Review | Dooky Car Seat Covers 0+ & 1 (+ WIN!)

///Review | Dooky Car Seat Covers 0+ & 1 (+ WIN!)

Review | Dooky Car Seat Covers 0+ & 1 (+ WIN!)

Onderweg met de mini’s in de auto worden er wel eens koekjes gegeten of gebeurt er een ongelukje… Van Dooky ontving ik voor onze autostoeltjes twee Seat Covers en sindsdien gaan de zusjes matching mee op pad in de auto! Vandaag vertel ik hoe deze hoezen ons bevallen én mag ik ook een set weggeven! Lees je mee?

Nieuwe collectie Dooky Seat Covers

Tijdens de Geboorte Giveaway vertelde ik al over mijn goede ervaringen met de Original Dooky Covers. Vooral nu we weer volop zonnige dagen achter de rug hebben, gebruik ik deze veel tijdens het wandelen met Niene. Maar er is meer van Dooky. Als we tegenwoordig op pad gaan met onze family of four, dan zit de achterbank vol! Een Maxi-Cosi én een autostoeltje, wat een gezelligheid om met beide dames op pad te gaan! Om onze autostoeltjes goed te beschermen, ontvingen we van Dooky twee hippe hoezen: De Dooky Car Seat Cover 0+ en de Dooky Car Seat Cover 1. Ook ontving ik een Dooky Hoody en Universal Pads voor het autostoeltje van Niene in bijpassend design, namelijk Light Grey Crowns. Er zijn recent nieuwe designs geïntroduceerd, waarvan het grijze design met kroontjes er één is. Hoe leuk is het dat de zusjes nu op matching hoezen in het autostoeltje zitten?

Ervaring met de Dooky Seat Covers

Toen ik de Seat Covers van Dooky binnenkreeg, heb ik ze gelijk om de stoelen heen gedaan. Het fijne is dat deze hoezen universeel zijn. Niene zit in een groep 0+ stoeltje en Suus in een stoel uit groep 1. Wij hebben beide autostoeltjes van Maxi-Cosi en de hoezen passen perfect. Zelfs het aanbrengen van de hoes om de Pearl autostoel (inclusief hoofdsteun!) gaat prima en bij beide autostoeltjes sluit de stof goed aan. Op de Maxi-Cosi voor Niene heb ik ook de Hoody en de Universal Pads gedaan, zeker met het zonnige weer is de Hoody voor haar erg prettig als bescherming tegen de zon. De Pads maken het geheel af, want dan is de gehele autostoel in dezelfde stijl aangekleed! Onderweg kan er natuurlijk wel eens een ongelukje gebeuren of, bij langere ritjes met de auto, wordt er door Suus wel eens gegeten in het autostoeltje. Het fijne is dat de hoezen de stoeltjes nu beschermen tegen vuil en wat dacht je tegen de invloed van de zon? De auto staat natuurlijk regelmatig in de zon en daardoor kan de stof van de originele bekleding makkelijk verkleuren. Maar onze stoeltjes zien er dankzij het gebruik van hoezen nog als nieuw uit. De Dooky Car Seat Cover 1 bestaat uit twee delen. Een deel voor om de stoel en een deel voor om de hoofdsteun. Hierdoor kan de hoofdsteun nog steeds makkelijk versteld worden en ook het aansnoeren van de gordels is bij beide stoeltjes geen probleem wanneer de hoes eromheen zit Doordat de hoezen universeel zijn, zijn ze zowel geschikt voor 3-punts als 5-punts gordels. De hoezen zijn wasbaar op 30 graden en o.a. verkrijgbaar bij bol.com.

WIN: Set Dooky Seat Covers 0+ & 1 (Light Grey Crowns)

Niet alleen ik mocht een set Seat Covers van Dooky ontvangen, ik mag ook een set weggeven! Deze set bevat een Seat Cover 0+ en een Seat Cover 1, beide in het design Light Grey Crowns (zoals op de foto’s te zien is). Wil jij kans maken op deze prachtige set? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je kans wilt maken op deze set stoelhoezen
 • Vul een geldig e-mailadres in! Meedoen kan tot en met 13 juni 2018. De winnaar krijgt uiterlijk 16 juni bericht via e-mail.
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gesteld. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur na berichtgeving via e-mail, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

 

Door |2018-07-10T18:05:16+02:00juni 6th, 2018|Verzorging|64 Comments

Over de schrijfster:

64 Comments

 1. Else-Marie Bontenbal 6 juni 2018 at 05:57 - Reply

  Natuurlijk wil ik zo’n set winnen. Heb ze al regelmatig voorbij zien komen, lijkt mij net zo handig als je in het stukje schrijft!:)

 2. Simone 6 juni 2018 at 07:19 - Reply

  Dat zouden wij wel willen winnen voor ons zoontje van 8 weken. Ook ideaal voor de zomer met het warme weer als hij zo zweer. Wij gaan duimen voor onze thomas.

