2nd Birthday Giveaway: VTech MagiBook

///2nd Birthday Giveaway: VTech MagiBook

2nd Birthday Giveaway: VTech MagiBook

Hieperdepiep hoera! Suus is 2 jaar en daarom hebben we een hele leuke ‘2nd Birthday Giveaway’ voor onze lezers klaarstaan! VTech gaf Suus een MagiBook cadeau en daar vertel ik vandaag meer over. Omdat wij dit verjaardagsfeestje niet alleen vieren, mogen we óók een exemplaar weggeven! Lees je mee?

Interactief en educatief boek

Een paar weken geleden werd Suus door VTech verrast met een vervroegd verjaardagscadeau. Zij ontving namelijk het MagiBook, een interactief en educatief boek waarmee kindjes van verschillende leeftijden spelenderwijs van alles over de wereld om hen heen kunnen leren. Het MagiBook is een soort koffertje waarin boekjes gelegd kunnen worden die aansluiten op verschillende leeftijdscategorieën en thema’s. Het MagiBook dat Suus ontving was inclusief een activiteitenboek met de titel ‘Een dag uit het dagelijks leven‘. Dit activiteitenboek is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar (niveau 1). Er zijn verschillende activiteitenboeken los verkrijgbaar van zowel niveau 1 (2 tot 5 jaar) als niveau 2 (4 tot 6 jaar) en dit maakt het MagiBook daardoor al een duurzaam boek dat meegroeit met de ontwikkeling van je kind.

Hoe werkt het VTech MagiBook?

Het MagiBook is een interactief boek in de vorm van een koffertje. Wanneer je het openklapt, kun je makkelijk het bijgevoegde boek in de boekhouders klikken. De audio content van het meegeleverde activiteitenboek is al geïnstalleerd op het MagiBook. Wil je een ander activiteitenboek in het MagiBook gebruiken, dan kun je de audio content van dat boek eenvoudig downloaden en op het MagiBook installeren met de bijgeleverde USB-kabel. Het MagiBook werkt op 2 AA batterijen. Demonstratiebatterijen zijn ingesloten. Na het gereed maken van het MagiBook kon Suus niet wachten tot ze ermee mocht spelen. De interactieve pen is makkelijk vast te houden en door het aantikken van de verschillende plaatjes in het activiteitenboek, begint het MagiBook te praten en te vertellen. Suus was eerst even onder de indruk, maar al gauw had ze in de gaten wat ze moest doen om het MagiBook te laten praten. De pen activeert uitdagende spelletjes, geluidjes, liedjes en muziek en omdat Suus iedere keer iets anders aanklikt, verveelt het MagiBook niet.

Leerzaam, leuk en vernieuwend!

Het MagiBook valt helemaal in de smaak bij Suus. De plaatjes in het activiteitenboek spreken haar aan en (net zoals de rest van het speelgoed wat we hebben van VTech) ze is dol op de liedjes en geluiden die uit het MagiBook komen. Ze vindt het geweldig om op een stoeltje in de speelhoek te zitten en plezier te beleven met het MagiBook. Ze is nog net iets te klein voor sommige opdrachten, maar omdat dit activiteitenboek geschikt is tot 5 jaar, geloof ik dat ze er steeds iets nieuws in zal blijven ontdekken. Ik ben enthousiast over het MagiBook en vind het een veelzijdige, leuke manier van ontdekken en leren!

Het VTech MagiBook (inclusief activiteitenboek: “Een dag uit het dagelijks leven”) is voor €53,99 verkrijgbaar bij bol.com 

WIN: VTech MagiBook (inclusief activiteitenboek: “Een dag uit het dagelijks leven”)

Omdat Suus jarig is, kreeg zij van VTech een MagiBook cadeau. Maar wij vieren dit speciale feestje natuurlijk niet alleen! We mogen één lezer blij maken met een VTech MagiBook (inclusief activiteitenboek: “Een dag uit het dagelijks leven”). Wil je kans maken op deze interactieve prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op het MagiBook
 • Extra winkans: tag iemand onder het bericht over deze winactie op social media!
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 14 juli 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 18 juli bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. 

Door |2018-07-10T17:23:46+00:00juli 7th, 2018|Speelgoed & Boeken|77 Comments

Over de schrijfster:

77 Comments

 1. Sjanne 7 juli 2018 at 07:56 - Reply

  Ooh superleuk! Onze dame is een paar weken terug 2 geworden en zou dit fantastisch vinden!

