Geboorte Giveaway #7: Newborn Pakket van Baby de Luxe t.w.v. €65

///Geboorte Giveaway #7: Newborn Pakket van Baby de Luxe t.w.v. €65

Geboorte Giveaway #7: Newborn Pakket van Baby de Luxe t.w.v. €65

Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een prachtig pakket van Baby de Luxe t.w.v. €65 weggeven. Doe jij ook mee?

De zachtste kleertjes en accessoires

Tijdens de zwangerschap van Suus begon ik me te verdiepen in de wereld van babykleertjes. Ik hoef jullie niet te vertellen dat de keuze ontzettend overweldigend is en dat ik echt niet wist waar ik moest beginnen. Van familie kreeg ik een tip: koop overslagrompers! Vooral voor de echte mini’s is het zo fijn dat je niet met rompers over het hoofd hoeft te werken en de armpjes erin moet prutsen. Dus ging ik op zoek en ik kwam uit de op de website van Baby de Luxe. Daar trof ik een hele stijlvolle collectie die een mooie eenheid vormt en mij gelijk aansprak. Ik besloot enkele rompers aan te schaffen en kwam erachter dat de stofjes erg zacht zijn, mooi blijven na het uitwassen (óók na een ontploffing in de luier) en makkelijk aan te trekken zijn! De collectie van Baby de Luxe wordt gemaakt van teddystof of stretchkatoen en alle items zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, blauw, grijs en wit. Doordat het mooie design terugkomt in alle producten, vormt het samen een prachtig geheel en het leuke is: er zijn niet alleen kledingitems verkrijgbaar, maar ook accessoires! Baby de Luxe heeft regelmatig leuke acties en bij een minimum bestelbedrag ontvang je er leuke gratis items bij in kleur naar keuze!

WIN: Baby de Luxe Pakket wit/grijs t.w.v. €65

Hoe geweldig was het dat ik in de laatste loodjes van mijn zwangerschap een prachtig pakket met items van Baby de Luxe ontving? Het uitpakken was echt een feestje en ik kon niet wachten tot ik onze dochter erin zou zien! Nu Niene is geboren, is het dan eindelijk zover: staat het haar niet schattig? Niene is niet de enige die verwend is door Baby de Luxe! We mogen ter ere van de Geboorte Giveaway hetzelfde pakket in wit/grijs t.w.v. €65 weggeven aan één van onze lezers! De inhoud van dit mooie pakket is als volgt: overslagromper, mutsje en sokjes in de kleur wit (maat: 0 tot 3 maanden). Spuugdoek, slabbetje en aankleedkussenhoes in de kleur grijs. 

Wil je kans maken op dit prachtige pakket? Lees dan even goed wat je moet doen:

 • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je graag kans maakt op dit prachtige pakket van Baby de Luxe
 • Tag een mommy (to be) in het bericht op social media die ook graag kans wil maken op dit pakket!
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 22 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

 

Door |2018-07-10T18:09:13+02:00april 9th, 2018|Fashion|53 Comments

Over de schrijfster:

53 Comments

 1. Lisa ten hove - Haertlein 9 april 2018 at 07:12 - Reply

  Ja een super mooi merkje, graag zou ik dit pakket willen winnen voor mijn schoonzusje die in verwachting is!

 2. Rina 9 april 2018 at 07:13 - Reply

  Aaah super schattig!!
  Ik doe mee voor mijn lieve zus die haar 2e kindje verwacht in sept.

 3. Irma Schot 9 april 2018 at 07:23 - Reply

  Wat een schattige spulletjes! Die zouden mooi van pas komen in Tess dr kledingkast. Onder het mom; Een meisjeskledingkast is nóóit te vol 😉

 4. Sharon daanen 9 april 2018 at 07:24 - Reply

  Ik doe graag mee. Nog een paar weekjes voor we ons kleintje mogen verwelkomen. Zou leuk zijn als hij ook mag schonen in de baby de luxe pakket.

