Geboorte Giveaway #9: Vilt Boxmobiel Hangers van Poppaa

//Geboorte Giveaway #9: Vilt Boxmobiel Hangers van Poppaa

Geboorte Giveaway #9: Vilt Boxmobiel Hangers van Poppaa

Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een set boxmobiel hangers (vilt) van Poppaa weggeven! Doe jij ook mee?

De liefste spulletjes voor je kleintje

Toen ik via Instagram op de feed van Poppaa terecht kwam, wist ik: wij zijn een match made in heaven! Stel je voor: de allerliefste, schattigste en handgemaakte figuurtjes van vilt die worden verwerkt in de leukste spulletjes voor je kindje. Ik was op slag verliefd op de vilten figuurtjes en ging gelijk naar de website van Poppaa om te kijken wat er nog meer in de collectie zit. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en je kunt kiezen uit producten met de schattigste figuurtjes, allemaal handgemaakt van vilt. Denk aan koffertjes met een vilt decoratie, wagenspanners met vilt figuurtjes, een verjaardagsketting of boxmobielhangers! De boxmobielhangers heb ik zelf ook gekozen en ik ging voor een combinatie van roze, wit en grijs. De figuurtjes die ik koos, zijn een unicorn, flamingo, ster, zeepaardje, vosje en wolkjes. Aan het eind van de zwangerschap heb ik de box weer helemaal babyproof gemaakt en kon ik die prachtige hangers aan de boxmobiel bevestigen… How cute?! Ik ben ontzettend blij met deze mooie hangers, maar de cuteness overload werd natuurlijk nóg groter toen onze Niene er eindelijk onder mocht liggen! Bij Poppaa kun je niet alleen terecht voor deze schattige viltdecoraties, maar ook voor toffe muurstickers, knuffelkussens en paperbags (ook met gouden opdruk!) voor op de kinderkamer. Binnenkort een kinderfeestje en op zoek naar unieke uitnodigingen of traktatiekaartjes? Poppaa heeft verschillende papierwaren in haar collectie, waaronder ook mijlpaalkaarten en posters! Zelfs voor outfits kun je er terecht, dus voor iedere gelegenheid is een bezoekje aan de webshop van Poppaa in mijn ogen een goed idee!

WIN: Vilt Boxmobiel Hangers set naar keuze van Poppaa

Niet alleen Niene mocht deze lieve boxmobiel hangers van vilt ontvangen: we mogen van Poppaa ook een set vilt boxmobiel hangers naar keuze weggeven aan één van jullie! Let op: je ontvangt alleen de set hangers, een mobielhouder is niet inbegrepen! Deze is wel los bij te bestellen via Poppaa. Wil je kans maken op deze prachtige prijs? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Like Poppaa op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten welke set vilt boxmobiel hangers jij graag zou willen winnen!
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 22 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Door |2018-03-27T20:48:34+02:00april 14th, 2018|Baby & Kind|66 Comments

Over de schrijfster:

66 Comments

 1. Dana 14 april 2018 at 08:31 - Reply

  Heel leuk! En helemaal leuk voor ons meisje, ik was ook 20 maart uitgerekend maar ze is 10 maart al geboren maar hebben nog geen boxmobiel. Heel welkom dus! De boxmobiel Sam past perfect bij onze box!

 2. Loes 14 april 2018 at 08:31 - Reply

  Oh super leuk! Ik zou deze heel graag willen winnen. De flamingo’s zijn absolute favoriet! M’n dochtertje Cato zou hier veel plezier aan kunnen hebben. Ik had ook al de kinderwagen flamingo met rammeltje op het kraambezoeklijstje gezet nav een eerdere blog van jou!?

 3. Sharon 14 april 2018 at 08:32 - Reply

  Oooh wat jammer dat Tessa niet meer in de box ligt haha! Zooo cute de hangers van Poppaa!

 4. Peggy Wijnholds 14 april 2018 at 08:32 - Reply

  Oh ik ben gek op Poppaa! Destijds heb ik het ontwerp van de hangers Sam aangevraagd en door haar laten maken en dat is precies geworden zoals ik in gedachten had! Nu krijg ik er eentje in jungle thema. Mocht onze kleine spruit een meisje zijn dan zou ik nog dolgraag de Pastel Zilver versie willen! Of iets door haar laten maken, want ze is geweldig! En als het een jongen is ga ik voor Stoer!