 2. Maaike 7 juli 2018 at 08:18 - Reply

  Wauw! Super leuk! Ik had deze aan willen schaffen voor mijn dochter Suus om cadeau te geven dat ze grote zus is geworden. Toen waren ze nergens verkrijgbaar . Wie weet heb ik nu meer geluk!

 3. Dymphy 7 juli 2018 at 08:56 - Reply

  Wat een super leuke winactie, maar eerst ook via deze weg gefeliciteerd met jullie peuter!! ?
  Wij doen ook graag mee. Levi is ook net twee en heel leergierig, ik denk dat hij hem niet meer los zou katen dus ik gun deze ook echt voor hem. Nu dikke duimen draaien!

 4. Jennifer 7 juli 2018 at 09:36 - Reply

  Zou geweldig zijn voor in de auto tijdens onze vakantie naar spanje!

 5. Ilse 7 juli 2018 at 10:05 - Reply

  Heel erg leuk! Ik ga meedoen voor mijn nichtje van 1,5 jaar. Ik denk dat ze dit ontzettend leuk en interessant zal vinden!

 6. Susanne 7 juli 2018 at 10:13 - Reply

  Jaa leuk voor mijn dochter die donderdag 2 jaar wordt.
  Zo kan ze als het winter is lekker spelen met haar MagiBook!

 7. Katja 7 juli 2018 at 12:29 - Reply

  Zo welkom de magibook.
  Voor onze dochter en alle kleine kids die hier komen. Leuk en leerzaam. Dat is wat alle meisjes mama’s willen toch!

 8. Anna 7 juli 2018 at 12:39 - Reply

  Ik doe mee voor mijn dochter Julia..

  Heel leerzaam…

  Facebook: An Na

 9. Loes 7 juli 2018 at 12:44 - Reply

  Gefeliciteerd met Suus! Onze dochter is ook 2 en zegt vaak NEE behalve tegen boekjes. Ideaal om dus mijn dochter tijdens de drukte met dochtertje nr 2 even af te leiden en nog leerzaam ook! Top cadeau?

 10. Loes 7 juli 2018 at 12:44 - Reply

  Gefeliciteerd met Suus! Onze dochter is ook 2 en zegt vaak NEE behalve tegen boekjes. Ideaal om dus mijn dochter tijdens de drukte met dochtertje nr 2 even af te leiden en nog leerzaam ook! Top cadeau?

 11. Reni Claassens 7 juli 2018 at 12:55 - Reply

  Gefeliciteerd met Suus..onze dochter is vorige week 2 geworden dus dit lijkt me super leerzaam voor der! Doe dus heel graag mee!

 12. Yuen Oh 7 juli 2018 at 12:56 - Reply

  Gefeliciteerd met je dochter!! Leuk leeftijd. Onze meid is ook 2 en die zal de vtech super vinden zo leergierig en alles na zeggen en nadoen zo leuk. En onze 2de opkomst dan is dit een mooie leuke nieuwe ontdekking voor haar en ook ff afleiden dan onze 2de ook ff de aandacht heeft en later zie ik ze allebei samen mee spelen.

 13. Lenny Wibbelink 7 juli 2018 at 13:03 - Reply

  Gefliciteerd met Suus. Onze Yenthe is iets ouder. Zij is in mei 2 geworden en is echt op zoek naar uitdaging. Geluidjes en boekjes vind ze superleuk. Ik denk dat ze dit magic book dan ook veel zal gebruiken

 14. elisabeth maria martina 7 juli 2018 at 13:05 - Reply

  wat een ontzettend leuk gebaar, voor kleinzoon quinn hoop ik dat ik deze megamooie actie win, verras hem maar met dit geweldige exemplaar #duimenmaar

 15. Cindy Framke 7 juli 2018 at 13:08 - Reply

  Gefeliciteerd! En wat een supergaaf cadeau. Ik doe ook heel graag mee voor mijn dochtertjes. Superleuk en leerzaam

 16. Marian B 7 juli 2018 at 13:10 - Reply

  Gefeliciteerd met je dochter! Mijn meisje van 20 mnd. is erg nieuwsgierig en dol op dingen waar muziek en geluidjes uitkomt. Ik denk dat ze dit reuze interessant zal vinden. Leerzaam en uitdagend speelgoed vind ik wel belangrijk, ben er eigenlijk zelf ook erg nieuwsgierig naar 😉

 17. Rianne 7 juli 2018 at 13:25 - Reply

  Zou een topcadeau zijn voor onze dochter wanneer haar zusje binnenkort wordt geboren!

