Review | Spetterend Speelplezier met de watertafel van Little Tikes (+ WIN!)

///Review | Spetterend Speelplezier met de watertafel van Little Tikes (+ WIN!)

Review | Spetterend Speelplezier met de watertafel van Little Tikes (+ WIN!)

Vorig jaar stond het al op het verlanglijstje voor Suus en ook dit jaar noteerden we een watertafel op haar wensenlijstje. Een paar weken geleden stond de postbode met een geweldig groot pakket voor de deur: de Fountain Factory van Little Tikes kwam precies op het goede moment en vandaag vertel ik waarom deze watertafel zo’n succes is! En ik mag ook nog iets weggeven! Lees je mee?

Een watertafel is echt leuk!

Wat zijn we al verwend met mooi weer dit jaar, vind je niet? Tijdens die zonnige dagen doet Suus niets liever dan buiten spelen en geef haar eens ongelijk! Maar met temperaturen boven in de twintig of zelfs rond de dertig graden is er niets fijner dan verkoeling zoeken door te spelen met water. Waar ik zelf tegenaan liep, is dat ik er bij het opzetten van een zwembadje constant bij moet blijven. Nu is dat in principe geen straf, maar met een kleine baby in de box wel vrij onhandig. Daarnaast heeft Suus er een handje van om uit het zwembadje te stappen en in één streep naar binnen te rennen. Gevolg: alles nat! Een watertafel leek ons dus ontzettend praktisch en we maakten dan ook een vreugdedansje toen we de Fountain Factory van Little Tikes kregen toegestuurd om deze uitgebreid te testen. Hij stond al voor het tweede jaar op rij op haar verlanglijstje, dus je kunt je voorstellen dat het al feest was bij ons thuis!

Fountain Factory van Little Tikes: spelenderwijs spetterplezier!

Terwijl Suus in bed lag, besloot ik het grote pakket uit te pakken en de watertafel in elkaar te zetten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar best tegenop zag. Met de beschrijving erbij en zónder hulp van Erik is het me helemaal alleen gelukt. Girl power! Na een half uurtje stond de Fountain Factory helemaal in elkaar en kon ik hem in de tuin zetten. Daarna heb ik er twee emmers lauw water in gedaan en toen Suus uit bed kwam, was ze helemaal door het dolle met die mooie verrassing in de tuin. Ze stoof er gelijk op af en was de hele middag niet meer bij de watertafel weg te slaan. De Fountain Factory heeft de perfecte hoogte voor Suus, al kan ze nog niet bij het middelste, hoge gedeelte. Nadat ik voordeed hoe je water pompt, nam Suus dit al snel over en gierde het uit toen het water rond spetterde! De watertafel bevat verschillende buizen en slangen die allemaal ‘omgezet’ kunnen worden zodat het water iedere keer weer een andere route kan nemen. Ook zit er een bootje bij en een beker om water mee te scheppen. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, valt er steeds weer iets nieuws aan deze watertafel te ontdekken. Suus heeft er al uren speelplezier van gehad en rent nog steeds als eerst naar de Fountain Factory toe als de terrasdeur open gaat!

Waterpret in de achtertuin bij warm weer

Zoals je leest ben ik erg positief over deze watertafel. In aanschaf is de Fountain Factory wat duurder, maar het is een ontzettend duurzame uitgave want ze hebben er lang plezier van! Het materiaal is stevig, er zijn veel opties waardoor ze er niet snel op uitgekeken raken en welk kindje vindt spelen met water nou niet leuk? Hier is de watertafel een gr0ot succes en ik schat zo in dat deze nog voor veel meer jaren speelplezier gaat zorgen voor zowel Suus als Niene. Little Tikes heeft nog veel meer buitenspeelgoed zoals de Piraten zand- en watertafel, de Schildpad zandbak en de Cozy Coupe (een schattig duw- en loopautootje).

De Fountain Factory heeft een adviesprijs van €69,99 en is onder andere verkrijgbaar bij bol.com, net als de andere artikelen die in dit artikel worden genoemd.

