WIN: 4 kaarten voor Disney On Ice!

//WIN: 4 kaarten voor Disney On Ice!

WIN: 4 kaarten voor Disney On Ice!

Wil jij de magie van Disney samen met je gezin beleven? Ik mag 4 kaarten weggeven voor ‘Betoverende Werelden’, de nieuwste show van Disney On Ice! Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel verder!

De magie van Disney

Al van jongs af aan werd ik betoverd door de films van Disney. Ik kan niet eens één favoriet opnoemen, want in elke Disneyfilm zit iets bijzonders waardoor ik de film nog vaker wilde zien! Natuurlijk hoop ik dat Suus deze films straks net zo leuk vind als ik. Gelukkig ken ik een klein meisje, of beter gezegd een heel gezin, dat Disneyfan van het eerste uur is! Zij werden héél blij van het nieuwtje dat ik ze kortgeleden kon vertellen. Ik vond het geweldig om Ilse te verrassen met het feit dat ze met man en kindjes naar de voorstelling van Disney On Ice: Betoverende Werelden mag namens Mama’s Meisje. Als ik de showbeschrijving doorlees, beloofd het een geweldig spektakel te worden. Maar weet je wel minstens zo leuk is? Ik mag 4 kaarten weggeven aan één van mijn lezeressen!

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden

Stap in de betoverende wereld van Disney magie, live op het ijs! Bereid je voor op non-stop plezier met vier van je favoriete Disney-verhalen tijdens Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Voel de spanning als Bliksem McQueenTakel en de ploeg van Disney/Pixar’s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen. Duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin. Met Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story beleef je een spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf. En ga mee naar de winterse wereld van Arendelle met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden. Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van je hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

Waar en wanneer?

 • 15 – 17 december 2017 in Ahoy te Rotterdam
 • 22 – 26 december 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht
 • 28 – 30 december 2017 in RAI te Amsterdam
 • Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €18. De show is Nederlands gesproken. Meer informatie vind je op disneyonice.com

Winnen!

Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy. Hoe maak je kans?

 • Like de Facebookpagina van Mama’s Meisje
 • Laat in een reactie onder de blog én onder het Facebookbericht weten dat je meedoet aan deze winactie.
 • Alleen reageren als je op de genoemde datum en tijd in de gelegenheid bent om daadwerkelijk naar de show te gaan! De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
 • Let op: om kans te maken, moet je de Facebookpagina van Mama’s Meisje volgen. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Meedoen kan tot zaterdag 7 oktober om 23:59 uur. De winnaar wordt op zondag 8 oktober op de blog bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 48 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Good luck!

 

 

 

 

Door |2018-07-10T17:43:02+01:00oktober 1st, 2017|Baby & Kind|41 Comments

Over de schrijfster:

41 Comments

 1. Christa 1 oktober 2017 at 14:58 - Reply

  Super tof, ik doe mee! ??

 2. Xiomara xavannah jesmay 1 oktober 2017 at 15:35 - Reply

  Wat een geweldige actie ??

  Ik doe ontzettend graag mee voor mijn meiden
  Wat zullen ze dit FANTASTISCH vinden
  Ze vinden de Disney figuren geweldig ! En er wordt ool regelmatig een heerlijle disney film bekeken

  Sinds de reclame op tv komt wordt er ook elke keer gevraagd mama gaan wij daar aub heen ..
  Mijn jongste meisje wil ontzettend graag cars in het echt zien ?
  En de oudste vind ze allemaal wel super

  Hoe TEGEK zou het zijn als ik ze dit MAGISCHE moment in het echt kan laten beleven ??

  Heerlijk met ons gezinnetje genieten van een hopelijk prachtige show ! ?

 3. Kirsten 1 oktober 2017 at 15:36 - Reply

  Wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee!
  Kirsten onlangs geplaatst…Suikerziekte tijdens de zwangerschapMy Profile

 4. Nicole Schelling 1 oktober 2017 at 15:53 - Reply

  Wauw ik doe graag mee!
  Nicole Schelling onlangs geplaatst…Tag: 10 keer ontzwangerenMy Profile

 5. Marieke 1 oktober 2017 at 16:09 - Reply

  Omg tuurlijk doe ik mee mn meisje van bijna 4 en dan inmiddels4 jaar oud is helemaal fan van disney net als mama. Graag in utrecht of amsterdam!