 5. Anna 9 april 2018 at 07:26 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn zwangere schoonzus..

  Facebook: An Na

 6. Janny 9 april 2018 at 07:31 - Reply

  Oooh dit zou geweldiig zijn om te mogen winnen! Voor ons aanstaande kindje!!?? geslacht blijft onbekend dus grijs/wit is super!!

 7. Peggy de Cocq 9 april 2018 at 07:33 - Reply

  Oh wat een mooi pakket! Ik doe erg graag mee, zeker al door de kleurtjes grijs/wit. Wij weten het geslacht van onze kleine uk die binnen enkele weken er zal zijn nog niet en de babykamer is met grijze accenten, dus die hoes zal er mooi staan!

 8. Tamara D 9 april 2018 at 07:35 - Reply

  Alweer een super leuke give away!!

  Ik zou dit pakket graag winnen voor mezelf als mommy to be!
  In September verwachten mijn vriend en ik ons eerste kindje. En dit mooie pakket zal zeker goed van pas komen 🙂

 9. Jessica 9 april 2018 at 07:39 - Reply

  Ah wauw wat super schattig zeg! Ik ben in augustus uitgerekend van ons jongetje en dit zou fantastisch zijn!

 10. Kristel Gubbels-Daemen 9 april 2018 at 07:41 - Reply

  Wat een mooie set. Maak hier graag kans op voor een nicht van mij wat alleen een kindje gaat opvoeden. Ze is nu alleen zwanger geworden en deze gun ik haar van harte

 11. Leonie Jansen 9 april 2018 at 07:47 - Reply

  Zou leuk zijn voor mn meisje

 12. Cindy 9 april 2018 at 07:48 - Reply

  Wauw !???
  Doe heeel heel graag mee voor mijn kleine aanstaande frummeltje?
  #wauwwat giveaway •°?°•?

 13. Tibbie Hoens 9 april 2018 at 08:01 - Reply

  Oh dit klinkt super, hoe zachter hoe beter! Vooral met die gevoelige huidjes. Ons kleintje kan elk moment komen, dus zou goes uit komen z’n neutraal zacht pakketje :).

 14. denise 9 april 2018 at 08:01 - Reply

  Wat een leuke spulletjes allemaal!! Echt een super handige tip van de overslagrompers.
  Had er zelf nog niet over nagedacht..
  Leuk voor ons meisje die we in juli eindelijk mogen ontmoeten.

 15. Marian Zw 9 april 2018 at 08:03 - Reply

  Oh zo lief dat witte. Ik loot heel grasg mee voor mijn te verwachte kleinzoon.

 16. Saskia 9 april 2018 at 08:06 - Reply

  Ik doe mee voor m’n kleine Skye..
  Het zou haar super staan.

 17. Tamara 9 april 2018 at 08:12 - Reply

  Wow, heel mooi! Ik doe graag mee voor ons tweede kindje.

 18. Tahné Koppen 9 april 2018 at 08:13 - Reply

  Aaah toevallig van de week daar een mooo licht blauw setje besteld, heerlijk spul die kleertjes! Zou mooi zijn als we het konden uitbreiden met dit wit-grijs setje!

 19. Marjolein 9 april 2018 at 08:14 - Reply

  Echt super gaaf ? ik zou dit wel willen winnen voor mijn zusje die net een kleintje heeft gekregen op 28 maart! Leuke give away!

 20. Rachelle 9 april 2018 at 08:32 - Reply

  Super leuk! En inderdaad een uitkomst en niet steeds van alles over het hoofdje van je kindje heen te moeten trekken…
  Ik doe graag zelf mee voor mijn kleine mannetje die afgelopen 1 april is geboren!?

 21. Goele H 9 april 2018 at 08:43 - Reply

  Ons kleintje is geboren op 24 maart, dit zou een heel leuk geschenk zijn. Ik doe graag mee.

 22. Willemijn 9 april 2018 at 08:47 - Reply

  Super leuk! Ik doe graag mee voor ons kindje, over een paar weken verwachten we het ?

 23. Marjanne 9 april 2018 at 08:49 - Reply

  Oooo verliefd!! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen voor een vriendin die een kindje verwacht! Het is erg spannend allemaal en wat zal het fijn zijn om straks dat mooie wondertje te verwennen met deze fijne spulletjes!!?

