Shoplog: baby- en kinderkameraccessoires van AliExpress

//Shoplog: baby- en kinderkameraccessoires van AliExpress

Shoplog: baby- en kinderkameraccessoires van AliExpress

Een half jaar geleden plaatste ik mijn eerste bestelling bij het alom bekende AliExpress. Tijdens het inrichten van en zoeken naar inspiratie voor de kinderkamers vond ik er hele leuke dingen. Voor de nieuwe kamer van Suus, maar ook voor de babykamer, scoorde ik enkele pareltjes die ik vandaag met jullie deel in een shoplog! Kijk je mee?

Leuke accessoires voor de kinderkamer

Een kinderkamer inrichten en decoreren: het is één van mijn favoriete dingen die bij het moederschap komt kijken. Ik vind het geweldig om hiermee bezig te zijn en de leukste spulletjes te scoren voor op de beide kinderkamers. Enig nadeel: de meeste spulletjes zijn best prijzig. Ik ontdekte de app van AliExpress en bestelde een aantal hele leuke accessoires. Vandaag laat ik je zien was ik kocht!

Decoratie voor de meidenkamer van Suus

Voor de kamer van Suus heb ik een aantal dingen besteld via AliExpress. Ik zal de linkjes in dit artikel plaatsen, maar sommige dingen kan ik zelf niet meer terugvinden in mijn bestelhistorie (bijvoorbeeld omdat het product niet meer verkrijgbaar is).

Dit meloenkussen vond ik erg schattig door de kleurencombinatie en de hartvormige ‘pitjes‘. De verkoper had nog meer leuke kussens in het assortiment. Dit kussen is van mooie kwaliteit en dus een geslaagde aankoop!

Ook deze kussentjes kon ik niet overslaan… Zo schattig en helemaal passend bij de nieuwe kamer van Suus! Helaas kan ik ze via ‘mijn bestellingen‘ niet terugvinden en ook op de website heb ik gezocht, maar helaas. De verkoper is Maonika Store dus misschien kun je ze zelf nog ergens terugvinden 😉 In ieder geval zien deze kussens er mooi uit, net zoals op het plaatje en van goede kwaliteit!

Ik vind het erg leuk om een mooi plaatje in een fotolijst te doen. Op AliExpress kwam ik deze afbeelding tegen, die geleverd werd op canvas. Perfect voor in een wit fotolijstje en helemaal passend in de roze meidenkamer. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar, ik bestelde 13×18 cm.

Koopjes voor beide meisjes

De houten fotocamera’s zijn volgens mij één van de populairste artikelen die besteld worden op AliExpress. Ze zijn low budget en zien er goed uit! Ik bestelde een roze voor de kamer van Suus en een witte voor op de babykamer. Verkrijgbaar in nog veel meer kleuren 😀

Deze knuffels heb ik al menig keer voorbij zien komen op social media, maar ik had geen idee dat het de bekende Metoo Angela poppen zijn. De rechter is voor Suus en de linker is voor op de babykamer. Schattig toch?

Houten accessoires staan perfect in een stoere én schattige meidenkamer. Omdat deze houten konijnenoren zo mooi zijn, bestelde ik na de witte nog een roze variant. De witte komen op de babykamer, de roze staan op de kamer van Suus! Deze verkoper heeft trouwens nog veel meer leuke houten accessoires (ik moest me inhouden…)

Accessoires voor op de babykamer

Over de babykamer verklapte ik al dat ik een thema met roze en goud gekozen heb. Vandaag zie je de lieve en romantische accessoires die ik voor het kamertje van ons babymeisje uitkoos!

Deze posters met zijn de inspiratie geweest voor de rest van de babykamer. Ik heb ze besteld in formaat 30 x 40 cm en ze komen in een witte lijst aan de muur. Ze zijn trouwens in verschillende formaten verkrijgbaar en afgedrukt op canvas.

Deze afbeeldingen zijn ook allemaal op canvas gedrukt. De bovenste drie zijn 20 x 20 cm en de onderste drie zijn 13 x 18 centimeter groot. Ook deze canvas posters komen in een fotolijst. Als de babykamer klaar is, zal ik het eindresultaat natuurlijk weer op de blog delen!

Net toen ik dacht dat er niet meer verkrijgbaar was in dit thema, kwam ik deze superlieve kussenhoezen tegen… Zijn ze niet schattig? En low budget, dus echt een tip! Het formaat waarin ik ze bestelde is 40 x 40 cm en de vulling moet je dus nog los ergens kopen.

Het zwanenthema komt helemaal tot zijn recht met dit zachte zwanenkussen. Lief, in de juiste vorm en kleur én voor een zacht prijsje.

Komen we weer op de houten accessoires: deze houten blokken zijn toch te lief? Op de babykamer hangt een wandplankje waar ik ze misschien op zet, al twijfel ik nog wel. In de roomtour zullen jullie ze wel terug zien!

Voorlopig hebben we weer genoeg leuks in huis op de kamers van de meisjes en heb ik mezelf een AliExpress verbod opgelegd 😉

Wat vind jij van deze accessoires? Bestel je ook wel eens iets bij AliExpress? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

 

 

 

 

 

Door |2018-07-10T17:40:34+02:00december 11th, 2017|Baby & Kind|4 Comments

Over de schrijfster:

4 Comments

 1. Marieke 11 december 2017 at 22:22 - Reply

  Wat ben je goed geslaagd zeg! Ik kocht ook zo’n metoo pop voor Giulia. Ideaal hoor Ali express. Overigens kende ik de houten accessoires nog niet.
  Ik kocht er houten hangers voor een diy slinger.
  Marieke onlangs geplaatst…Hemakerstevent en sneeuwpret – weekendoverzicht #46My Profile

  • mamasmeisje 12 december 2017 at 10:39 - Reply

   Ik vind het ook ideaal! Het is wel verslavend dus ik mag even niet van mezelf 😉

 2. Roelina 13 december 2017 at 12:00 - Reply

  Wauw, wat een gave spulletjes. Ik moet toch echt eens naar ALI gaan want iedereen om mij heen koopt er zoveel leuks!
  Roelina onlangs geplaatst…Zara kindermode wishlist met de leukste kerstoutfits voor peutersMy Profile

  • mamasmeisje 14 december 2017 at 13:18 - Reply

   Dankje Roelina, maar pas op want het is echt verslavend 😉

Reageer

CommentLuv badge