 18. Liline Erdmann 7 juli 2018 at 13:49 - Reply

  Gefeliciteerd (met) Suus!! Ik wil het Magibook graag einnen voor ons meisje, Norah wordt 5 augustus 3 jaar 🙂

 19. Marijke Smit 7 juli 2018 at 13:49 - Reply

  Suuper leuk, wij hebben er ook aar gekeken! Ons meisje wordt 9 juli 3 jaar! Aangezien haar broertje eind juli moet worden geopeerd zou dit vast een zeker een leuk tijdverdrijf zijn in het ziekenhuis!

 20. Marjolijn Yara 7 juli 2018 at 13:56 - Reply

  Allereerst hartelijk gefeliciteerd ?
  Wat een geweldig leuk cadeau!!! ?

  Ik zie hier veel mama’s die mee doen voor hun dochter. Maar als het mag wil ik dolgraag mee doen voor me zoontje die over een paar maanden 2word

  Zijn grote zus van 4 is dagelijks in de weer met boekjes, en hierdoor wil Jidde zelf ook altijd maar boekjes “lezen” dit is echt wel een grote wens om hier in huis te krijgen
  Leren en lezen. Wat zal dat een groot avontuur worden, en lukt hem het even niet alleen? Dan staat Yara vast paraat om Jidde te helpen. En wie weet gaat hij gelijk wat beter hierdoor praten ?

  Bedankt iniedergeval voor deze kans en wij gaan hard duimen draaien

 21. Tineke 7 juli 2018 at 14:17 - Reply

  Gefeliciteerd met je dochter. En wat een leuke tip. Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke uitdaging voor mijn dochter van 2,5 jaar. Ik wil beide kids graag een cadeautje geven voor de zomervakantie. Maar het blijkt dus best lastig om voor een 2-jarige iets geschikts te vinden. Zou superleuk zijn om te winnen.

 22. sylvia 7 juli 2018 at 14:42 - Reply

  oohh dat lijkt me superleuk voor onze Kelvin, hij wordt 11 augustus 2 jaar en hij is gek op boekjes en alles waar maar geluid uit komt, dus ik denk dat dit het perfecte cadeau voor hem is! ??

 23. Eline 7 juli 2018 at 15:22 - Reply

  Gefeliciteerd met Suus!

  Ik zou dit boek ook heel graag winnen voor mijn dochtertje Yara, van bijna 2,5. Zij is gek op boekjes én op Vtech!

 24. Janneke 7 juli 2018 at 15:30 - Reply

  Een super leuke actie! Ik doe graag mee voor ons dochtertje van 2, zij is gek op knopjes, geluidjes en druk aan het ontdekken van nieuwe interessante dingen. Dit boek zou haar ook goed op weg kunnen helpen met haar communicatie. Ze begint al aardig wat woordjes na te zeggen. Misschien dat ze mijn telefoon of de tabblad dan even met rust laat.? Ik doe ook graag mee voor @franciendevries zij mochten vorige week voor de 2e keer ouders worden van een lief klein meisje.

 25. Manon Scharenborg 7 juli 2018 at 15:34 - Reply

  Leuk cadeau voor mijn zoontje job van 2 jaar. Elke dag zie ik hem weer nieuwe dingen leren en hij wordt zo snel groot. Met dit boek kan hij nog meer leren, want hij vindt alles reuze interessant!

 26. Alexandra 7 juli 2018 at 15:36 - Reply

  Super gaaf! Dat is nog eens een mooi cadeau! Deze staat op ons verlangslijstje om mee te nemen in het vliegtuig in oktober. Denk dat dit een ideaal cadeau is om je kindje even zoet te houden en hoe leuk is het dan als het ook nog leerzaam is. Ik doe heeeeel graag mee. Volg je op beide 🙂 wij zijn begonnen met duimen!! Liefs..

 27. Elke 7 juli 2018 at 15:55 - Reply

  Jaaa Superleuk! Gijs is straks jarig en zal een leuk cadeautje voor hem zijn.

 28. Manon scharenborg 7 juli 2018 at 16:13 - Reply

  Super leuk voor mijn zoon job van 2 jaar. Ik zie dat hij elke dag weer wat leert en hij wordt nu zo snel wijs. Met dit boek kan hij nog meer leren.