 5. Melanie Pondes 14 april 2018 at 08:33 - Reply

  Ohhh wat een leuke giveaway weer ? Ik ga voor de pastel zilver hangers. Morgen 28 weken zwanger van onze 2e dochter ? Ik duim!! ??

 6. Marije dokter 14 april 2018 at 08:36 - Reply

  Heel Leuk!! En doe graag mee voor mijn dochtertje ?

 7. Ine 14 april 2018 at 08:38 - Reply

  Oo hoe leuk voor ons tweede meisje die elk moment geboren kan worden. Ik zou gaan voor de variant ‘zoet’. Fingers crossed!

 8. Sanne Nijveld 14 april 2018 at 08:40 - Reply

  Pastel goud vind ik ontzettend schattig ??? ik vond het ook een ontzettend leuke site en keek me ogen uit. Zo ontzettend schattig allemaal ???

 9. Wendy Joep 14 april 2018 at 08:55 - Reply

  Ahhww, weer zo’n geweldig item dat meteen op mijn wishlist staat 🙂
  Deze baxhanger is ook weer TE leuk! Had voor mijn zoon blauw/groen dus wil nu voor ons meisje op komst graag iets in haar (kamer)kleuren hebben: wit roze en grijs. Dus ik ga ook voor boxhanger Zoet! Perfecte kleurencombi! Nu maar heel hard duimen dat deze hier binnenkort kan ronddraaien en bewonderd kan worden 🙂

 10. Tamara 14 april 2018 at 08:55 - Reply

  Wow, super mooi! Ik zou voor boxmobielhanger Sam gaan. Erg zchattig met die hertjes.

 11. Susanne 14 april 2018 at 08:56 - Reply

  Jaa graag voor onze 3 dagen oude dochter Lorèn 🙂 die al een flamigo kamer heeft. En een vilten flamigo hanger voor in de box zou super zijn!

 12. Annelies 14 april 2018 at 09:08 - Reply

  Ik zou graag de zoet willen! Deze heb ik al liggen als wagenspanner voor ons meisje die begin juli geboren wordt dus een hanger in dezelfde style voor in de box zou daar perfect bijpassen ?

 13. Nan 14 april 2018 at 09:10 - Reply

  Wat een super leuke actie! Echt zulke schattige combinaties! Hier 38wk zwanger en we hebben al een wieghanger. Hierbij zou de boxmobiel Milou er erg goed bij passen..!! ?

 14. Lisanne 14 april 2018 at 09:11 - Reply

  Ohhhh perfect op tijd.
  Ik was toen al verliefd op die van jullie maar had een hele mooie zelfgemaakte in de box hangen. Nu heeft mijn dochter die gister kapot gemaakt? dus hij zou heeeeeeeeeeel graag willen winnen.
  Iets met olifantjes zou super welkom zijn

 15. Nadine 14 april 2018 at 09:16 - Reply

  Oh wauw!! Wij hebben alleen de mobiel en zocht nog naar hangertjes! Ik hoef niet verder te zoeken.. de pastel zilver set is geweldig! De papa van ons meisje leert haar alvast het muziekje kennen van de mobiel nu ze nog in de buik zit! Hij weet zeker dat ze dat leuk vindt Hihi! Nu zou het helemaal tof zijn als er mooie hangertjes aanhangen als ze straks geboren wordt in mei! Ik duim!!

 16. Leoniejansen 14 april 2018 at 09:19 - Reply

  Super leuk voor mijn meisje
  Wij (ik) zijn dol op unicorns en flamingo’s ! In het roze natuurlijk..
  super schattig

 17. Irma schot 14 april 2018 at 09:19 - Reply

  Zooo leuk! Ik zag ze eerder al op je insta voorbijkomen en hoopte al dat je ze een keer weg mocht geven ?
  Ik zou voor de boxhangers “pastel/zoet” gaan voor in de box van Tess
  Ik volg jullie met mijn insta-account @mamavanemma

 18. Femke 14 april 2018 at 09:26 - Reply

  Ohhh cuteness overload dit! Ik zou deze graag winnen voor onze Jonas, nu 6 weekjes oud. Hij kijkt echt zijn ogen uit dus ik denk dat hij de hanger set Stoer prachtig zou vinden!
  Femke onlangs geplaatst…Tijmen is 2 geworden + diy traktatieMy Profile

 19. Emily van Hulzen 14 april 2018 at 09:29 - Reply

  Heel gaaf, ik doe graag mee om voor boxmobiel hanger zoet. Precies de kleuren van het kamertje van onze kleine meid. Op dit moment ruim 36 weken zwanger en het wachten is nu echt begonnen. Leuk om deze aan het kamertje toe te voegen. Spannend!

