Geboorte Giveaway #5: bébé-jou Bo & Bing pakket

///Geboorte Giveaway #5: bébé-jou Bo & Bing pakket

Geboorte Giveaway #5: bébé-jou Bo & Bing pakket

Niene is geboren! En daarom vieren we een feestje bij Mama’s Meisje met de Geboorte Giveaway. Een maand lang geven we wekelijks meerdere prijzen weg. Vandaag mag ik een pakket van bébé-jou weggeven, waarvoor wel een heel mooi meisje model stond! Doe jij ook mee?

Model voor bébé-jou & LUMA

Het is alweer een tijdje geleden dat we op een maandagochtend naar Babypark in Enter reden omdat Suus was geselecteerd als model voor een fotoshoot. Het ging om de nieuwe collectie van bébé-jou & LUMA, waarvoor ik enkele dagen eerder op een oproepje op Facebook had gereageerd. Er werden die dag verschillende collecties gefotografeerd en Suus stond onder andere model voor de mooie Bo & Bing lijn van bébé-jou. Ik was ontzettend benieuwd naar de foto’s en ben erg trots op het resultaat. Want hoewel Suus die dag niet echt haar beste humeur had, zijn de foto’s toch erg mooi geworden!

Bébé-jou Bo & Bing: mintgroen en wit

Op bovenstaande foto’s zie je Suus in de Bo & Bing lijn. Deze frisse en lichte lijn van bébé-jou is mooi vormgegeven in mintgroen en wit, met de illustratie van een beer en een konijntje. Ik werd er helemaal vrolijk van en de kleuren staan ook erg mooi bij de blonde haren en blauwe ogen van Suus! Wat is ze daar nog klein hè? Ze was daar net één geworden en ik wist daar dus ook net een paar weekjes dat ik zwanger was van Niene. Op dat moment wist ik natuurlijk nog niet of ik zwanger was van een jongen of een meisje, maar ik was gelijk verliefd op de Bo & Bing collectie. Doordat deze lijn helemaal in wit en mintgroen is, is deze unisex en dus geschikt voor jongens en meisjes. De lijn is geheel compleet verkrijgbaar in dezelfde stijl: van babybadje tot hydrofiele doeken en van badjasje tot luieremmer. Zo kun je je kleintje geheel in stijl in bad doen! Wij hebben voor de geboorte van Suus al diverse spulletjes van bébé-jou aangeschaft en vinden de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid erg goed. Wat ik ook erg leuk vind, is dat er naast deze mooie Bo & Bing lijn, nog veel meer collecties van bébé-jou verkrijgbaar zijn! Er zal dus altijd iets tussen zitten wat bij jouw smaak en stijl past. Nieuwsgierig naar de gehele collectie van bébé-jou? Neem eens een kijkje op de website van Babypark! Wij werden door bébé-jou verwend met een geweldig pakket van Bo & Bing, die we al snel voor Niene gebruikten bij haar ontspannen badmomentjes!

 

WIN: bébé-jou Bo & Bing pakket!

Maar Niene is niet die deze prachtige items uit de Bo & Bing collectie van bébé-jou cadeau kreeg… We mogen namelijk ook een pakket weggeven aan één van onze lezers! Dit pakket (t.w.v. €71,75) bestaat uit: badjas (maat 86/92), manicureset, kapset, badthermometer, hydrofiele doek 70 x 70 cm (set van 3) en washand (2 stuks). Wil je kans maken op dit fantastische pakket van bébé-jou? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je graag kans maakt op dit prachtige pakket van bébé-jou
 • Extra winkans: Tag een mommy (to be) in het bericht op social media die ook graag kans wil maken op dit pakket!
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 15 april op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

 

Door |2018-07-10T18:09:33+02:00april 6th, 2018|Verzorging|60 Comments

Over de schrijfster:

60 Comments

 1. denise 6 april 2018 at 07:17 - Reply

  Ik houuuu van dit merk!!
  Super leuk en zomera kleurtje ook
  Wij doen mee voor ons lieve meisje die wij in juli verwachten

  • denise 6 april 2018 at 07:18 - Reply

   *zomers

 2. Iris 6 april 2018 at 07:22 - Reply

  Wauw wat een mooie foto’s van grote zus Suus! Het munt staat haar erg lief!
  Mij lijkt het enorm leuk om deze set voor mijn eigen kleine meisje te winnen. Een lekkere warme badjas voor na het douchen, voor als ze toch de koude gang over moet naar haar kamertje. En die hydrofiele doeken zijn handig voor een miljoen dingen. Ik gebruik ze veelvuldig!

 3. Laura 6 april 2018 at 07:24 - Reply

  Super leuk voor mijn dochter! Ze houdt van badderen en het knuffelen en verzorgen daarna! Lijkt me erg leuk om dat met deze mooie producten te doen!

 4. Jessica 6 april 2018 at 07:24 - Reply

  Super leuk dat je dit mag weggeven. Ik ga ook eens een kansje wagen.
  Ik vind de foto’s echt prachtig geworden zeg, vooral die met het badjasje daar kijkt ze zo lief!

  Wij verwachten in augustus een jongetje en deze kleur hadden we al bedacht voordat we wisten dat dit jongetje een hij is! Zijn kamer wordt deze kleur met okergeel dus zou super gaaf passen.

 5. Iris 6 april 2018 at 07:28 - Reply

  Nog een leuke actie! & natuurlijk doen we mee voor ons dochtertje die zich hopelijk over 4 weken laat zien <3 ! Deze prachtige badcape zou een mooie aanvulling van haar spulletjes zijn en hydrofiel heb je nooit genoeg !

 6. Tibbie 6 april 2018 at 07:44 - Reply

  Wat een mooie fotos!
  En de collectie van bebe-jou is ook zo leuk. Zou goed uit komen voor de kleine die op komst is :).

 7. Jolinde 6 april 2018 at 07:49 - Reply

  Wat leuk zeg, en wat is Suus daar nog klein. Ik maak graag kans op dit pakket voor ons kleine meisje Elin!

 8. Anne Schram 6 april 2018 at 07:52 - Reply

  Superleuke winactie! Mintgroen is helemaal onze kleur voor ons mooie meisje Fleur!
  Dit zou zo mooi zijn voor haar! ??

 9. Janny 6 april 2018 at 07:59 - Reply

  Wauww wat leuk!! Wij hebben al wat spulletjes van dit merk maar voor ons volgende kindje wilen we mintgroen gaan doen? zou zo leuk zijn om dit te winnen!!

 10. Saskia 6 april 2018 at 08:00 - Reply

  Jahaaa. Super leuk weer. Ik wil ook eens wat anders dan rose proberen.

 11. Willemijn 6 april 2018 at 08:04 - Reply

  Super leuk en handig voor ons kindje, over een paar maanden uitgerekend!!

 12. Kristel brouwers-dijkhuizen 6 april 2018 at 08:06 - Reply

  Leuke blog zo ook mooie kleuren combinaties en mooie fotos ik doe graag mee voor ons manneke die deze spulletjes nog niet voor zichzelf heeft alleen soms in bruikleen van zijn broer

 13. Charissa 6 april 2018 at 08:07 - Reply

  Heel mooi! Deze set zou ik wel cadeau willen doen aan mijn vriendin die zwanger is, helaas kan ik haar nog niet taggen… maar waag wel graag een kansje!

 14. Mariella 6 april 2018 at 08:07 - Reply

  Wat een keileuke actie! Deze zouden wij heel graag willen winnen voor ons meisje wat wij in juli hopelijk verwachten! Kunnen we heerlijk en ontzettend leuk met haar badderen!

