Geboorte Giveaway #8: Stokke Flexi Bath & Newborn Support

///Geboorte Giveaway #8: Stokke Flexi Bath & Newborn Support

Geboorte Giveaway #8: Stokke Flexi Bath & Newborn Support

Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een Stokke Flexi Bath met Newborn Support weggeven! Doe jij ook mee?

 

Stokke Flexi Bath: een opvouwbaar badje

Vorig jaar kregen we in de zomer de Stokke Flexi Bath en Newborn Support toegestuurd om uit te proberen. Ik wist toen net dat ik zwanger was en daardoor ook dat de Newborn Support goed van pas zou komen. Het opbouwbare badje van Stokke ging destijds mee op vakantie en dat was een groot succes. Dat is het nog steeds, want wanneer Suus in bad gaat, maken we er ook nu met veel plezier gebruik van. Ze zit er stevig in, de Flexi Bath is zuiniger in het gebruik van water dan wanneer we Suus in het grote bad laten badderen en het badje is makkelijk schoon te houden. Na gebruik drogen we het badje af, vouwen we het in elkaar en zetten het elders zodat het ‘grote bad‘ weer beschikbaar is voor ons. Suus vindt het trouwens ook geweldig om, al zittend in de Flexi Bath, onder de douche te gaan. Het is dus een uitkomst voor thuis en onderweg. Inmiddels zijn er enkele nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd en zijn ook de Stokke Flexi Bath Toys geïntroduceerd. Dit zijn kleurrijke bekertjes die kinderen veel plezier laten beleven in bad, maar daarnaast ook leerzaam zijn. Naast het stimuleren van de zintuigen wordt er ook gewerkt aan de motoriek van kinderen. Zo wordt in bad gaan echt een feestje!

Flexi Bath Newborn Support: geschikt vanaf de geboorte!

Nu Niene geboren is, konden we eindelijk de Flexi Bath Newborn Support uitproberen. Deze inzet bevestig je aan de rand van het Flexi Bath, waardoor deze geschikt is voor gebruik vanaf de geboorte tot de leeftijd van 8 maanden. De Newborn Support biedt de ondersteuning die kleintjes van nature nodig hebben. Wij hebben de Newborn Support inmiddels meerdere keren gebruikt en vinden het beide ideaal. Het makkelijke is dat we het badje voor zowel Niene als Suus kunnen gebruiken: hierdoor is de gebruiksduur veel langer dan bij een regulier babybadje. Na de leeftijd van 8 maanden heb je de Newborn Support in principe niet meer nodig en kun je de Stokke Flexi Bath zonder deze inzet in principe gebruiken tot de leeftijd van 4 jaar.  Wil je meer lezen over de Flexi Bath, Newborn Support, Flexi Bath Toys of andere producten van Stokke? Neem dan een kijkje op de Stokke website.

WIN: Stokke Flexi Bath & Newborn Support

Niet alleen wij mochten voor Niene en haar grote zus de Stokke Flexi Bath & Newborn Support ontvangen: we mogen ook iemand blij maken met zo’n fantastische set! Wil je kans maken op de Stokke Flexi Bath & Newborn Support? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten welke kleur Flexi Bath jij zou willen winnen
 • Extra winkans: deel het bericht over de winactie op social media
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 22 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Door |2018-07-10T18:09:05+02:00april 11th, 2018|Verzorging|98 Comments

Over de schrijfster:

98 Comments

 1. Marjanne 11 april 2018 at 06:15 - Reply

  Hoi! Wat een handig en leuk badje voor thuis en onderweg:) Ik doe graag mee voor de witte met grijze streep.

 2. Karen 11 april 2018 at 07:14 - Reply

  Zo handig!! Wij verwachten ons eerste meisje binnen een week en hebben thuis geen bad, dus zou heel goed van pas komen! De doorschijnende versie met blauwe randjes vind ik de mooiste!

 3. Rina 11 april 2018 at 07:46 - Reply

  Super leuk zeg!!
  Ik doe graag mee voor de witte met grijze streep!

