De afgelopen weken mocht ik bij verschillende winkels een gratis cadeaubox ophalen vanwege mijn zwangerschap. Het leek me leuk om te laten zien wat er deze keer allemaal in zat. Je ziet vandaag de unboxing van de ZwangerBox, de Blije Doos én het Baby-Dump cadeaupakket!

Gratis cadeaupakketten tijdens de zwangerschap

Je bent een Nederlander of je bent het niet… Het aanvragen van de gratis cadeaupakketten vond ik dus helemaal geen straf 😉 Bij Ouders van Nu kun je de ZwangerBox aanvragen (afhalen bij Etos), de Blije Doos krijg je van WIJ en haal je op bij Prénatal en bij een bezoekje aan de Baby-Dump kun je ook een cadeaupakket afhalen. Ja, er zit veel reclame in, maar het moet ook allemaal mogelijk gemaakt worden, anders was het niet gratis! Verder heb ik via Kruidvat nog een Baby&Mama Tas aangevraagd, maar die kan ik later in de zwangerschap ophalen (2 maanden voor de uitgerekende datum). Ook deze keer zaten er weer heel handige producten in de diverse boxen!

Unboxing ZwangerBox

Via de website van Ouders van Nu vraag je de Zwanger- en BabyBox aan, dit kan tot je uitgerekende datum. Je ontvangt een ophaalbericht in je mailbox en kunt de betreffende box bij de dichtstbijzijnde Etos ophalen. De inhoud vind ik erg verrassend. Naast een proefverpakking van Pampers en Davitamon, zit er een klein flesje Zwitsal, een speen van Difrax, een billenzalf van VSM Kind en een buikbalsem voor mama van Etos in. Het pakje lotiondoekjes van Etos was helaas losgegaan in de doos, dus de doekjes zijn uitgedroogd, maar het idee is leuk! Natuurlijk zitten er ook veel reclamefolders in deze box, maar ik zie me al onder het genot van een virgin mojito of een fris glaasje Jillz door één van de drie tijdschriften bladeren 😉

 

Kortom: deze box vind ik de moeite waard om op te halen omdat er veel variatie in de producten zit en het uitpakken is echt een kadootje!

Unboxing de Blije Doos

De Blije Doos kun je aanvragen via de website van WIJ. Na aanmelding ontvang je een ophaalbon en kun je de doos bij Prénatal ophalen. Ook ontvang je automatisch (en gratis) 6 x per jaar het magazine WIJ. Wanneer de baby geboren is en je binnen 6 weken de gegevens doorgeeft, ontvang je een gratis mutsje en blijf je het magazine ontvangen totdat je baby 11 maanden is. Ook de inhoud van de Blije Doos is erg veelzijdig. Indien je niet genoeg had aan de alcoholvrije drankjes uit de ZwangerBox, wordt de voorraad even extra aangevuld met o.a. 2 variaties bier van Bavaria. Altijd leuk om te proeven! Daarnaast is deze doos gevuld met een pak Pampers maat 1, een flesje van Avent, een speen van Bibi, een klein potje Sudocrem (super handig voor in de luiertas) en een tandenborstel van Jordan (hier gebruikt de grote zus ‘m). Ook bevat de doos allerlei testers van Always (i.v.m. mogelijk urineverlies tijdens de zwangerschap), Bio-Oil (striae voorkomen!), Inna Sun-Care (tegen zwangerschapsmasker), en Inoli (een lekker oliebadje als de kleine er straks is). Natuurlijk zitten ook hier foldertjes en kortingsbonnen in. Prénatal heeft zelf een zwangerschapsplanner toegevoegd (in mintkleur, my favourite) en van Hero krijgen we een leuke mijlpaalkaarten-set, die je zowel tijdens als na de zwangerschap kunt gebruiken!

Ook deze box vind ik erg de moeite waard om op te halen. Weer een kadootje om uit te pakken! Daarnaast ontvang je WIJ en de verhalen die daarin staan, zijn leuk om te lezen als je (weer) mama wordt!

Unboxing Baby-Dump cadeaupakket

Via de website van Baby-Dump kun je een bon uitprinten, deze invullen en vervolgens inleveren bij een filiaal in de buurt. Je krijgt dan een cadeaupakket mee dat héél anders is dan bovenstaande, maar zeker erg praktisch!
Toen ik zwanger was van Suus heb ik het pakket ook opgehaald en het rompertje van toen, zit nu opnieuw in de box. Deze blijft supermooi in de was! De ideale maat voor je newborn, een superzachte kwaliteit stof én je kunt nooit genoeg rompers hebben. Ook de bewaarbakjes en tuitbekers die erin zitten zijn superhandig. De eerste fruithapjes gingen o.a. in deze bakjes de vriezer in: het perfecte formaat voor de eerste hapjes! De lepels, een hydrofiele spuugdoek, een zeehondenknuffel en het raamhangertje voor in de auto maken dit pakket tot de meest originele in zijn soort. Praktisch, er is duidelijk over nagedacht!

 

Ook deze box zou ik zeker afhalen, kun je gelijk een rondje Baby-Dump doen en inspiratie opdoen voor de aanschaf van alles wat je nodig hebt voor de komst van je baby.

Ook na de geboorte van de baby zijn er verschillende cadeauboxen verkrijgbaar. Te zijner tijd zal ik ook hier aandacht aan besteden op de blog!

Heb jij tijdens je zwangerschap één of meerdere van deze cadeauboxen opgehaald? Wat vind je van de inhoud? Ik lees graag je reactie in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!