Unboxing: Kiekeboebox van PLUS (gratis babydoos!)

/, Mama, Zwanger/Unboxing: Kiekeboebox van PLUS (gratis babydoos!)

Unboxing: Kiekeboebox van PLUS (gratis babydoos!)

Ben je zwanger of is je kindje minder dan twee maanden geleden geboren? Dan heb ik misschien wel een leuke tip voor je! Ik haalde bij de PLUS supermarkt in ons dorp een Kiekeboebox op en laat vandaag zien wat er allemaal in deze gratis babydoos zit. Lees mee en check gelijk of jij deze box ook kunt aanvragen!

Gratis babydoos: Kiekeboebox van PLUS

Toen ik zwanger was van Suus werd ik door een vriendin geattendeerd op de Kiekeboebox van PLUS. Nadat Suus geboren was, vroeg ik deze online aan en gewapend met een geboortekaartje haalde Erik de box op bij de supermarkt in ons dorp. Ik was dus al getipt door iemand, maar was alsnog blij verrast door de inhoud van de Kiekeboebox. In alle eerlijkheid kan ik zeggen dat PLUS zich goed verdiept heeft in wat newly parents het meest nodig hebben voor hun jonge baby. Wauw, dit is by far de leukste en meest nuttige babydoos die ik tot nu toe heb mogen ontvangen. Dat wil ik natuurlijk met jullie delen, want wie weet kun jij de Kiekeboebox zelf ook aanvragen! Vandaag laat ik zien wat er allemaal in de Kiekeboebox zat die ik ontving. De inhoud kan afwijken van wat jij hebt/zult ontvangen.

Unboxing: wat zit er in de Kiekeboebox?

De inhoud van de Kiekeboebox was deze keer bijna hetzelfde als de vorige keer toen we ‘m ophaalden. Deze box is heel zwaar en uitpakken voelt echt als een kadootje: erg leuk om in je kraamtijd te doen! Wat er in onze Kiekeboebox zat? Ik laat het je zien:

Bij het openen van de deksel werd ik gelijk enthousiast, want er zitten erg nuttige producten in dit babypakket. De doos is trouwens de moeite waard om te bewaren! Daar kun je bijvoorbeeld kleertjes in bewaren die te klein zijn of andere spullen uit de babytijd. De doos is er stevig genoeg voor.

Allereerst zit er een tijdschrift in, ‘Okido‘ genaamd. Ik kende het nog niet, maar het is bedoeld voor kinderen (oudere broers/zussen?) en gaat over kunst en wetenschap. Suus is er nog een beetje te klein voor, maar ik heb het in de kast gelegd voor als ze wat groter is. Verder zitten er verschillende waardebonnen in. Zo kun je een gratis pak Bambix Rijstebloem ophalen en verschillende producten van de huismerken van PLUS. Dit vind ik ontzettend handig, want de eerste hapjes laten nog even op zich wachten en zo kunnen we over enkele maanden die producten alsnog bij PLUS ophalen. Onder andere maaltijdpotjes, een fles versgeperste jus d’orange en een pak luiers van Bumblies in maat 4. Verder geen overdaad aan reclame, pluspunt dus!

Gratis producten voor de baby

In de Kiekeboebox zitten twee potjes (fruit en groente) die je kunt gebruiken voor het eerste hapje. Verder zit er een handig meeneembakje in met twee lepels, voor onderweg. Ook bevat onze box een pak billendoekjes en luiers in maat 2 van Bumblies.

Huishoudelijke producten in de Kiekeboebox

Zeepvrije wasgel van Bumblies en een fles diksap van het eigen huismerk zijn natuurlijk bedoeld voor je kleintje, maar PLUS heeft ook aan een aantal andere nuttige dingen gedacht. Zo zat er een fles wasmiddel en wasverzachter in onze box, super handig! De wasmachine draait overuren met zo’n kleintje in huis, daarom vinden wij dit een hele nuttige toevoeging. Een pak mineraalwater van Barleduc kun je gebruiken om flesvoeding mee aan te maken en een doos tissues is erg handig voor de kraamtranen 😉

Kiekeboebox: de leukste gratis babydoos!

Zoals je ziet is PLUS erg gul naar jonge ouders en naar mijn mening is de Kiekeboebox by far de leukste gratis babydoos die je kunt aanvragen. Is jouw kindje maximaal twee maanden oud en ontvang je de folder van PLUS? Via deze link kun je de Kiekeboebox aanvragen. Na ontvangst van de bevesigingsmail kun je de box, met een geboortekaartje, binnen drie weken ophalen.

Benieuwd naar de inhoud van de ZwangerBox, de Blije Doos en het cadeaupakket van Babydump? Ik laat het je zien in deze unboxing blog!

Kende jij de Kiekeboebox van PLUS al? En welke gratis babyboxen ken je nog meer? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

 

 

 

 

 

Door |2018-08-08T13:52:29+00:00april 16th, 2018|Baby & Kind, Mama, Zwanger|1 Comment

Over de schrijfster:

One Comment

  1. cherry 9 mei 2018 at 15:14 - Reply

    het is inderdaad een hele leuke box, ik heb hem gisteren opgehaald, ik had niet verwacht dat dit er allemaal in zou zitten

Reageer

CommentLuv badge