WIN: Little Tikes Splash Face

Niet alleen Suus werd verblijd met een prachtige watertafel, we mogen van Little Tikes ook iets weggeven! De Splash Face gebruikt water om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen. De winnaar van het potje touwtrekken mag de ander nat spuiten! Wil je kans maken op deze geweldige prijs die voor veel spetterend speelplezier gaat zorgen deze zomer? Lees dan goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op de Little Tikes Splash Face
 • Extra winkans: TAG iemand in het bericht op social media die ook van deze winactie moet weten!
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 4 juli 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 7 juli bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door |2018-07-10T17:24:16+02:00juni 27th, 2018|Speelgoed & Boeken|60 Comments

Over de schrijfster:

60 Comments

 1. Ingrid 27 juni 2018 at 09:20 - Reply

  Ik zou voor mijn 2 jarige zoontje graag mee willen doen, hij houdt van buiten spelen. Al helemaal met mooi weer spelen met water!?

 2. Iris 27 juni 2018 at 09:50 - Reply

  Leuke watertafel! En die splash face zou hier ook goed in de smaak vallen. Broer en zus houden graag watergevechten

 3. danielle plomp 27 juni 2018 at 10:02 - Reply

  Ik doe heel erg graag mee! Toevallig was ik van de week al even op zoek naar zo’n tafel voor onze spruit (helemaal gek op water! Ik ook, dus ik weet niet wie er meer plezier aan gaat beleven, haha) en toen ik je foto op instagram zag hoopte ik meer foto’s te vinden en te lezen wat jij ervan vind. Hij ziet er erg leuk uit! En dan kun je hem ook nog winnen! Wat een leuke verrassing! 🙂

 4. Maaike 27 juni 2018 at 10:20 - Reply

  Wauw super leuk en practisch zo n mooie watertafel bij ons staat hij ook op onze verlanglijst. Ons zoontje is gek op water. En dit exemplaar zou super leuk zijn en staan op ons dakterras….en dan spelen maar met deze prachtige watertafel. Duimen maar !???

 5. Sharon 27 juni 2018 at 10:32 - Reply

  Leuk voor Tessa (en vooral Donna!) voor in de vakantie omdat we thuis blíjven hebben ze toch nog leuk waterplezier! Splash!

 6. Erika panjer 27 juni 2018 at 10:33 - Reply

  Dat is ook een spel voor uren speelplezier waar ik zeker graag kans op maak.

 7. Angela 27 juni 2018 at 10:57 - Reply

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje van 4 jaar en alle buurkinderen. Wij wonen in een buurt met veel kinderen, groot grasveld voor de deur en er word heel veel buiten gespeeld (weer of geen weer). De splash face zou superleuk zijn om met alle kinderen te spelen. Ze zouden er de groostste lol mee hebben en leuk voor alle leeftijden.

 8. Melissa 27 juni 2018 at 10:59 - Reply

  Graag voor mn dochtertje die in augustus 1 wordt. Kan ze samen met dr zus mee spelen. * hij staat al op t verlanglijstje voor opa en oma maar winnen is natuurlijk nog leuker.
  Liefs x

 9. Lindsey roosen 27 juni 2018 at 11:30 - Reply

  Leeeeuuuk!!! Daar zouden mijn jongens uren speelplezier mee kunnen hebben op warme dagen! Ik doe graag mee voor hun! ?

 10. Samantha Mittertreiner 27 juni 2018 at 11:42 - Reply

  Ik zal hem enorm graag winnen voor onze dochter. Ze is nu nog wat te klein, maar voor volgend zomer perfect! Ze is zo dol op water, alles waar water in zit gaan de handjes in om te spetteren haha. Ik vermoed dat dit een heel groot succes gaat worden!

 11. Mandy Thissen-Huskes 27 juni 2018 at 12:24 - Reply

  Voor onze zoon van 4 die gek is op kliederen met water!

 12. sylvia 27 juni 2018 at 12:24 - Reply

  oohhww, dat is leuk!! onze jongens spelen altijd heel lief samen en dan het liefst met water knoeien, dus hier zouden ze heel blij mee zijn!!

 13. Chantal 27 juni 2018 at 13:05 - Reply

  Super leuk, wij gaan dit jaar niet op vakantie en lijkt mij super om de vakantie door te komen. Met 2 drukte makers in huis?

 14. Marloes kroeze 27 juni 2018 at 13:12 - Reply

  Ja ja jaaaa, super leuk!! Onze kleine man is nog net te jong, maar volle alle neefjes/nichtjes/vriendjes en vriendinnetje die vaak komen spelen, onze tuin is bijna klaar, dus volop zomer plezier straks!!

