Shoplog | Nieuwe babycollectie (babyfolder) bij Zeeman (+ WIN!)

///Shoplog | Nieuwe babycollectie (babyfolder) bij Zeeman (+ WIN!)

Shoplog | Nieuwe babycollectie (babyfolder) bij Zeeman (+ WIN!)

Als je door één van je favoriete winkels wordt verwend met shoptegoed om allerlei leuks uit te kiezen voor je kleinste meisje, dan zeg je daar geen nee tegen, toch? Ik in ieder geval niet en vandaag laat ik zien wat voor leuks ik allemaal voor Niene uitkoos bij Zeeman. Ook laat ik de geweldige nieuwe babyfolder zien. Pssst, jij maakt ook kans op shoptegoed! Kijk je mee?

Fashion Favourites bij Zeeman

Toen Suus een maand of twee was, ging ik voor het eerst babykleertjes shoppen bij Zeeman. Al snel ontdekte ik dat er superfijne basic items verkrijgbaar zijn zoals de rompers van biologisch katoen. Daarnaast komt er twee keer per jaar een heuse babyfolder uit en daarmee kan Zeeman zich echt tot mijn Fashion Favourites rekenen, want de collecties die er in staan maken mij behoorlijk hebberig. Fijne kwaliteit, hippe mode en dat voor een zacht prijsje. Welke mama zegt daar nou nee tegen? Ik ben fan van Zeeman en daarom was ik blij verrast dat ik werd verwend met een geweldig shoptegoed! Ik laat vandaag zien wat ik heb gekocht en welke collecties je de komende tijd bij Zeeman kunt verwachten voor de allerkleinsten.

Shoplog: nieuwe babykleertjes voor Niene

Onze jongste dochter groeit als kool en daarom ben ik de afgelopen tijd al druk doende geweest om nieuwe kleding voor haar in te slaan. Hoewel ik alles van Suus bewaard heb, kloppen de seizoenen niet meer qua maat en dus moest ik zomerkleding scoren! Ik koos bij Zeeman verschillende zomerse shirtjes uit die leuk te combineren zijn met jeans, een legging of een short. Ook de zachtroze sweater met zwarte tekst kon ik niet laten liggen!

Schattig boxpakje en Nijntje collectie bij Zeeman

Mijn oog viel op schattige boxpakjes in oud roze, blauw en wit. Omdat deze pakjes tot maat 68 gaan en Niene die niet meer past, besloot ik de witte voor een zwanger vriendinnetje mee te nemen. Die wolkjes zijn toch té lief?

Via Instagram had ik de items van Nijntje al eens voorbij zien komen en die wilde ik écht graag hebben, dus koos ik een hoeslaken, ledikantlaken en hydrofiele doek in roze.

Haarbandjes en leuke set voor babymeisje

Ik ben dol op haarbandjes en kocht al eerder hele schattige haarbandjes bij Zeeman tijdens mijn zwangerschap. Deze in roze en wit-blauw gestreept kun je als setje kopen en ik vond ze perfect passen bij de kleding die ik koos in dezelfde kleuren! De leggings en shirts worden ook als set verkocht waarbij je één unikleur (blauw) en een roze item met leuke print hebt. Onderling kun je dat leuk afwisselen en ik koos er ook een blauw vest bij voor de koudere dagen. Ik vind het ontzettend schattig staan! De kwijlslabbetjes hebben een print die je terugvindt in de nieuwe babyfolder, waarover ik zo meteen meer vertel!

De nieuwe babyfolder van Zeeman (babycollectie najaar 2018)

Begin deze maand is de nieuwe babyfolder van Zeeman uitgekomen! Deze loopt van juli tot oktober en iedere maand komen er nieuwe items binnen in de winkels. Ik ben al helemaal verliefd op een heleboel items en heb natuurlijk een wensenlijstje gemaakt! Ik geef je alvast een indruk van de vele hippe en budgetvriendelijke collecties die binnenkomen. Let op: je kunt het beste zelf een folder ophalen in de winkel óf bekijken via de website van Zeeman. Het handigst is om je aan te melden voor de nieuwsbrief, op die manier krijg je wekelijks een mailtje met daarin heel overzichtelijk vermeld welke artikelen er komende week in de winkel liggen. Zo grijp je hopelijk niet mis! Niet alle items staan in onderstaand overzicht, dus voor een compleet overzicht en bijbehorende prijzen raad ik je aan om de website, folder of (t.z.t.) de winkel te raadplegen.

Vanaf begin juli verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

Vanaf eind juli verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

Vanaf eind augustus verkrijgbaar

De zomer slaapzak is verkrijgbaar in 70, 90 of 110 centimeter en heeft een TOG-waarde van 0.76.

Vanaf eind augustus verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

Vanaf begin september verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

 

Vanaf eind september verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68. Tevens zijn er items in hetzelfde thema verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

Vanaf eind oktober verkrijgbaar

Deze en meer Just Born items zijn verkrijgbaar in maat 50 tot 68.