 20. Renske 14 april 2018 at 09:35 - Reply

  Super leuk. Een boxmobiel hebben wij nog niet. Ik heb nog geen leuke gezien. Maar deze hangers zijn super leuk-lief-schattig ???. Ik ga voor de hangers van Sam of stoer Deze zijn het meest neutrale vind ik. Ik weet niet of ik over ongeveer 4 weken van een jongentje of meisje bevalt. Voor een meisje zijn die roze hangers echt super cute.

 21. Marjolein molendijk 14 april 2018 at 09:38 - Reply

  Jaaaaaa oh die zou ik zo graag willen. Hier kijk ik al maanden na uit om deze te gaan winnen. Dus ik ga duimen voor mezelf ??

 22. Iris Bakker 14 april 2018 at 09:48 - Reply

  Oooh, wat is die lief! Ik had zo’n hysterisch gekleurd geval, ik wist toendertijd niet dat er ook zulke leuke bestonden. Nu mijn zusje zwanger is, doe ik graag mee voor haar. Begin juni weten we of het een stoere of een zoete mobiel mag worden

 23. denise 14 april 2018 at 09:50 - Reply

  Suuuper leuke winactie!!!!
  Deze is tot nu toe echt onze favoriet.
  De box staat alvast klaar, maar mist nog de nodige accessoires.
  Boxmobiel hangers zoet passen hier perfect bij.
  Duimen maar!!!

 24. Kim 14 april 2018 at 09:53 - Reply

  Wauw ik ga voor de flamingos! Voor onze dochter Ivy van 7,5 week. Weet zeker dat ze deze helemqal geweldig vindt! Duimenn!!

 25. Carola 14 april 2018 at 09:56 - Reply

  Ah hoe zoet! Ik zou gaan voor setje Zoet! Prachtig voor ons kleinste meisje om naar te kijken in haar fijne hangwiegje ? Ik duim héél hard ?

 26. Shirley 14 april 2018 at 10:18 - Reply

  Wauw, ik vind ze zó mooi! Die met zeepaardje, paardje en flamingo is wel echt favoriet! Ik zou ‘m heel graag willen winnen voor een vriendinnetje die in september haar tweede dochtertje verwacht. She loves pink dus deze zou helemaal bij haar passen! Ik ga duimen!!!?

 27. Annika 14 april 2018 at 11:03 - Reply

  Ohh Poppa is zo’n leuke webshop! Heb al een tijdje de boxmobiel hangers ‘Milou’ op m’n verlanglijstje gaan, dus daar ga ik voor. Volg jullie allebei op Instagram (@liefs.ann)

 28. Elmas Akdeniz 14 april 2018 at 12:44 - Reply

  Super leuk! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn kleine Meyra. De hangers van Poppa staan al heel lang op onze wishlist! Wij gaan graag voor pastel/goud, heel cute met unicorns 🙂

 29. hanna aerts 14 april 2018 at 12:52 - Reply

  Wat leuk! Onze kleine meid van 6 weken is alles al aan het volgen met haar oogjes, dus boxmobiel Sam zou zeker leuk voor haar zijn!

 30. Anna 14 april 2018 at 13:21 - Reply

  Ik doe mee voor de hangers zoet..

  Facebook: An Na

 31. Cynthia 14 april 2018 at 13:51 - Reply

  Gefeliciteerd met Niene!
  Hier 14 maart mama geworden van een klein meisje Kelsey.

  Graag doe ik mee voor boxmobiel setje zoet ! Super schattig voor in de box

 32. Sharinda Ekkel 14 april 2018 at 13:55 - Reply

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie meisje Niene! ? En wat een geweldige win actie is dit! Ik zelf ben 14 juli uitgerekend van onze kleine prinses, en ik zou dolgraag een set vilten hangers van poppaa voor haar winnen. Het liefst exact zo’n set als jullie voor Niene hebben met een flamingo en unicorn etc. ??? Ik volg jullie beiden op zowel Instagram als Facebook.

 33. Samantha 14 april 2018 at 14:04 - Reply

  Wat leuk! De pastel zilver vind ik echt mega Leuk! Aangezien onze dochter op het moment tegen alles en iedereen praat gaat ze deze vast ook geweldig vinden!!