 4. Michelle 11 april 2018 at 07:48 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor ons kindje dat is september geboren wordt! Dit badje zou ideaal zijn op onze kleine badkamer met douche! Lijkt me zo enorm fijn!

 5. Michelle 11 april 2018 at 07:48 - Reply

  In het mintgroene kleurtje! 🙂

 6. Djanet 11 april 2018 at 07:48 - Reply

  Ik zou erg graag kans maken op zo’n mooi badje in de kleur roze. Zou geweldig zijn voor onze 2 dochters (3 en 0 jaar), ook om komende zomer mee te nemen op vakantie naar Italië!

 7. Arina van den Hoeven 11 april 2018 at 07:49 - Reply

  Ja heb deze dus al zo vaak gezien… lijkt me ideaal… wij hebben geen hele grote badkamer en niet heel veel bergruimte dus dit badje zou PERFECT zijn! We verwachten onze tweede dochter eind juni, dus zou zeker heel goed van pas komen en dan heel graag de kleur roze!

 8. Kristel brouwers-dijkhuizen 11 april 2018 at 07:49 - Reply

  Ow lijkt me super handig wij gaan over twee maanden verhuizen en Dan hebben we geen bad meer dus dit zou best ideaal zijn ik zou graag de wit met grijs willen super handig

 9. M. Roskam 11 april 2018 at 07:50 - Reply

  Ooooh dit zou fantastisch zijn ! Wij zouden voor de wit met grijze gaan. We hebben geen bad thuis, alleen een kleine douch, dus dit zou de uitvindingen voor thuis en natuurlijk op vakantie zijn 🙂 !

 10. Janny 11 april 2018 at 07:52 - Reply

  Aaah wat is dat makkelijk. Ideaaal voor ons oudste meisje en aankomende kindje!! Zou echt gaaf zijn die te winnen! En dan graaag de witte.

 11. Jorien 11 april 2018 at 07:53 - Reply

  Leuke actie, doe graag mee! Lijkt me ideaal zo’n badje! Die graag mee voor de witte!

 12. G Breitsma 11 april 2018 at 07:54 - Reply

  Wat een gave actie. Ik zou graag gaan voor de witte met grijze streep. Zelf heb ik (nog) geen kinderen maar werk met kids, ze kunnen niet even lekker in bad als ze er bijv helemaal onder zitten. ? dus dit zou echt een uitkomst zijn!!

 13. Lesley / My Little Happiness 11 april 2018 at 07:56 - Reply

  Ooo Superleuk! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn Mimi. Ze heeft nu zo een hoog badje met inzet maar dat ding vliegt overal heen als ze beweegt (wat ze nogal heftig doet hahah) dit badje had ik al gezien en leek mij heel handig. Ik zou gaan voor de roze variant (favoriet) ? of dezelfde kleur als jij hebt. Ik volg je op beide kanalen al.

 14. Jessica 11 april 2018 at 07:56 - Reply

  Super gaaf! Onze dochter van drie heeft de roze waar ze met super veel plezier nog in zit en deze staat ook op ons wensenlijstje voor baby 2 die wij in augustus verwachten. Ik zou graag de doorzichtige met blauwe streep willen maar vind de witte met groene streep ook super gaaf!
  Jessica onlangs geplaatst…Ik ben zwanger van ons tweede kindje: Het eerste trimester!My Profile

 15. Willemijn 11 april 2018 at 07:57 - Reply

  Super handig! Doe graag mee voor De witte met grijze streep ?

 16. Eline 11 april 2018 at 07:57 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor onze 2 kleintjes, en dan de witte met mintgroene streep.

 17. Betti Scheringa 11 april 2018 at 07:59 - Reply

  Superhandig
  Doe graag mee voor de white aqua ?

 18. Melanie 11 april 2018 at 07:59 - Reply

  Dit zou een ideale uitkomst zijn voor onze badkamer. We hebben alleen een douche waarin zo’n badje dus een perfecte oplossing is. Ook bijvoorbeeld als we met de boot op vakantie gaan zodat we haar ook daar lekker kunnen badderen (wegens het ontbreken van een douche aan boord)
  Ik zou voor de wit met groene gaan!

