WIN: 2 x Maan Amsterdam invulboek Mijn Eerste Jaar

//WIN: 2 x Maan Amsterdam invulboek Mijn Eerste Jaar

WIN: 2 x Maan Amsterdam invulboek Mijn Eerste Jaar

Ik viel al eerder voor ‘Mijn Zwangerschapsdagboek’ van Maan Amsterdam, maar er is goed nieuws! Deze prachtige lijn is uitgebreid met het ‘Mijn Eerste Jaar boek’. Nog beter nieuws: ik mag twee exemplaren van dit invulboek weggeven! Lees je snel verder?

De lieve en zachte ontwerpen van Maan Amsterdam

Inmiddels ben ik al flink op weg in Mijn Zwangerschapsdagboek van Maan Amsterdam. Zoals ik destijds vertelde, ben ik gevallen voor de schattige look van dit boek. Mijn liefde voor pastelkleuren is op dit moment heviger aanwezig dan ooit te voren, dus toen mijn oog viel op dit geweldige ontwerp wist ik: die wil ik! Maar ik maakte enkele weken geleden opnieuw een vreugdedansje, want wat blijkt: de collectie van Maan Amsterdam is uitgebreid met het Mijn Eerste Jaar boek. Helemaal in dezelfde stijl als mijn Zwangerschapsdagboek, dus je snapt: I love it!

Mijn Eerste Jaar boek voor alle bijzondere momenten en mijlpalen

In het Mijn Eerste Jaar boek kun je alle bijzondere momenten en mijlpalen bijhouden. Er zijn twee varianten verkrijgbaar: een blauw en een roze invulboek. Vanzelfsprekend begint het boek met de geboorte van je kindje, waarover je kunt noteren wie erbij waren, hoe het weer was en natuurlijk hoe het verliep. Wat ik zo ontzettend leuk vind aan dit boek zijn de pagina’s over mijn gezin en mijn familie. Na mijn eerste week gaat het boek per maand verder en worden er allerlei leuke vragen gesteld om te benoemen hoe het die maand is verlopen met de groei en ontwikkeling van je kleintje.

Achterin het boek is ruimte voor foto’s en het ideale is dat er daar ook pagina’s voor alle verschillende mijlpalen in opgenomen zijn. Bij het boek van Suus was dit allemaal opgenomen in de verschillende maanden, maar Suus was vrij laat met alles waardoor ik steeds moest invullen dat ze nog niet zover was. In het boek van Maan Amsterdam zijn dus aparte pagina’s over mijn eerste kleertjes, mijn eerste hapjes en meer bijzondere mijlpalen. Je kunt de groei en ontwikkeling op speciaal daarvoor bestemde pagina’s invullen en zelfs bijhouden wanneer je met je kleintje bij de dokter bent geweest. Dit alles is vormgegeven in de prachtige stijl van Maan Amsterdam, in pastelkleuren en voorzien van mooie quotes. Ik kan het me nog niet voorstellen, maar over drie maanden zijn we als het goed is al druk met invullen… Spannend!

Mijn Eerste Jaar boek is verkrijgbaar voor €29,95 via de webshop van Mini en Momo. Voor andere verkooppunten kun je de website van Maan Amsterdam raadplegen. 

WIN: 2 x Maan Amsterdam invulboek Mijn Eerste Jaar

Niet alleen ik mocht een boek ontvangen voor mijn tweede meisje, ik mag maarliefst twee (!) boeken weggeven! Wil je kans maken op een exemplaar? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Like Mama’s Meisje op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom je graag kans wilt maken op het Mijn Eerste Jaar boek. Geef daarbij aan of je voor een blauw of roze exemplaar meedoet!
 • Extra winkans: tag iemand die ook van deze actie moet weten onder het bericht op social media!
 • Let op: om kans te maken, moet je de één van de genoemde social media kanalen van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden op vrijdag 19 januari op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

 

 

 

 

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

Door |2018-07-10T17:37:46+00:00januari 12th, 2018|Zwanger|29 Comments

Over de schrijfster:

29 Comments

 1. Yara 12 januari 2018 at 06:28 - Reply

  Oh wauw, wat ziet dat er leuk uit! Voor onze dochter houden we al zo’n boekje bij, super leuk om er voor haar broertje of zusje ook een in te vullen. Ik ga voor blauw!

