

  Wauw super gaaf! Mijn oudste 2 hebben al een koffertje dus hoe leuk om er voor de jongste nu 1 te winnen ? kan hij vol trots met zijn eigen koffer lopen i.p.v. zijn broers koffertjes!
  Ik zou gaan voor blauw (3 jongens dus de favoriete kleur in huis) met zijn naam, omdat ik deze zo mooi vind en dan iets van een plaatje van een auto!

 8. Annieka 8 augustus 2018 at 08:27 - Reply

  Super leuke actie! Ik heb gelijk vanalles gecombineerd op de site en we gaan voor een roze rugzakje met daarop de ballerina!

 9. Milou 8 augustus 2018 at 08:28 - Reply

  Wat ontzettend leuke tas en koffer!
  Ik zou voor onze man kiezen voor de donkergrijze variant met een visje (fish in the sea) en met zijn naam in mint kleur! Ideaal koffertje om mee te nemen voor naar opa en oma 🙂

 10. Karin 8 augustus 2018 at 08:35 - Reply

  Wauw die zijn leuk! Handig voor de logeer partijtjes en ons uitstapje naar Wildlands binnenkort. De kleur mint past perfect bij Amy haar kamertje,

 11. Janneke 8 augustus 2018 at 08:40 - Reply

  Wat een gave winactie!!!

  Mintgroen koffertje met Jop en de auto
  Roze tasje met Fiene en de wigwam
  Bedrukking beide grijs ??

 12. Inge 8 augustus 2018 at 08:45 - Reply

  Wat een mooie set ? De koffer is ontzettend handig voor als we bij opa en oma logeren en de rugtas is perfect voor naar de opvang! Ik zou gaan voor de lichtroze variant. En dan de rugtas met een witte aardbei en de koffer met een wit hart, super schattig!

 13. Jeanine 8 augustus 2018 at 08:49 - Reply

  Sowieso mint groen met het zeehondje ! Love iT !
  Vandaag gaat mijn dochter 1,5 jaar voor het eerst wennen op het kdv . Hopelijk kan ze deze rugtas gaan rocken !

 14. Marjolein 8 augustus 2018 at 08:49 - Reply

  Oh leuk. Nu heeft onze dochter een standaard rugtasje voor de opvang en die is al favoriet. Maar voor de weekend/nachtjes weg hebben nog niks praktisch. Rugtasje zou ik in mint met koe willen want dan is papa ook eens blij, al vind ik de hartjes ook erg leuk. Die kies ik dan voor het koffertje in dezelfde kleur??

 15. Kirsten 8 augustus 2018 at 08:51 - Reply

  Wat een gave tasjes! Toevallig zag ik laatst op een verjaardag ook al een gaaf bulbbyproduct, het vriendenboekje met naam erop, superleuk!

  Als ik zou winnen zou ik het tasje ook in mintgroen nemen, met de veertjes opdruk in het wit. Rustig, stijlvol en toch stoer. Mijn meisje start na de vakantie op de Peuterstap, dus een tasje zou gaaf zijn!

 16. Charissa Heijmans 8 augustus 2018 at 09:04 - Reply

  Wat gaaf! Ik zou gaan voor een zacht roze variant met een plaatje van een hondje daar is onze Lily gek op!

 17. Manon Laurier 8 augustus 2018 at 09:18 - Reply

  Oh wat een super gave winactie. Ik zou voor het roze koffertje gaan met als afbeelding Beach Wale in de kleur zilver/wit voor mijn jongste dochter en voor mijn oudste dochter die bijna naar school toe gaat zou ik kiezen voor de rugtas in de kleur mint/grijs met daarop ook de afbeelding van Beach Wale in de kleur zilver/wit.

 18. Lonneke 8 augustus 2018 at 09:28 - Reply

  Wat een leuk tasje en mooie koffer. De tas zal ik in het blauw bestellen met de jeep erop voor mijn zoontje, makkelijk voor naar de opvang en dagjes weg. Het koffertje voor mijn dochter die elk moment wordt verwacht (41 weken zwanger) in het roze met bloemetjes.