 19. Laura 11 april 2018 at 08:02 - Reply

  Wat een super leuke giveaway! Wij hebben al vaak bij het badje staan kijken maar vinden het te duur in aanschaf. Hoe leuk zou het dan zijn om te winnen!?
  We hebben zelf geen bad en deze wordt ook regelmatig gemist. Ook lijkt het me ideaal op de camping!

  Duimen dus dat we de groene winnen! ?

 20. Anjuli 11 april 2018 at 08:03 - Reply

  Ja heel graag! Mae is nu bijna 1, maar het andere badje vind ik af en toe nog best eng. De bodem is glad waardoor ze soms omvalt als ze lekker aan het spelen is! Het stokke badje zou de uitkomst zijn hiervoor (antislip bodem), daarnaast zou die ontzettend handig zijn voor op vakantie deze zomer:). Ik ga heel hard duimen en ik zou voor de witte gaan met grijze streep.

 21. Peggy de Cocq 11 april 2018 at 08:03 - Reply

  Jaaaa met deze giveaway doe ik graag mee! Wat zou dit een uitkomst zijn ook als ons kleintje straks wat groter is! Wij hebben namelijk geen bad, maar wel een ruime inloop douche, dus daar zouden we hem zo neer kunnen zetten, perfect! Ik doe graag mee voor de kleur ‘White’.

 22. Melissa Hofstede 11 april 2018 at 08:05 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor onze dreumes van 1.5 en onze te verwachten meisjes tweeling in juli/augustus! Ik zou graag de witte met groene streep willen winnen! Echt heel erg gaaf en handig lijkt het me.

 23. Kimberley 11 april 2018 at 08:05 - Reply

  Ik doe heel graag mee aangezien Morris badderen lekkerder vind dan douchen!! Dit is dan helemaal geweldig.. De wit met grijze streep past het beste bij ons!!

  Xx

 24. Grada Kok 11 april 2018 at 08:06 - Reply

  Graag wit voor ons kleine hummeltje dat deze maand verwacht wordt

 25. Hanneke Sinnema-de Vries 11 april 2018 at 08:08 - Reply

  Wow! Graag de doorzichtige met blauwe streep voor onze Jilmer, precies een maand voor Niene geboren! We zitten nu steeds te klooien met een gewoon bad, dan mag die weer naar iemand die hem goed kan gebruiken…

 26. Saskia 11 april 2018 at 08:13 - Reply

  Oh wauw..
  Wat een handig badje.
  Deze zou perfect zijn voor mijn ienie mienie badkamertje.
  De kleur Rose is natuurlijk het leukste.

 27. Mireille ( twomoms.andababy) 11 april 2018 at 08:14 - Reply

  Ohh die staat heel hoog op ons wensen lijstje! In augustus wordt onze kleine man geboren! En dit lijkt ons een super fijn en handig badje! De white vinden wij een mooi badje!

 28. Joëla Stakenburg 11 april 2018 at 08:15 - Reply

  Ik doe graag mee voor de kleur pink. Ons meisje houdt van badderen, maar we hebben alleen een douche. Ze is 5 maanden. Zou een mooie uitkomst zijn.

 29. Linda 11 april 2018 at 08:16 - Reply

  Oh wat gaaf! Wij hebben geen bad en had nooit verwacht dit te missen voor ons meisje van 3 maanden, maar ik mis het wel! Nog even en ze past niet meer in haar baby badje en ik wil haar graag wel blijven bloodstellen aan badjes, vooral omdat ze het nog niet altijd even leuk vind.
  Ik doe graag mee met de winactie voor een wit badje met mintgroen randje.

 30. Jadzia Boerrigter 11 april 2018 at 08:21 - Reply

  Oh wat leuk! Ik was al op zoek naar die badje. Perfect voor ik onze ini mini kleine badkamer. En lekker makkelijk mee naar oma als ze een nachtje mag gaan logeren.