 3. Juanita klaassen 6 juni 2018 at 07:19 - Reply

  Wat zou ik deze set maar al te graag winnen. Begin aug verwachten wij ons 3 mannetje en hebben we 3 kleine knoeikontjes onder de 4 jaar. Ik zou niet liever willen dan de nieuwe autostoel van ons kleinste prinsje lekker schoon houden aangezien we nog niet weten of we het wel bij 3 kindjes willen houden. ??

 4. Suzanne 6 juni 2018 at 07:20 - Reply

  Lijkt mij geweldig om te winnen. Vooral met mn andere baby meisje op komst en de andere dame van 1.5 die een enorme smeerpoets is!!

 5. Marjolein 6 juni 2018 at 07:21 - Reply

  Ja graag! Sinds stoel 1 hebben we nog geen hoes. Ik volg je al even op ig en fb 😉

  Ideaal zijn ze

 6. Sjanne 6 juni 2018 at 07:23 - Reply

  Wauw gaaf! Ook hier een maxi cosi groep 0 en 1+ op de achterbank, dat matchen vind ik wel heel tof! Ik doe graag mee!

 7. Evelien Timmerman 6 juni 2018 at 07:25 - Reply

  Lijkt me super handig voor ons kleintje die op komst is. Als hij de manieren en klungeligheid met eten van zn vader krijgt, mag ik nog wel wat meer van die hoezen aanschaffen…

 8. Marije Kroneman 6 juni 2018 at 07:26 - Reply

  Ja! Deze willen wij heel graag winnen voor onze zoon van 2,5 en onze baby die wij met 4 weken verwachten! Het lijkt ons erg leuk als we ze Samen kunnen matchen!

 9. Sanne 6 juni 2018 at 07:29 - Reply

  Dat zou heel fijn zijn voor de stoeltjes van ons dochtertje en zoontje die elk moment kan komen ! Een stuk makkelijker om dan de kruimels of rozijntjes uit de autostoel te krijgen en het ziet er natuurlijk leuk uit.

 10. Erika panjer 6 juni 2018 at 07:29 - Reply

  Lees al je blogs met veel interesse en ook deze had mijn volledige aandacht en wat een goede blog over deze dooky’s ben zelf ook nog op zoek naar goede hoezen en deze lijken me dan zeker ideaal en waag dan ook een kans mee.
  Tot de volgende blog

 11. Irma Schot 6 juni 2018 at 07:32 - Reply

  Ja ik doe mee! Ik wil de hoezen graag winnen voor de kleine Tess (Emma is al te groot voor een “cover 1”, maar Tess kan die over een tijdje natuurlijk wel gebruiken!)
  Ik heb nu een hoes van “Ukje” en ik ben wel benieuwd of er verschil is. (En het is natuurlijk ook handig om meerdere hoezen te hebben ivm wassen!)

 12. Renate 6 juni 2018 at 07:36 - Reply

  Deze zou ik heel graag willen winnen omdat:
  Wij een dooky hoes voor maxi cosi 0 hebben. Wat handig zeg als onze dochter iets terug geeft dan raak je niet gelijk in paniek ivm de bekleding van de stoel. Altijd fijn om een reserve te hebben. En al een voor de vervolg stoel. En ook dit design vind ik erg leuk. ???

 13. Anouk 6 juni 2018 at 07:38 - Reply

  O dat zou heel leuk zijn! Met een Dochter van net 2 en nr twee die on the way is! Lijkt me ook heel handig met idd de koekjes etc wat er gegeten word door grote zus hihi… En voor de maxi cosi is de hoes een stuk leuker maar ook minder warm dan de gebruikelijke zwarte hoes die er op zit. Duimen maar

 14. Tamara 6 juni 2018 at 07:39 - Reply

  Heel graag! Het zwarte stoeltje van onze zoon wordt zo warm in de zon, dit zou denk ik een goede oplossing zijn. En makkelijk om in de was te doen als er geknoeid is.