 34. Nadia 14 april 2018 at 14:08 - Reply

  Ik volgde poppaa all op instagram, en volg jou daar nu ook @nadiaarb ben ik. 🙂 Vind de hangers super schattig, de flamingo, zeepaardjes en unicorn zijn mijn favorietjes! Wij krijgen ook een meisje van de zomer, gefeliciteerd met jullie kleine meid!

 35. Linda Broeils (IG alltimelowlinn) 14 april 2018 at 14:31 - Reply

  Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!

  Wij doen ook graag mee aan de leuke
  Winactie.

  We hebben al een wagenhanger van Poppa maar zo’n fantastische mobiel lijkt ons ook echt leuk.
  Er hangt nu een saai grijs ding van nijntje die we gratig bij de box kregen en elke 8e noot van de melodie overslaat…

  Voor onze lieve meid zullen we dan ook kiezen voor de combi Zoet.

 36. Marielle van den burg 14 april 2018 at 14:41 - Reply

  Een mooie flamingo mobiel zou haar unisex kamer een nog meisjesachtige touch geven.

 37. Mandy 14 april 2018 at 15:44 - Reply

  Ik vind die hangers echt super mooi! Ik zou graag die boxmobiel zoet willen winnen voor onze dochter die we over 9 weekjes verwachten. Deze zou mooi passen boven de box ?

 38. Marie 14 april 2018 at 15:59 - Reply

  Oh ik vind ze zo mooi voor mijn dochter! Ze zijn allemaal mooi dus het is echt moeilik om te kiezen, ik zou voor de zoet versie gaan 🙂

 39. Arina van den Hoeven 14 april 2018 at 17:16 - Reply

  Te schattig! Mooie foto met je dochtertje en die leuke mobiel. We verwachten eind juni onze tweede dochter en deze hangers zouden zo leuk zijn om aan de mobiel te hangen voor haar!!!

 40. Tamira 14 april 2018 at 17:30 - Reply

  Heel leuk zijn ze. Ik zou graag de pastel goud willen winnen.

 41. Stefanie de bree 14 april 2018 at 17:32 - Reply

  Hoi hoi gefeliciteerd met je meisje! Ik volg jullie beidde via instagram, ik mag over een kleine 6 weken bevallen, van mijn 2e meisje. Ik zou graag voor boxmobiel hanger milou gaan! Dat roze met geel is heel gaaf!!

 42. Lisa 14 april 2018 at 19:38 - Reply

  Ze zijn allemaal zo leuk, maar de pastel goud zou ik wel willen winnen voor een vriendin van mij die over 3 weken uitgeteld is en een meisje krijgt! Ze weet niet dat ik hier aan mee doe, hoe leuk om deze voor haar te winnen ? Duimen!! (Ik volg jullie op instagram)

 43. Tsjitske 14 april 2018 at 20:11 - Reply

  Gefeliciteerd!?
  Wauw jaaa ik zou erg graag voor onze zoon die op komst is de grijs met okergele (Sam) willen winnen ? zou geweldig op zn kamertje staan!!

 44. Esther 14 april 2018 at 22:24 - Reply

  Ohhh zo leuk de spulletjes van poppa. Ik vind vooral de unicorn/ ster en grijze wasbeer (vos) leuk!
  Voor mijn kleintje en ook een beetje voor mama hihi

 45. Elies 14 april 2018 at 23:13 - Reply

  Jaaaaaa! Sam ? Omdat onze kleine zo gaat heten! Hoe toepasselijk! Facebook naam is Elies Dg

 46. Manon 15 april 2018 at 00:58 - Reply

  Ik zou dit heel graag voor een lieve zwangere vriendin willen winnen. Ik zie haar over 3 weken na jaren weer eens een keer. Dus ik zou haar graag met dit cadeau willen verassen. Ik kies voor de hangers pastel goud.

 47. Else-Marie Bontenbal 15 april 2018 at 03:15 - Reply

  Zou leuk zijn om deze te winnen voor onze pasgeboren zoon. Ik hou van zelfgemaakte items, dus zo’n box mobiel zou ontzettend welkom zijn!

 48. Nannyjenny 15 april 2018 at 09:12 - Reply

  Wauw ik zou heel graag de decoratie mobiel eenhoor winnen! Helemaa verlieft. Deze zou zo mooi staan op het kamertje van ons meisje die we in augustus verwachten ?