 31. Anique Zetzema 11 april 2018 at 08:24 - Reply

  Wauw erg handig! Vooral omdat wij geen bad thuis hebben zou dit ideaal zijn voor onze kleine. Nu 37 weken zwanger, nog 3 weken te gaan! De wit met grijze strepen vind ik erg mooi.

 32. Karin 11 april 2018 at 08:29 - Reply

  Jaaaa super handig. We hebben geen bad en het andere badje is zon gesleep. Kleur maakt niet uit!

 33. Anneke van Herwijnen 11 april 2018 at 08:30 - Reply

  Jaa wij doen ook weer mee, voor de wit met grijze! En nu duimen maar

 34. hanna aerts 11 april 2018 at 08:33 - Reply

  Zo handig voor als we van de zomer gaan camperen met onze peuter en 4 maanden oude baby. Graag voor wit-aqua.

 35. Kelly hendriksen 11 april 2018 at 08:35 - Reply

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor ons eerste kleine mannetje! Wij hebben helaas geen ruimte voor een bad thuis, en zo kan hij toch lekker in bad blijven gaan!

  De kleur maakt me niks uit!

  ??????

 36. Lonneke Maatkamp 11 april 2018 at 08:37 - Reply

  Dat zijn fijn zijn voor ons tweede kindje die in augustus verwacht wordt! Aangezien ons badje is uitgeleend aan mijn schoonzusje.

 37. Tibbie Hoens 11 april 2018 at 08:38 - Reply

  Oh wauw dit zou geweldig zijn! Als ik zou winnen zou ik graag de witte willen. Het zou goed uit komen als we een weekje op vakantie gaan, anders word het toch een emmer hihi. Wat geweldig trouwens dat je zo veel spullen aan andere weg mag geven!

 38. Marjolein 11 april 2018 at 08:41 - Reply

  Dit lijkt mij nou zo praktisch! Op de camping, in de tuin maar ook ideaal dat je niet hele bad moet vullen en voor groot en klein. Ik doe graag mee voor white aqua.

 39. Iris 11 april 2018 at 08:42 - Reply

  Wauw! Wat een gave winactie. Helaas hebben wij een innimini kleine badkamer, dus alleen een douche. Ons meisje gaat nu nog in een babybadje, maar wordt langzaamaan te klein. Het liefste gaat ze in bad, ze is nog geen douche liefhebber. Dus hoe ideaal zou dit badje zijn.
  Wij gaan voor een wit badje met grijze streep. Maar eigenlijk is elke kleur hier welkom 😉

 40. Annieka 11 april 2018 at 08:49 - Reply

  Wat weer een leuke actie! Graag de witte met de grijze rand voor m’n kleine neefje

 41. Bibi Hensens 11 april 2018 at 08:53 - Reply

  Jaaaaaaaaa!! Ik maak super graag een kansje 🙂 Mijn mannetje is echt gek op badderen maar helaas hebben we geen ligbad. Dit zou echt DE oplossing zijn!!

  • Bibi Hensens 11 april 2018 at 08:55 - Reply

   In al mijn enthousiasme vergeet ik de kleur: White Aqua lijkt me echt heeeeel mooi!!

 42. Joukje 11 april 2018 at 08:54 - Reply

  Wauw! Te gekke winactie dit! (En de andere prijzen natuurlijk ook!) Goed geregeld Karin! Graag wil ik ook meedoen met de actie. De witte met aqua streep is favoriet. Was maandag uitgerekend en we weten nog niet wat het is. Spannend.

 43. Janneke 11 april 2018 at 08:55 - Reply

  Wat een heerlijke win actie , door veel tegenslag voor ons kleine mannetje door het virus RS te hebben gehad en daarbij een lange nasleep. Zouden wij heel graag het badje willen winnen. Kleur is totaal onbelangrijk 😉 wij gaan voor het eerst volgende week op vakantie als gezin… komt daarom heel goed van pas

 44. Nena 11 april 2018 at 08:56 - Reply

  Echt een hele leuke actie! Dit badje zou ik heel graag voor mijn dochter willen….het staat al langer op ons wensenlijstje. Het witte badje met grijze streep vind ik heel mooi!