 15. Ineke 6 juni 2018 at 07:42 - Reply

  Ja lijkt me erg leuk!
  Baby nr3 is onderweg, dus ze zult begrijpen dat de Maxicosi er niet heeeeel mooi meer uit ziet. Dus dan zou zo n cover echt ideaal zijn. Mijn dochter zit in de vervolg stoel dus een mooie cover over haar Maxicosi stoel zou ook heel leuk zijn.
  ???

 16. Marije 6 juni 2018 at 07:53 - Reply

  Sinds vorige week in het bezit van een Dooky tegen de zon. Werkt echt top.
  Graag zou ik deze winnen, ze kan nog even de maxi cosi maar dan toch echt in een grote stoel. Hoezen zouden heel handig zijn, ook ivm de warmte.

 17. Jeldou 6 juni 2018 at 07:57 - Reply

  Wat zijn ze leuk die hoesen! Heb ook 2 meiden en zou leuk zijn als hun stoelen matchen??

 18. Hanneke 6 juni 2018 at 07:59 - Reply

  Heel mooi! En superhandig! Groetjes Hanneke

 19. Jennifer 6 juni 2018 at 07:59 - Reply

  Herl graag! Lijkt mij inderdaad zo handig ivm het kruimelen en morsen. En ze zien er ook nog geweldig uit

 20. Marielle 6 juni 2018 at 08:02 - Reply

  Ik zou heel graag de hoezen willen winnen. Zodat wij de maxi cosi ook goed kunnen beschermen tegen vuil enzo. Het design is echt geweldig. Ook fijn om te horen dat er 2 delen zijn voor stoel 1.

 21. Renske 6 juni 2018 at 08:02 - Reply

  Deze zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje van 3 weken. Hij is voor ons een prinsje en prinsjes horen in style vervoerd te worden. Hoe gaaf is het dan om een beschermhoes te kunnen gebruiken met kroontjes er op. Deze hoezen zouden dus heel welkom zijn.

 22. Renate kerstens 6 juni 2018 at 08:05 - Reply

  Wij willen heel graag deze covers winnen! Hier grote zus in autostoel groep 1 en binnen nu en 7 weken verwachten wij kleine zus! Die wil vast ook graag een leuke opgepimpte maxicosi die eruit ziet net als de stoel van haar grote zus!

 23. Marlou 6 juni 2018 at 08:05 - Reply

  Als jij zegt dat ze fijn zijn, dan wil ik ze graag winnen ? fleurt die saaie maxi cosi gelijk een beetje op!

 24. Anouk 6 juni 2018 at 08:08 - Reply

  Ik zou heel graag een Dooky CAR Seat willen winnen voor mijn kleine meisje.

  Deze Seat covers lijken mij inderdaad ideaal tegen ongelukjes, viezigheid en het staat ook nog eens heel erg leuk!

  P.s. Je schrijft leuke artikelen, eerlijk en vol inspiratie ?.

 25. kimberley 6 juni 2018 at 08:13 - Reply

  Ooh doe zo graag mee!!
  Een lichtere cover zou zo fijn zijn voor die kleine.. Hij zweet nu zo met de hoes die ik er zelf op heb zitten..
  En meneer heeft de knoei gen van mij overgenomen! Dus om een extra bescherming erbij te hebben? heeel graag!!

 26. Adeline Dewulf 6 juni 2018 at 08:14 - Reply

  Wat zou ik dit zo graag winnen! Wij verwachten ons eerste kindje in november dus voor ons is alles nieuw! Alle tips zijn zo bruikbaar en dit winnen zou de kers op de taart zijn!

 27. hanna aerts 6 juni 2018 at 08:34 - Reply

  Super leuke actie! Nu de achterbank vol zit met een peuter en een baby is het extra leuk om de stoeltjes te matchen.

 28. Anna 6 juni 2018 at 08:37 - Reply

  Ik doe graag mee. Ik vind ze erg praktisch en mooi

 29. Carla Dibbets- Combee 6 juni 2018 at 08:38 - Reply

  Oh wat is dit leuk!! Ik heb (net als jij) 2 meisjes. 1 lief meisje van 2,5jaar en 1 lief nog heel klein meisje van 6 weken oud! Ik ben gek op alles wat matiching is met de meisjes. Dus dit zou ik een heel leuk cadeautje vinden! Hopen dat wij gaan winnen!!