 29. Chantal 7 juli 2018 at 16:51 - Reply

  Gefeliciteerd met Suus.
  Wat lijkt mij dat leuk voor mijn twee jongens 2 en 3 jaar. Als je dan aan het koken bent dat ze samen kunnen spelen en tegelijk aan het leren zijn

 30. Marlies 7 juli 2018 at 17:37 - Reply

  Gefeliciteerd!
  Ons dametjr van 2,5 is erg leergierig, dus hier zal ze veel plezier aan kunnen beleven!

 31. Linda raaijmakers 7 juli 2018 at 17:47 - Reply

  Ik wil graag kans maken om ons nichtje Tess blij te maken 😀

 32. Lynn Brekelmans 7 juli 2018 at 19:40 - Reply

  Super leuk, ik zou graag kans maken om ook op de verjaardag te kunnen geven, lijkt mij fantastisch na het lezen van deze review 🙂

 33. Judith van Duin 7 juli 2018 at 20:03 - Reply

  Dit lijkt me heel leuk voor in de auto op vakantie! We doen graag mee!

 34. Marijke 7 juli 2018 at 20:04 - Reply

  Wat een ontzettend leuk cadeau. Wij doen graag mee. Onze dochter van bijna twee is ontzettend leergierig. Denk dat ze dit cadeau ontzettend interessant vindt.

 35. Lisanne Dekker 7 juli 2018 at 20:49 - Reply

  Ooh dit lijkt me te gek voor onze Lotte. Ze is deze week 2 jaar geworden en we gaan over een paar weekjes op vakantie waar voor we 16 uur ij het vliegtuig moeten.. Dit zou haar en dus ook ons heel goed kunnen helpen bij zo’n lange vlucht!

 36. Christine in't Veld 7 juli 2018 at 21:00 - Reply

  Dat zal een verrassing zijn voor onze zoon van 3! Hij heeft elke dag weer nieuwe uitdaging nodig.

 37. Christine 7 juli 2018 at 21:04 - Reply

  Gefeliciteerd met jullie dochter Suus!
  Hier zal onze zoon van 3 erg blij mee zijn. Zoekt elke dag uitdaging.

 38. Natasja 7 juli 2018 at 21:23 - Reply

  Leuk voor me dochtertje Marley die 2,5 jaar is.

 39. Cobi 7 juli 2018 at 21:27 - Reply

  Leuk voor Mn mannetje!!!

 40. Jasmijn 7 juli 2018 at 22:04 - Reply

  Dat zou Olivia geweldig vinden! Gek op ontdekken 🙂

 41. Marjolein 7 juli 2018 at 22:14 - Reply

  Oh dit zou super leuk zijn voor ons meisje die na een zware start en 3 buik operatie s aankomende sept ook 2 wordt dit zou een geweldig kado zijn voor haar

 42. Marjolein 8 juli 2018 at 00:46 - Reply

  Super leuk om dit te winnen. Lauren is gek op muziek en alles erom heen. Dit zou tof zijn om mee te nemen op vakantie of gewoon lekker thuis.

 43. Nicole Monsieurs 8 juli 2018 at 07:37 - Reply

  Toffe review, het vtech magibook klinkt super leerzaam en leuk. Mijn man is onze huiskamer flink aan het verbouwen, om de rotzooi te ontduiken gaan mijn dochtertje Lilly (2,5 jaar) en ik begin augustus samen op vakantie (we vliegen naar vrienden van ons in Hongarije). Het wordt Lilly haar eerste keer vliegen en deze mama vind het wel spannend om dit alleen met Lilly te ondernemen. Dit mooie magibook zou geweldig van pas komen om haar te vermaken tijdens de vlucht.

 44. Ingrid 8 juli 2018 at 09:00 - Reply

  Dit zou onze 2jarige zoontje, die ook grote broer word, helemaal leuk vinden!

 45. Tjitske 8 juli 2018 at 09:00 - Reply

  Super leuk en leerzaam voor ons dochtertje die in september 2 wordt en ook nog eens bijna grote zus wordt!

 46. Olga 8 juli 2018 at 09:40 - Reply

  Wauw die is echt leuk! Mijn dochter Rosie wordt 27 juli 2 jaar. Jullie mogen haar zeker dit cadeau geven voor haar verjaadag!! Heel graag 😀
  Ook heel handig als de tweede in november komt, tijdens het voeden kan Rosie hiermee spelen!

 47. Charissa Heijmans 8 juli 2018 at 11:27 - Reply

  Jeetje dit is leuk! Ik zou deze graag winnen voor onze dochter Lily die 19 juli 2 word het lijkt me echt een superleuk cadeautje voor haar!