Vanaf augustus verkrijgbaar

Deze en andere jassen zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86. Ook zijn er Just Born jassen in maat 50 tot 68 verkrijgbaar.

Vanaf begin augustus verkrijgbaar

Deze en andere items zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

 

Vanaf eind augustus verkrijgbaar

Deze en andere items zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

Vanaf eind september verkrijgbaar

Deze collectie omvat items in Just Born (maat 50-68), maat 68-86 en maat 92-128.

 

Vanaf begin oktober verkrijgbaar

Deze en andere items zijn verkrijgbaar in maat 68 tot 86.

WIN: €25 shoptegoed bij Zeeman!

Ben jij, net als ik, helemaal enthousiast geworden na het zien van mijn shoplog en de nieuwe babyfolder van Zeeman? Dan heb ik iets leuks voor je! Ik mag namelijk €25 shoptegoed weggeven aan één van mijn lezers! Wil je kans maken op deze waardebon? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op het shoptegoed.
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 18 juli 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 22 juli bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. 

Door |2018-07-30T13:16:29+02:00juli 11th, 2018|Fashion|101 Comments

Over de schrijfster:

101 Comments

 1. Yara 11 juli 2018 at 07:27 - Reply

  Wat een leuke kleding hè! Ik had de folder al gezien, kan niet wachten tot alles in de winkel ligt!
  Met twee kindjes, waarvan er één groeit als kool, kan ik wel wat shoptegoed gebruiken.

 2. Else-Marie Bontenbal 11 juli 2018 at 07:42 - Reply

  Ja super leuk! Ik ga voor de oker hele winterjas. Die is zoooo leuk!:) shoptegoed zou mooi uitkomen!

 3. Femke 11 juli 2018 at 07:51 - Reply

  Erg leuk! Ik ben begin augustus uitgerekend van ons jongetje. Na een meisje mag ik nu dus helemaal opnieuw los wat shoppen betreft 😉

 4. Ilse 11 juli 2018 at 08:46 - Reply

  Ooooh, hier word ik ontzettend hebberig van! Die winterjasjes en al die leuke boxpakjes! ? Ik heb de neiging om vandaag nog naar de Zeeman te gaan, maar wil me toch nog maximaal 3 weekjes inhouden totdat ons kleintje geboren is en we weten of het een jongen of meisje zal zijn. Dan kan ik nog gerichter (en nog meer?) shoppen. Het shoptegoed zou dus ontzettend goed van pas komen ??

 5. Sanne 11 juli 2018 at 08:46 - Reply

  Wat een mooie kleding!!! Met 2 dochters gaat er veel geld richting kleding, want ze houden van shoppen! Ja nu al ? met het shoptegoed mogen ze helemaal zelf iets uitkiezen (oudste dus roze tule rokjes en jongste iets met diertjes erop) ??

 6. Willeke 11 juli 2018 at 08:48 - Reply

  Wat leuk? dat komt goed van pas voor ons kleine meisje die binnenkort weer naar een maat groter gaat. Zou dus goed van pas komen

 7. Natascha 11 juli 2018 at 08:48 - Reply

  Super leuke items. Ik ga zeker voor de nijntje collectie? Snel een bezoekje brengen aan ook 1 van mijn favo winkels.

 8. Solenn 11 juli 2018 at 08:49 - Reply

  Super leuk! We hebben nu een dochtertje en verwachten in Oktober ons zoontje dus shoptegoed zou ontzettend fijn zijn.

 9. Inge Peerlings 11 juli 2018 at 08:50 - Reply

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn meisjes! Doordat mijn 2de meisje (3 weken oud nu) een stukje groter is bij haar geboorte dan haar oudere zus komen de seizoenen ook niet overeen. Dat wordt dus weer shoppen:-)

 10. Evelien 11 juli 2018 at 08:51 - Reply

  Wat een super leuke winactie. Over 4 weekjes ben ik uitgerekend van ons derde kindje. Shoppen bij de zeeman komt dan heel goed van pas ?

 11. Karin 11 juli 2018 at 08:52 - Reply

  Erg leuke kleertjes. Bij de zeeman moet je gewoon even binnenstappen om te kijken of ze nog wat leuks binnen hebben gekregen. Dochter lief is helaas uit de babymaatjes, maar met de tweede op komst zou het shoptegoed heel goed van pas komen.

 12. Hayel 11 juli 2018 at 08:54 - Reply

  Wat een leuke spullen zeg! En hier net zo aangezien ons 2de meisje als kool groeit zou ik graag kans willen maken voor die leuke items nu ze nog in 62 zit en 68 nog past?