 30. Kirsten 6 juni 2018 at 08:41 - Reply

  Aaaah ik ben fan! Wat ‘n mooie hebben ze gemaakt! Onze standaard zwarte maxicosi-hoes is nu zwart met mais-vinger-vlekken, dus tijd voor ‘n nieuwe. Super handig! Nu hard duimen

 31. Patricia de haa 6 juni 2018 at 08:45 - Reply

  Dit zou een hele gave prijs zijn. Ik doe graag mee. Hebben het eigenlijk nooit gebruikt. Maar inderdaad er wordt weleens wat gegeten. Dus het zou toch nog wel een mooie uitkomst zijn

 32. JR 6 juni 2018 at 09:16 - Reply

  Jaaa super graag! We gebruiken nu nog de maxi cosi groep 0, de hoes die we er bij hebben gekocht is best warm en meer voor de winter bedoeld.
  Zoals ik op de foto’s kan zien is het materiaal van Dooky veel dunner wat natuurlijk ideaal is met deze warme dagen!
  Als ons meisje dan over gaat naar de vervolg stoel hoeven we ons niet druk te maken wat voor hoes we hier bij kunnen halen! Wij hebben toevallig ook de maxi-cosi pearl als vervolg stoel!

 33. Kristel Gubbels-Daemen 6 juni 2018 at 09:16 - Reply

  Wat super handig en leuk dat ze matchen. Wij hebben ook groep 0 en groep 1 dus komt ideaal uit. Fijn tegen de de zon en het knoeien.

 34. Mimpje 6 juni 2018 at 09:16 - Reply

  Wat een toffe set!. Mijn meisje is wagenziek dus haar auto stoel is helemaal vervaagd van het wassen. Ohh ik hoop zo dat we deze keer geluk hebben..dan zit mijn meisje er weer mooi bij

 35. Ingrid 6 juni 2018 at 09:24 - Reply

  Graag zou ik deze gave Dook-set willen winnen, komende herfst wordt ons tweede kindje geboren. Een hippe, uitwasbare hoes lijkt me ideaal!

 36. Rochelle 6 juni 2018 at 09:37 - Reply

  Oh wat leuk!! Ik duim echt voor deze winactie want met een bijna peuter en een baby is dit eigenlijk gewoon onmisbaar. Mijn zoontje z’n auto stoel moet ik steeds schoonmaken, omdat hij letterlijk z’n koekjes vermorzeld haha. En op de een of andere manier is het makkelijk dat aan de autostoel van baby af te smeren.. Juist. Mama kan dus altijd poetsen. En aangezien ik deze stoel weer door wil schuiven naar baby is het toch wel fijn als deze een beetje netjes blijft. Dus ik zou deze covers heeeeel graag willen winnen!

 37. Linda 6 juni 2018 at 09:42 - Reply

  Hoi hoi,

  In 2016 ben ik mama geworden van Fenna. Ik heb toen een nieuwe maxi cosi aangeschaft. Ik heb daar geen hoes omheen gehad, maar ik had er steeds zo’n lodger doek in liggen. Fenna is van oktober, dus dat was tevens lekker warm. Maar ik vond zo’n doek best een gedoe soms en dat kleine baby’tje verdween er helemaal in haha.
  Ik ben nu in verwachting van nummer twee, een jongen. En ik heb al een aantal dingen aangeschaft (en op mijn lijstje staan) die ik bij Fenna niet heb gehad, maar me wel ideaal lijken (of gewoon leuk haha). Zo heb ik een cocobelt gekocht, want dat tillen van de maxi cosi vond ik echt niets. Ook heb ik een mooie grijze voetenzak met rits aangeschaft. Ik kan niet wachten tot hij erin ligt.
  Ik ben nog zoekende naar een leuke hoes voor om de maxi cosi. Ik heb namelijk een easy base gekocht voor in de auto, maar daar past onze maxi cosi helaas niet op…. Dus ik heb nu een tweedehandse gekocht en ik vind het ten eerste wel een fris idee dat er een hoes omheen zit en ten tweede ziet het er heel erg tof uit! Een vriendin van mij heeft de Dooky ook gekocht en zij vertelde al dat deze heel gemakkelijk te bevestigen is, maar vooral ook heel goed blijft zitten. Wat bij andere merken soms niet het geval is. En met twee kids heb ik geen behoefte aan extra gezeur hahaha. Ik waag dus heel graag een kansje ?