 24. Claire Wan 9 april 2018 at 09:24 - Reply

  Ja leuk! Graag voor mijn 2e kindje dat ik eind mei verwacht 🙂
  Heerlijk dat zachte spul en de overslagrompers heb ik bij de 1e ook super beel gebruikt.

 25. Diede smits 9 april 2018 at 09:40 - Reply

  Wauw wat een ontzettend leuk pakket! Ik verwacht in september ons eerste kindje en er zal dus nog veel zijn wat in kan leren. Deze tip over de overslagromper is al top en zal ik zeker onthouden.
  Het merk baby de luxe ziet er echt geweldig uit en ik zou mijn kleine meisje hier graag in zien in september. Ik waag dus graag een kans!

 26. Erika panjer 9 april 2018 at 10:13 - Reply

  Staat niene echt super.
  Hopelijk mag ons wonder in augustus ook in stralen want deze set is echt wel ongelofelijk mooi ??????
  Ik waag zeker een kans en volg je op fb en jnsta

 27. Suusvmb 9 april 2018 at 10:46 - Reply

  Wauw weer een mooie winactie. Ik maak graag een kansje voor ons 2de kindje die eind september word geboren. Bij de eerste ook echt ondervonden dat omslag rompers het makkelijkste zijn dus deze zijn zeer welkom. Tevens een zachtehoes voor het verschoningskussen wauw ik ben nog geen goede echte zachten tegen gekomen.

 28. Marian B 9 april 2018 at 11:06 - Reply

  Zeker een mooie set! Doe graag mee voor een zwangere vriendin die komende maand is uitgerekend. Het zal zeker welkom zijn, en het is altijd leuk om iemand blij te maken 😉

 29. Emily van Hulzen 9 april 2018 at 11:24 - Reply

  Heel erg schattig! Zou super van pas komen voor de kleine, die er bijna is!

 30. Myrthe 9 april 2018 at 13:01 - Reply

  Klinkt als een ideaal pakket waarbij goed nagedacht is over wat fijn is voor de allerkleinsten! Dit pakket zou ik heel graag winnen voor ons dochtertje die we eind juni verwachten ?

 31. Janneke Post-Hakvoort 9 april 2018 at 13:20 - Reply

  Leuke actie!
  Onder het motto kleine meisjes hebben nooit genoeg kleding? En omdat ons kleine meisje Reflux heeft…wordt er minimaal 3x op een dag de kleding verschoont. Daarom wil ik graag kans maken om dit prachtige pakket voor ons mini-meisje te winnen.?

 32. Johanna 9 april 2018 at 15:03 - Reply

  Ik wil graag winnen voor mijn nicht die in juni is uitgerekend! <3

 33. Iris 9 april 2018 at 18:26 - Reply

  Wat een fantastisch schattig setje! Dit zou mijn nichtje of neefje ook geweldig staan, dus ik doe graag mee

 34. Sharon de Ridder 9 april 2018 at 18:54 - Reply

  Wat cute! Ik doe graag mee voor mijn nichtje ?

 35. Lynn Mahieu 9 april 2018 at 19:45 - Reply

  Oh hoe leuk! Ik doe graag mee al weet ik nog niet goed of ik het zelf zou gebruiken voor mijn meisje of het als cadeautje zou houden… 😀

 36. Anneloes 9 april 2018 at 19:45 - Reply

  Oh dit zou fantastisch zijn. In september verwachten wij zelf een mini meisje ? ik doe graag een gokje voor zo’n mooie giveaway actie voor onze mini ?
  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie Niene

 37. Mariella 9 april 2018 at 19:57 - Reply

  Voor ons meisje wat wij 3 juli hopelijk verwachten! Wat zou dit prachtig staan!

 38. Janneke van klaveren 9 april 2018 at 19:58 - Reply

  Aah een super leuke set! En idd zijn de overslagrompers echt ideaal! Bij mijn zoon ook gehad, nu zwanger van een meisje die ik in juni mag verwelkomen, daarom doe ik graag mee voor de set?