 13. Irma Schot 11 juli 2018 at 08:55 - Reply

  Laat Zeeman nu ook 1 van mijn favo winkels zijn voor kinder en babykleding! Van de nieuwe collectie nam ik al twee te leuke jurkjes mee voor Tess. Maar er kan altijd meer bij dus zo’n shoptegoed komt dan wel van pas 😉

 14. Anouk 11 juli 2018 at 08:56 - Reply

  O super leuk! Ik ben eind augustus uitgerekend van onze vent, en heb een Dochter van 2 dus die kleertjes kan ik niet doorschuiven, en omdat nu alles is de winkels zomer kleding is, kan ik niet wachten om te gaan shoppen en najaar kleding in de winkels ligt, dus dit komt super van pas!

 15. Cindy lelyveld 11 juli 2018 at 08:57 - Reply

  Ja zo leuk al die baby kleertjes, loop altijd naar binnen als ik in de buurt ben van een zeeman en loop bijna nooit zonder iets naar buiten.
  En dat kan bijna ook niet anders me kleine grote knul van 8,5 maand heeft alweer maat 86 hij groeit als kool. En bij de zeeman leuk en betaalbaar ik hou der van.

 16. Anouk 11 juli 2018 at 08:57 - Reply

  Super leuk! Voor onze vent die eind augustus geboren word. Heb een Dochter van 2 en kan die kleertjes dus niet doorschuiven, en in de winkels ligt nu alleen nog zomer collectie dus kan niet wachten en dit komt zeer van pas!

 17. Lisa van der Tol 11 juli 2018 at 08:59 - Reply

  Wat een super leuke collecties komen er aan! Betaalbaar en goede kwaliteit, ons meisje wordt over ongeveer 3 weken geboren en haar eerste pakjes zijn ook van de Zeeman. Ik moet mij inhouden niet wekelijks wat te kopen ?.
  Zo’n bon zou ideaal zijn voor haar wintercollectie, of naja voor mijn shopdrang.
  Maar zo’n bon is natuurlijk iedereen gegund.

 18. Tanja 11 juli 2018 at 09:01 - Reply

  Super leuk!!!! ga altijd graag naar de zeeman super leuke dingen hebben ze daar altijd voor betaalbare prij. En in de folder stonden weer zulke leuke dingen voor onze kleine meid.

 19. elisabeth maria martina 11 juli 2018 at 09:02 - Reply

  voor kleinzoon quin ga ik graag een kansje wagen, #duimen dat het zal mogen slagen

 20. Stefanie 11 juli 2018 at 09:05 - Reply

  Binnenkort word ik voor het eerst mama .. nog wat zoekende wat ik nodig heb .. nog niet wetende welke merken of winkels mijn voorkeur zullen krijgen .. ik hield me dus nog een beetje in .. dit shoptegoed kan de kast alvast helpen aanvullen ..

 21. Sandra Benedick 11 juli 2018 at 09:08 - Reply

  Ik heb hier eeneiige tweeling meisjes Evalynn & Kayleigh die hier erg blij mee zullen zijn
  Voor ons is Zeeman DE winkel omdat we #Minima zijn 🙂
  Ik volg je op Instagram https://www.instagram.com/puzzcat4life/ & Facebook https://www.facebook.com/Puzzcat4life

 22. Hennie 11 juli 2018 at 09:09 - Reply

  Ik doe graag mee met deze winactie, want wat een leuke items allemaal!

 23. Chantal Obbink 11 juli 2018 at 09:10 - Reply

  Heel erg fan hier van de zeeman! Ik doe dan ook graag mee voor mijn meisje. Ze is met 10 maanden en al in maat 80/86 wel heel snel door haar kleren gegaan. Ik hoop dat het zo even wat langer duurt voordat er weer een maat opgeruimd kan worden, maar wat gaat het snel. Het zou fantastisch zijn dit te winnen! Er staan weer leuke dingen bij!

 24. Renate 11 juli 2018 at 09:12 - Reply

  Superleuk!!
  Het wordt weer tijd om opnieuw te shoppen en dan shop tegoed altijd leuk meegenomen.

 25. Patricia Hoekstra-plasmeijer 11 juli 2018 at 09:14 - Reply

  Super leuke win actie! Ik doe graag mee voor mijn dochter Lilly!
  Ze hebben er een super leuke collectie ? en gelukkig blijft het leuk voor de portomonee

 26. Laura 11 juli 2018 at 09:15 - Reply

  Wat je zegt inderdaad! Super leuke kleding en dat voor een klein prijsje! :). Supe en wat krijgen ze veel leuks! Doe graag mee voor ons dochtertje!

 27. Anouk Jansen 11 juli 2018 at 09:19 - Reply

  Wat een leuke collectie weer zeg! Onze kerel kruipt met regelmaat de gaten in zn kleren of smeert ze vol met vlekken die ik er niet meer uit weet te krijgen ?????…. de collectie van de zeeman ziet er tof uit en is een welkome nieuwe aanvulling!