 19. Leonie 8 augustus 2018 at 09:30 - Reply

  Tof!
  Voor mijn dochtertje Romy
  Roze met hartjes of vlindertjes
  Handig voor bij de oppas

 20. Marit 8 augustus 2018 at 09:31 - Reply

  Wat leuk, die website, en veel opties! Moeilijk kiezen, dus zou voor twee verschillende dingen gaan voor mijn zoontje van 1. Rugzak in donkerblauw met opdruk planet in grijs en naam in oranje. Koffertje in donkergrijs met opdruk planets in okergeel/wit. Winnen zou leuk zijn, we hebben nog geen rugzak en hij zal binnenkort naar het kdv gaan als ik weer ga werken.

 21. Hayel 8 augustus 2018 at 09:34 - Reply

  Oh wat leuk..wij gaan 1 sept op vakantie en onze dochter begint daarna met de basisschool dus zo superleuk en handig zijn. Voor mijn grote meid zo ik een roze rugtas met hartjes kiezen en voor mijn kleine meid de roze koffer voor logeren bij oma en opa en ook superhandig in het vliegtuig?

 22. Lyanne 8 augustus 2018 at 09:35 - Reply

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag als verrassing mee voor mijn allerliefste zusje. Zij is nu 32 weken zwanger van haar eerste kindje, een jongen. Ik weet zeker dat ze dit een hele leuke verrassing zou vinden! Ik zou voor de kleur blauw gaan met de opdruk van de ster met de voorletter van het kindje erin.

 23. Sanneke 8 augustus 2018 at 09:42 - Reply

  Geweldig, wat een leuke spulletjes en verschillende opties! Heel graag zou ik het geboortekaartje terug willen zien en dat kan! Ik ga voor de lichtroze met circle and hearts opdruk, wit met goud! Mijn meisje is net begonnen op het kinderdagverblijf, ideaal om haar originele tasje mee te nemen. En zo kan ze in stijl gaan logeren. Ben helemaal verkocht!!

 24. Chantal Obbink 8 augustus 2018 at 09:49 - Reply

  Wat ontzettend leuk voor de kids. Ik doe ook graag mee voor mijn 2 kinderen. Voor de oudste die na de zomer na school gaat gaag de rugtas donkergrijs met ster naam en jaartal. Voor mijn dochter het koffertje in mint met naam hartjes en cirkels.

 25. Mimpje21 8 augustus 2018 at 11:04 - Reply

  Wauww wat een leuke dingen hebben ze. Het koffertje en de tas zou ik beide in het mint nemen met het galloperende paard. Het tasje komt van pas voor haar schooltje (peuterspeelzaal ) en het koffertje is erg handig voor de aankomende dag opname in het ziekenhuis en daarna voor logeren natuurlijk.

 26. Marjolein 8 augustus 2018 at 11:29 - Reply

  Leukk! Toffe winactie. Ik zou voor Lauren een blauwachtige spijkerstof look kleur kiezen met haar naam erop en de hartjes. Stoer en lief. Ideaal om mee te nemen naar de opvang na de zomervakantie.

 27. Marian B 8 augustus 2018 at 12:55 - Reply

  Wat een verwennerij! Dit lijkt me ook erg leuk voor mijn meisje als ze straks naar de peuterspeelzaal gaat! Dat kiezen zal wel moeilijk worden hoor… voor nu zou ik gaan voor de rugzak licht roze met naam en de opdruk Swan Queen Ik zou gaan voor het koffertje (licht) roze met haar naam Sanne en de opdruk Scribble Heart.

 28. Yasmine 8 augustus 2018 at 13:07 - Reply

  Zou kiezen voor mintgroen en een wit strikje met de naam van mijn dochter ella ook in het wit net dezelfde kleuren en opdruk als we gekozen hebben voor haar geboortekaartje. Koffertje zou binnenkort goed van pas komen want ze gaat voor de eerste keer slapen bij haar meme en pepe.