 2. Anna 12 januari 2018 at 06:30 - Reply

  Ik doe mee voor het roze boek… ik doe graag mee voor een lief zwanger vriendinnetje..

  Facebook: An Na

 3. Tarisha Looijen-Idskes 12 januari 2018 at 06:42 - Reply

  Super leuk! Zou graag een “mijn eerste jaarboek” willen winnen voor ons eerste kindje, een dochter, uitgerekende datum 7 maart.. lijkt mij leuk om alles vast te leggen in zo een mooi boekje het eerste jaar schijnt te vliegen zegt iedereen dus mooi om zo alles goed te noteren, beschrijven en te bewaren?

 4. Jeanet 12 januari 2018 at 06:57 - Reply

  Gaaf! Graag de roze voor ons kleine meisje die 6 weken te vroeg geboren is..

 5. Roxy 12 januari 2018 at 07:03 - Reply

  Wat super leuk lijkt mij dat om in te vullen voor onze zoon. Ik ben vandaag precies 22 weken zwanger en wat gaat de tijd snel. Kan mij zo voorstellen als hij er straks in Mei is dat de tijd dan ook snel gaat en dat moet natuurlijk vast gelegd worden in zo’n mooi boekje.

 6. Inge 12 januari 2018 at 07:06 - Reply

  Ik ken dit boek nog niet, maar wat lijkt het me leuk om er eentje voor ons eerste kindje te hebben! We weten nog niet of het een jongetje of meisje is, dus qua kleur wordt het een gok. Dan doe ik graag mee voor de roze (en als het een jongetje is dan weet ik waar ik de blauwe kan kopen ;-))

 7. patricia 12 januari 2018 at 07:24 - Reply

  ik wil heel graag mee doen voor ons eerste kindje. we weten alleen nog niet wat het wordt, maar we vermoeden roze 🙂
  instagram: patriciamoi

 8. Judith Peters 12 januari 2018 at 07:43 - Reply

  Super gaaf!
  Ik heb zo’n boek heel trouw bij gehouden voor mijn zoontje! Dat wil ik natuurlijk voor zijn broertje of zusje gaan doen!
  Ik gok op roze ????!

 9. Sanne 12 januari 2018 at 07:57 - Reply

  Wauw wat een mooi boek! Ik ben al een tijdje op zoek naar een boek voor ons meisje die we over een maandje hopelijk gezond in onze armen ligt! Het is ons eerste kindje en ik zou zo graag alle bijzondere en eerste momenten willen vastleggen. Ik ga voor roze ?

 10. Marion Poeste Thomas 12 januari 2018 at 08:03 - Reply

  Wat super leuk. Echt een mooie stijl en zo te zien ook hardcover, daar hou ik van. Ik doe graag mee voor de roze variant voor ons 1e meisje. Lijkt me erg leuk om straks bij te houden en leuke herrineringen zo te bewaren.

 11. Iris 12 januari 2018 at 08:16 - Reply

  Leuke winactie!? Ik waag een kans voor ons zoontje Naud, we gaan dus voor de blauwe versie..

  Liefs Iris

 12. Claire 12 januari 2018 at 09:21 - Reply

  Wow!! Ook ik heb op dit moment het zwangerschaps dagboek van Maan, getipt door je blog een aantal maanden geleden. Ik ben er erg blij mee en zou heel graag het blauwe eerste jaar boek winnen om mijn collectie aan te vullen. In juni verwachten wij ons 2e kindje, een jongen..

 13. Rosalie 12 januari 2018 at 09:33 - Reply

  Super leuke actie! Ik ben zwanger van ons eerste kindje en vind het zo bijzonder allemaal! Ik houd nu elke week ook bij wat er allemaal gebeurd en hoe ik me voel, het lijkt me heel speciaal om straks als ons kindje er is ook alles op te kunnen schrijven om zo mooie herinneringen te bewaren voor later. Ik doe graag mee voor de blauwe variant.

 14. Sanantha 12 januari 2018 at 10:11 - Reply

  Wat een leuk boek deze heb ik zelf nog niet gekocht dus zou heel goed van pas komen voor ons meisje die in april geboren word, ik heb sinds kort je Instagram ontdekt en volg nu ook je blog super leuk!!!

 15. Marjolein 12 januari 2018 at 10:43 - Reply

  Wat toff! In april komt er een neefje of nichtje bij ik wil die wel willen voor mijn zusje!!!