 28. Goeie H 11 juli 2018 at 09:21 - Reply

  Hier word je inderdaad erg hebberig van, wat een leuke spulletjes! Ik heb een zoontje van 3 maanden die ook groeit als kool en ook qua seizoenen niet overeenkomt met zijn broer. Ik zou wat leuke shirtjes kopen voor hem zodat hij er niet meer uit ziet als een walvis geperst in een blikje voor tonijn 😀

 29. Dymphy 11 juli 2018 at 09:22 - Reply

  Te leuk! Ook hier echte zeemand fans! Levi’s stoerste outfitjes komen altijd bij de zeeman vandaan! En voor de nieuwe collectie kunnen wij altijd wel een extraatje gebruiken!

 30. Anna 11 juli 2018 at 09:23 - Reply

  Ik doe graag mee voor kleertjes voor mijn dochter Julia ?

  Facebook: An Na

 31. Miriam Fenna 11 juli 2018 at 09:24 - Reply

  Wat een leuke kleertjes weer! We doen zeker mee met de winactie want we zijn dol op de Zeeman.

 32. Brenda 11 juli 2018 at 09:25 - Reply

  Jaaa super leuke nieuwe collectie!
  Ons meisje groeit super snel, en kast moet dan ook regelmatig aangevuld worden!
  Wat zou dat leuk zijn omdat voor het najaar met de super leuke collectie van de zeeman te doen, we lopen natuurlijk al regelmatig binnen, en komen dan ook altijd met iets naar buiten. Het shop te goed zou dan ook echt welkom zijn, zodat onze meid er weer super hip bij zit!

 33. Kimberley 11 juli 2018 at 09:32 - Reply

  Jaaa!!! Verliefd op de oker/ donker blauwe combinaties!!! Zou ook een goeie timing zijn! Meneer heeft weer een groeispurtje.. Wordt weer allemaal te klein!! En wat nog past…. Kan ik eigenlijk weggooien door de vlekken die ik er niet meer uit krijg.. #zelfsvanishwerktnietmeer

  Xxx

 34. Talitha 11 juli 2018 at 09:39 - Reply

  Wauw! Wat een te gekke babyfolder ik zie overal okergeel echt onze kleur! Elke week loop ik wel een rondje door de zeeman en neem altijd wel wat mee.. (oepss)om nu wat te winnen lijkt mij helemaal leuk. Lekker losgaan voor mijn stoere ventje. Want hij groeit zo snel uit alle leuke kleertjes:(

 35. Nicole 11 juli 2018 at 09:40 - Reply

  Wat een leuke kleertjes! En ook nog eens budgetproof!
  Met een baby jongentje en een meisje van 1.5 komt het shoptegoed goed van pas!

 36. Susan 11 juli 2018 at 09:50 - Reply

  Jaa wie wil er nou geen shoptegoed van de zeeman. Vroeger zelf als kind vaak gedragen en ook mijn zootje van 10 weken draagt het veel. Fijne kleding voor een klein prijsje. Tegoee zou goed uitkomen voor de winterkleding.

 37. Debby 11 juli 2018 at 09:51 - Reply

  Lijkt me heel leuk ??

 38. Saskia Lemmens-van der Struif 11 juli 2018 at 09:54 - Reply

  Wat een leuke collectie, mijn dochter gaat naar de volgende maat dus shoptegoed zou geweldig zijn!

 39. Elinny 11 juli 2018 at 09:57 - Reply

  Heel graag! Voor Lynn, die het leuk vond om een groeispurt te maken nadat mama de zomer kleertjes al gekocht had……

 40. Erika panjer 11 juli 2018 at 10:09 - Reply

  Heerlijk zeg en wat een mooie kleding heb je zelf gekocht.
  Heb ook mijn 1e boxpakje bij zeeman gekocht born in 2018 voor ons meisje op komst.
  Heb nog niet de nieuwe folder maar zoals ik kan zien op je blog zijn en komen er vele mooie dingen aan.

  De shoptegoed zou hier goed besteed worden en er zal vast wat extra geld bij gaan want zoveel mooie keus is er.

  Fijn om je blog weer te mogen lezen

 41. Cindy Framke 11 juli 2018 at 10:16 - Reply

  Ja superleuk he! Ik had het idd ook al gezien. En dan is het moeilijk om me in te houden hihi. Ik ben in verwachting van ons 3e kindje. In november verwachten we ons 3e meisje. Moest van de week even naar de Zeeman voor korte broeken voor de oudste 2 maar kon het niet laten om toch even te spieken bij de babykleertjes. Toch even 2 broekjes en een shirtje erbij gekocht hihi. Maar ze hebben zoveel leuks. Vooral de nijntje collectie. Zo leuk. Ben al dol op nijntje dus die moet ik ook gewoon nog even hebben haha. Dus het shoptegoed zou zeker goed van pas komen.

 42. Lesley 11 juli 2018 at 10:46 - Reply

  Superleuk dit! Ik heb vandaag een shoplog online staan en ben helemaal weg van alle items met zwaantjes. Ik heb de eerste items al binnen maar zou het shoptegoed graag willen gebruiken voor de rest van de zwanenitems. Mimi groeit ineens als kool (voor haar doen ;-)) en ik kan dus zeker een aantal nieuwe items gebruiken. Volg je zowel op insta als facebook.