 15. Petra van Ravenswaaij 27 juni 2018 at 13:33 - Reply

  Wat zouden wij dit leuk vinden om te winnen. Onze zoon van 4,5jr zingt altijd mee als hun reclame op tv komt. Over 6weken gaan we verhuizen en we hebben nog geen buitenspeelgoed. Onze zoon heeft het wel verdient na al die jaren in een klein appartement (met een klein balkon). Volgend jaar ons meisje er dan ook mee spelen. Ze is van 30-03-2018.

 16. Anna 27 juni 2018 at 13:34 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia…! Heerlijk voor in de zomer..!

 17. Else-Marie 27 juni 2018 at 13:54 - Reply

  Leuk! Ik doe mee ?

 18. Judith van Duin 27 juni 2018 at 14:41 - Reply

  Dit lijk mij zelf ook erg leuk speelgoed? Ik doe graag mee!

 19. Cindy 27 juni 2018 at 15:31 - Reply

  HEEL HEEL GRAAG
  voor 3 kinderen hebben ze pas mooi verjaardagskado en feestje voor buiten met dit warme weer.
  Doe graag mee voor mijn 3 kinderen lili en yven femi

 20. danielle 27 juni 2018 at 16:32 - Reply

  Ik doe heel erg graag mee! Toevallig was ik van de week al even op zoek naar zo’n tafel voor onze spruit (helemaal gek op water! Ik ook, dus ik weet niet wie er meer plezier aan gaat beleven, haha) en toen ik je foto op instagram zag hoopte ik meer foto’s te vinden en te lezen wat jij ervan vind. Hij ziet er erg leuk uit! En dan kun je hem ook nog winnen! Wat een leuke verrassing! 🙂

 21. Liline Erdmann 27 juni 2018 at 16:33 - Reply

  Tof, hier is deze watertafel ook een enorme hit! Onze dame heeft hem vorig jaar (augustus) voor haar 2e verjaardag gekregen en kan zich er supergoed mee vermaken.
  Ik doe natuurlijk ook graag mee met de winactie 🙂

 22. Anneke 27 juni 2018 at 18:03 - Reply

  Vandaag kregen wij te horen dat we gaan verhuizen!! Er moet zoveel aan het huis gedaan worden dat de tuin echt moet wachten tot volgend jaar. Maar voor onze vier kids en de gastkindjes zou het super geweldig zijn deze te winnen!! ??

 23. Anneke 27 juni 2018 at 18:41 - Reply

  Dit zou super zijn om te winnen! Vandaag een leuke huurwoning toegewezen gekregen dus dit zou ons extra cadeautje zijn!
  Er moet zo veel gebeuren in het huis dat de tuin helaas een jaartje moet wachten.
  Voor onze eigen kinderen én onze oppaskindjes, ik werk als gastouder, dus wat zal deze geweldige watertafel veel gebruikt worden!

 24. Kariene 27 juni 2018 at 20:22 - Reply

  Heerlijk dat buiten kliederen met water! Water Splash zou fantastisch zijn voor onze dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes! Meestal is het mooi weer als we een weekend weg zijn met de vrienden (33 volwassenen en 20 kids) dus dan zal dit geweldig zijn!

 25. San 27 juni 2018 at 21:18 - Reply

  Water & zand en onze kleinste meid is in haar nopjes! Met zoveel waterpret hoop ik dat ze voortaan de tuin (lees planten, bloemen en zwart zand) met rust laat. 😉
  Heerlijk spetteren met haar zussen en broer!

 26. Stephanie 27 juni 2018 at 21:51 - Reply

  Super gaaf! Wij willen zeker een kansje wagen. Wij wonen nu een half jaartje in ons nieuwe huis en vorig weekend is onze tuin zonneklaar gemaakt. En dit zou zo leuk zijn voor grote zus Loulou. Het is echt een buiten kind en speelt het liefst alleen met water.

 27. Tessa 27 juni 2018 at 23:05 - Reply

  Oh dat is net wat voor mijn dochters!!

 28. ynes_fahl 28 juni 2018 at 02:19 - Reply

  Mijn dochtertje is een echte waterrat. Het zou zooo leuk zijn om dit te winnen voor haar.