 15. Diede smits 6 april 2018 at 08:11 - Reply

  Wat een ontzettend leuke actie! Wij willen de babykamer graag mintgroen met wit maken en hebben deze spulletjes nog niet! Ik maak graag kans:-)

 16. Jocelin 6 april 2018 at 08:18 - Reply

  Super leuke actie! Ik ben momenteel bijna 29 weken zwanger van ons eerst kindje, een dochtertje. We kunnen niet wachten om haar te mogen ontmoeten. Omdat ik 4 april jarig was lijkt me dit een super cadeau???

 17. Eline 6 april 2018 at 08:20 - Reply

  Super leuk voor onze kleine man, Dex! Zijn kamertje is grijs, wit en mintgroen, dus dit pakket zou er prima bij passen. Hij gebruikt nu nog veel van de spulletjes van zijn zus, dus iets echt voor hem zou leuk zijn.

 18. Diane 6 april 2018 at 08:21 - Reply

  Dit zou ik super graag willen winnen voor mijn vriendin!

 19. Iris 6 april 2018 at 08:21 - Reply

  Wat een gave kleur zeg! En een prachtig pakket, ik zou hem graag voor mijn zusje willen winnen, die zwanger is van hun eerste kindje

 20. Maaike 6 april 2018 at 08:28 - Reply

  Wauw ontzettend mooi dit wil ik wel winnen voor mijn vriendinnetje ?

 21. Rina 6 april 2018 at 08:38 - Reply

  Wauw wat leuk!
  Ik doe mee voor mijn lieve zus janny
  Ze heeft een dochtertje van 1 en verwacht in sept. Haar 2e kindje?
  En kamertje word mint groen zou super wezen als we dit winnen

 22. Rebecca van Rijn 6 april 2018 at 08:39 - Reply

  Wat leuk, prachtige kleuren die mooi zouden staan in het kamertje van ons guppie dat zich over een maand of 2 zal aandienen!

 23. Marian Zw 6 april 2018 at 08:41 - Reply

  Wat een fijn pakket! Ik loot heel graag mee voor mijn kleinzoon die op komst is. De eerste, dat maakt het wel extra leuk maar ook spannnend. Ik volg je via beide kanalen. Mintgroen is wel helemaal mijn kleur, jaren als kind mijn kamertje in een mint groene kleur gehad. Leuk om te zien dat ze kleur nu weer steeds vaker terug komt

 24. Tamara 6 april 2018 at 08:44 - Reply

  Oooh dit is alweer zo’n leuke give away!!
  In September verwachten mijn vriend en ik onze eerste kleine, dus dit pakket zou super van pas komen 🙂

 25. M. Van der Burgt 6 april 2018 at 08:46 - Reply

  Lijkt me geweldig, we hebben al een dochtertje van 14 maanden en de volgende uk is onderweg. Omdat we niet weten wat het wordt is dit een ideaal unisex cadeau. Ik vind het ook erg mooi. Wij hadden voor onze dochter ook al het een en ander van bébé-jou in huis en het is heel fijn spul.

 26. Tahné 6 april 2018 at 08:48 - Reply

  Wat een leuk en heel handig pakket ook! Dat zou ik heel graag willen winnen voor onze mini die in juli wordt verwacht!

 27. Marjolein Molendijk 6 april 2018 at 08:50 - Reply

  Oeeehhh ja heel graag. 14 mei uitgerekend en dat mis ik nog net in mijn uitzet ???

 28. Myrthe 6 april 2018 at 08:56 - Reply

  Zou deze fijne en toffe spulletjes graag winnen voor ons meisje dat eind juni geboren gaat worden; precies in de kleuren van onze babykamer! En ik verwacht dat ze blond zal zijn, net als Suus, dus het zal haar goed staan 😉

 29. Melissa 6 april 2018 at 09:00 - Reply

  Wauw dit ziet er echt heel mooi uit! Heel graag doe ik mee om dit te winnen?