  Groetjes Linda (IG fennawordtgrotezus)

 38. Tjitske Lensink 6 juni 2018 at 09:44 - Reply

  Ik vind het altijd zo leuk om je blogs weer te lezen via instagram! ? En met baby nr. 2 onderweg en grote zus die dan net 17 maand is, is dit een erg welkom cadeau zodat ze straks als zij ook in een nieuwe stoel gaat ook nog eens matcht in de auto met haar brusje!! ???

 39. Betti 6 juni 2018 at 10:06 - Reply

  Super voor de meiden
  Mooier en hopelijk ook minder warm
  En uitwasbaar en blijven stoeltjes ook mooier

 40. Rachelle 6 juni 2018 at 11:13 - Reply

  Ohh deze set zou ik zo graag voor ons meisje van 1.5 willen winnen!
  We hebben nu geen hoes om de stoel, en inderdaad met alle koekjes en drinken die soms in de stoel verdwijnen wordt hij er niet mooier op :’)
  Dit zou dus super zijn!
  Haar broertje van bijna 10 weken zit trouwens wel als in de mooie hoezen 🙂

  We duimen!!!

  Liefs de mama van Mara(1.5) en mase(10 wkn)

 41. Manon Toemen 6 juni 2018 at 11:41 - Reply

  Wederom een erg leuke actie waar ik graag aan mee doe! Hier 2 mannetjes waarvan mama het leuk vind als de hoezen in de auto matchen ?

 42. Yentl 6 juni 2018 at 11:46 - Reply

  Super leuke actie!
  Ik zou graag een setje winnen, omdat ik binnenkort meter wordt. Een maxi cosi voor in mijn eigen auto heb ik al, maar een leuke cover ontbreekt nog.

 43. Yuen Oh 6 juni 2018 at 11:49 - Reply

  Wauw. Wel heel handig in onze auto ook wordt flink koekjes en rozijnen gegeten door de oudste en dat is altijd overal. 2de op komst snel. Dus is ook heel handig voor de 2de in maxi cosi.

 44. Lidewij Timmermans 6 juni 2018 at 12:47 - Reply

  Dat lijkt me ideaal! Hier een grote zus in groep 1 stoel en klein broertje in groep 0, dus zouden ze mooi kunnen matchen. Ik hoor m’n peuter al uitroepen ‘Oooooh zelfde stoelen!!!!’, aangezien zij het liefst ALLES matchend met haar broer heeft haha

 45. Anneloes Dam 6 juni 2018 at 13:06 - Reply

  En of ik dit wil winnen :-)?!
  Het lijkt mij ideaal, ik doe graag mee voor mijzelf. In september verwachten wij ons mini meisje!
  Een hippe, uitwasbare hoes staat nog op ons wensenlijstje, wij gaan duimen voor de win actie.

 46. Lieke b 6 juni 2018 at 13:35 - Reply

  Super leuk ! Lijkt me heel handig voor als de kleine er straks is.

 47. Sylvia van den Bogaard 6 juni 2018 at 14:58 - Reply

  Jaaa wat zou dit ideaal zijn ! Ik heb ook 2 kids. Broer en zus. 2 verschillende autostoelen en de hoezen uitwassen die bij de autostoel horen is echt een ramp zeg … er gebeuren zo vaak kleine ongelukjes!! Deze dooky set lijkt me echt een uitkomst!!

 48. Samantha 6 juni 2018 at 17:55 - Reply

  Jaah die wil ik heel graag winnen vooral nu met dit warme weer kunnen wij die goed gebruiken.

 49. Suzanne 6 juni 2018 at 18:33 - Reply

  Jaaa hier wil ik wel kans op maken!! Ik heb een oude maxicosi en nam me bij de vorige ook al voor om eens een x een goede en mooie hoes te kopen, maar nr. 2 ligt nu nog in dat oude ding!

 50. Judith van Duin 6 juni 2018 at 20:00 - Reply

  Wat handig en mooi? ik heb die voor de maxicosi al maar zou graag 1 winnen voor de autostoel van grote zus ?