 29. Hanneke 28 juni 2018 at 07:21 - Reply

  Ik doe mee voor ons waterratje van 3. Hij is gek op water en dan vooral samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Leuk! Groetjes Hanneke

 30. Juutterdetuut 28 juni 2018 at 07:25 - Reply

  Super leuk! Mijn zoontje speelt graag met water!
  Hij wordt binnen nu en 3 weken grote broer, het zou leuk zijn als we hem met de Splash Face kunnen verrassen ?. Ik ga meteen wat vriendinnen taggen in de instapost!

 31. Rachelle 28 juni 2018 at 08:20 - Reply

  Deze water tafel lijkt me super voor ons meisje van 1.5, ze is 3 maandjes geleden grote zus geworden, en verdient het om zo’n prachtig cadeau te krijgen, voor uren speelplezier!
  Wij zijn trots op ons meisje en ik wil graag even een moeder dochter momentje bij deze super leuke watertafel!!!
  Wij duimen!!???

 32. Claire 28 juni 2018 at 09:45 - Reply

  Ik doe graag mee aan deze win actie voor m’n dochter van 2,5 die stapelgek is op het spelen met water, een echte waterrat is.. En voor onze kleine man, nu pas 3 weken oud, maar ik weet zeker dat hij er over een paar jaar ook heel blij mee is!!!

 33. Michael Bouwman 28 juni 2018 at 14:58 - Reply

  Onwijs leuk om hier kans op te mogen maken voor mijn 2 waterratjes! Weet zeker dat ze hiermee de zomer wel doorkomen

 34. Naomi van Krevelen 28 juni 2018 at 15:08 - Reply

  Ik was van de week al aan het kijken naar zo’n splash face voor mezelf en mijn broer en broertje kei leuk om watergevecht met ze te houden zou het heel leuk vinden als ik hem win.?

 35. Naomi van Krevelen 28 juni 2018 at 15:12 - Reply

  Ik heb van de week gekeken naar zo’n splash face voor mezelf en me broer en broertje want dat is zo leuk om met hun te spelen lekker elkaar nat maken. Ik zou het heel leuk vinden als ik hem win?

 36. Joyce van dorp 28 juni 2018 at 22:18 - Reply

  Lijkt me super leuk voor mijn dochtertjes die morgen EN overmorgen jarig zijn. Ze worden 2 en 5 en zijn gek op water! Denk dat ze deze erg leuk vinden!

 37. Iris T 29 juni 2018 at 07:28 - Reply

  Wauwie…. wat super gaaf! We hebben maar een kleine tuin waardoor een zwembadje al snel heel de tuin in beslag neemt. Hoe ideaal is dit leuke spelletje om toch even af te koelen met deze warme dagen!

 38. Iris Timmer 29 juni 2018 at 07:31 - Reply

  Wat een ontzettende leuke actie en spel. Wij hebben maar een kleine achtertuin, waardoor hij al snel vol staat als we een zwembad opzetten. Hoe leuk is die spelletje om met dit lekkere weer op een leuke en originele manier af te koelen.

 39. lynn mahieu 29 juni 2018 at 07:33 - Reply

  Lijkt me heel leuk voor mijn dochtertje met de warme dagen en ook om eens mee te nemen naar mijn werk om de kindjes daar ook wat afkoeling te geven. ?

 40. Nelly 29 juni 2018 at 08:05 - Reply

  Met dit warme weer het ideale speelgoed.

 41. elisabeth maria martina 29 juni 2018 at 08:13 - Reply

  hiermee word buitenspelen wel een groot FEEST voor mijn kleinkinderen
  een ontzettend leukm gebaar, verras die kleintjes maar #duimenmaar

 42. Marian B 29 juni 2018 at 10:02 - Reply

  Mooie actie! Een watertafel, die hebben we nog niet. Alleen een badje, maar voor de afwisseling en handigheid is zo’n geweldige watertafel erg leuk. Dat zal heel wat waterpret opleveren hier, mijn dochtertje doet niets liever dan kliederen met water. En grote broer speelt vast wel met haar mee. Ik ben al begonnen met duimpjes draaien 😉

 43. melissa van stipdonk 29 juni 2018 at 11:43 - Reply

  Dat is leuk! Ik doe graag mee; ook stiekem voor mezelf haha. De watertafel hebben we al van little tikes en sindsdien fan van dit merk. dit nieuwe spel ken ik niet maar echt iets voor die waterratjes van ons; lekker elkaar natspetteren! ik tag ook iemand via FB.