 45. Femke van Kilsdonk 11 april 2018 at 09:08 - Reply

  Wat een leuke winactie! Deze staat nog op mijn verlanglijstje voor de spruit in mijn buik. Die badjes staat altijd een beetje in de weg, maar deze badjes kun je veel makkelijker opbergen. Ideaal! Ik zou graag kans maken op de witte met grijze strepen, zoals op de foto. Duimen maar!

 46. Marissa 11 april 2018 at 09:09 - Reply

  Kijk, dit vind ik de leuke weggeefacties. Waar je een langere tijd plezier van hebt.

  Ik heb een poosje geleden zitten kijken naar zo’n badje. Het zou hier echt een uitkomst zijn aangezien we een super kleine badkamer hebben zonder bad en het nu altijd behelpen is. Deze kunnen we dan ook makkelijk opbergen. Riv en Vieve houden namelijk wel heel erg van badderen, maar een badje leeg gooien in een mini inloop douche is een uitdaging. Deze met stop zou ideaal zijn. Wit met groen zouden wij (mama vooral?) mooi vinden.

  Super leuk dat je al die weggeefacties doet.
  Je hebt vast al een hoop ouders en kids blij gemaakt.
  Geniet van je verlof!

 47. Marielle 11 april 2018 at 09:12 - Reply

  Wij hebben nu een badje dat heel erg groot is qua ruimte. Een flex badje zou heel handig zijn in onze badkamer. Graag ik de kleur wit groen.

 48. Megan 11 april 2018 at 09:25 - Reply

  Dit badje zag ik in de winkelpas toen wij al het andere badje hadden aangeschaft en dacht dit was ideaal geweest in onze kleine flat met mega kleine badkamer, dus mochten we er nu een winnen zou dat heel fijn zijn, een kansje wagen wil ik wel:) de kleine man komt met ongeveer 4 weken.

 49. Annemieke_Gh 11 april 2018 at 09:35 - Reply

  Dit is ideaal voor onze meid, net baby af en een enorm waterratje! We hebben geen bad en dit lijkt me heel fijn! Ook dat hij zo op te vouwen is. We doen graag mee! De doorzichtige met roze rand is tof! 🙂

 50. Nikki 11 april 2018 at 09:39 - Reply

  Ik doe graag mee
  Voor ons meisje Nova, die vindt douchen heerlijk, maar wordt te groot (en te glad én te druk) om vast te houden. Plek voor een groot bad hebben we niet dis dit zou ideaal zijn ? de doorzichtige met de roze streep zou ik gaaf vinden, kan ik onderwater nog naar die lieve voetjes kijken ?

 51. Melissa 11 april 2018 at 09:41 - Reply

  Oh wauw! Die lijkt me handig voor ons meisje. Ook omdat we zelf geen bad hebben. Graag de witte met grijze strepen ?

 52. Maaike 11 april 2018 at 09:57 - Reply

  Super handig voor op vakantie en thuis. Ik doe daarom ook graag mee. Mijn meisje van 10 weken zou het heerlijk vinden.

 53. Kelly 11 april 2018 at 10:15 - Reply

  Dat zou gaaf zijn om te winnen! Voor onze dochter 1.5 jaar en voor de 2e die over 6 weekjes wordt verwacht. De doorzichtige met rode rand vind ik het mooist:)

 54. Anna 11 april 2018 at 10:37 - Reply

  In de kleur wit met grijs

  Facebook: An Na

 55. J. Wiefferink 11 april 2018 at 10:44 - Reply

  Waaauw! Hier doen wij graag aan mee!!! Onze jongste is nu 6 maand en het gewone badje past niet meer en neemt zoveel ruimte in met opbergen!!! En ik denk dat de oudste van 4 dit ook wel ziet zitten lekker badderen En dan natuurlijk de transparante pink

 56. Suusvmb 11 april 2018 at 10:46 - Reply

  Dit zou goed van pas komen zeg. In onze kleine badkamer neemt het badje plus standaart veel te veel ruimte in. Dit zou een geweldige oplossing zijn. En makkelijk op te ruimen. Wij zouden graag een witte willen winnen voor onze kleine meid en nummer 2 die onderweg is.