 6. Charissa 1 oktober 2017 at 16:17 - Reply

  Ah Wauw!
  Hier doe ik graag aan mee, mijn ouders zijn ooit met ons naar Disney on ice geweest wat een spektakel ? en wat zou ik dat nu graag weer beleven maar dan met mijn eigen gezin!

 7. Dionne van der Kooij 1 oktober 2017 at 16:49 - Reply

  Oh wauw Ja! Wij willen zo Graag!. Helemaal omdat onze kinderen jarig zijn op 18 december. ? dat zou een heel mooi verjaardags uitje zijn!

 8. Sarissa 1 oktober 2017 at 16:57 - Reply

  Natuurlijk doe ik mee. Op fb lees je waarom… zou het dan echt werkelijkheid worden?!

 9. Noor Linn 1 oktober 2017 at 18:03 - Reply

  WAUW!!! Wat is dit tof zeg!! ik doe echt #DOLGRAAG mee met deze super gave actie! Kids zijn hier helemaal gek van DISNEY!! Ze hebben het disney virus van generatie op generatie overgenomen geloof ik 😉 Afgelopen weekend is er 1 generatie bijgekomen en hoe LEUK zou het zijn om met de oudste twee dit spektakel te mogen beleven! Dat gaan ze helemaal GEWELDIG vinden!! en ik ook! we nemen dan oma mee want die is hier ook nog nooit geweest! We zetten het alvast groot op de kalender : datum vrij houden want wauw je zal maar als winnaar uit de bus komen!! Daar gaan we voor! Wat spannend!! We duimen!! Liefs

 10. jeanet 1 oktober 2017 at 19:01 - Reply

  heel graag

 11. Heidi 1 oktober 2017 at 19:49 - Reply

  Dit zou mijn zoontje helemaal het einde vinden en wij gaan natuurlijk heel enthousiast met hem mee!!

 12. Noortje Timmermans 1 oktober 2017 at 20:19 - Reply

  Heel graag!!! Na de scheiding in augustus weet ik zeker dat Mijn twee disney prinsesjes (4 en 6 jaar) dit geweldig zullen vinden! Ik doe graag mee metvdeze fantastische winactie!

 13. Cobi 1 oktober 2017 at 21:43 - Reply

  O wat gaaf hier wilde ik als kind zoo grAAg heen maar dat mocht nooit dus zou gaaf zijn als ik nu met m’n jongens eens zou kunnen

 14. Marcia Kan 1 oktober 2017 at 22:13 - Reply

  Jaaaaaaaa, wat een te gekke actie! Ik heb geen zielig verhaal waarom juist ik die kaartjes moet winnen. Ik gun het dan ook iedereen! Maar met twee meisjes (9 en 6 jr) in huis die dol zijn op alles wat met Disney te maken heeft, ben ik het moreel aan hen verplicht een kansje te wagen hier! ?

 15. Hailey Ilani Jay 2 oktober 2017 at 09:31 - Reply

  WHAAAAAAAAAAAA
  ???????
  JULLIE GEVEN KAARTJES WEG VOOR DISNEY ON ICE!!!!!

  Ik wil me graag voorstellen!!!!!

  Ik ben een mama van 2 schatten van kinderen. Helaas zijn ze ook besmet met hetzelfde virus waar ik mee ben geboren……..

  Het oh zo magische Disney virus!!!!

  Niet mee bekend?? Ik zal even uitleggen wat dit in houdt!!!!

  Van de 365 dagen per jaar…..gaat het alle 365 over Disney. Denk aan films kijken, wegdromen bij filmpjes van het park, denk aan de kamer herinrichten met Disneyaccenten………

  ????????

  We kunnen er geen genoeg van krijgen.

  ENNNNNN……een zomervakantie naar een resort?? Wat is dat?? Wij verruilen dat voor een paar dagen naar het magische park!!

  Dus….jullie begrijpen dat ik helemaal wild word van deze actie!!!!!!!!

  WILD?! IK BEN AAN HET STUITEREN!!!!!

  En mijn kindjes zullen minstens zo hard mee stuiteren als ze horen wat ik tegenkom op mijn tijdlijn!

  Maar dat doe ik NIET!! ??

  Want……mocht ik winnen…….dan wordt de verrassing MEGA GROOT!!

