WIN: ‘Het boek over mezelf’, invulboek voor meiden!

///WIN: ‘Het boek over mezelf’, invulboek voor meiden!

WIN: ‘Het boek over mezelf’, invulboek voor meiden!

Meisjesmama’s opgelet! Als kind schreef ik in een dagboek en laatst las ik eens terug wat ik daar allemaal in zette. Zo mooi om te zien wat mij toen bezighield! Speciaal voor de iets grotere meiden heb ik iets leuks: ik mag van Deltas een exemplaar van ‘Het boek over mezelf’ weggeven! Vandaag vertel ik er alles over op de blog!

Lief dagboek…

Aangezien ik nu flink aan het opruimen ben in huis (iets met nesteldrang), kwam ik een doos met spulletjes van vroeger tegen. Daarin zaten oude foto’s, knutsels, verslagen van school en mijn dagboek van toen ik een jaar of tien was. Buiten dat ik het al grappig vond om te zien hoe ik toen nog schreef (aan elkaar vast), vond ik het erg leuk om terug te lezen wat mij op dat moment bezig hield. Noem het gek, maar de herinneringen aan mijn puberjaren liggen me een stuk helderder voor de geest dan die van de basisschooltijd. Ik nam dus even een trip down memory lane en las terug over wat ik allemaal had beleefd op school, met vriendinnetjes en tijdens het buiten spelen. Ik ben blij dat ik dat destijds heb opgeschreven en vind het een geweldige herinnering, zo waardevol! Toen ik dus een berichtje van Deltas kreeg met de aankondiging van ‘Het boek over mezelf‘, was ik gelijk enthousiast!

Invulboek voor meiden: mijn leven, mijn stijl, mijn dromen!

Het boek over mezelf‘ is een 120 pagina’s tellend invulboek voor meiden. Wat zijn je favoriete boeken, hoe ziet je ideale verjaardag eruit en welke kledingstukken staan er op je verlanglijstje? Tal van vragen komen aan bod en daarnaast staan er ook leuke quizzen en handige tips in dit invulboek. Ontzettend leuk om op deze manier allerlei details vast te leggen die nu heel normaal lijken, maar waar je als je eenmaal groter bent een hele waardevolle herinnering aan hebt. Want hoewel mijn dagboek me wel een klein kijkje geeft in hoe mijn leven er op dat moment uitzag, is dit boek veel uitgebreider en daarmee completer! Ik ben dus erg enthousiast over de inhoud, maar het oog wil ook wat. ‘Het boek over mezelf‘ ziet er door de mooie kleuren en illustraties erg vrolijk uit en door het in te vullen, wordt het een uniek document voor en over jouw dochter, nichtje, vriendinnetje, of welke opgroeiende dame je het maar geeft!

Deltas Het boek over mezelf is o.a. verkrijgbaar bij bol.com voor €12,95 (ISBN 9789044749892)

WIN: ‘Het boek over mezelf’

Ik mag één lezer blij maken met een exemplaar van ‘Het boek over mezelf‘! Wil je kans maken op dit leuke invulboek voor jonge meiden? Lees dan even goed wat je moet doen:

 • Volg Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten voor wie je dit vrolijke invulboek wilt winnen
 • Let op: om kans te maken, moet je één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op woensdag 28 februari op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. 

 

Door |2018-07-10T17:33:20+02:00februari 21st, 2018|Speelgoed & Boeken|15 Comments

Over de schrijfster:

15 Comments

 1. Kimberly 21 februari 2018 at 07:00 - Reply

  Wat een tof boek! Wist niet dat zoiets bestond en nu wil ik het hebben voor Evi. Moet ik het hebben zelfs ?
  Kimberly onlangs geplaatst…Mijn Blogschema | Helaas belangrijker dan dat ik wil toegeven.My Profile

 2. Anna 21 februari 2018 at 07:08 - Reply

  Ik doe graag mee voor mijn nicjhtje..

  Facebook: An Na

 3. Nienke 21 februari 2018 at 08:01 - Reply

  Wat leuk!! Je verhaal is herkenbaar, boeken en schriften vol geschreven. Ik zou hem graag willen winnen voor mijzelf om hem in te vullen voor ‘later’ voor mijn kleine meid. ?

 4. Lisanne 21 februari 2018 at 08:17 - Reply

  Heel graag voor mijn nichtje van 10 die zich nu in het begin van de pubertijd bevindt.
  Een meisje met heel veel dromen en gedachten.
  Graag zou ik deze voor haar winnen zodat het wat rustiger in haar hoofd kan worden en ze al haar mooien ideeen en dromen hier in kan opschrijven

  Ik volg je op instagram

 5. Nele Vdb 21 februari 2018 at 11:54 - Reply

  Wat een leuk boekje, mijn dochtertje is er nog wat jong voor maar het zou een tof geschenkje voor mijn nichtje zijn. Ze is super creatief en zou zich hier leuk mee kunnen bezig houden.

 6. Erika Van Koert 21 februari 2018 at 13:20 - Reply

  Wat leuk ! Mijn dochter is hier nog net te jong voor maar ik doe graag mee voor de dochter van een vriendin die bijna 10.wordt

 7. Martine 21 februari 2018 at 18:31 - Reply

  Wat super leuk! Ik hou van zulke boekjes?? een mooie herinnering voor later. Ik zou hem graag voor mijn lieve nichtje willen winnen.

 8. AnnaB 22 februari 2018 at 13:36 - Reply

  Leuk cadeautje voor mijn nichtje,mijn eigen kinderen zijn er nog te jong voor.

 9. Samantha Schrader 22 februari 2018 at 19:29 - Reply

  Ik heb je gevolgd op beide kanalen en zou het graag willen winnen voor mijn nichtje van 11. Ze is een gevoelig meisje met een jonger zusje die extra aandacht vereist door haar HSP. Haar ei kwijt in zo’n boekje zou super zijn!

 10. Marian B 24 februari 2018 at 12:18 - Reply

  Wat een leuk boekje. Paste helemaal bij mijn oudste nichtje dus ik ben weer van de partij!

 11. Maaike 25 februari 2018 at 11:46 - Reply

  Wauw super leuk voor mijn petekind haar verjaardag in april ?

 12. Lisanne Bons 27 februari 2018 at 07:08 - Reply

  Wat leuk. Mijn dochter heeft afgelopen zomer een reisdagboek bijgehouden. Denk dat ze dit ook heel erg leuk gaat vinden.

 13. Miranda Beuker 27 februari 2018 at 10:53 - Reply

  Deze zou ik heel graag voor mijn oudste dochter willen winnen. Ik denk dat ze het geweldig vind om in dit boek te schrijven.

 14. Adriana de Ruiter 27 februari 2018 at 14:42 - Reply

  Ik wist helemaal niet dat er zoiets was! Wel dat je als moeder, vader, opa of oma zo’n boek in kon vullen, maar als meisje voor jezelf!! Ik doe heel graag mee voor onze pleegdochter!

 15. Angelique 27 februari 2018 at 15:10 - Reply

  Wat een ontzettend leuk boek! Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter ?

Reageer

CommentLuv badge