 51. Marjolein 6 juni 2018 at 20:07 - Reply

  Met een zoontje van bijna 3 in de maxi cosi axiss en een baby die verwacht wordt met een week of 3, die uiteraard in een maxi cosi mee naar huis mag, zou deze set prachtig uitkomen!! Is gelijk alles in 1x beschermd en blijft het netjes en schoon. En hoe leuk is het als we met zijn allen naar huis mogen en alles 1 set is!?

 52. Saartje 6 juni 2018 at 20:11 - Reply

  Wat een mooi set, en die kroontjes zijn ook super leuk! Als we dit mooie set winnen, heeft m’n dochtertje ook hetzelfde als haar broertje of zusje die zich elk moment kan aandienen. Het ziet er heel handig uit en maakt de maxi cosi stoeltjes een stuk leuker.

  Ik volg je op IG. 🙂

 53. Mieke 6 juni 2018 at 20:15 - Reply

  Ik zou deze graag voor mijn dochtertje willen winnen, ik heb de maxi cosi van mijn zus over mogen nemen en daar is de stof toch wel een beetje van verweerd, door de hoezen van dooky zal deze er weer uit zien als nieuw?

 54. Amanda Pril Lapré 6 juni 2018 at 20:47 - Reply

  Super leuk, zou het natuurlijk willen winnen! Heb er nu een andere hoes in die niet helemaal past, dus zou super van pas komen! P.s leuke blogs schrijf je!

 55. Nele Vdb 7 juni 2018 at 11:19 - Reply

  zo’n mooi setje ! Ik zou ze niet meer voor mijzelf houden, de kindjes beginnen al wat te groot te worden, maar twee geode vriendinnen zijn tegelijkertijd zwanger en die zou ik beiden kunnen blij maken hiermee!

 56. Marian B 8 juni 2018 at 10:22 - Reply

  Erg handig en leuk deze set! Ik ga hem delen met mijn zusje, zij de 0+ seat cover en ik de Seat cover 1, dan zijn er twee blij 😉

 57. Klaske 8 juni 2018 at 12:04 - Reply

  Heel mooi en super handig!

 58. Anne 11 juni 2018 at 10:21 - Reply

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee!?? wat een gemarteld is het om de stoeltjes van de autostoel af te krijgen. Mijn bijna peuter had ik een pakje appelsap gedaan voor onderweg …. zo niet handig, de mieren stonden in colonne te wachten tot dat de deur open gaat.
  Onze newborn baby spaart haar ontlasting van een paar dagen op om vervolgens alles in een keer (en natuurlijk in de maxicosi) te los en… als je een beetje een beeldsensor bent, en dan nog een keer zo erg… overal tot aan het hoofdwond
  Insta: ennad22

  • Anne 15 juni 2018 at 14:30 - Reply

   Beeldsensor is beelddenker en hoofdwond is hoofdsteun ? handig die autocorrect

   • mamasmeisje 15 juni 2018 at 15:03 - Reply

    Waar heb je het over?

 59. Marina Vink 11 juni 2018 at 23:27 - Reply

  Onze man is net 3 weken oud! Alles gaat dus nog goed gebruikt worden.
  Het lijkt me heerlijk om deze te kunnen gebruiken

 60. Lynn Mahieu 12 juni 2018 at 20:34 - Reply

  Onze maxicosi wordt zo snel vuil en is moeilijk proper te houden. Daarom zou ik graag zo’n handige hoes winnen die steeds in de was kan als m’n kleine meid alles weer vuil gemaakt heeft.

 61. Stacey katuin 13 juni 2018 at 16:42 - Reply

  Super blog weer voor een fantastisch product en laat het nou net de favoriet zijn hier. Om de maxi netjes te houden voor onze volgende aanwinst en de smeerboel onder controle te krijgen zouden we graag een extra setje kunnen gebruiken.

 62. Roxanne 13 juni 2018 at 22:18 - Reply

  Wat zijn de nieuwe printjes leuk! Zelf gebruiken we ook een Dooky tegen de zon. Heel fijn! De set stoelhoezen zou ideaal zijn en mooi matchy matchy voor onze dochter en ons op komst zijnde zoontje ? Fashionable met de kleintjes op pad 🙂 (en gezien onze dochter net zo’n kruimel tante is als mama haha 😉 )

Reageer

CommentLuv badge