 49. Claudia 15 april 2018 at 09:24 - Reply

  Jeetje wat super schattig <3 ik doe graag mee voor de unicorn hanger, voor mijn lieve vriendinnetje die in augustus haar eerste meisje verwacht!!!

 50. Stephanie 15 april 2018 at 12:03 - Reply

  Geweldige figuurtjes!! Wij zijn fan!! Onze Lauren zou heel graag de boxmobielhangers zoet winnen ?!

 51. Annet 15 april 2018 at 12:59 - Reply

  Super schattig! Ik volg jullie beide al met veel plezier en doe heel graag mee aan de winactie. Ik reageer normaal eigenlijk niet, maar nu maakte mijn hart toch wel even een sprongetje 🙂
  Geniet van deze bijzondere tijd samen!

 52. Anita H. 15 april 2018 at 13:24 - Reply

  Wat leuk! Ik ga voor “zoet”.

 53. Annabel de Ruiter 15 april 2018 at 13:41 - Reply

  Super lief! Ik ga voor “Sam” ?? Onze dochter heeft deze uitgekozen voor haar baby neefje ?

 54. Jolanda van der Molen 15 april 2018 at 16:45 - Reply

  Ja super leuk voor mijn eerste nichtje die in augustus komt! Ik volg jullie via ondnieuwbouwproject_228 op instagram. ?

 55. Nele Vdb 15 april 2018 at 21:39 - Reply

  Oh, ze zijn zo mooi, ik zou gaan voor de boxmobiel hangers pastel zilver.

 56. Marjanne 15 april 2018 at 22:29 - Reply

  Prachtig!!! Echt. Voor bij Yara in de box! Ik zou gaan voor de boxmobile zoet.
  https://www.poppaa.nl/a-50705098/vilt-boxmobiel-hangers/boxmobiel-hangers-zoet/ Helemaal prachtig!!

 57. Martine 16 april 2018 at 10:26 - Reply

  Super leuk! Zou graag de pastel goud hangers willen winnen. Past mooi bij de babykamer van Evi!

 58. Arlene 16 april 2018 at 11:47 - Reply

  de boxhangers pastel met zilver!!! ik vind die zeepaardjes toch zo schattig!!!!

 59. Marian B 16 april 2018 at 16:29 - Reply

  Wat zijn ze schattig! Doe heel graag mee voor de boxmobiel hangers zoet.

 60. Claudia Diependaal 17 april 2018 at 15:21 - Reply

  Lijkt me echt geweldig mooi! Mijn zusje is zwanger voor het eerst. En ze verdient wel zo’n mooie mobiel. Voor een meisje of een jongen.

 61. Tessa 17 april 2018 at 23:35 - Reply

  Jaaaaa! Verliefd! ? Stoer mint voor mijn minimeisje ?

 62. Brigit a 19 april 2018 at 06:47 - Reply

  Hoe leuk zou het zijn als ik deze boxmobiel zou winnen?!?! Nog 4 a 5 weken geduld voordat onze kleine man zich aandient. Wel een box in huis maar geen boxmobiel, en dat kan eigenlijk niet.. duimen dan maar!

  • Brigit a 21 april 2018 at 07:22 - Reply

   Van de stoer mint zou ik dan heel blij worden!!

 63. Liline Erdmann 19 april 2018 at 08:29 - Reply

  Ik zou gaan voor de set “zoet” en ipv een boxmobiel zou ik er dan een ander soort hanger van maken voor in het huisjesbed van onze peuterdochter!

 64. Femke Dekker 19 april 2018 at 20:57 - Reply

  Wauw … wat een gave prijs. Ik,zou graag kans maken op ‘boxhangers mobiel zoet’.

 65. Marita 20 april 2018 at 15:44 - Reply

  Ahh geweldig!
  Op 8 april is ons lieve meisje Olivia geboren.
  Haar kamertje en andere uitzetdingetjes zijn vrij neutraal olijfgroen en grijzig, omdat we nog niet wisten dat Olivia een meisje zou zijn. Wel hebben we voor alles een hertje als terugkerend thema.
  Té leuk natuurlijk om dit ook te verwerken in een set mobielhangers, maar dan met iets roze erin verwerkt. Ik zou dus heel graag set Sam of Zoet willen winnen of iets daartussenin?

  Veel succes met deze giveaways en wij zijn benieuwd!?

Reageer

CommentLuv badge