 57. Iris 11 april 2018 at 10:47 - Reply

  Wat een handig ding zeg,ik doe graag mee voor mijn zusje die zwanger is van hun eerste kindje en dus nog de hele baby uitzet moeten verzamelen. Wit met grijs zou prachtig staan in hun badkamer

 58. Marlinde Ordelmans - Van der Meer 11 april 2018 at 10:57 - Reply

  Ik zou graag kans maken op het badje voor onze geweldige baby zoon Seth. Ik vind de white aqua super mooi. Duimen ?

 59. Melissa 11 april 2018 at 11:11 - Reply

  Ik doe graag mee voor onze zoon die het heerlijk vind om in bad te gaan. Ik zou graag de wit met grijze willen.

 60. Carola 11 april 2018 at 11:34 - Reply

  Dit badje lijkt me echt super handig! Wij hebben een hele kleine douche van 3 bij 2,5m2 en zijn met zes personen. Zon opvouwbaar badje kan makkelijk opgeruimd worden en is daardoor lekker ruimtebesparend. Een groot pluspunt is dat zowel onze baby, als peuter als kleuters er in kunnen.
  Als we zouden winnen, dan zou ik kiezen voor de lichtroze ?

 61. Rebecca van Rijn 11 april 2018 at 11:50 - Reply

  Geweldige actie! Zou fantastich zijn voor onze dochter en aankomend beebje. Wit met grijs!

 62. pauline boer 11 april 2018 at 14:05 - Reply

  wit met mint ?

 63. Kiki 11 april 2018 at 14:23 - Reply

  Gefeliciteerd, Karin, met jullie tweede meisje!
  Mijn studievriendin Joukje is reeds 40+ weken zwanger van haar eerste mini. Ze heeft, net als wij thuis, de zitset van Stokke en via deze reactie wil graag een kans maken, voor haar, dit badje te winnen. Een neutrale kleur zou super zijn want alles is nog een grote verrassing!

 64. Anna 11 april 2018 at 15:51 - Reply

  Dit badje is zo handig voor thuis, maar ook voor onderweg en op vakantie. En natuurlijk buiten in de tuin in de zomer. Hoe leuk is dit! Zou echt tof zijn deze te winnen. De witte met de grijze streep zou ik kiezen.

 65. Joelle 11 april 2018 at 16:16 - Reply

  De wit met grijze streep zou ik heel graag winnen. Lijkt me ideaal voor ons meisje die we volgende maand verwachten. Geen bad aanwezig en ook weinig ruimte in de badkamer vraagt om creatieve oplossingen, dus dit komt hier wel heel goed van pas ?!

 66. Janine 11 april 2018 at 18:38 - Reply

  Aaah wat klinkt dit als een fantastisch badje. Mijn dochtertje van 6 maanden past al niet meer in het normale baby badje. En douchen met haar is onwijs leuk alleen wordt ze nu zo wiebelt en vind ik het doodeng. Dit klinkt dus als muziek in mijn oren….graag zouden we dan de mintgroene proberen te winnen?… dat is zo’n lekker fris kleurtje en dat tegelijk met een fris bad momentje voor mijn dochtertje….

 67. Milou 11 april 2018 at 21:20 - Reply

  Ik zou graag de wit met grijze willen winnen voor onze kleine man die bijna 6 weekjes oud is. Hij vind het heerlijk in water! Maar helaas hebben wij geen groot bad, daarom zou dit badje ideaal voor hem zijn! Daar zullen we nog maanden plezier aan beleven!

 68. Kari 11 april 2018 at 21:38 - Reply

  Zo gaaf! Uiteraard roze ????

 69. Vera 11 april 2018 at 21:54 - Reply

  Jaa wij doen graag mee voor ons meisje? helaas geen bad, dus dit is een perfecte oplossing?.
  Wij loten graag mee voor de wit met grijze??

