Zwangerschapsupdate week 30

///Zwangerschapsupdate week 30

Zwangerschapsupdate week 30

Het was een week vol bekkenklachten en daarin gingen we een weekendje weg… Inclusief paracetamol, een last minute bezoekje aan de fysiotherapeut en mét de bekkenband. Een nieuwe mijlpaal is bereikt: je leest het in deze update van 30 weken zwanger!

Veel last van bekkeninstabiliteit

Eigenlijk begon deze week gelijk slecht, want dinsdag had ik zoveel pijn dat ik de dag niet doorkwam zonder paracetamol. Dit is tot nu toe nog niet zo nodig geweest, maar het zette gelijk de trend voor de rest van de week. Die avond ging ik wel gewoon naar ZwangerFit en gelukkig ging dat redelijk. Wel maakte ik gelijk een afspraak bij de fysiotherapeut om de boel weer los te laten masseren en in te laten tapen, want in het weekend gingen Erik en ik samen weg. Ik zag het al voor me dat ik amper kon lopen. Gelukkig heb ik een paar weken geleden een bekkenband gekregen ter ondersteuning en die hielp me, in combinatie met de tape en paracetamol, door het weekend heen.

Mini Babymoon

Nog even een korte vakantie voordat de baby wordt geboren, beter bekend onder de naam babymoon. Dat was wat wij afgelopen weekend deden! Suus bleef bij opa en oma slapen terwijl wij een wereldreis 😉 maakten naar Zwolle. We genoten opnieuw van het luxe Van Der Valk hotel en shopten voor Suus en Erik tassen vol nieuwe kleren. Helaas beperken mijn slapeloze nachten zich niet alleen tot thuis, want ondanks het fijne bed sliep ik ook in het hotel bagger. Maar ondanks dat was het heel geslaagd en ben ik blij dat we deze quality time inplanden voordat de baby er straks is!

The big 3-0: een mijlpaal!

En toen was ik alweer 30 weken zwanger. Der-tig weken… Hoe dan?! De tijd gaat supersnel en het aftellen kan nu officieel beginnen. Deze week gingen we naar Ikea om de laatste spulletjes voor de babykamer te kopen. Zo had ik nog enkele fotolijsten nodig om de posters van AliExpress in te hangen. Verder is de muur met nieuw vliesbehang nu voorzien van saus en kan ik de muurstickers er binnenkort op plakken. Mijn to do list voordat de baby geboren wordt is behoorlijk lang, zaterdag deel ik ‘m met jullie op de blog!

Door naar week 31! Ben jij op ‘babymoon’ geweest voordat je kindje(s) werd(en) geboren? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

Door |2018-07-10T16:18:00+00:00januari 9th, 2018|Zwangerschapsupdate|6 Comments

Over de schrijfster:

6 Comments

 1. Mathiske -gelukineenrompertje- 9 januari 2018 at 09:58 - Reply

  Lekker zo’n weekendje met z’n tweeën. Die van ons is ook geboekt. Wij gaan lekker een weekendje naar de sauna. Nu al zin in.
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…#BabyvanderDonk on the way| week 24My Profile

  • mamasmeisje 10 januari 2018 at 12:46 - Reply

   Dat kan ik me voorstellen! Heerlijk vooruitzicht 🙂

 2. Laura | I scream beauty 9 januari 2018 at 19:21 - Reply

  Ik ben uitgerekend in mei, maar we willen heel graag met z’n tweetjes nog even lekker weg!
  Laura | I scream beauty onlangs geplaatst…15 dingen die je alleen met je beste vriendin deelt en doetMy Profile

  • mamasmeisje 10 januari 2018 at 12:47 - Reply

   Dat zou ik ook zeker lekker doen. Is zo fijn!

 3. Marieke 9 januari 2018 at 20:06 - Reply

  Wat heerlijk zo’n weekend weg. Nog even volhouden meis!!
  Nooit geweten dat het babymoon heette, maar wij gingen nog een weekje weg met zijn drietjes voor de jongste kwam.
  Marieke onlangs geplaatst…Vakantie in eigen land – Mariekes weekly #1My Profile

  • mamasmeisje 10 januari 2018 at 12:47 - Reply

   Volgens mij hebben ze tegenwoordig overal een hippe term voor 😉

Reageer

CommentLuv badge