 48. Ann 8 juli 2018 at 11:28 - Reply

  Oh zou geweldig zijn voor mijn drie kids! De oudste is 6 en zal waarschijnlijk ten volle gebruik kunnen makken van het boek, de middelste is 4 en zou dit enorm fijn vinden. Dit zou haar stimuleren om vaker een boek vast te nemen denk ik. En de jongste is 10 maand die kan er in de toekomst nog plezier aan beleven. Buiten dat het boek meegroeit met de kids kunnen er hier drie deugnieten van genieten!

 49. Sanida_s89 8 juli 2018 at 13:29 - Reply

  Wat een mooi ding. Ik zou er graag 1 winnen voor tijdens onze autovakantie :-).

 50. Elke 8 juli 2018 at 15:32 - Reply

  Dit lijkt me superfijn voor mijn peuterdochtertje! Ik ben ervan overtuigd dat ze er nog lang plezier van zal hebben!

 51. Els Wanders 8 juli 2018 at 21:09 - Reply

  Gefeliciteerd met Suus!
  Wij hadden hier gisteren ook een feestje, Lisa wordt morgen 4 jaar en dat hebben we gistermiddag gevierd.
  Ik wil graag meedoen voor mijn zoontje Niek van 1,5, Lisa zal hem vast wel mee willen helpen.

 52. Ruby 8 juli 2018 at 21:29 - Reply

  Wat een tof cadeau!! Gefeliciteerd met jullie dochtertje. Ik volg je pas sinds vandaag en vind het nu al een top account, zelf als jongensmoeder ? hoe leuk zou het zijn dit te winnen voor straks op de achterbank richting Frankrijk!

 53. Loes Wevers 9 juli 2018 at 00:10 - Reply

  Gefeliciteerd met jullie meisje! Wat een geweldig cadeau… ik waag heel graag een poging voor mijn lieve Thijs. Hij is fysiek echt geen held, maar vindt boeken lezen en woorden leren juist geweldig. Dit cadeau sluit daarom heel mooi aan bij zijn interesses en daagt hem zeker uit om verder te leren en te ontdekken! Fingers crosser…

 54. Sanne Nijveld 9 juli 2018 at 08:17 - Reply

  Ohhh wat zou dit leuk zijn voor mijn zoon en dochter. Kunnen ze beide ermee spelen en later als onze hummeltje groot is. Schuiven we het gewoon door ??

 55. Laura 9 juli 2018 at 09:57 - Reply

  Wauw! Super leuk! Wat is de Magibook gaaf he? Hij staat hier hoog op het verlanglijstje voor niet 1, maar voor mijn 2 lieve meisjes! Zoë is 3 jaar en gaat al bijna naar de “grote” basisschool. Haar zusje Amy is bijna 2 jaar en begint na de zomervakantie op de peuterspeelzaal. Om deze 2 grote stappen van 2 grote meiden te vieren lijkt me dit het perfecte educatieve cadeau! Ik hoop zó dat we hem winnen!

 56. Alyt Van Der Heide 10 juli 2018 at 07:18 - Reply

  Het MagiBook zou een te gekke leerzame activiteit zijn voor mijn gastkinderen. Doe heel graag voor hun mee.

 57. Janneke 10 juli 2018 at 07:31 - Reply

  Wauw dat klinkt als een erg leuk cadeau! Onze kleine jongen wordt eind juli, de 30e, 2 jaar!! Zou hem heel graag voor hem willen winnen dus ik doe heel graag mee ?? En alsnog van harte met je dochtertje ?

 58. marleen 10 juli 2018 at 08:09 - Reply

  Goede en leuke manier om te leren voor mijn zoontje die al naar groep 2 gaat volgend schooljaar!

 59. Lindsey Roosen 10 juli 2018 at 08:29 - Reply

  Wat een leuke winactie zeg! Ik doe graaaaag mee voor mijn jongetje Tygo! Denk dat hij dit erg leuk zou vinden!

 60. Saskia lemmens-van der Struif 10 juli 2018 at 10:32 - Reply

  Gefeliciteerd! En wat een mooie winactie,
  Doe graag mee voor mijn kleine meid van bijna 2 jaar.
  De Magibook zal ze geweldig vinden leuk, leerzaam en ontdekken.Saskia lemmens ??