 43. Linda 11 juli 2018 at 10:50 - Reply

  Ik doe heel graag mee! Te leuke collectie weer! Vooral het okergeel wil ik heel graag gaan halen voor de aankomende babyboy.
  Straks weer eens even gaan kijken wat er allemaal al in de winkel ligt, wil nog een ander geboortepakje hebben
  Linda onlangs geplaatst…ZwangerschapsfotoshootMy Profile

 44. Inge van Waes 11 juli 2018 at 10:54 - Reply

  Héél erg graag!
  Met een meisje én een jongetje moet (lees: mag ?) ik altijd opnieuw shoppen! Dat is super leuk, alleen een beetje kostelijk. Daarom shop ik veel bij Zeeman! Op die manier kan de oudste eens iets vies maken op de peuterspeelzaal en een ongelukje bij de jongste is dan ook geen probleem. De kleding die nog goed is na het dragen, geef ik aan familie, vriendinnen of aan het goede doel! (Weeshuizen oid)

  Dus ja, heel welkom!
  Nu duimen maar.

 45. Nadia 11 juli 2018 at 11:20 - Reply

  Wat een leuke spulletjes zitten ertussen, ik ben helemaal. Fan van dat truitje met die zwaan, maar daar moet ik nog even op wachten. Maargoed, ik wacht ook nog op de komst van d ekleine meid hahaha, begin augustus uitgerekend. Ik volg je op instagram @nadiaarb

 46. Tineke Janzen 11 juli 2018 at 11:38 - Reply

  Ik doe mee! Alle jurkjes en dingen met zwanen plus het houten speelgoed ben ik van plan om te kopen voor mijn dochter. Ik ben echt verliefd op deze newborn collectie. Ik volg je trouwens al via Facebook en Instagram!

  Liefs

 47. Lidewij Timmermans 11 juli 2018 at 11:42 - Reply

  De Zeeman zit hier naar de supermarkten waar ik altijd heen ga, dus ik loop er minstens 1 keer per week even binnen. Zoveel leuke babykleertjes voor Ayden, maar ook voor m’n peuter van bijna 3 slaag ik er vaak nog super goed! En als ik een kraamcadeautje nodig heb loop ik ook vaak even binnen. Deze waardebon zou dan ook binnen no time goed besteed worden 😉

 48. Hanneke Sinnema 11 juli 2018 at 11:56 - Reply

  Jaaaaaa graag! Ik shop veel bij de zeeman en aangezien mijn jongste wel in de kleertjes van zijn grote broer past wil ik hem toch wat nieuwe kleding geven. Groetjes Hanneke

 49. Hanneke Sinnema 11 juli 2018 at 12:00 - Reply

  Jaaaa, super graag! Aangezien mijn kleine wel precies in de kleertjes van zijn grote broer past wil ik hem toch iets nieuws geven. Groetjes Hanneke

 50. Lieke 11 juli 2018 at 12:00 - Reply

  Ik zag dit inderdaad al een keer vooebij komen in een folder. En heb gelijk een verlanglijstje gemaakt. Onze kleine man word in oktober geboren. En moet nu steeds wachten tot er iets nieuws uit komt. Ik loop elke week wel even bij de zeeman naar binnen. Ze hebben zulke leuke dingen!

 51. Lieke 11 juli 2018 at 12:05 - Reply

  Zo leuk je blog. Ik zag dit inderdaad voorbij komen in een folder een poosje terug. Heb gelijk een verlanglijstje gemaakt. Onze kleine man word in oktober geboren dus kan wel lekkere warme kleertjes gebruiken. Ik loop minimaal 1 keer per week de zeeman in om te kijken want word er altijd zo hebberig.

 52. Suzanne 11 juli 2018 at 12:13 - Reply

  Wat heb je een geweldige leuke dingen gekocht! Ik zou het geweldig vinden om het shoptegoed te winnen, wat een super leuke items komen eraan! Lekker shoppen voor mijn zoontje die nog in maat 86 zit en voor ons 2de kindje welke wij in januari hopen te verwelkomen!

 53. Mar 11 juli 2018 at 12:14 - Reply

  Ik wil graag meedoen voor het shoptegoed. Er komen Zo Veel leuke nieuwe. Artikelen aan bij de zeeman volg je via Instagram

 54. Marijke 11 juli 2018 at 12:51 - Reply

  Shoptegoed komt altijd van pas! Met 2 kindjes heb je een hoop kleertjes nodig. Ik zou er dus heel blij van worden 🙂

 55. Laura 11 juli 2018 at 13:21 - Reply

  Gister nog een schattig boxpakje gekocht voor ons meisje die we binnenkort mogen verwelkomen, 1 augustus uitgerekend. Zeeman heeft onwijs leuk babyspul en heb er al meerdere items gekocht ? Het shoptegoed zou mega goed uitkomen voor als ons meisje er is, dan kan ik de nieuwe collectie shoppen?