  WHAAAAAA ik ga duimdraaien!!!!! En mocht ik winnen! Dan gaan we swingen en zingen en dansen tijdens deze MAGISCHE show!!!!!

  Liefs van familie Disney! ????????

 16. Sanne 2 oktober 2017 at 10:55 - Reply

  Gaaaf! Ik doe mee met de actie!
  Ik ben half november uitgerekend van ons eerste dochtertje en dit lijkt me erg leuk als eerste uitstapje 🙂 Wel zonder haar dan, maar met mijn vriend en een vriendin met haar dochtertje 🙂

 17. Stephanie 2 oktober 2017 at 20:54 - Reply

  Superleuk! Allemaal.gek van disney in mijn gezin! Of je nu jong of oud bent disney blijft magisch!

 18. Sarah 2 oktober 2017 at 23:08 - Reply

  Ik doe supergraag mee!! Elk jaar doe ik wat leuks met mijn 2 oudste dochters apart van elkaar…qualitytime…, nu zou ik ze allebei meenemen!! Een mama dochter uitje…geweldig!!!

 19. Romina 3 oktober 2017 at 06:47 - Reply

  Ik doe graag mee!

 20. Cassandra 3 oktober 2017 at 06:49 - Reply

  ??????? dat zou super tof zijn voor ons dochtertje!

  Die is alles van Disney aan het ontdekken nu en vind alles zoooo leuk!

  Lijkt me geweldig haar hier mee te kunnen verrassen, super leuk gezinsuitje!

 21. Marjo Van leeuwen 3 oktober 2017 at 07:42 - Reply

  Super gave actie! Met een zoon die dol.is op cars en de meiden op frozen frezen is dit natuurlijk een super uitje

 22. Alyt van der Heide 3 oktober 2017 at 09:48 - Reply

  Wauwie ja Disney on Ice. Dit lijkt mijn meiden en mij te COOL ?? om naar toe te gaan. Wel helemaal in Rotterdam, maar zo’n COOL uitje is dat dubbel en dwars waard. Mijn meiden zijn fan van de Frozen figuren, maar zijn ook helemaal gek van de Kleine Zeemeermin, deze willen ze dan ook graag zien! Doe heel graag mee!

 23. Barbara Gelens 3 oktober 2017 at 11:07 - Reply

  Zooo, SUPERACTIE van mamasmeisje! De beschrijving van de show is echt veelbelovend, wat zou ik Jurre van 4 hier graag op trakteren…Elk kind heeft toch behoefte aan magie en dat gaat vast lukken bij zo’n betoverende show vol herkenbare Disney-vriendjes op het ijs! Fijn ook dat er niet alleen prinsessen maar ook cars te zien zijn, ik ga duimen!

 24. Sonja Hubregtse 3 oktober 2017 at 12:58 - Reply

  Wat geweldig dat je deze prijs weg mag geven,
  Zodat de winnaar een fantastische dag kan beleven.
  Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  Aladdin, Olaf en misschien zelfs Winnie de Poeh,
  Ze schaatsen wat af en worden nooit moe.
  Ze zwieren over het ijs; zie ze eens glijden,
  Ze draaien rondjes, maar vallen…dat moeten ze maar vermijden.
  Straks vallen ze op de grond,
  Dan hebben ze nog een zere kont 😉
  Belle en het beest, en Donald Duck,
  Hopelijk mogen wij gaan genieten en hebben we geluk.
  Wij zijn nog nooit bij zo’n spektakel geweest,
  Het is vast ’n fantastisch winterfeest.
  Laat het winterfeest maar beginnen,
  Hopelijk mogen wij deze kaartjes winnen…. 😉

 25. Lyn 3 oktober 2017 at 20:54 - Reply

  Erg leuke actie, ik doe graag mee

 26. Mirjam Hellingman 3 oktober 2017 at 21:35 - Reply

  Wat zou het geweldig zijn voor mijn tweelingdochters Sterre en Nikki om helemaal betoverd te worden door de wereld van Disney on Ice! Gek van alle Disney Prinsessen en van Anna en Elsa van Frozen.