 30. Laura 6 april 2018 at 09:06 - Reply

  Oh, zo leuk! Zou mooi zijn voor ons meisje! In mintgroen, past mooi bij haar kamertje ?

 31. Linda 6 april 2018 at 09:16 - Reply

  Een prachtig pakket die geweldig in mijn babykamer zou passen. Ben in mei uitgerekend van een meisje ? dus kan het zeker wel gebruiken.

 32. Willemijn scholtens 6 april 2018 at 09:19 - Reply

  Oh wauw !
  Dat zou echt super zijn.
  14 juni uitgeteld van ons eerste kindje.
  En we weten niet wat het word, Dus de mint kleur is perfect.
  Zo is de kleur van 1 van de muren ook.

 33. Kim 6 april 2018 at 09:21 - Reply

  Nog gefeliciteerd met de geboorte van Niene! Wat een mooie naam! Ik volg je al een tijdje op Facebook en Instagram.
  Ik wil graag meedoen voor mijn schoonzus. Ze is zwanger van haar tweede kindje en heeft veel last van bekkeninstabiliteit. Werken lukt niet zo goed meer en shoppen gaat nu vanaf de bank. Het zou zo gaaf zijn om haar te kunnen verrassen met dit mooie pakket!

 34. Nicole crommentuijn 6 april 2018 at 10:01 - Reply

  Oooh dit wil ik wel winnen! Voor de baby op komst en voor ons meisje de badjas.. ons meisje gaat nu bijna naar naat 86.. voor beide iets dus!

 35. Lynn Mahieu 6 april 2018 at 10:22 - Reply

  Wat een leuke actie en mooie foto’s! 😀 Ik doe graag mee voor m’n eigen meisje. De verzorgingsset heb ik al dus die zou ik dan graag cadeau doen aan een vriendin die binnenkort uitgerekend is! 😀

 36. Tamara 6 april 2018 at 12:11 - Reply

  Wat een mooue foto’s! Ik zou het pakket graag willen winnen voor ons tweede kindje 🙂

 37. Emily van Hulzen 6 april 2018 at 13:04 - Reply

  Wauw, dit wil ik heel graag winnen voor. We verwachten ons meisje binnen een aantal weken en deze spullen zouden perfect van pas komen. Mooi te gebruiken tijdens en na het badderen in het bebe-jou badje, die al helemaal klaar staat. Duimen, spannend!!

 38. Marian B 6 april 2018 at 14:41 - Reply

  Wat weer een leuk pakketje mag je weggeven. Hier zou ik graag een zwangere vriendin meer verrassen. De badjas houden we zelf, want die past mijn dochtertje nog wel!

 39. Grada Kok 6 april 2018 at 15:18 - Reply

  Heel graag voor ons eerste wondertje dat deze maand verwacht wordt

 40. Linda Raaijmakers 6 april 2018 at 20:01 - Reply

  Omdat ik pas tante ben geworden van Sem doe ik graag mee

 41. Claudia Diependaal 6 april 2018 at 20:33 - Reply

  Ik doe graag mee omdat ik eindelijk ook eens tante ga worden. Mijn zusje wordt 40 dit jaar en wordt nu pas mama. Is zo gepland hoor ?? anders zou ik niet eindelijk zeggen. Ik zou graag voor haar deze mooie set winnen.

 42. Marielle 6 april 2018 at 20:51 - Reply

  Heel erg leuk..Wij willen graag winnen

 43. Judith van Duin 6 april 2018 at 20:59 - Reply

  Heerlijk voor mijn meisje Bo! Wij zijn dol op badderen 🙂

 44. Anna 6 april 2018 at 21:04 - Reply

  Ik doe mee voor mijn schoonzus…

  Facebook: An Na

 45. Marjolein 6 april 2018 at 21:13 - Reply

  Aaah hoe gaaf is dit!! ? wij doen mee. Lauren is gek op badderen en dan is het ideaal met een heerlijke badjas en doeken om in afgedroogd te worden!!