  • Vera 11 april 2018 at 21:56 - Reply

   Sorry voor alle ??!! dat waren emoticons die het niet doen hahaha

 70. Sharon de Ridder 12 april 2018 at 10:59 - Reply

  Wat leest dit als een heerlijk badje! Ik doe graag mee voor de White-Aqua versie.

 71. Nicole 12 april 2018 at 11:01 - Reply

  Omg jaaa super leuk. Mocht ik winnen zouden we graag de wit met zwarte rand willen. Lekker neutraal dat we ‘m bij volgende kinderen ook nog kunnen gebruiken ongeacht ‘t geslacht.

 72. Linda 12 april 2018 at 13:32 - Reply

  Wat een leuke prijs! Ik vind de white aqua wel erg mooi.
  Ik ben in verwachting van ons tweede kindje en we hebben nog geen badje. Ik had er uiteraard eentje voor mijn dochter, maar toen Fenna uit haar badje was gegroeid bleek mijn zusje zwanger, dus nu zit mijn kleine mini nichtje van 5 maanden in dat badje. Dit zou dus super tof zijn om te winnen 🙂

 73. Claudia Diependaal 12 april 2018 at 19:19 - Reply

  https://www.stokke.com/NLD/nl-nl/kinderkamer/stokke-flexibath/5027.html

  Deze is echt geweldig mooi! Ik doe heel erg graag mee! Ik duim voor mijn neefje of nichtje! Ik word voor het eerst tante!

 74. Tamara Jongkees 12 april 2018 at 19:59 - Reply

  Dit lijkt mij wel wat, ik doe graag mee voor de trasparant blue.

 75. Brigit 12 april 2018 at 20:43 - Reply

  Hier zouden wij heel blij van worden, er loopt al een klein meisje rond en haar kleine broertje komt in mei.
  Thuis geen bad, dus een klein badje wat je makkelijk kan opbergen lijkt mij ideaal,
  De kleur wit met grijze rand is heel mooi.

 76. Wendy Joep 12 april 2018 at 22:08 - Reply

  Wauw! Dat ziet er superhandig uit zeg! Wij hebben helaas alleen een douche en onze zoon was gék op badderen. Nu past hij niet meer in het babybadje dus moet staand douchen. Vind die toch minder fijn ? nu we een kleine meid verwachten zou het echt ideaal zijn om in de kleine ruimte toch lekker te kunnen badderen! Zij door de newborn inzet, en hij gewoon in de Flexi Bath zelf. Winwin! ? Ook handig om mee te nemen op vakantie door het handige formaat wanneer ingeklapt! Ik ben enthousiast! Nu maar duimen dan ?
  Ohja PS: de witte (White) is het mooiste ?

 77. Marian B 13 april 2018 at 13:28 - Reply

  Wat veel leuks geef je toch weg, ook dit weer! Heel handig om mee te nemen, en kan de jongste, nog wat langer van een badje genieten. We hebben thuis geen bad. De kleur pink zou ik helemaal geweldig vinden, maar ook pink/transparant is prima 😉

 78. Ayse 14 april 2018 at 08:00 - Reply

  Wauw!! Wat een fijne uitvinding van stokke zowel als opbergen als meenemen op vakantie. Ik ga voor de witte . Ik ben uitgerekend in juli. Heb een kleine badkamer met douche. De badje zou heel goed uitkomen om te gebruiken voor mijn baby boy ?

 79. Renske 14 april 2018 at 09:42 - Reply

  Wat een mooie giveaway. Wij hebben geen bad. Wel een babybadje gekocht voor ons ongeboren kindje (over ongeveer 4 weken beval ik). Dit bad lijkt mij ideaal zodat ons kindje langer in bad kan. Ik zou graag het doorzichtige badje willen winnen met donkerblauwe afwerking.

 80. Renske 14 april 2018 at 09:43 - Reply

  Zou ik er zelf ook in kunnen??? 😉
  In bad gaan lijkt mij heerlijk

 81. Samantha 14 april 2018 at 14:09 - Reply

  Super handig!! Wij gaan nogal eens op vakantie en daarnaast hebben mn ouders een caravan in den helder.. daar zou deze mega goed van pas komen de doorzichtige met roze rand is echt helemaal leuk!!