 29. Kelly 8 augustus 2018 at 13:26 - Reply

  Ik zou voor me dochtertje lena een leuke roze rugtas met hartjes er op en haar naam in het grijs uitkiezen leuk zeg!!!handig als ze over een tijd naar de peuterspeelzaal gaat

 30. Anna 8 augustus 2018 at 13:30 - Reply
 31. Marijke 8 augustus 2018 at 13:36 - Reply

  Super leuk! Ik zou voor een mintgroen rugzakje gaan met de cute cactus, voor mijn eigenwijze peuter ? En voor de kleine uk een koffertje met haar naam met hartjes eromheen ?

 32. Patricia Lubbertje 8 augustus 2018 at 13:56 - Reply

  Wat onzettend leuk zeg. De rugzak zou leuk zijn onze zoon en het koffertje voor ozne dochter. Beide in het blauw (onze dochter houd niet van roze) met als opdruk twee grote bladeren (die in het felgroen)
  Daar zouden ze absoluut erg blij mee zijn. Leuk als ze gaan logeren bij opa en oma!

 33. Esther 8 augustus 2018 at 14:32 - Reply

  Ik zou gaan voor de mintgroene variant rugzakje en dan met een opdruk van de dichte oogjes en de naam Mirre. En voor het koffertje zou ik gaan voor de mintgroene variant en dan met het hartje en de naam van ons meisje in de maak.

 34. harry brants 8 augustus 2018 at 15:11 - Reply

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje voor de demin kleurige rugzak en koffertje met opschrift little adventurer

 35. Jessica 8 augustus 2018 at 15:18 - Reply

  Wat leuk! Ik zou voor mijn zoon Fabian de donkerblauwe kiezen met een auto of olifant er op. Handig om zijn spullen mee te nemen als hij maar de gastouder gaat.

 36. anita kempenaers 8 augustus 2018 at 15:51 - Reply

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoontje rugzak en koffertje met opschrift little adventurer in de kleur demin

 37. Lotte 8 augustus 2018 at 16:24 - Reply

  Voor alle reizen die we nog met onze meisjes willen maken: een roze koffertje voor de oudste en een mintgroene tas voor de jongste. Dezelfde kleurstelling als hun kamertjes 😉

 38. J. Jonker 8 augustus 2018 at 17:46 - Reply

  Voor onze dochter zou de prijs in lichtroze meer dan welkom zijn. Dan gaat ze voor de Swan Queen in wit met zachtgrijs snaveltje en naam.

 39. Tamara 8 augustus 2018 at 20:16 - Reply

  Heel leuk! Mijn zoon kan wel een nieuwe tas gebruiken. Ik zou zou voor de donkerblauwe tas gaan en mijn zoon laten kiezen tussen de auto, olifanten en de koe.

 40. Jolanda 8 augustus 2018 at 21:23 - Reply

  Oh wat tof! Ik zou de koffer mint groen kiezen met opdruk circles and stars in grijs en de naam Thijs.

  De rugzak in blauw, ook met circles and stars, dan in zwart met de naam Thijs 🙂

 41. Tessa 9 augustus 2018 at 07:48 - Reply

  Wat een super leuke actie! Ik zou gaan voor een mint kleur. Dat blijft tijdloos 🙂

 42. Debbie Vrijkorte 9 augustus 2018 at 08:14 - Reply

  Ik zou gaan voor een mintkleurige rugzak met een mooie unicorn erop en de naam van mijn dochter Isabella, daar is mijn meisje helemaak gek van. Hele leuke winactie dit????

 43. Nele vdb 9 augustus 2018 at 13:34 - Reply

  Zo mooi. Ik zou gaan voor een koffertje in het mint groen met de olifantjes voor mijn zoontje en het rugzakje in het roze met vlindertjes erop voor mijn dochtertje.

 44. Annemieke Brandwijk 11 augustus 2018 at 08:23 - Reply

  Wat een ontzettend leuke actie en Website. Ik zou voor me dochter Beau voor een roze rugzak gaan met hartjes

Reageer

CommentLuv badge