 56. Tamara 11 juli 2018 at 13:32 - Reply

  Super leuke kleertjes! Ik zlu graag wat leuks willen uitzoeken voor mijn zoon 🙂

 57. Celine 11 juli 2018 at 14:16 - Reply

  Dat shoptegoed zou goed van pas komen! Na 3 meiden nu een jongen die groeit als kool. Zitten echt superleuke dingen tussen in de folder, dus hoop ze te kunnen scoren!

 58. Kimberly 11 juli 2018 at 18:02 - Reply

  Wat een geweldige folder weer! Ik ben ook een echte zeeman fan! De rompers zijn favoriet hier met al die spuitluiers zijn ze soms niet aan te slepen! Die bon zal hier goed besteed worden!

 59. Marijke 11 juli 2018 at 19:36 - Reply

  Wat een leuke actie. Zoals je al omschrijft heeft de zeeman heleboel leuke basic items. Ik shop er regelmatig voor onze dochter en zal er straks voor ons tweede kindje zeker blijven komen. Voor een betaalbare prijs leuke kleding scoren. Dat kan bij zeemab

 60. Betti Scheringa 11 juli 2018 at 19:57 - Reply

  Wat een gave actie
  Doe graag mee omdat mijn meiden weer in groeispurt zitten en wel weer nodig moet shoppen
  Dit tegoed zou goed uitkomen ? steeds meer leuke dingen bij de zeeman

 61. Maaike 11 juli 2018 at 20:29 - Reply

  Oooh heel graag dat zou mooi uitkomen voor onze aanstaande kleine man ??? kan hier nog wel veeeeeeel meer shoppen!

 62. Sissy 11 juli 2018 at 20:32 - Reply

  Ik maak ook heel graag kans!
  Wat een mooie collectie weer bij Zeeman! Half september verwachten wij ons tweede wonder en die mag ook graag wat nieuws hebben. ?

 63. Liline Erdmann 11 juli 2018 at 20:44 - Reply

  Wat leuk zeg! Ik kom er eigenlijk nooit, met die 25 euro zou ik daar eens verandering in gaan brengen!

 64. Anja 11 juli 2018 at 20:49 - Reply

  Wat een leuke shoplog van lieve babykleertjes, mijn meiden zitten inmiddels in de grotere collecties, maar Zeeman blijft leuk. Dat shoptegoed zou goed van pas komen, we duimen!!!

 65. Marlies 11 juli 2018 at 20:54 - Reply

  Wat leuk! Ook wij zitten met het “probleem” dat de seizoenen en maten niet matchen bij onze tweede. Ergens ook goed, anders krijgt de 2e niets nieuws ;-). Dus een shoptegoed komt zeker van pas als de herfst komt.

 66. Cynthia 11 juli 2018 at 21:00 - Reply

  Oh wat leuk! Ik ga morgen direct kijken voor de Nijntje artikelen voor in bed. Super leuk voor mijn dochter, want mama is Nijntje fan!
  Voor de winter moet er een winterjas komen, de groene sprak mij direct aan! Lijkt me mooi met haar roze muts met beren-oren (van de H&M). Daar wil ik wel graag een shoptegoed voor winnen. En anders zijn de okergele items ook erg gaaf! Bijna jammer dat ik geen jongen heb, want ik vind de babyjongens collectie wel erug gaaf!

 67. Lynn Mahieu 11 juli 2018 at 21:04 - Reply

  Daar zitten weer leuke dingen tussen! Ik vind dat ze er steeds wel iets hebben dat ik mooi vind en voor een klein bedrag heb ik toch steeds een mooie berg kleding gekocht voor mijn kleine meid. Ideaal!

 68. mama.veer 11 juli 2018 at 21:17 - Reply

  Leuke kleertjes heb je gescoord!

  Hier ook altijd de rompertjes van zeeman.. zo fijn! Ik heb de soft cotton.
  Maar ook voor slabbers,kleertjes en leuke/handige baby hebbedingetjes kom ik er graag.

  Ik waag graag een kansje om te kunnen shoppen voor Bella (1 jaar)

  Liefs Vera (mama.veer)

 69. Evelien 11 juli 2018 at 21:20 - Reply

  Super mooie kleding! Heb laatste jaar al super veel bij zeeman gehaald. Nu bij ons meisje haar neusamandel verwijderd is groeit ze ineens heel hard! Nieuwe kleding is dan ook zeer welkom!

 70. Samantha vd beemd 11 juli 2018 at 21:35 - Reply

  Wow ik wil echt megaaa graag kans maken op het shop tegoed,mijn hart is echt even op hol geslagen van de zwaantjes artikelen, wij zijn verliefd op zwaantjes we hebben ook een hele zwanen collectie in de box liggen van de prenatal! Oh en ik vind ook dat we het een beetje verdienen na een hele zware start de eerste 8weekjes van Bo met zelfs een ziekenhuis opname! Moeder dochter samen genieten om te kunnen shoppen!!

