Review: GLOWSKIN maskers + winactie

///Review: GLOWSKIN maskers + winactie

Review: GLOWSKIN maskers + winactie

I Love Beauty! Op Instagram werd mijn aandacht getrokken door GLOWSKIN en ik maakte dan ook een vreugdedansje toen ik een pakketje ontving. GLOWSKIN is een beautymerk dat kortgeleden gelanceerd is en een lijn met heerlijke maskers presenteert!

Deze sheetmaskers zijn gemaakt van 100% natuurlijke vezels en zijn gedrenkt in een sterk geconcentreerd serum. In dit serum zitten voedingsstoffen en vitamines en zijn daarmee antibacterieel, effectief en geheel geschikt voor de gevoelige huid. Er zijn 5 maskers verkrijgbaar met ieder een ander effect, dus voor iedere gelegenheid te gebruiken.

De namen van de maskers vind ik geweldig bedacht. Ook de verpakking spreekt me enorm aan, maar dat komt ook door mijn voorliefde voor pastelkleurtjes. Ik vond het gewoon moeilijk om te kiezen welke ik zou proberen! Maar ik heb uiteindelijk gekozen voor Wake Up And Be Awesome, een masker dat onzuiverheden absorbeert, poriën verfijnt en de huid beschermt. Leek me wel lekker na de feestdagen: aangezien ik niet altijd even netjes mijn make-up heb afgehaald voor het slapen gaan, is mijn huid wat onrustiger.

De verpakking van het masker zit in een soort papieren folder, waar duidelijke informatie instaat over de werking van alle maskers. Ook staat erin hoe je het masker moet aanbrengen. Ik doe mijn haar in een staart en was mijn gezicht met lauwwarm water. Daarna dep ik mijn huid droog met een handdoek.

[easy-image-collage id=6954]

Voordat ik het masker uit de verpakking haal, verdeel ik het serum even goed over het masker door de verpakking zachtjes in te drukken met mijn vingers. Daarna haal ik het masker eruit. Ik vouw het uit en verwijder de beschermlaag. Ik breng het masker aan op mijn gezicht en zorg dat het goed op zijn plaats zit. Ja, daar krijg je wel superleuke foto’s van, dus hier is mijn pokerface:

Het masker moet 20-25 minuten blijven zitten dus ik plof even lekker op de bank met een tijdschrift.
Wat me opvalt is dat het masker lekker fris aanvoelt op mijn gezicht. Het voelt echt als een ontspanmomentje. Het serum ruikt trouwens heerlijk, helemaal niet sterk maar een lekkere zachte geur. Ik ben heel benieuwd hoe mijn huid er zometeen uit ziet als het masker eraf gaat.

Na 25 minuten haal ik het masker eraf. Het serum wat nog op mijn huid zit, masseer ik zachtjes in tot het volledig is opgenomen. In de verpakking zit ook nog wat serum, hier smeer ik mijn armen en benen mee in. Het serum smeert supergoed uit en laat geen laagje achter op mijn huid. Dat vind ik echt een pluspunt, want als ik ergens een hekel aan heb, is dat je het gevoel hebt dat er iets op je huid zit.
In de folder wordt nog aangegeven dat je huid tijdelijk een milde roodheid kan vertonen. Ik had dit niet, mijn huid was juist minder rood en onrustig dan voor het masker. Mijn vriend vroeg zelfs wat ik op mijn gezicht had gesmeerd, want ‘het leek heel anders’. Missie geslaagd, my skin was glowing!

Get Your Skin Glowing!

Ik ben niet de enige die van dit masker mocht genieten… Ik mag er namelijk vier weggeven!
Treat Yourself As A Queen
Dreamcatcher
Let’s Party
Morning After The Night Before

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze maskers?
– Volg GLOWSKIN op Instagram of Facebook
– Volg Mama’s Meisje op Instagram of Facebook
– Laat in de comment weten welk masker jij zou willen winnen! Wil je meer informatie over de maskers? Klik op het masker van jouw keuze en je ziet direct welke werking het heeft!

Er worden 2 maskers verloot op Instagram en 2 maskers op Facebook. De winnaars worden op 10 januari op deze blog bekend gemaakt.

 

Bewaren

Door |2017-01-03T19:29:22+02:00januari 3rd, 2017|Beauty|7 Comments

Over de schrijfster:

7 Comments

 1. Maya Vermeulen 3 januari 2017 at 09:29 - Reply

  Oh wat een leuke maskertjes! Ik zou het liefst ‘Dreamcatcher’ eens uitproberen . Ik volg de 2 accounts op Instagram!

 2. Melissa Ruig 3 januari 2017 at 18:39 - Reply

  Leuk!

  • mamasmeisje 3 januari 2017 at 20:59 - Reply

   Leuk dat je meedoet aan de winactie! Op welk masker zou je kans willen maken, Melissa? En vergeet je niet te volgen op Facebook of Instagram?

 3. Anita H. 4 januari 2017 at 00:41 - Reply

  Ik maak graag kans op het masker “Dreamcatcher”.

 4. Marian B 4 januari 2017 at 13:57 - Reply

  Dol op maskertjes. Zou graag “Dreamcatcher” eens uitproberen klinkt goed!

 5. Nynke 4 januari 2017 at 17:24 - Reply

  Ah die verpakkingen!! Ik wil ze allemaal wel uitproberen, haha. Maar als ik moet kiezen, ga ik voor ‘Treat yourself as a queen’. Want zo af en toe moet je even lief zijn voor jezelf, toch?!

 6. Maaike 4 januari 2017 at 21:38 - Reply

  Ooooh ik ga voor de morning after the night before lijkt me heeerlijk om mezelf daar mee te verwennen en ik like beide!

Reageer

CommentLuv badge