 16. Marian B 12 januari 2018 at 15:36 - Reply

  Wat leuk voor mijn zusje! Graag de roze variant!

 17. Marielle 12 januari 2018 at 18:55 - Reply

  Ik ben 6 weken geleden bevallen van een mooie dochter. Ik heb een eerste jaar boek, maar deze is veel mooier en praktischer! Ik ga met liefde alles “overschrijven” van de eerste weken zodat Jill later een prachtig boek krijgt!

 18. Floortje Haring 12 januari 2018 at 20:17 - Reply

  Graag voor onze zoon Daan. Ik ben er door zijn vroeggeboorte en alles erom heen nog niet aan toegekomen. En dit past helemaal bij ons. Ik hoop het! En anders gun ik het mijn zus Mathiske!

 19. AnnaB 12 januari 2018 at 20:17 - Reply

  lijkt mij leuk om zo’n boek over mijn zoontje zijn eerste jaar in te vullen Blauw graag

 20. Jackson_and_meadow 12 januari 2018 at 22:23 - Reply

  Jhaaaa heel graag een roze. Meadow is net een jaar geworden en ik heb het bij Jackson zover laten komen dat hij nu bijna 4 jaar is en ik nog géén één album heb! Zo erg, dus kom maar op met een album voor Meadow!

 21. Roosje 12 januari 2018 at 23:19 - Reply

  Jaa voor ons meisje dat eind oktober is geboren! Al een hoop notities en foto’s gemaakt, maar nog geen geschikt boekje gevonden om alles in bij te houden! Dit boekje lijkt me prachtig:) Pretty in Pink ??

 22. Marissa 12 januari 2018 at 23:44 - Reply

  Heel leuk!!
  Ik heb voor mijn oudste een zwangerschapsdagboek bijgehouden en zoals dat (bij mij helaas) gaat bij een tweede, heb ik dat bij haar niet gedaan. Ik hou heel erg van schrijven en zou het super leuk vinden om alsnog van haar ook een herinnering te maken. En dus over haar eerste jaar te schrijven, in het roze boek! Het lijkt me zo bijzonder voor haar om later terug te lezen.

 23. Jolandaa__ 13 januari 2018 at 14:14 - Reply

  Heel gaaf! De stijl past perfect bij onze smaak en laat deze mama nou nog geen ‘mijn eerste jaar’ boek hebben gekocht! Schande! Dus nu maar duimen dat ik deze kan winnen. Oja wel graag de blauwe variant voor onze stoere man.
  Instagram: @jolandaa__

 24. Marjolein 13 januari 2018 at 22:43 - Reply

  Wat een leuke actie!

  Ik ben in april uitgerekend van onze kleine man ? Ik heb nu ook een invulboek maar voor na zijn geboorte nog niet… Bij deze waag ik een kansje voor de blauwe variant.

 25. Sarah 14 januari 2018 at 08:52 - Reply

  Lijkt mij heel leuk en bijzonder om dit boekje voor onze kleine meid in te vullen! Wij verwachten over ongeveer 4 weken ons eerste kindje en ik ben al een tijdje op zoek naar zo een mooie boek 🙂 Mijn man en ik komen allebei uit Duitsland maar gaan over een paar weekjes naar Nederland verhuizen en ons kindje dus tweetalig opvoeden.
  Heel leuke blog trouwens. Ren paar weekjes geleden heb ik jou account op Instagram ontdekt en lees sindsdien regelmatig de artikelen die hier verschijnen. Succes met de laatste weekjes van jou zwangerschap!

  Liefs, Sarah
  P.S. Zoals al gezegd verwachten wij een meisje, daarom zou ik voor de roze versie gaan 🙂

 26. Erika van Koert 16 januari 2018 at 07:55 - Reply

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn zusje. Ze krijgt een jongen dus graag een blauwe

 27. Danielle 16 januari 2018 at 20:39 - Reply

  Dit zou ik heel graag cadeau doen aan mijn nicht die een jongetje verwacht!

 28. Aniek 17 januari 2018 at 22:06 - Reply

  Aaaah jaaaaa!! Dol graag een blauwe! Zo kan ik alles precies bij gaan houden als de kleine er straks is maart is!

 29. Iris 19 januari 2018 at 15:16 - Reply

  Spannend ? Kijken of we de kraamperiode en kraambezoekboeken thuis kunnen uitbreiden met een eerste jaar boek.. ?

Reageer

CommentLuv badge