 71. Marije Boink-Wielens 11 juli 2018 at 21:53 - Reply

  Super leuke winactie! Ik ga graag naar de zeeman voor onze zoon Storm. Ze hebben er leuke kleertjes voor lage prijzen. Onder het motto: ‘veel voor weinig’. Ik vind het heerlijk om Storm iedere dag iets anders aan te doen (en met spugen/poepen soms vaker). Dit shoptegoed zou heel goed van pas komen! Dan kan ik nog een paar leuke items scoren voor de vakantie!

 72. Sjanne 11 juli 2018 at 23:10 - Reply

  Wat een superleuke items! Ik ga zeker de okergele spulletjes kopen voor onze kleine knul ?? Dit shoptegoed zou ik dus graag winnen!

 73. Michael Bouwman 12 juli 2018 at 01:08 - Reply

  Heel erg leuk!!! Het shoptegoed zou ik heel goed kunnen gebruiken voor mijn kleine meid Abbygail!! Zoveel leuks voor mijn meisje 🙂

 74. Jorinde 12 juli 2018 at 04:25 - Reply

  Ja leuk!! Mijn meisjes zijn ook van 2 verschillende seizoenen (7 juli 2014 en 27 april 2018) dus dat wil allemaal net niet! En ook hier groot fan van de zeeman 🙂
  Leuk he, onze 1e meisjes zijn tegelijk jarig!

 75. MamaMinke 12 juli 2018 at 06:10 - Reply

  Wat hebben ze weer veel leuks. Wij komen graag bij de zeeman. Ik doe dan ook graag mee met de winactie.

 76. Stefanie de bree 12 juli 2018 at 07:56 - Reply

  Ik doe heel.graag mee! Zeemsn is mijn favorite winkel. Ik kom er zeker 2 keer per week, voor mij zelf, mijn huis en mijn meisjes. Vaak kan ik niet kiesen tussen al t leuks wat ze hebben voor mijn dochter van 2 en mijn dochter van (vandaag) 6 weken. Heb afgelopen week ook.al lekker in.de sale geshopt voor Ze!! Dus een bon is wel aan mij besteed . Shop ik lekker de nieuwe collectie van Dan!!!

 77. Joyce 12 juli 2018 at 08:33 - Reply

  Ik doe graag mee, hiermee kan ik mijn neefje goed verwennen. Ik volg je op Instagram met enjoycelifeblog.

 78. Nienke 12 juli 2018 at 09:21 - Reply

  Yeah hier ook een Zeeman fan! ????? Ik kan de winkel niet uitlopen zonder iets te kopen. Veel leuke kleding maar ook leuke accessoires voor in huis. ?

 79. Joyce van dorp 12 juli 2018 at 11:08 - Reply

  Wat een leuke collectie weer! We hebben hier in Zoetermeer een paar filialen waaronder een op 500 meter loopafstand ?. Kom er regelmatig voor mn meisjes. Shoptegoed komt hier wel op ?????Ik volg je op Fb en Instagram ??

 80. Renske 12 juli 2018 at 14:20 - Reply

  Wat een leuke blog. Ik ga zo gelijk naar de zeeman om te kijken wat ze hier hebben en de folder ophalen. Zodat ik de items bij kan houden. Die winterjassen zijn super leuk!!! Mijn lieve kleine Hidde groeit enorm goed en hard. Tijd voor nieuwe kleding , voor leuke prijsjes kun je dat shoppen bij de zeeman. Graag maak ik kans op €25-, shoptegoed.

 81. Annemieke Gh 12 juli 2018 at 19:46 - Reply

  Ze hebben idd superleuk spul voor een fijne prijs! Ik ga er ook altijd kijken voor onze meiden en maak dan ook graag kans op dit shoptegoed?

 82. Ellen 12 juli 2018 at 21:55 - Reply

  Shop tegoed kunnen we allemaal wel gebruiken toch? Ons meisje groeit als kool dus lekker shoppen voor haar is altijd welkom!! Alleen maar neefjes in de familie dus ook niks om over te nemen… dus erg leuk om al die leuke meisjes dingen te kunnen shoppen ?

 83. Claudia Diependaal 12 juli 2018 at 22:53 - Reply

  Oh wat een super gave actie is dit zeg! En ze hebben zoveel leuke items bij de Zeeman. Je hebt leuke kleding gekocht! Ik word voor het eerst tante dus ik doe heel erg graag mee!

 84. Thirz 13 juli 2018 at 13:41 - Reply

  Wow wat een leuke folder weer en super dat je mocht shoppen! 🙂
  Ik doe mee om het shoptegoed te winnen, ik hou enorm van shoppen voor m’n twee meisjes. En vooral zeeman is favoriet !