 61. Tineke 10 juli 2018 at 12:59 - Reply

  Ik doe mee voor mijn zoontje Fedde. Aan het einde van de middag en in de ochtend mag hij graag even op de bank hangen om rustig een filmpje te kijken of een boekje te lezen. Ik denk dat hij dit ook erg leuk zou vinden. En mama keurt het speelgoed ook goed want het is ook nog eens hartstikke leerzaam. Ik volg je op alle social media accounts. Nu maar duimen.
  Liefs

 62. Marta 10 juli 2018 at 13:17 - Reply

  Ten eerste van harte met je dochter!Mijn zoontje is 2,5 En hij zou het ook tegek vinden.

 63. melissa 10 juli 2018 at 16:05 - Reply

  Dit is leuk zeg voor onze jarno; die kan hier zeker mee vooruit deze vakantie! ik doe dus graag voor hem mee en volg via fb. liefs melissa

 64. Joyce van dorp 10 juli 2018 at 19:47 - Reply

  Super leuk en educatief! Mijn dochter houdt van boeken en dingen met geluiden ??. Daarna is het ook leuk voor haar jongere zusje van net 2. Hebben ze er beide iets aan 🙂

 65. Lynn Mahieu 10 juli 2018 at 21:10 - Reply

  Oh leuk voor m’n dochtertje Fenna! 😀

 66. Kristel 11 juli 2018 at 07:58 - Reply

  Dat zou zeker niet mis zijn voor ons oudste zoontje nu die eigenlijk al klaar is voor de basisschool maar nog 4,5 maand moet wachten. Die zou hier wel raad mee weten.

 67. Sanne 11 juli 2018 at 08:53 - Reply

  Ooh wat leuk! Onze dochter is een ontzettend nieuwsgierig en leergierig meisje die hier een heleboel van kan leren!!

 68. Roelina 11 juli 2018 at 09:38 - Reply

  Gefeliciteerd! Wij zijn hier ook fan van het magibook! Succes met de winactie.
  Roelina onlangs geplaatst…Roelove’s highs #1 – mijn wekelijkse hoogtepunten in foto’sMy Profile

 69. Annemieke 11 juli 2018 at 10:31 - Reply

  Een beetje laat, maar nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Suus! Ik doe graag mee met de winactie. Ik heb 3 kinderen van 1, 3 en 5 jaar dus kunnen we er lang plezier van hebben!

 70. Annemieke 11 juli 2018 at 11:20 - Reply

  Een beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van Suus!
  Ik doe graag mee met de winactie, ik heb 3 kinderen van 1, 3 en 5 jaar, dus het magibook kunnen we optimaal gebruiken!

 71. Miekske Dingens 11 juli 2018 at 19:35 - Reply

  Dolgraag een kansje voor ons zoontje van 4, dit zou ontzettend leerzaam voor hem zijn, zeker gezien hij dan extra gestimuleerd wordt met de pen 🙂 <3 Fingers crossed

 72. Betti Scheringa 11 juli 2018 at 20:03 - Reply

  Gefeliciteerd!!

  Superleuke actie
  Leuk voor onze meiden en mijn gastkinderen
  Hier kunnen vast veel van leren
  Leeftijden is op moment 1.5 tot 5 ? sommige wel weer toe aan nieuw speelgoed

 73. Murie Elle 12 juli 2018 at 12:12 - Reply

  Dit lijkt me super voor mijn dochter Lena, die nu 2.5 jaar is ?

 74. Marise 12 juli 2018 at 12:26 - Reply

  Gefeliciteerd!

  Ik loot graag mee voor het zoontje van een vriendin die net naar school gaat en dol is op leren.

 75. Maaike 12 juli 2018 at 13:02 - Reply

  Ooh super leuk!? Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Fardau die over een aantal maandjes 2 jaar wordt. Dit zou ze ontzettend leuk en interessant vinden!

 76. jennekevanmaurik 15 juli 2018 at 07:59 - Reply

  Ik deed al wel mee op FB maar heb hier toen niet verder gescrold, mijn hoofd is soms een warboel helaas, maar gelukkig ben ik alles nog een rustig aan het overlezen dus vandaar mijn ietwat verlate reactie maar een welgemeende ik doe heel graag mee. Kans voor mijn anderhalf jarig neefje Mees?. vr gr Jenneke

 77. Patricia 15 juli 2018 at 10:30 - Reply

  Aaah lees het net 1 dagje te laat maar wie weet kan k nog meedoen? zou graag mee doen om te winnen voor mijn zoontje die ook al veel te snel 2 gaat worden.

Reageer

CommentLuv badge