 39. Daphne 9 april 2018 at 20:13 - Reply

  Prachtige serie kinderkleertjes, ik zou enorm graag willen winnen voor mijn dochtertje. Zij wordt in augustus geboren??

 40. Aniek 9 april 2018 at 20:37 - Reply

  Heeel graag!! Het ziet er zo schattig uit!! ?

 41. ilsiee prins 10 april 2018 at 08:38 - Reply

  Wow! 😀 😀 wat een supermooie items allemaal! 😉
  Ik ben op goede vrijdag trotse tante geworden van een gezond, mooi en lief meisje milou! 😉
  Natuurlijk zijn mams en beeb al verwend hihi, maar deze suikertante doet graag mee om mijn lieve nichtje nog eens extra te verwennen! 😀
  Groetje Ilsiee

 42. Renske 10 april 2018 at 09:16 - Reply

  Ik doe graag mee. Over 5 weken ben ik uitgerekend. We weten niet of het een jongen of een meisje is, dat is een verrassing. Dit pakket met mooie items zal erg leuk zijn om te winnen.

 43. melissa 10 april 2018 at 09:57 - Reply

  Perfect voor ons newborn nichtje van nu 6 weekjes oud; ik zou heel graag mijn lieve schoonzus hiermee verrassen dus ik waag graag een kansje.

 44. Grada Kok 10 april 2018 at 11:53 - Reply

  Heel graag voor ons eerste hummeltje dat deze maand verwacht wordt

 45. Else-Marie Bontenbal 11 april 2018 at 04:22 - Reply

  Ik wil graag mee doen voor onze kleine jongen. Nu alweer bijna 4 weken oud. En voor mijn nicht die over een aantal weken is uitgerekend. Hoe leuk zou het zijn om haar te.verrassen met een pakket!:)

 46. Linda 12 april 2018 at 13:35 - Reply

  Waarom ik graag kans maak?? Omdat het toch wel heel erg fijn is om mooie nieuwe kleertjes te kopen (of te winnen hihi) voor ons tweede kindje.
  We weten nog niet of het een jongen of een meisje is, dus dit setje komt mooi uit 🙂

 47. Claudia Diependaal 12 april 2018 at 19:31 - Reply

  Ik word voor het eerst tante dus ik doe heel erg graag mee!

 48. Patricia Paling 14 april 2018 at 15:14 - Reply

  Ohhh…echt mooi!!! ? Hele fijne, handige, mooie spulletjes… Dat zou wel een heel mooi kraamkado zijn! ??

 49. Elies 14 april 2018 at 23:20 - Reply

  Wat een gave prijzen geven jullie weg! Ik doe graag mee voor mijzelf.. ik verwacht in juli mijn eerste kleine boef! Geslacht is onbekend en het blijft een verrassing! Spannend!!! (Facebook is Elies dg)

 50. Jolanda van der Molen 15 april 2018 at 11:34 - Reply

  Gisteren te horen gekregen dat ik tante wordt van een meisje!! Mijn broer en schoonzusje zijn helemaal in de wolken! Ik ben zo trots dat ik ze graag zon mooi pakket zou kunnen. Op instagram volg ik je met @landaatje en @onsnieuwbouwproject_228. Liefs, Jolanda van der Molen

 51. Annabel de Ruiter 15 april 2018 at 13:52 - Reply

  Ahhh super lief pakket! Ik zou mijn zusje er graag mee verrassen! Ik word tante. Zo bijzonder! Begin van de zomer is ze uitgerekend van hun eerste kindje. Ze is al een geweldige tante voor onze Liselotte. Logeerpartijtjes en dagjes samen op stap met Liselotte doen ze graag.

 52. Femke Dekker 19 april 2018 at 21:02 - Reply

  Deze set zou ik heel graag winnen voor ons 4e kindje. Wij willen niet weten of we een zoontje of dochtertje krijgen, dus deze neutrale set zou goed van pas komen bij ons!

 53. jeanet thomas pels 20 april 2018 at 17:38 - Reply

  Dat ziet er prachtig uit. Ik maak graag kans op deze set voor mijn 1e geboren kleinkind.

Reageer

CommentLuv badge