 85. Marian B 13 juli 2018 at 14:33 - Reply

  Ik heb de Zeeman sinds de geboorte van mijn dochter ook ontdekt. Vaak hele leuke kleding daar, het proberen waard lijkt me 😉

 86. Sohniet 14 juli 2018 at 09:59 - Reply

  Voor 25 euro kan ik daar kopen wat ik mooi vind, want dat hebben ze!

 87. Sientje 15 juli 2018 at 18:53 - Reply

  Ik volg je (nog) niet maar zou dat nu haast doen omdat ik, nu mijn zoontje na een zware hart operatie zo goed hersteld en een flinke inhaal slag maakt qua groei, grotere kleertjes mag gaan shoppen en ja dan is een extraatje extra leuk. Maar vind het niet eerlijk tegenover al die andere mammas die jou al veel langer volgen.

 88. Alice Marina du Albuquerque Matos 15 juli 2018 at 21:39 - Reply

  Koop bij zeeman altijd spulletjes zodra er een babytje opkomst is. Dus met wat shoptegoed komt dat mooi uit!

 89. Cornelie 16 juli 2018 at 20:09 - Reply

  Wauw! Wat een geweldig leuke collectie komt eraan! Ik kan niet wachten tot het in de winkel ligt!
  Ik ben op 28 april mama geworden van onze kleine kanjer, alleen werd hij 7 weken te vroeg geboren! Hij zit nu net in maatje 50 maar daarvan heb ik alleen maar zomerkleding! Dat wordt straks dus shoppen voor maatje 56 voor herfstkleding! (Want daar heb ik ook alleen maar zomerkleding voor gekocht) Daar zou deze collectie perfect bij passen! Ik doe graag mee aan de winactie!
  X

 90. Kristel Gubbels-Daemen 17 juli 2018 at 07:29 - Reply

  Wow normaal heeft de zeeman al leuke kinder kleding maar nu overtreffen ze zichzelf toch echt. Wat een leuke kleren. Jammer mijn jongste dochter is net naar maat 74 heen. Voor haar en oudste dochter in maat 110 shop ik evengoed heel graag.

 91. Patricia Lubbertje (-boutje) 17 juli 2018 at 08:17 - Reply

  Oh wat ontzettend leuke kleding zeg. Ik maak graag kans omdat mijn vrouw ons 1e kindje verwacht. Zelf heb ik er al 3 op de wereld gezet, maar dat is (voor de jongste) ruim 11 jaar geleden. Alles moet dus opnieuw worden aangeschaft (maar dat vinden mijn vrouw helemaal niet erg)
  Ik volg je op beide kanalen

 92. Anita te Gussinklo 17 juli 2018 at 10:52 - Reply

  Wat een leuke kleding heeft Zeeman toch, en zo voordelig.
  Ik loot graag mee naar dit shoptegoed, want daar slaag ik eigenlijk altijd.

 93. melissa 17 juli 2018 at 12:59 - Reply

  Wat een supercoole collectie zeg. ik shop ook steeds vaker bij zeeman, maar heb geen baby meer,. wel een nieuw baby-newborn-nichtje die ik maar wat graag in de watten leg!

 94. Cobi 17 juli 2018 at 13:26 - Reply

  Wat tof zeg! Ze zijn er zo snel weer uit dat dit wel een hele gave actie is.

 95. Jennifer Lee 17 juli 2018 at 16:42 - Reply

  Wat een enorm leuke actie! Ik zou het graag willen winnen voor mn zoontje. Hij groeit zo enorm snel en lekker eigenwijs, kan hij mooi zelf wat nieuwe kleedjes uitzoeken met mama.

 96. Heidie van der Steeg 17 juli 2018 at 19:33 - Reply

  Een hele leuke collectie van Zeeman zeg. En zo op scherm komt het nog beter tot zijn recht als dat het in de winkel hangt of in de bakken ligt.
  Ik maak graag kans. Ik zou van het shoptegoed iets leuks voor mijn dochtertje kopen en iets leuks voor ons neefje of nichtje op komst. Over een paar weken zullen we wel weten wat het zal zijn.

 97. sylvia 17 juli 2018 at 21:30 - Reply

  oohhw ze hebben zulke leuke kleding bij de zeeman! Ik ga er regelmatig heen om kleding te halen voor onze jongens, dus deze bon zou zeer welkom zijn??

 98. anita kempenaers 18 juli 2018 at 19:26 - Reply

  met het shoptegoed kan ik wel wat leuke kleding kopen voor mijn kleinzoontje

 99. Linda de Bode 18 juli 2018 at 20:43 - Reply

  Waar ik shoptegoed voor nodig heb vraag je aan een moeder van drie dochtertjes? Nou, precies daarom

 100. Lieke van Veen 19 juli 2018 at 17:55 - Reply

  Ik doe super graag mee voor een vriendinnetje dat zwanger is van haar eerste kindje!

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

 101. harry brants 20 juli 2018 at 19:07 - Reply

  zeeman leuke winkel, mijn kleinzoontjes kunnen altijd wel wat nieuwe kleding gebruiken

Reageer

CommentLuv badge