Ik heb jullie al een paar dagen in spanning gehouden, want ik heb een nieuwtje over Mama’s Meisje! 

Morgen verschijnt namelijk de eerste blog online van gastblogger Ilse! Omdat iedereen het moederschap anders ervaart, leek het me leuk om ook via een gastbloggers verhalen vanuit een andere invalshoek te publiceren.

Ik heb Ilse gevraagd of ze het leuk vind om af en toe een gastblog te schrijven voor Mama’s Meisje. Ilse heeft in het verleden wel eens blogjes op Facebook geplaatst en die waren altijd treffend, hilarisch en leuk geschreven. Ik vind het dan ook een eer dat ze ja heeft gezegd!

Even kennismaken

Mijn naam is Ilse, 28 jaar en samen met mijn man en 2 dochters (0 en 2 jaar) woonachtig in het mooie Friesland. Karin en ik kennen elkaar al vanaf de basisschool en ze heeft mij gevraagd om een aantal gastblogs te schrijven voor Mama’s Meisje. Leuk!

In mijn gastblogs zal ik vertellen over mijn belevenissen met een baby en een peuter en alles wat daarbij komt kijken. Hilarische momenten, serieuze momenten, eerlijk en open, zoals het echt is!

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over Ilse’s blogs! Ik ben er in ieder geval heel trots op dat zij gastblogs wil schrijven voor Mama’s Meisje!