 27. Linda Raaijmakers 3 oktober 2017 at 21:58 - Reply

  Ik doe heel graag mee om ons buurjongetje Jason de avond van zijn leven te bezorgen 😀

 28. Vera van de Laar 3 oktober 2017 at 22:27 - Reply

  Wauw wat een super actie !!!! Ik loot heel graag mee voor onze zoon Jason van 7 jaar oud !! Hij heeft een zwaar jaar achter de rug en wat zou het geweldig zijn om met hem deze onvergetelijke avond te kunnen delen !!! Hij is net als ik groot Disney fan en we hebben al heel veel films samen gekeken en sommige wel 100x ! Zijn favoriete zijn zeker de cars en toy story films en dat die deze prachtige avond centraal staan is dan wel extra bijzonder !!! ????? heel erg bedankt

 29. Ing bercre 4 oktober 2017 at 09:38 - Reply

  Oh lijkt me fantastisch om dit jaar af te sluiten met iets positiefs, magisch en met mijn mooie gezin!
  Groetjes van een papa van 2 grote Disneyfans!

 30. Claudia Diependaal 5 oktober 2017 at 00:46 - Reply

  Wow wie wilt dat nu niet. Lijkt me voor mezelf nog gaaf. Maar zoals ik lees mag je zelf kiezen naar welke show, waar en welke data? Dag is wel heel luxe dat dat ook nog mag dan. Anders was t fijn als je me even corrigeert. Begrijpend lezen gaat door mijn MS vaker fout. Thanks.

  • mamasmeisje 5 oktober 2017 at 06:38 - Reply

   Nee, de kaarten zijn voor de voorstelling van 15 december om 19:00 uur in Rotterdam Ahoy.

 31. michael noo 5 oktober 2017 at 01:22 - Reply

  Heel erg leuk!! Kom heel graag meedoen. Zouden eigenlijk vorig jaar gaan maar helaas door een zieke dochter kon het op het laatst niet doorgaan. Hopelijk kunnen we dit jaar wel gaan want deze show is gewoon te leuk om te missen! Doe heel graag mee

 32. Pascale Van Ophem-Less 5 oktober 2017 at 18:18 - Reply

  Ik doe mee!!! Hoop dat ik de kaarten win. Ons hele gezin is Disney fan en dit is echt een super uitje.:-):-):-):-):-):-):-)

 33. Marieke 5 oktober 2017 at 21:20 - Reply

  Wat ontzettend leuk! Ik doe niet mee want dan is mijn kleine man jarig. Maar succes voor iedereen 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…Kleinmaarfijnswap – een brievenbusswapMy Profile

 34. Jur A. Beekman 7 oktober 2017 at 15:26 - Reply

  Lijkt me geweldig leuk om mijn kinderen mee naartoe te kunnen nemen.

 35. Roosje Berg 7 oktober 2017 at 15:29 - Reply

  Wat een avontuur om met mijn neefjes te mogen beleven! Dat gaan ze helemaal geweldig vinden en tante ook!

 36. elisabeth maria martina 7 oktober 2017 at 15:47 - Reply

  mijn kleindochters zijn er nog nooit geweest
  dat word vast een groot FEEST

 37. Lianne Marinus-Gijsen 7 oktober 2017 at 16:47 - Reply

  Wij wagen hiervoor zeker een kansje! Hier een erg grote Disney fan in huis.. en mama stiekem ook wel. Frozen kent ze ook helemaal uit dr hoofd.. maar wie niet haha.. Super leuke actie en wij doen graag mee!!

 38. Ing bercre 7 oktober 2017 at 21:17 - Reply

  Ik doe heel graag mee voor mama’s meisje, maar ook voor mama’s jongen ;)! Onze kinderen zullen genieten en het lijkt me heerlijk dit jaar positief af te sluiten!

 39. Léonie 7 oktober 2017 at 23:01 - Reply

  Mamasmeisje.nl wat een geweldige betoverende actie! Wat zou ik graag met ons gezinnetje naar Disney on ice gaan om daar Disney figuren in het echt te gaan zien. Onze zoon Tonnie zou zo graag Donald in het echt willen zien, sinds hij zelf kan lezen zijn grote favoriet. Een droom zou uitkomen, het zou heel erg welkom zijn. Dus ik like en deel graag jullie prachtige actie, zodat heel Nederland van jullie geweldige actie af weet! En nu duimen maar! ?

 40. Patricia de crom 7 oktober 2017 at 23:17 - Reply

  Ik waag graag een kansje

Reageer

CommentLuv badge