Shoplog: Positiekleding (SALE-koopjes!)

//Shoplog: Positiekleding (SALE-koopjes!)

Shoplog: Positiekleding (SALE-koopjes!)

Natuurlijk had ik nog wel kleding van mijn eerste zwangerschap, maar aangezien ik nu een bolle buik heb tijdens de wintermaanden, kocht ik enkele items. In de uitverkoop is shoppen altijd leuker, vandaag laat ik zien hoe ik voor minder dan €100 een halve garderobe scoorde!

Ik heb foto’s van de websites gebruikt voor deze shoplog. Mijn buik is nog niet rond genoeg voor mooie outfitfoto’s en als je positiekleding plat neerlegt, wordt het er niet mooier op. Dan maar even zo!

Positiekleding bij H&M

Heel veel kleding die ik nog had is afkomstig van H&M. Vooral de broeken daar vind ik erg fijn én ze zijn niet al te duur. Toen ik de app opende, zag ik dat er nog heel veel leuks in de sale te krijgen was. En in mijn ogen heel goed te gebruiken in het najaar en de winter.

Het witte shirtje met kleine zwarte ankertjes als print kan ik makkelijk combineren met een vest. Ik heb dit soort shirtjes vaker bij H&M besteld en ze zitten heerlijk. De print maakt je buik optisch wat kleiner, iets dat ik bij mijn eerste zwangerschap wel goed kon gebruiken op het laatst. De spijkerblouse vond ik lekker stoer, vooral in combinatie met een zwarte skinny jeans en sneakers. De gebloemde blouse is iets romantischer, maar daar houd ik ook enorm van. Een mooi grijs of wijnrood vest erbij gecombineerd: big belly on fleek!

Maar ik was nog niet uigeshopt bij H&M. Ik vond jurkjes heerlijk tijdens mijn eerste zwangerschap. Alleen waren ze vooral zomers gekleurd en sommige vind ik nu niet meer zo mooi. Tja, altijd een goede reden om iets nieuws te kopen, toch? De gebloemde jurk die links staat afgebeeld, heeft een donkerblauwe ondergrond. Ik heb nog een donkerblauw vest dat los valt, die kan ik er mooi overheen doen. Legging eronder, laarzen erbij… En door! De gestreepte jurk in het midden was een gokje. Mijn ervaring is dat streepjes erg breed maken. Maar door het fijngebreide stofje valt dit jurkje niet mega strak en daardoor zit het eigenlijk heel mooi! Erg blij mee! De zwart witte jurk kan ook weer met een vest, legging en laarzen gecombineerd worden.  Al met al ben ik erg blij met deze 6 aankopen van H&M!

Positiekleding bij Prénatal

De jurkjes die ik bij Prénatal kocht, kunnen perfect in het najaar. Ook kocht ik een grijs vest die ik op allerlei manieren kan combineren met bovenstaande of onderstaande jurkjes.

Goedkope en leuke positiekleding

Ik ben dol op koopjes en vind dat ik voor weinig errrrrrg leuk geslaagd ben 😉 Natuurlijk had ik wel veel geluk met deze koopjes: er waren veel donkere kleuren in de uitverkoop en dat kan ik mooi door dragen in het najaar. Je hebt de kleding maar kort aan, je wilt er toch leuk uitzien en ik wil er persoonlijk niet teveel geld aan kwijt zijn. Door op deze manier te shoppen heb ik goedkope én leuke positiekleding in de kast hangen!

Waar koop/ kocht jij positiekleding? Heb je nog leuke tips? Ik lees ze graag terug in de comments of op Facebook, Instagram of Twitter!

 

Door |2018-07-10T16:31:31+02:00september 15th, 2017|Zwanger|4 Comments

Over de schrijfster:

4 Comments

 1. Christa 15 september 2017 at 07:20 - Reply

  Leuke kleding Karin!
  Ik kocht ook veel bij Prenatal of ik bestelde online bij wehkamp.
  H&M vond ik niet veel aan, toen ik zwanger was vorige keren.

 2. nicole orriens 15 september 2017 at 11:18 - Reply

  Oh dat gebloemde jurkje vind ik echt superleuk! Die zou ik zo dragen!

 3. Marieke 15 september 2017 at 23:50 - Reply

  Wat een leuke kleren kocht je zeg. Ik kocht kleding bij Prenatal en Miss Etam.
  Marieke onlangs geplaatst…Herfst! Wisselvallig weer en knusse avonden My Profile

 4. Chantal 18 september 2017 at 15:16 - Reply

  Super leuk! Dat shirt met ankertjes en die spijkerblouse, jammer ik kan ze niet meer terugvinden.. fijne zwangerschap!

Reageer

CommentLuv badge