 82. Uka 14 april 2018 at 14:29 - Reply

  Super handig en een mooi product om cadeau te geven aan een zwangere familie of goede vrienden.

 83. Elies 14 april 2018 at 23:16 - Reply

  De witte met grijze streep! Super handig is deze! Ik hoop dat ik win! Zou onwijs handig zijn! (Facebook is Elies dg)

 84. Tamara 15 april 2018 at 09:25 - Reply

  Oh wat gaaf zou het zijn om deze te mogen winnen! Ons mannetje van anderhalf is gek op in bad gaan, alleen is hij nu toch echt zijn babybadje uitgegroeid en een groot bad hebben wij niet! Ook voor zijn broertje of zusje die wij later dit jaar verwachten is dit een uitkomst. Wij zouden heeeel graag de witte willen winnen!!

 85. Diede Smits 15 april 2018 at 10:12 - Reply

  Wat een leuke actie! Ik kende dit badje nog helemaal niet, maar het lijkt me super handig!! Als ik een kleur mag kiezen ga ik voor de witte met grijs?

 86. Annabel de Ruiter 15 april 2018 at 13:47 - Reply

  Wat lijkt me dit ideaal! Zo handig op te ruimen ook! Ik ga voor de doorzichtige met zwarte streep (of is het donkerblauw?).

 87. Jolanda 15 april 2018 at 17:55 - Reply

  Oh dat lijkt me zo handig! Het baby badje past al bijna niet meer in ligstand. En een groot bad hebben we helaas niet. Ik zou graag de wit met groene streep winnen 🙂

 88. Nele Vdb 15 april 2018 at 21:46 - Reply

  Wat een toffe actie. Ik zou graag gaan voor de kleur White Aqua.

 89. Adriana de Ruiter 18 april 2018 at 10:23 - Reply

  Goedemorgen!

  Wat een superleuke winactie! Ik zou deze heel graag willen winnen voor ons pleegdochtertje en alle pleegbaby’tjes, dreumessen en peutertjes die er nog bij ons thuis komen wonen! De kleur maakt mij eigenlijk niet uit, zelf vind ik de kleur Aqua heel mooi! Maar het gaat natuurlijk vooral om het badderen!! 😀

  Ik ga duimen!!!

 90. Renske 20 april 2018 at 08:11 - Reply

  Wat een leuke give a way. Onze badkamer is vrij klein zonder douche. Daarom zou dit badje ideaal zijn. Daarom doe ik dan ook graag mee. Ik zou voor mijn schatje graag een witte of doorzichtig badje willen winnen met grijze/mint/ of donkerblauwe lijntjes.

 91. marion poeste 20 april 2018 at 16:32 - Reply

  ik doe graag mee voor de variant met grijze streep. ga hem ook even delen

 92. jeanet thomas pels 20 april 2018 at 17:37 - Reply

  Ik doe graag mee voor de white variant. gedeeld op facebook

 93. jose thomas 20 april 2018 at 17:41 - Reply

  Ik ga voor white. Heerlijk badje voor mijn newborn nichtje

 94. Liekeb 24 april 2018 at 11:14 - Reply

  Super leuke actie ! Ik volg je op insta en facebook. Ik ga voor de white super handig voor ons eerste kindje dat we in oktober verwachten??

 95. Olicia 24 april 2018 at 15:43 - Reply

  Super leuk ! De witte zou ik kunnen gebruiken aangezien wij geen bad hebben ????

 96. Lieke van Veen 24 april 2018 at 18:11 - Reply

  Handig voor mijn neefje voor bij opa en oma. Ze hebben geen bad thuis.
  Ik volg je op Instagram (liekevv24) en op Facebook (Lieke van Veen)
  Ik vind deze kleur erg mooi https://www.stokke.com/NLD/nl-nl/kinderkamer/stokke-flexibath/5027.html
  Lieke van Veen onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

Reageer

CommentLuv badge