 46. Irma Schot 6 april 2018 at 21:23 - Reply

  Ja aan deze doe ik ook mee!! Omdat mijn kleinste mopje van nu 7weken het helemaal fijn vindt in het badje. Dus zo’n mooi pakket komt dan goed van pas!

 47. Jessica 6 april 2018 at 21:55 - Reply

  Wat een mooie set voor ons meisje Noortje….mintgroen en roze zijn de kleurtjes welke wij voor haar hebben zo’n mooie set hebben we nog niet en zouden wij heel goed kunnen gebruiken. ??

 48. Suusvmb 6 april 2018 at 22:10 - Reply

  Wauw wat een mooie lijn. Ik wist nog niet van het bestaan van deze lijn. Wij maken graag kans voor onze dochter Esmee. Ze draagt momenteel maatje 86 en word as zondag 2. We gaan dan tevens bekend maken dat we 15weken in verwachting zijn:) en aangezien we niet weten wat het word zijn de mint kleuren ook geweldig voor het broertje of zusje straks.

 49. Els Wanders 6 april 2018 at 23:12 - Reply

  Wat een mooi pakket, en bijzonder dat Suus daarvoor model was. Ik wil graag meedoen. Mijn zoontje Niek heeft nu maat 80, het badjasje zou ik daarom zelf houden en de rest cadeau doen, hoewel ik die hydrofiele doeken misschien ook wel zelf wil houden, mooie frisse kleur.

 50. Thirza.1 7 april 2018 at 07:50 - Reply

  Super leuke foto’s! En wat een mooi set, m’n dochtertje heeft nu precies maat 86/92. En de andere spulletjes zouden we kunnen gebruiken voor haar broertje of zusje dat op komst is . 🙂 duimen!

 51. Arina van den Hoeven 7 april 2018 at 12:02 - Reply

  Oh te schattig! Wat een leuke set! Zou heel goed van pas komen als wij weer papa en mama mogen worden van onze tweede dochter eind juni.

 52. Ilse 7 april 2018 at 17:56 - Reply

  Suuuper leuk voor onze babbie op komst! En wat een mega lieve foto’s van Suus, echt een modelletje!! ?

 53. Nele Vdb 7 april 2018 at 23:35 - Reply

  Het lijkt mij erg leuk om deze toffe set voor mijn kleine meid te winnen, ik doe graag mee.

 54. Kristel Gubbels-Daemen 8 april 2018 at 06:59 - Reply

  Wat een mooie foto’s en een mooi modelletje. Hier maken we ook graag kans op voor onze dochter Lotte mooie kleur.

 55. Marijke 8 april 2018 at 09:05 - Reply

  Lijkt mij geweldig om te winnen. De spulletjes zullen goed van oas komen, want met een tweede erbij (augustus) is het altijd prettig dat ieder zijn eigen setje heeft. Dit zou super passen op de babykamer

 56. Martine 8 april 2018 at 13:37 - Reply

  Ja heel leuk voor ons dochtertje Evi van 4 maanden!!

 57. Leoniejansen 8 april 2018 at 13:38 - Reply

  Wij zijn dol op de mooie mint kleur!
  Dit kunnen we goed gebruiken voor ons kleine meisje!

 58. melissa 10 april 2018 at 09:52 - Reply

  Leuk om cadeau te doen aan mijn schoonzus. ons nichtje mila is nu 6 weekjes oud dus het duurt nog eventjes voordat ze in het maatje past, maar ze groeien zo snel! ik zou haar in elk geval graag verrassen!

 59. Linda 12 april 2018 at 13:38 - Reply

  Heeerlijk nieuwe frisse producten gebruiken voor het nieuwe mini mensje dat wij dit jaar verwachten 🙂 Zodat hij of zij niet alles van zijn grote zus hoeft te gebruiken.

Reageer

CommentLuv badge