 44. Marlous 29 juni 2018 at 14:13 - Reply

  Ik zou zo graag willen winnen voor onze meiden.. Wij zijn de tuin aan het opknappen en hebben nog niks leuks voor de dames ik weet zeker dat ze hier uren plezier gaan beleven. Ik ga duimen ??

 45. lottie 29 juni 2018 at 19:13 - Reply

  Super leuk voor mijn buurjongetjes/oppaskindjes die altijd (als het mooi weer is) buiten aan het spelen zijn!

 46. SophiaG 29 juni 2018 at 21:44 - Reply

  Leuk voor mijn twee meisjes! Daar kunnen ze zich zeker mee amuseren.

 47. Z. Kumru 30 juni 2018 at 10:02 - Reply

  Super leuk voor de kids om ermee in de zomer buiten te spelen

 48. Sandra Benedick Elzinga 30 juni 2018 at 10:25 - Reply

  Ik doe graag mee voor onze tweeling meiden Evalynn & Kayleigh
  Ik volg op Facebook https://www.facebook.com/Puzzcat4life
  En instagram https://www.instagram.com/puzzcat4life/

 49. marij brand 30 juni 2018 at 15:01 - Reply

  De watertafel staat al een poosje op mn verlanglijstje! Wil em dan ook heel graag winnen voor mn dochtertje van 3 en zoontje van 6 maanden… kan hij er volgende zomer mooi aan staan spelen

 50. Alyt Van der Heide 1 juli 2018 at 14:08 - Reply

  Gaaf lekker splashen. Helemaal leuk.voor mijn meiden en gastkinderen.
  Uiteraard wil ik ook wel een potje splash fashen!!?

 51. Annie den Uijl - Oudshoorn 1 juli 2018 at 20:09 - Reply

  Wat zullen Miley en Dilano zich hier heerlijk mee vermaken! Ik doe heel graag mee.

 52. B.Kok 1 juli 2018 at 20:47 - Reply

  Deze lijkt me zo leuk! Beiden kids van 9 en bijna 2 jaar zijn gek op water en kunnen ondanks het leeftijdsverschil daar zo leuk mee samen spelen.

 53. Olga 1 juli 2018 at 21:04 - Reply

  Jaaa heel leuk voor mijn dochter van bijna 2 en de baby die op komst is! 😀
  Wij hebben net onze tuin opgeknapt en dochter vindt het heerlijk buiten. Maar steeds alleen met gieter de planten water geven wordt wel een beetje saai… Kortom, deze watertafel zou ZO welkom zijn!

 54. Anita te Gussinklo 1 juli 2018 at 21:06 - Reply

  Het was vandaag zo warm, dit lijkt me een aangename verkoeling

 55. Marise 2 juli 2018 at 11:59 - Reply

  Super leuke actie. Ik doe graag mee voor een vriendin met een dochter dat dol is op water. Ze kan er geen genoeg van krijgen in de fontein bij het winkelcentrum te spelen. Het zou toch fijn zijn als ze zo ook lekker met water kan kliederen in haar eigen tuin.

 56. Olga 2 juli 2018 at 20:25 - Reply

  Jaaa heel leuk, heel graag voor mijn bijna 2 jarige dochter en de baby die op komst is! Wij hebben net onze tuin opgeknapt, maar nog geen buitenspeelgoed. Nu geeft ze de hele dag de planten water met een gieter.. Van deze watertafel zou zij heeeeel blij worden!

 57. Danielle 2 juli 2018 at 21:35 - Reply

  Leuk wanneer ik oppas op mijn lieve neefje en nichtje. Heerlijk met dit weer!

 58. Dionne van der Kooij 3 juli 2018 at 07:12 - Reply

  Gaaf denk dat onze tweeling en hun grote broer hiermee de dag doorkomen met veel lachen en plezier. ( en ik denk dat deze papa en mama het ook niet kunnen weerstaan.) Wat een pret zullen we eraan beleven.

 59. Lieke van Veen 5 juli 2018 at 19:11 - Reply

  Little Tikes heeft echt hele leuke dingen voor de zomer. Ik maak graag kans op de Splash Face en ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)
  Mijn neefje zal dit vast erg leuk vinden als ik de Splash Face zou winnen.

 60. Chantal 18 juli 2018 at 08:28 - Reply

  Met dit warme weer en ik tijdelijk met 2 kindjes woon in woning met een platdak kunnen ze wel wat verkoeling gebruiken.

Reageer

CommentLuv badge